Dansa dansa

Mina förväntningar på dansen till "So What" levdes verkligen upp till, satan vad kul det var! Längtar redan till torsdag då vi ska börja med en ny dans :)

Annars var skolan inte så lång, jag och Ribban löpte ut från Nkn, vi kommer säkert få frånvaro :( hatar att få frånvaro alltsååå...

Nu har jag precis varit på fotbollsträning, och det var inte roligt, var längesedan jag var så uttråkad och allmänt less..... Nu har jag precis duschat och ska sen se idol och plugga i max tio min, sen sova. är heeeelt slut i kroppen och hjärnan, fattar inte varför när jag lägger mig så tidigt hela tiden? Måste nog kolla det där med hjärnbristen.. Någon som vet någon annan anledning det kan vara av?

Vill bara ge min största kram i världen till Robert, du är världens finaste kille! :/ 


dansa dansa!

Måndag

Alltid lika tungt.. var trött på morgonen trotts att jag somnade tidigt igår. Har nog varit övertrött idag, jag och Rebecca har skrattat mest hela tiden, skönt att skratta bort alla problem

Ikväll ska jag på box på inpuls med Ribban, hur härligt kommer inte det bli? aaaaaahhhh längtar verklgen tills jag får ta ut alla känslor och bara slåss :) jaja nu ska jag see a movie i think

Måste också bara nämna att till helgen far jag, mamma, mormor, moster + mina kusiner till kukkola och myser, ska även förbi Ikea en sväng och shoppa losssssss, ska bli väldigt mysigt, moster har lovat ta med kräftor!!! <3

pusshej :)

Vårat fina lag :)


I got my rockmoves

Är aaaaaas seg och har väldigt tråkigt.
Funderar på att kolla Family guy the movie, eller läsa min bok som jag fick av mamma nyss? Ska iallafall ta en VÄLDIGT tidig kväll ikväll. Längtar somfan tills på tisdag då vi ska dansa till "so what" på hälsan :) TAggad!

aja, det blir boken, känner inte för någon komedi just nu.. blä

Lira 75 år!

Oj vilken fest det blev, GRYMT kul med körsången, lite extra också för att vi vann :) Det blev även en del annan sång för min del, sjöng med Kristoffer(?) I'm Yours och med Sandra Simply the best :D Blev även en massa dans! Sen for vi några till Sandra och förkröka innan vi drog på Kafelino, jag och Anna stannade dock inte så länge, kände mig halvt sjuk typ, och är lite smått förskyld idag, men det var det värt! Usch vad kul allt var :)

känner mig väldigt seg idag och ska hänga med min mamma heeeeela dagen har jag bestämt, måste också plugga lite men det får hon hjälpa mig med sen :) puss alla! Och om ni vill se fler härliga bilder kolla facebook ;)




Match

Sitter här hos Robban och äter upp mig inför matchen :) Är lite nervös om jag ska vara ärlig, men jag tror ändå att det går bra!

Kvällen igår var väldigt rolig, vi kom dock inte in på cleo, kön var typ en mil lång och hade stängt typ redan en timme innan vi kom dit, sånt är livet! Men surt jag var så grymt taggad på att dansa loss :D

Ikväll är det ju somsagt körsång för hela slanten, hoppas verkligen att vi vinner körslaget mot herrlaget, dom är duktiga faktiskt! Men tjejer ska vinna sånt här, så är det bara ;) Ha en trevligt lördag alla! Puss

Cleo

Hejhej!
Sitter nu här hos Jonas och chillar med Fagge osv, jag och Anna festar nyktert ikväll eftersom att vi har as tidig match imorgon, hoppas det går väldigt bra och att vi blir dm-segarare, vore väldigt kul :) Har faktiskt riktigt kul som nykter också, jag och Anna sjejkar(svenskt stavnig)(Fagge skrev ;)) Nu ska vi fortsätta lyssna på bra musik och sedan ska vi på cleo, nice :) hoppas alla har det mysigt ikväll! och att ni hejar på oss imorgon! pusshej!

