Valborgsmässoafton

Hej!
Sitter nu hos Izabella och har fått håret lockat, likaså Sandra :) Vi känner oss så finfina! Iza är världens mest mångsidiga tjej, fan vad hon kan saker helt allvarligt! Ojoj. Nä men snart ska vi fara till mig och hämta mat, kläder smink osv innan vi börjar röra oss mot jossäääää. Jag är galet taggad och sandra har till och med redan korkat upp! ;)

Och efter Grace ikväll far jag till rosvik, vi ska fara lite tidigare från krogen så vi kan nattgrilla och mysa på :) Det är ännu oklart hur länge jag blir där, men på lördag förmiddag ska jag jobba, så då kan ni iallafall räkna med mig :)



igen

okej jag skrev nyss, men min farmor var just här och lämnade pengar, haha en avslutande replik innan hon gick var: Vad snygg byst du hade idag malin! hmmm...? Tänk om man fick en sån komplimang varje dag ;) hehe hejdå!

Onsdag

Goddag!

Vill börja med att hälsa Annika välkommen till min blogg! ;) nu ska jag göra ett extra bra inlägg för din skull! Haha nä men jag har faktiskt några väldigt roliga saker jag måste skriva! Har hittat en gammal "mina kompisar bok". Tyvärr är det inte många som skrivit i den som jag fortfarande känner, men jag ska dela med er av några svar ;)

Jag har valt ut vissa roliga frågor och svar från denna bok, orkar inte skriva alla för det var miljoner :p haha
Så här har jag har svarat:
Jag är rädd för: Killar som gör slut
Dom här har jag pussat: O gud vet vilka!
Det här gör jag helst på min fritid: spelar bandy leker ryskaposten är med mina killar
Sak jag inte kan vara utan: Mina kärleksbrev
Det här är jag med tre ord: Snygg stark och smart
Det pinsammaste jag varit med om: när jag frågade kcans (chans) på Tony och han sa nej
Det här kommer jag göra när jag är 25 år: se på rederiet
Datum jag skrev detta: 16/2 - 02

Vell, vad säger vi om detta då? Jag har inte förändrats så mycket ;) hehe. Nä men jag har väl alltid haft ett hyffsat självförtoende, fast jag kommer nog aldrig komma upp i nivån jag var i här ;) haha. Verkade tycka om killar ganska mycket eller vad säger ni?

Hanna Drugge:
Bor: Fråga grannen
Tel: Ring och fråga
Roligaste ämnet i plugget: Rast
Människa jag skulle vilja ta med till en öde ö: Fotbollslaget + några till
Det här vill jag helst bli: Större
Min favoriträtt: Pizza
Det här är jag med tre ord: Snäll bra på fotboll söt
Någon jag skulle vilja träffa: milton (en häst)
Datum jag skrev detta: 8/9 - 02

Ja vad säger vi om Hanna? Har inte ändrats en sekund va? ;) kaxig, lat, älskar pizza ;) DOCK så var Hanna, vilket inte många kan tro, en stor sport fantast på denna tid, vi ser ju att hon enligt sig själv var kung i fotboll ;) love it!

Filip Dibeus:
Det här gör jag helst på min fritid: åker skridskor
Mina idoler: Bak sit bojs (antar att han menar Backstreet boys, älskar stavningen ;))
Jag skulle vilja kyssa: Malin
Om jag vore ett djur skulle jag vara: en pokemon
Det här är jag med tre ord: snygg cool shyst
Jag är rädd för: Stor killar
Det här kommer jag göra när jag är 25 år: Spela hoky
Datum när jag skrev detta: 3/2 - 01

Ja Filla, vad hände med hockeyn undrar jag? hahahahaha kan verkligen inte tänka mig han stå på ett par skridskor! Också här ser vi prov på ett lysande självförtroende ;)

okej nu har jag suttit här för länge, ska ta en paus och snart bege mig på match i boden, ladda nu inför imorgon mina vänner, det kommer bli grymt! ;)

 

Wonderful

De två senaste dagarna har jag varit så underbart överlycklig hela tiden (nästan ;)) det känns verkligen jätte bra! Är på köpet väldigt känslosam också, det hade jag väl kunnat skippa för jag blir tårögd i tid och otid. Det måste vara våran som påverkar mig! Och skolan, nu när vi inte har något att plugga till, bara underbara klasskamrater osv :)

Izafisa har påverkat mig väldigt mycket med alla sina underbara skoinköp, någon dag inom en snart framtid kommer jag också hem med ett par 14cm ska ni nog se ;) hittade ett par ursnygga idag på Zotano, men det var inte riktigt min skobudget, med tanke på att jag förstör 10cms klackar efter en användning :o

ska dessutom skaffa mig en ny mobil, mina päron är dock less på att jag tappat/förstört varenda mobil jag någonsin haft, och att jag nu supit bort fyra telefoner på kort tid gör dom skeptiska till att bidra till en. Dom tycker att min (morfars) gamla nokia med 1,3 megapixel duger gott, det tycker inte jag! Så vi får se vad mina pengar går till, skor eller mobil? För jag har svårt att tänka mig att mamma skulle bidra till såkallade "horskor" haha ;) men nog om detta, nu träning! pusshej