Torsdag

Tjaaaa!
Sitter här hos Robert och pumpar So what med Pink, favorit låten just nu, helt klart! Såååå himla skön :) Robert är på (haha jag tänkte skriva disco?) Hockey, eller nu har den slutat så han är nog på väg mot sin träning :). Vill egentligen inte veta hur det gick för luleå, mot Rögle, man kan ju bara hålla tummarna, men jag lär väl märka på hans humör sen hur det gick :p haha.

Själv har jag varit väldigt duktig, diskat, städat lite osv. Haha varför är det alltid kul hos någon annan men inte hemma? :s Det förblir ett mysterium... Nu ska jag lägga mig med min underbara bok, dröm sött! :) puss


Onsdag

Kort skoldag, väldigt välbehövligt! Ingen träning, underbart skönt! så jag och Ribban ska till Impuls och köra ett funk-pass, satans kul, länge man var på något pass :) efter det ska vi till Robbans place och kolla filmen som vi hyrde förra veckan men inte hann se, då folk började komma dit och festa, haha fast det var kul det med :) 

haha minns ni förut att jag skrev att det var skandal att min bror var med i en fjortisfilm när jag inte ens varit det? Någon måste ha läst det och gjort en fem min lång fjortisfilm där jag är med på ca fyra bilder? haha vem ids. Hoppas verkligen att det är ett gäng 13-14åringar med lite till liv, då förstår man dom kanske :)

Aja, nu ska jag läsa och vila upp mig inför passet, pusshej!

Hurtful

Väldigt skön dag idag! Gick endast till 11 och hade bara hälsa och Svenska. på hälsan hade vi bål-stabilitet, rätt jobbigt och det var skönt, längtar efter nästa gång då jag ska ta ut mig allt jag bara kan, en riktig genomkörare!

Ikväll har vi körsång med laget, kulkul, det börjar ju närma sig uppvisningsdatum ugh. Kommer vara grymt nervös, en sak att gå och sunga för sig själv eller duett med ribban, men att sjunga SOLO inför en publik på typ 200, dock ska jag ju sjunga med Rebecca, men ändååå, inte riktigt min grej.

Hehe Ribban och jag käkade lunch-buffé idag på Exotic, väldigt gott och prisvärt! Dock så smakade den ända kryddstarka rätten snus? Ej populärt! Vi gick även en sväng på stan, jag fick mig en lång tjock kofta och ett par löpartights, fast mamma höll i plånkan denna gång, underbart! ;) Nuuuuu ska jag läsa lite, kanske sussa en sväng? puss på er!


Här är din bild Anna :)

Bakis

Ovanligt att jag är bakis? Haha nej, har seriöst typ aldrig haft en fylla utan att vara bakis, tur somliga har som aldrig blir det..

Ja men det var det ändå värt, väldigt kul kväll igår! Vi var på Helex och badade, bastade, fixade, sjöng osv, jag Lovisa och Sanna tänkte dra ut, men kom endast in på Heroes :s as-hängigt, satt där med Simon ett tag och gick sedan hem till min Robert och sov :) Sitter nu hemma och väntar på käk, fylld fläskfilé, låter ju sjuuukt gott, men första gången mamma lagar det så vi får se :)

Håller på att lägga in bilder på pix nu från igår, nice :) men ha en skön söndag! Pöss


Fredag!!!