Izas 13cm respektive 14cm ;) grrrrrrr!


tisdag

Hade nationella i engelska imorse, jobbigt och jag tror inte att det gick bra :o men det var det ända vi hade på hela dagen efter att jag Elina och Ankan gick och pratade med gulliga Ricnil, så vi fick slippa nkn :) Istället var vi några som tog en fika på stan osv, kom hem för ett tag sedan och har just haft besök av Andre, det var länge sedan man såg honom så det var trevligt :)

Nu ska jag kolla lite gossip girl!!!! första gången på väldigt väldigt länge då jag inte vågat ladda hem efter nya cplagen :o haha. men nu har jag fått tips om en hemsida där man kan kolla avsnitten, perfekt!

Ikväll är det träning till klockan 22, jag kommer vara död imorgon. Men det gör inget för vi har sovmorgon och sen ska jag till tandläkaren 10.20 så det är ingen idé att jag går på matten, underbart! :D hade ju egentligen tänkt fira grönlund imorgon på kvällen men kom på att jag ahr ju match! DM i boden mot Trångfors, vi kunde verkligen inte få en tristare match, hatar trångfors, dom suger bajs!

jaja hejdå!


körde bil idag till skolan, det var så skönt så jag ska göra det imorgon också :) plockade förresten upp vickani efter vägen och det var en trevlig återförening :)

Måndag

Tråkgit att det fina vädret försvann så fort! Nu är det ju bara mulet och grått :( fast dagen har ändå varit ganska mysig, på vårat extremt långa hål gick tjejerna och åt på Ban Thai, det var inte det godaste jag ätit men det gick ned :) hehe. Jag och Ribban for även till Team Sportia och hämtade ett par nya fotbollsskor till mig, tror att vi kommer fungera mycket bra tillsammans :)

Nu sitter jag och väntar på top model, efter det väntar träning, i regnet... känns inte speciellt lockande, men vad gör man inte för fotboll? Ja det börjar bli en väldigt intressant fråga faktiskt, hur mycket ska man egentligen offra och missa för fotbollens skull, ska bli kul att se vad jag kommer fram till för svar, om jag nu någonsin gör det :p

aaaaaaaaja, ska som sagt glo på modeller nu, pusstjA!


hehe rolig bild på mig och kajsi :)

Låtar

två gröööömt sköna låtar!


Först på min playlist för tillfället, tack Brillo för tipsen! ;)

För er som är intresserade ska jag till Beccy nu och kolla Håkan Nessers serie som går på söndagar, minns inte vad det heter. Beccy följer den slaviskt, jag ska ge det en chans :) puss!

Söndag

Det blev inte många timmars sömn i fredags och det visade sig väl igårkväll. Hade tänkt fara till Fritids med Petter och Bibi, men orkade knappt hålla mig vaken till Robinson, gjorde dock det för min brors skull :) Slocknade direkt efter.

Och idag var det bara att kliva upp, fast utvilad :) For till kalix och spelade match mot Assi, måste säga att det såg mörkt ut i första halvlek då vi låg under hela med 0-1, i andra spelade vi upp oss och gjorde 4 mål, matchen slutade 4-1, underbart!! Trotts att vi hade många från ordinare start 11an borta så vinner vi stort mot ett topplag i 2an, great!

och jag kan inte hålla mig, här kommer en video från grabbarnas dansuppvisning i fredags, dom var så duktiga!
snart kanske även våran dans kommer upp, hehe :)

Lördag

Är nu hemkommen från Annikas stuga, och jag måste säga att det har varit väldigt, väldigt trevligt!

Började med att jag, Kajsa, Sandra och Anki for dit, vi åt mat occh myste innan Boman, Julia, Jens, Sebbe, Erik och Simon kom :) haha mycket svammel med fula dans-videor osv, grymt härligt gäng!

Jag tillhörde den skaran som inte blev för full, haha. Kändes bra faktiskt :). Var dessutom inte ett piss bakis imorse vilket var underbart! Vi mös på i stugan med film och spel tills vi kände oss nog nyktra för att köra, och nu har jag ganska precis kommit hem :)

Pappa hjälpte mig nyss att tvätta min bil, den blev mycket fin! Fast nu ser man alla bulor den har då den inte är smutsig, haha :o

Här kommer lite bilder och en video med lite smakprov från en av många uppträdanden som ägde rum ;) jag vill sååå gärna lägga in alla alla dans-videos, men jag tror jag måste kolla med de inblandade först om det är ok :)









Torsdagkväll

Fyyyyyyyfan vad jag är less på att plugga, helt sjuk vad mycket jag har fått gjort i veckan, har gjort allt förvånansvärt bra också! (enligt mig själv alltså, brukar gå dåligt då jag tycker det gått bra :p) nu är det bara detta helvetes talet kvar, men jag känner verkligen att jag inte kan plugga in något, jag vill verkligen prata från hjärtat, men tänk om jag är helt mållös imorgon och inte kommer på någonting att säga, då försvinner ju mitt mvg i svenska fort som fan.