Så sköööööööönt med helg, speciellt skönt att hela klassen skolkade från sista lektionen idag, bra klassen! <3
Nu sitter jag hos Robban,ovanligt efter skolan? haha. Ska snart hem och ätaaaa, sen ska jag var med Ribban, mys :) Det blir ingen sen kväll ikväll, har ju ändå rätt tidig match imorgon :), shiiit vad taggad jag är, inför hela morgondagen alltså :D. a men ha en nice fredag! pusshej

Rihanna - Disturbia

Hade match ikväll mot Liras pojkar 92, finns bara ett ord för det och det var omöjligt! Fan man bara sprang och sprang och ändå var dom där, haha vet inte ens vad det blev, men en bra genomkörare inför Infjärden-matchen :)

Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa en ny bok som jag fick av mamma :) "Ljudet av ditt hjärta" av Stephenie Meyer, den tredje boken i en serie, åh shit jag får tårar i ögonen när jag tänker på dom första två, lätt bästa böckerna som skrivits, love it! Hoppas bara denna håller samma mått :) Imorgon är det fredag vilket betyder helg, underbart! Har inga planer just för imorgon så om någon är sugen på något är jag anträffbar anytime :) Och lördag är jag upptagen hela dagen, med laaaaaaaget, sista seriematchen, middag, fest - sjukt nice!

Dröm sött!

Anna jag och Sara i mur :)

Förresten, måste bara mänma mitt dilema, ska jag färga håret brunt? jag är verkligen sugen på det. Men nu har jätte många gjort det redan, då känns det inte alls lika kul :o Fast jag måste ju göra det jag vill,  och det går ju att få ljust igen, ja vi får se, om någon har några åsikter om det får ni gärna dela dom med mig!


Torsdag

JOBBIGT att jag kom till skolan imorse vanlig tid och så hade vi sovmorgon :OO, bara jag, Ribban och Ola som missat det, haha och Robin då som litade på mig :p, nu är vi iallafall kvitt! ;)

men jag och Rebecca passadepå att vara duktiga, så vi gjorde klart våran enkät :) sen hade vi världens tråkigaste H&F,  blä, aja fick slutade lite tidigare för jag och Ribban är så duktigare :) nu ska jag se GG, sen blire träning :) pusshej!

Igen

Hej igen!
nu sitterjag hos Martin och väntar på att han ska äta, jaaaa och klockan är kvar i åtta och han har inte ätit ännu :Ohaha. Hatar hans mellan-slags-knapp förresten, man måste slå med en jävla kraftför att den ska fatta att den ska göra ett mellanslag :p haha. aja, skönt det ska bli med idol, dessutom har jag saknat Martins hund somfan, i'm happy tose you Ozzy! :) Ska förresten sovahemma inatt, ensamt:( puss Robert!

Run the show

Haha första halvan av dagen har jag varit as seg och tråkig, och andra halvan har jag haft asmycket energi och sjungit och jobbat bra :D Nu sitter jag hos Robban och laddar hem GG, nice!;) Ikväll ska jag till Tunnan och kolla idol, där har jag någon att dela min enegi med ;)haha :D ja men vi hörs kära bloggläsare, har inget mer vettigt att skriva faktiskt, så vi tar farväl, pösshej!

Slutet på sommaren är bara början på en ny sesong

Sitter här i Roberts lägenhet, vi hade inte speciellt jobbig skola idag, endast två lektioner :o Blev bara jävligt less på att jag och Rebecca väntade efter lunchen i typ en timme på en lektion vi inte skulle ha, bajs! Aja är happy nu, för jag har kollat första avsnittet från sesong 2 av Gossip Girl!!!!!!!!!!!!!!!!!! Satans jävla bra det är :):):)

Månste ängna en tanke till min kära Victoria Isaksson som reser till Turkiet imorgon, såååååå fuskigt! Jag kommer sakna dig pungis:) Ska ta en lunch med henne imorgon och säga farväl, haha :)

Nu ska jag nog sussa en timme innan jag har träning, puss!