Hade träning just, känner mig död i kroppen efter en intensiv vecka, ska bli skönt att vila upp sig i ankans stuga imorgon :) nä nu ska jag försöka tänka up vad jag ska säga för att impa på stintan imorgon, håll alla era tummar för mig!

pussipuss

Torsdag

Passet imorse gick väl sådär, märktes att vi inte förberett så mycket, haha :o och efter våran aerobic så hade Sandra och Ribban ett pass, och efter det körde vi core med Glenn, han kan ju vara den tråkigaste människan att hålla ett pass, haha men det var grymt jävla jobbigt i magen! Usch och fy.

efter skolan gick jag på stan med Sandra, Ribban och Styrman som nu äntligen är hemkommen från USA :) vi gick och kollade på presenter till Grönlund som fyller år på onsdag, hihi :)

Kom hem för ett tag sedan, slockade på bussen så jag kände att jag behövde en lur, vaknade just :) och nu ska jag ta tag i talet jag ska hålla imorgon, hade tänkt improvisera men jag har insett att jag inte kan något alls om ämnet jag ska prata om. Så jag får försöka få ihop ett bra tal, plus att en inlämningsuppgift ska vara inlämnad och klar imorgon :o

på tal om imorgon så kommer jag, Annika, Sandra, Kajsa och Elina, kanske någon fler? fara till Ankans stuga efter skolan. kommer bli så himla roligt, ska ta med en vinflaska så får vi se hur kvällen slutar ;)


hejdå :)

Onsdag

goddag!

sitter här och väntar på käk, sedan ska jag och PN skjutsa Ola mfl till måttsund innan vi ska hälsa på fritidsgården, var ju så himla länge sedan jag var däääääääär nu! :O

Har fått ganska mycket gjort idag ändå, var till vårdcentralen och visade upp mina utslag igen. Fick samma diagnos igen, börjar tro att jag är en hypokondrie. Bara att vänta ut dem, det är utslag som kommer i samband med en förskyldning :p väldigt typiskt mig att drabbas av alla dessa krämpor :o.

Har även kört ett hårt styrkepass, pluggat, varit i skolan, tränat på uppvärmningen osvosv :) NU ska jag klä mig och hämta upp Pettan :) pusshej!


Lira





haha såg en video idag som Sebbe hade filmat från då vi sjöng, kul att alla skrattade åt mig för att jag levde mig in så mycket :p men det var galet kul somsagt. Och efter att ha sett den videon vill jag inte veta hur det såg ut på lirafesten med lite alkohol i blodet då jag tappade det totalt, hahaha!

tisdag

Underbart väder! Är just hemkommen från skolan, ska bege mig till farmor vilken minut som helst och sola lite :) blir även en paltmiddag där, mumma!! :)

Och idaaaaaaag har jag varit på så himla bra humör! Verkligen haft hur mycket enegri som helst trots att jag somnade så pass sent igår. Och idag har vi träning till 22, kommer bli en överpigg (trött) dag imorgon också, haha :)

Ni som gillade min och Josses galna dans kommer säkert finna denna låt rätt skön, prova dansa till den säger jag bara! Man tappar det :) haha
 

Nu är det väldigt mycket att hålla reda på i veckan, kolla!
* Tosdag - Jag och Ankan ska hålla pass på hälsan
* Fredan - Nationelltprov, tal. Och inlämning av kommunikationsarbete

Vill påpeka att jag endast börjat med uppvärmning, resten blir en gåta :s

Men puss!


Måndag

Okej, måste inleda detta inlägg med klagomål. Är så sjukt less på folks skitsnack nu för tiden, det blir ju bara värre och värre!? Jag förstår inte ens hur man ids berätta vidare massa saker som man hört och verkligen inte har någon aning om hurvida det stämmer eller inte. Jag är en väldigt ärlig och öppen person, nästa gång ni hör något ni inte vet är sant kan ni fråga mig och garanterat få ett ärligt svar istället för att anta och tassla viadre. Nu vet ni det!

Men nog om dåliga saker, skolan idag var skön! Gjorde ingenting på engelskan eller matten och sen fick jag sluta :) gick på stan med Jossan, fikade och myste :)

Fick också veta en väldigt glädjande nyhet...... Petter Nilsson har tagit körkort!!!!!!!!!! Åh jag är så glad för mannens skull, grattis, grattis, grattis! Lite less är jag dock över att han inte sa att han klarat teorin för länge sedan :o. Menmen, nu vet jag ju :)

Ikväll är det träning, sen ska jag göra klart min praktikrapport, sen är det sängen bums! Fy vad trött jag var imorse, inte alls kul.