Simply the best

nu har vi kommit igång med körsången med laget, som vi ska visa upp på liras 75åsr fest nästa helg, haha kul att jag ska sjungasolo dessutom? Aja det var pinsamt men jävligt kul, var länge sedan man blev så taggad :D

Sitter nu hos Robban och ska löpa till bussen vilken sekund som helst, jobbig skoldag idag, och tidig träning efteråt, ska ta en VÄLDIGT tidig kväll ikväll, har inte fått speciellt bra sömn på två nätter nu. Skiver mer ikväll! pusshej :)

Facebook

Sitter hemma efter en träning och är äckligt sliten, vet inte om det är för att jag är fortfarande halvt bakis eller bara efterbliven idag, hoppas jag är pigg imorgon iallafall! Vi har våran första kör-träning då med laget, haha kul det ska bli :D vi ska ju uppträda på liras 75års fest :) Nice

Anledningen till att jag hade "facebook" som rubrik är att jag äntligen har fattat hur man gör och att jag börjat bli lite aktiv där, haha kul va? :D Det har tagit mig några månader sedan Emil gjorde den till mig innan jag tagit tag i detta, men det är ju skitkul! :D kanske lägger ner pix..? eller blir nog mindre aktiv där :) aja nu ska jag till Robert och se HÅL I VÄGGEN!! och äta popcorn <3 pusshej!

Together we run the show-oh-oh

Sitter här hos Robban, han jobbar idag igennnnnn, svammel-innebandy säger jag bara, även fast jag saknar sporten rätt mycket :/

aja, har träning på en stund, klockan tre närmare bestämt. Känner mig lite för trött för det, men det ska väl gå bra, det här är ju sista veckan med matcher och träningar, skööööööönt det ska bli med uppehåll:) aja nu ska jag äta, vi höres!




pösssss


Myslördag

Ännu en typisk bakisdag med sega mornar och kolla på fotboll, haha :) Mår ändå rätt bra, är bara otroligt seg...
Sitter nu hemma (!!) haha för första gången på länge och väntar på mat, ska sedan med Robban till honom och ha en riktig myskväll. Vi ska fortsätta se filmen som vi påbörjade igår men var alldeles för trötta för att kolla på haha, skönt :) Håller även på att lägga in lite höstbilder på pix, kommer bli fint :)

Tänkte skriva här att nu kommer det VERKLIGEN dröja innan jag festar igen, men kom då sen på att vi har lagfest nästa helg, på helex, vilket säkert kommer bli hur kul som helst! Britta och Anna har fixat så allt blir skitbra! :D haha

Måste också bara skriva att det är skönt att min "down perjod" är över, tidigare i vinter när jag har festat har jag alltid blivit alldeles för full och alltid gjort bort mig sjukt mycket. Nu har jag inte haft en minneslucka på hur länge som helst och det känns så himla skönt att jag vet att jag kan festa och inte behöva oroa mig för mitt omdöme :) Visst är det kul att bli aspackad ibland, men inte alltid :o pusshej!


Helg!

Nu är äntligen helgen helgen här, och den började bra med tjejfest hos emelie som fyllt år, med tacos, singstar, twister osvosv :) Efter ett tag flyttade vi oss till Jonny och hängde där ett tag, sen drog några till björx och jag robban och Meyer drog oss hem, det blev en skönt tidig kväll, och jag mår ändå rätt bra idag :)

Nusnart kommer Ribban, och vi ska dra oss till herstön för att se hennes lag spela match :) mysigt! haha och stackars Robban är och jobbar :), men nu ska jag klä mig! pusshej :) bilder från igår kommer innom kort :)


11 September

Det är en hemsk dag, verkligen!
Har haft sån himla otur hela dagen, började med att jag tog fel buss på morgonen och åkte till möljkudden istället för skolan:s Sen på hälsan hade vi asjobbig pump och jag var inte helt frisk i min skalle så jag började lipa för att jag inte orkade, haha som tur var såg ingen det :p. men jag blev så jävla arg på mig själv! och sen har jag glömt att jag är öm i ansiktet hela tiden och råkat stöta mig hela tiden, PLUS att jag drog dragkedjan på jackan genom läppen och fastnade :o
jaja, sitter hos robert nu, har städat lite här vilket verkligen behövdes! Imorgon blir det bara skola och sen drar vi direkt till Emelie på middag och förfest :) sen drar vi vidare på fest, kommer bli sjukt nice, även fast jag inte är så taggad på alkohol, men det blir säkert bra :), hehe pusshej!


Friluftsdag

Hejhej!
Idag har vi haft friluftsdag på skolan, fritidstreorna höll i några lekar osv. Såklart vann mitt lag! haha grymt nöjd ;) Dock vann vi bara två bilpåsar, hade förväntat mig något lite finare, men aja.. :)

Vill också bara tillägga att när vi hade stafett så skulle jag göra kullerbyttor, och killen bredvid mig skulle hjula, hahaha, så hjulade han in i mig och sparkade mig i ansiktet, vilket har resulterat i att jag inte är så vacker för tillfället, fet fläskläpp och svullen på näsan och i pannan.. nice :p gick hem till robert och sov efter skolan, hade så jäkla ont i skallen och mådde illa, så det var lika att skippa matchen. Jag skulle ha spelat för första gången med div 4 och var as taggad, less, men jaja, sånt som händer..:)

Sitter här nu med Robban och Korpi, dom spelar tv-spel, moget haha! :p Men snart ska vi se fotbollen, have a nice day! Puss

SNART kommer jag updt min pixbox med lite nya höstbilder, dom är läckra säger jag bara, så håll utkik!

Gothia!

Har ganska nyligt kommit hem från min första träning på ca en vecka, kändes underbart skönt att få röra på sig lite :) haha. Efter träningen hade vi möte, och kom då överrens om att vi ska till gothia i sommar, guuud vad kul!

Jag lovade ju också att jag skulle lägga in lite bilder från i helgen, men jag säger bara att min kamera är inte den bästa, även fast det är 5 megapixel kamera, jag är grymt besviken! Aja hopaps ni kan se ändå :) Vill också tillägga att jag är SÅ less på äckligt falska människor.

Enjoy the pictures! Fast tyvärr har jag inga bilder från utgången i fredags :/

 

alltså, orkar inte lägga in fler, kolla min pix ist :) kanske inte orkar lägga in allt ikväll, men då kommer det imorgon istället :) pusshej!

Yo

Hej alla!
Jag är ledsen för en väldigt dålig uppdatering, men jag kan berätta nu lite kort om helgen :)
Fredag har jag ju redan skrivit om, och lördag blev en väldigt mysig dag. Eller jag var ju somsagt bakis men det gick att leva med :) vi for och kollade fotboll och sedan hem till robbans lägenhet och myste, senare käkade vi på Ban Thai och sen drog jag iväg till förfesten som även blev kvällens ända fest, men det var grymt kul, en massa härliga tjejer! Sedan kom också en del killar, och jag Beccy och Stina for en sväng till möjlkudden, men det var rätt dött där så vi for tillbaka :) Blev en rätt så tidig kväll för mig ändå, skönt!
Har tyvärr inga bilder att lägga in nu, men gör det när jag kommer hem (är hos Robban) Haha, ska hem pårikitgt för första gången på en vecka, nice :) men nu ska jag gåååå, pusshej!

Fredag

Uuuuuuuuuusch, sitter här, klockan är halv elva och jag är bakis? Fattar fortfarande inte hur det gick till, haha :p

Jag for hem en sväng från Robert igår och kom tillbaka vid tolv/ett tiden, då hade det redan festats här, och Roberts syster ville att vi skulle följa med hnne ut, så det blev så, förfestade typ en timme innan vi drog och hann vara ute i en timme drygt, haha ändå sjukt skönt att dansa av sig. Nu tror jag att jag ska sussa en stund till, så jag förhoppningsvis mår bättre senare under dagen. Ska och kolla fotboll med Ribeka klockan ett och sen är det bara att förbereda sig inför nästa fest........... jag kan ju säga att det dröjer innan jag super igen efter det här :p