Okej jag kan inte hålla mig, här kommer den grymt fula videon...... Jag är ganska säker på att vi var onyktra vid tillfället, det kan ju förklara en del, haha!
 


Okej på tal om annat, ikväll ska jag drömma om glassbilen, kanske att den kommer med något som jag saknat väldigt mycket..... även fast man varit dum så om man har riktigt tur kanske man ändå får som man vill..? Jag håller tummarna, för jag vet inte vad jag gör annars :s

knäckebrödsdansen

Josse och Beccy for just, och innan beccy kom skickade hon en video till mig som hon filmade för väldigt länge sedan, haha och den var så ful att det inte var sant, kanske att jag lägger in den imorgon om ni har tur ;) och på tal om videoklipp så såg jag precis det kanske roligaste jag sett i hela mitt liv kolla in detta liksom...

faaaaaaaaaaan vad jag skrattar! haha det är inte sant, tänk att det finns sånna härliga människor som kan bjuda på sig själv på det här sättet! jag skulle bli mycket glad om jag fick en likande uppvisning kan jag ju bara säga! hahahaha

Söndag

Hej flickor och pojkar!
Tänkte precis på hur roligt det hade varit om man vetat vilka som läser ens blogg, kan inte ens föreställa mig vilka som vet allt om vad jag gör på dagarna, haha!

men iallafall, för alla nyfikna så har jag degat hela morgonen, ätit upp räkorna som blev kvar! Räkor är verkligen någonting jag skulle kunna dö för! Eller alla skaldjur i allmänhet, förbannat vad gott det är! Har försökt mig på lite plugg, men det har varit alldeles för varmt (dålig bortförklaring tänker ni men jag kan inte tänka i värme, det är sant) Så jag ska fara en sväng med bilen, plocka upp Josefin, lämna igen filmen vi lånade igår osvosv, får se vars vi hamnar, så tar jag plugget ikväll då jag är lite svalare ;)

PS Idag har jag mittbena, och snart ska jag göra slingor i mitt hår så jag blir ännu mer blondieeeee, jippie? Nä men det känns som att jag vill vara blond på sommaren, och i Rhodos, mmmm nu är det inte länge kvar Beccy! Galet!!!!!!

pussshej


Kväll

Vi förlorade matchen mot Betsele met 1-0 sjukt orättvist, vi spelade våran bästa match i cupen men lyckas inte göra mål! Bajs bajs bajsssss

Nu är det inga mer matcher, alltså är morgondagen helt ledig, kan vara skönt men nog hade det varit skönare med slutspel :(

jajajjaja, Josse, beccy och empan kom till mig efter matchen, vi käkade lite räkor mmmmm, innan vi for och hyrde film och såg den sedan med Fagge och Jocke :) Och det var den sjukaste av alla dom sjuka filmer, fyyyyyyyfan! Kom just hem och nu är jag pigg som en Mört!!!!! Kan bero på att jag sov så länge på dagen, får se hur länge jag ligger och tittar i taket, har väl endel att fundera över :)

men puss hej på er allihopen


Lördag

Vi vann matchen imorse, stod 2-0 till oss hela matchen och trångfors var verkligen dåliga, jag fick spela mittback igen och det var roligt :D, sedan gjorde våran tränare ett "hockeybyte" fem ut, fem in. Och vi som gick ut gick och duscha, matchen slutade sedan 3-2, ooops :s  hade kunnat gå illa där, men jag förstod inte hur det gick till, när vi gick och duschade var det max en kvart kvar av matchen :s

Jaja, när jag kom hem tänkte jag vila ett litet tag, haha.. och vaknade typ nyss, sov ungefär i tre timmar, jag kommer ligga vaken hela natten :p haha.

klockan 20 har vi match mot Betsele, ska bli spännande! Pusshejjjj


Fredag

Invigningen och andra matchen i internetbay är nu avklarade. Det var grymt kul att sjunga!!! För er som inte vet vad jag pratar om så sjöng vi körsång "simply the best" och jag och Lovisa sjöng solo, hehehe :)

matchen efteråt slutade 4-0 till oss, och det finns väl inte så mycket att säga om den, det snöade och jag spelade mittback utan anledning?

Är nu heeeelt slut som vanligt, har just skrivit klart och skickat in mitt pm till svenskatalet vi ska hålla, puuh jag hann precis! Och sängen är nu inte långt borta, ska bli himla skönt att sova måste jag tala om för er!

Imorgon spelar vi första matchen klockan 11.00 och andra klockan 20.00 däremellan är det bara plugg som gäller för min del, har två inlämningsuppgifter som ska vara klar i veckan, och jag har fortfarande inte lyckats ta ett ända kort från min praktikplats, trots att jag varit där ca tre gånger med kameran i högsta hugg.. finns nog ingen mer tankspridd än mig :s



puss och hej!


Sedan ett inlägg om dagen än så länge

Hade ju då match imorse, mot infjärden. Slutade 0-0. Var väl ändå ganska rättvist och ett stort fall frammåt för oss då resultatet sist blev 2-7, haha! Idag var det även shorts-premiär för mig, kunde ju såklart bara sluta på ett sätt.. haha

vackert :)

Var nyss och kollade på min brors match, slutade 1-1 mot likabk, spännande, hehe :)
Och snart väntas invigningen av hela internetbaycup, jag börjar bli lite nervis.. tydligen ska det bli ganska mycket publik, men det ska samtidigt bli väldigt roligt! Efter den spelar vi match mot baik, hoppas på storvinst :) hejdå på er!

först ett inlägg om gårdagen

For ju då som sagt till boden och badade, det var jag, Ribban, Sebbe, Anton, Simon, Ludde, Markus, Wille och även Mattias och Calle slöt upp efter en stund. Det var mycket roligt och vi busade där i tre hela timmar, sjukt vad trött man var efteråt! Vi avslutade resan med kinamat, underbart!

när jag kom hem var det bara att bya om och fara på tränign, efter den for jag och hälsade på Filla en sväng. Blev upphämtad där av bad-gänget som var ute och gled och vi hämtade upp även Josse och Beccy, och kvällen bestod av bil-tävlingar, haha faaaan vad vi körde, jag tror att alla var ganska rädd där några gånger.. huva! Speciellt då en av chaufförerna inte hade körkort, haha nämner inga namn ;)









pöss!

Godmorgon!

Fan vad trött jag är, hängde på fritidsgården ända till halv 12 med alla underbara ledare plus Josse, Beccy och Petter :)

Och idag är det ju ganska tidig uppstigning (halv 10) Då det snart är dags för avfärd till boden, tyvärr är det inte många tjejer som följer :(. Jag hoppas på Jullan, att hon inte är allt för bakis, hehe :)

Men ni får ha en rikigt fin dag! pussis


Beccys vovve är klar för sängen med pyjamas och allt :)

Onsdag

Var igår och hängde med Josse, Baccy och Emmelie. vi myste på hos Beccy inann vi glad runt en stund och hälsade sedan på Petter och co innan alla for hem och sussade :) mysipys!

Och ända in i det sista var vi på väg till happaranda idag, men tillslut var vi bara tre stycken, jobbigt att fara så lite folk då bensinen är så dyr så vi får ta det en annan dag istället :(

Jag och Ribban drog en sväng på stan för att tröstshoppa, dock blev jag ledsen när jag såg hur mycket pengar jag hade på mitt kort, inte ens över 200, hur hade jag överlevt i finland är ju en gåta :o men var nyss till farmor och mormor och fick lite penki där :)

imorgon blir det bodenbadet med folk från klassen, kommer bli väldigt mysigt :) funderar på om jag ska förbi fritidsgården en sväng ikväll, saknar alla där så mycket :( ja vi får se hur det blir




här ser ni mina hemska utslag :(


Ribban och jag på stan :)

Tisdag

Var till vårdcentralen imorse med min bror för att undersöka hans otroligt dåliga hörsel, tydligen så har han vätska bakom trumhinnan och det kommer ta länge innan det försvinner :o suck!

Efter det kom Fagge och hälsade på mig, var grymt länge sedan jag träffade honom så det var väldigt kul! Vi pratade om allt möljigt och bakade en kladdkaka, haha eller vi gjorde smeten och käkade den, underbart gott! Fast man kan äta typ två skedar sen blir man less, haha. Men det har alltid varit min dröm!

Nu har mamma köpt salvor till mitt ansikte, haha. Måste trots allt visa mig ute imorgon eftersom att vi ska till happaranda och röja ;) Ikea och Alko, mmmmm :) Och eftersom att jag ska köra (om inte ankan är sugen) så kommer det blit galet ;)


Nu har jag tänkt bli blond, vet bara inte hur det ska gå till.. ska resonera med Beccys mamma senare :) puss!

vilken härlig dag!

Ja det ungefär den första tanken jag fick när jag vaknade imorse, såg att solen sken ut, fåglarna kvittrade, vad kunde bli dåligt liksom? Men ack så fel jag hade........

Det började med att jag skulle ställa mig upp, det var i princip omöljigt. Jag hade så fruktansvärt ont i hela kroppen, i synnerhet mina vader, jag tog mig knappt frammåt. Men jag kämpade mig fram till spegeln för att se varför mina ögon var så stela............... och vet ni vad? HELA mitt ansikte var svullet och prickigt!! Vafaaaaan tänkte jag. Och kom sedan på att jag brännde mig i ansiktet igår under cupen, soleksem, jippie!