Hoppas ni har det mysigt allihopa :) Och jag vill bara säga att OM ni ser mig feströka någon gång, slåmig då förfan på käften eller prata förstånd med mig! Kul att inte kunna andas dagen efter......... :p

Jordens dag

Hejhej!
sitter nu här i Roberts lägenhet, igennnn och myser som bara den, han är på jobbet och jag är sjuk än idag. Ska snart in till stan och möta Josse mfl, för att fixa olika saker :) känner mig ändå lite piggare idag, men ska ta det lugnt ikväll har jag tänkt, måste ju vara i form till imorgon då det blir partyyy, det är tänkt så iallafall, men vi får se hur det blir, halva luleå festar ju idag :o

Igår hade jag och robban jättemysigt, vi gjorde en asgod fruktsallad och såg smala sussi (haha?) sjuk film, hängde inte med riktigt, den var bara ful :p Och innan det var jag hem en sväng, hämtade lite kläder och for till mormor och hälsade på dom och min kusin :) niiice, men nu ska jag ringa jossan innan hon börjar hetsa där nere på stan, haha trevlig helg allihopa!

Jo förresten, angående rubriken så är det Jordens födelsedag idag, det sa dom iallafall på Ophra imorse, vet inte om det bara var då dm spelade in det programet eller om det verkligen är idag. Vi kan ju låtsas att det är idag så tar vi extra hand om våran planet, miljövänligt mina vänner! :) pusshej

Sjuk

Hej bloggen!
Anledningen till att jag inte skrivit på hur länge som helst är att jag varit sjuk, och vairt i Roberts lägenhet hela tiden, är där fortfarande men nu har han fått internet, so i'm happy :)

Har inte varit i skolan på två dagar och ska inte dit imorgon heller, sköööööööönt det har varit att chilla här i lägenheten helt själv :) fast idag fick jag besök av mamma en liten stund och sen kom även Vickan :) lyckades fixa så att en propp gick osv, haha!

Nu ska jag spela tvspel med robert, haha :p pusshej!
haha, efter bastu :)

Take a bow

Jag gick till skolan idag och höll mig från att döda, fick endast ett litet utbrott och då var det min vattenflaska som fick ta stryk, så det är helt lugnt :) Idag har jag mest varit Rebeccas assistent, stackarn har stukat foten, och jag vet ju hur hemskt irriterande det är :o Hade sedan träning efter skolan, jag höll på att dö, pissdålig luft ute och ingen medicin hade jag med mig, vi löpte dessutom i en halvtimme, jaja.

Har COOPER test imorgon, fucccck vad trist! Men tror inte jag ska springa fullt, det är ju typ på våren man ska göra det för att få bra betyg så :)

Haha och jag måste bara få skratta lite, MIN brorsa är med i en fjortisfilm, inte ens jag har varit det? :p haha vojvoj, nu ska det bli uppfostran på hög nivå här :p jaja nu blev jag på väldigt dåligt humör igen, hejdå!


Tänkte bara lägga in en smarrig bild på mina ben som dom ser ut just nu, snyggt? No..

Sen vill jag också bara ta upp en sak!
Vissa verkar tro att jag inte äter godis, dricker läsk, äter maxmat osvosv bara för att jag är rädd för att bli tjock. Och då vill jag bara säga till er som tror det att det inte är så, för jag bryr mig verkligen inte om hur mycket jag väger så länge jag mår bra, och jag mår inte bra när jag äter onyttiga saker, får as ont i magen och börjar må illa. Och det händer att jag äter på max, men jag tycker inte om hamburgarna där, äter bara om andra folk också gör det, för sällskapets skull. Så då vet ni allesammans. Och om man vet hur mycket jag äter om dagarna så fattar man att jag skiter i min vikt, pusshej!

RSS 2.0