Har ni någon gång önskat att ni vore en annan person? Jag brukar inte göra det faktiskt, men nu är jag så LESS på mig själv och att jag är jävla känslig mot allt och alla att jag skulle ge vad som helst för att vara en person utan mina besvär. Jag har dessutom typ aldrig brännt mig förut, är det en nackdel att vara den enda personen i hela luleå som inte solar solarium?

Juste värt att nämna är väl att jag släpade mig till Josefin igår och jag, hon, beccy och paulina hyrde film och myste :)

Men jaja ni förstår kanske vad detta betyder. Jag kommer att vistas innomhus så mycket som det bara går tills jag ser normal ut igen, så vi ses väl då gott folk, puss!

Måndag

Är nu hemkommen efter en helgdag i Kalix på Billerud arena. Kan väl inte direkt påstå att cupen gick bra, vi spelade ovanligt dåligt mot Assi och Norrsken och förlorade båda matcherna, sen vann vi mot Kemi (ett finskt lag) och slutade därmed femma i cupen, bajs!

MEN den viktiga cupen startar på fredag, Internetbay såklart! För alla som är intresserade så kommer vårat lag uppträda på invigningen med nationalsången och "simply the best" med Tina Turner. Jag och Lovisa kommer även att sjunga duett, haha det blir grymt! Ni måste kolla in det, alltså skogsvallen på fredag klockan fem, gratis invigning. Det är där det händer! ;)

Igår gick jag och la mig klockan åtta, ikväll lär det bli ungefär samma tid, fan vad jag är slut i min kropp och själ! Men sen lovar jag att aldrig mer vara torr detta lov! ;) Happis med brudarna kommer inte att sitta helt fel ;)

pussheeej!





Haha, skön video från torsdag :)

Söndag

En sjukt slapp dag idag. Har försökt mig på lite plugg, hämtat mor och bror från stugan, sett på talang osv. Blev lite senare igår än vad jag tänkt mig, efter jag sett film med grapparna for vi en sväng med bilen, jag vet inte om jag slumrade till lite i baksätet men det är inte helt omöljigt, haha.

Och jag måste säga att nu har jag, inom loppet av två dagar tackat nej till erbjudanden jag vanligtvis inte brukar tacka nej till, kanske är det så att jag är på väg att bli en goodgirl? haha. Vem vet :)

mååååste få dela min glädje med er! snart så far jag och min familj + beccys familj till Rhodos och släpper loss, sjukt välbehövligt och jag längtar grymt mycket, men det känns som att dessa två månader kommer gå oerhört sakta :O

En annan mycket rolig sak är att min familj + Beccys familj åker till Thailand i Januari nästa år! Okej jag vet att det är sjukt långt dit, men resan kunde inte komma mer lägligt, känns alltid bra att ha något att se fram emot! :)


Ja och för er som är intresserade är detta vad jag sitter och lyssnar på, haha?
Måste säga att låten får det att svänga i kroppen, skulle bli en underbar tango/salsa med min beccy ;) hehe

Lördag?

Är det lördag idag? jag tror det, men räknas det som en lördag? ingen aning. Sjukt förvirrande med högtider som kastar om dagarna, haha! Men jag klagar inte bara jag får min ledighet :) Dock blir det inte så mycket ledigt i veckan, har sjuuuuukt mycket i skolan nu efter paktiken :o

Kan berätta lite kort om min gårdag som var mycket mysig! Så fort jag blev nog nykter for jag och tankade och gjorde lite ärenden osv, efter det kom Beccy till mig och vi myste på och funderade på vad vi skulle laga för middag (jag är ensam hemma) Det slutade med att vi hamnade på Waldorf, haha. muuuums. Satt där och mös väldigt länge innan vi hyrde film och for hem till mig, fick sällskap lite senare av Pettan och Tonkan men kvällen blev ändå relativt tidig, kan bero på att alla tog sig en blund till filmen, alla utom petter? Tror det :)

Vi såg filmen "never back down" Tack hanna för tipset! Sjukt bra film, med mycket manlig hud.. :) hehe

Nu har jag precis kommit hem från stugan, umgicks med Bäccy hela förmiddagen och tog mig sen till skärgården, mös lite med familjen innan min lilla lillebror skjutsade mig med skotern till hamnen, kändes en aning läskigt måste jag medge! Kom nu hem till ett tomt hus men snart kommer Pettan och Tonkan för ännu en mysig filmkväll, puss på er allihopa!


bästa receptet på en bra kväll! ;)

Och sen ett lite roligare

Kvällen i övrigt var mycket rolig! Iza kunde trots allt vara med oss och det var himla kul :)

Jag skriver väldigt dåligt formulerat just för tillfället, känner mig inte fullt nykter.. ska egentligen ligga och sova nu som alla andra men jag kom faktiskt just hem! haha sov på begnäset med Ankan och company, roligt!

Nu ska jag ta mig en lång, lång dusch och sedan ska jag sov igen alla timmar jag missat inatt, om någon vill hitta på något senare är det bara att höra av sig, puss på er!






pussipuss

Först ett tråkigt inlägg

Ja nu ska jag berätta HUR less jag är.
Min mobil försvann igår, duktig som jag är tappade jag den, på fyllan, som vanligt. Så ni kan tyvärr inte nå mig för tillfället, är det nå får ni maila ;) haha. Nä men seriöst vad hemskt, vad gör man utan mobil!? Kommer nog ta ett tag innan jag får tillbaka ett nytt kort, nu när det är påsk och allt.. :o så det är hemtelefonen som gäller fram tills dess, bajs!

Skär-torsdag

Tjena!

Idag är jag på mycket gott humör, dock slut i hela min kropp då vi nyss har haft simning med hälsa friskvården, det var väldigt jobbigt, och jag har nu insett att jag inte är en begåvad simmerska, haha!

Efter det åkte jag, Ankan och Sandra hem till mig, jag fick köra Annikas räääääserbil med automatlåda, sjukt härligt! Hos mig käkade vi iallafall plättar och nu har dom begett sig till respektive hem för sysslor och uppladdning inför ikväll ;) tyvärr så har Izagumman fått magsjuka :( vi ska tänka på dig! Det blir då alltså käk hos mig innan vi far till bergnäset på förferre och sedan Graaace, kommer bli great! en sak som också är väldigt skön är att alla är över 18 nu, så man slipper svammel med att bli utkastad och inte komma in osv :)

Ankan har lämnat lite av hennes bilder på min dator ;) heheh




Bilder från då vi köpte snyyyyyys i tisdags :)


Onsdag

..Imorgon smäller det ;)

hehe, nä men nationella idag gick rätt bra, dock sa jag ett ord på svnska vilket man INTE fick göra, "Bänkomat" lät det, haha hoppas Malin har överseende med det! :)

Efter skolan gick jag och Iza på stan, köpte en hel outfit! Linne, örhängen och srumpbyxor. Fattades bara skor men mamma var inte på det humöret, typsikt..

Kvällen imorgon kommer bli grym ändå känner jag på mig, över 300 sålda förköp och man lär väl känna mer än hälften av folket, mycket roligt! dock så ska jag ta det lilla lugna, så att jag inte gör saker jag ångrar, igen, det kanbli riktigt tråkigt, igen! Men puss på er alla så hoppas jag vi ses!


ett av inköpen :)

Tisdag

Okej, jag har mött min stora kärlek idag, kycklingar!
På skolan så har någon naturklass födit upp kycklingar på skolan och dom är i ett klassrum, jag blev totalförälskad och ville så gärna ta hem en sötis, men dom var redan bortlovade :( Dock ska fyra kycklingar till hertsö miljögård, då ska jag besöka dem!

Det var en mysig dag i övrigt också, på lunchen for vi ett gäng och köpte snyyyys (Jag körde bil idag till skolan, underbart!) sen solade vi på hälsanshus, mmm :)

Och på naturkunskapen hade vi dissikering, det var ganska bra för jag fick fara hem :) Det där med blod och inälvor är inte riktigt min grej.. BLÄ!

Var istället till vårdcenralen för att kolla upp mina utslag, tydligen var det något man kunde få i samband md en virsusjukdom, och eftersom att jag var sjuk när jag fick dessa så tror läkarna att det är det som är den utlösande faktorn, och att dom försvinner innom ett tag :) skönt!

Ikväll väntas träning, aerobic och fys, mysigt :) Och imorgon har vi körträning, haha kul det ska bli, hoppas vi sjunger lika fint som sist! puss hej på er!


Skola!

Vad roligt det var att träffa hela klassen igen efter tre veckors frånvaro! Jag blev verkligen varm om hjärtat. Dock är jag mycket ledsen för att min praktik är över.. Fast fick just veta att vi ska ha en månads praktik till hösten, det kändes betryggande! gissa vars jag kommer vara då? ;) hehe

Skolan idag var såklart tung, har nationella i engelska på onsdag :s 

Nu ska jag gå och se top model, puss på er!

Söndag

goooooood morgon!
satan vad jag har sovit länge, var så trött igår att jag höll på att svimma, men ändå kom jag inte i säng förräns efter halv två. usch!

Efter jobbet skjutsade jag hem lite barn, hämtade sedan upp resten av ledarna så käkade vi i stan, skjutade sedan några från gammelstan till björks, och några från björks till hertsön. Känner att jag inte kan hålla på och köra alla hit och dit nu hela tiden, min plånka håller inte för det :/

Tänkte bara lägga upp den bild där man ser min nya hårfärg, det var ju ett bra tag sedan nu jag gjorde slingor :p


Lördag

Kvällen igår var mycket, mycket trevlig! Först middag med underbara tjejer, sen förfest hos Jullan, dock var jag redan full då vi lämnade Waldorf haha! Och sedan tog vi oss allihopa till cleo, dansade typ tills dom stängde och åkte sedan hem :)

Var tack och lov inte speciellt bakis när jag vaknade, skulle ju upp och dömma! Trodde att det var typ p49. MEN det var p93s länslag, mot ett topplag i div.5 herrar, vilken rivstart måste jag säga :o Gick ändå helt okej, fast jag känner fortfarande en viss tvekan inför det här med att vara dommare, vi får se :)

ska snart bege mig till fritidsgården för min sista ikväll, gud jag blir nästan tårögd! Kommer sakna att jobba där så himla mycket! Men kan som tur är fara förbi och hälsa på vilken kväll jag vill :) Puss på er alla söta ungar!



Slänger in en bild här på mina nya älsklingar! Jag är head over heels :) köpte mig dessutom ett par jeans shorts, och en söt tunika för en billig penning :) (detta var då i torsdags)

Fredag

Sitter här på fritidgården, heelt slut!
Har jobbat hela dagen på skolan, fyra idrottspass höll vi i, lite små jobbigt! Dessutom vart det väldigt sent igår då jag hade en tjattrande Beccy i min säng, haha nä men det var mysigt :) Nu ska jag jobba tills det är dags för middag med tjejerna, dock inte Allstar eftersom att alla inte var 18 och då gick det inte för sig? Mycket tråkigt! Menmen Walle duger gott. Blir mest troligt Cleo efter detta, great!

Morgondagen blir tyvärr jobbig, måste dömma en match klockan 11!!!!!!! hoppas jag överlever, puss! (petterN hälsar :))

Juste, första april..

måste berätta om det
glömde bort at lura folk hela dagen innen jag kände mig pressad och körde "klassikern" (bulle i ugnen) för både Ribban och Josse ;) Ribban var ett safe kort och såklart gick det hem... hehe. Jossan var jag osäker på, men hon köpte det, dock hade hon sina anledningar, Och jag klandrar dig inte Jossagossa :)

Själv trodde jag att jag lyckats undgå denna hemska tradition, men icket! Två timmar innan dagen var slut fick jag ett skämt över mig som gjorde att magen vände sig ut och in. Jääääääääävla josse och beccy alltså! haha men jag antar att jag förtjänade det. Paniken var ett faktum och även efter sångsnutten "april april din dumma sil.." var jag i ett hypertillstånd usch och fy!

Men dagen till ära avlade jag att löfte, no candy. Jag tror inte att detta blir ett problem då jag innan nyår var utan i ca två år, men bara för sakens skull, är ni med mig? ;)


Torsdag

Hade först tänk jobba på skolan idag, men kom sedan på att jag inte sovit ordentligt på en vecka pga min förskyldning och annat så jag valde att sova ut idag, och det var underbart! Vaknade halv 12 av fågelkvitter, hihi :)

Efter det har jag inte gjort någon nytta alls, tänkte börja med min praktikrapport, men guuud vad jobbig den känns! :o Läste istället ut min bok, och som alltid när jag läser ut en bok är jag helt uppslukad av allt som hänt, tar mig flera dagar att smälta slutet, känns som att jag själv upplevt det huvudpersonen har.

Ikväll är det jobb som vanligt :) känns för en gångs skull tråkigt eftersom att jag missar en mysig tjejkväll i piteå på staaaaan, men jag får istället spara mina pengar, kan behövas! Nu ska jag ta mig en dusch och kanskeeeee fara in till stan, vi får se :) puss på er!



Nu börjar sommarens kläder åka fram! jeansjacka och stickad oversize, ett av inköpen från Monki :)

Onsdag

Guuuuud vilken fin dag det har varit idag! Synd att man fick börja med att spendera den inne i en jävla källare och skriva nationellt prov, fy vad trist det var. Kände dessutom att min prestation inte var den bästa, men det kan inte hjälpas. Efter det for jag med Jullan och Iza och käkade på Max! Ja det var första gången på mer än ett halvår, kan väl inte direkt säga att jag saknat det :p hehe

sedan for jag till mormor och morfar för att hälsa på, dom skulle på rättegång så jag följde med. Detta gällde min kusin som varit vittne till ett brott och blivit hotad på grund av detta, fyyyy fan vilka jävla idioter det finns, jag hade en riktig jävla lust att gå fram och smälla dom små gossarna på käften! Men gjorde som tur var inte det.

Nu har jag precis kommit hem, ska snart bege mig till fritidsgården för jobb i vanlig ordning, saknar stället, ungarna och ledarna till tusen! Kommer gråta floder när denna praktik är över :(  men nu gäller det att njuta av tiden som är kvar!

puss på er allihopa, och i helgen lovar jag att jag ska ta en massa bilder! Det kommer nog några från fritidsgården också så ni får se hur jag levt under dessa tre veckor :)

RSS 2.0