Onsdag

Nu var det länge sedan jag skrev i min blogg, men vad ska man skriva?

Midsommar var riktigt härligt, mina underbara tjejer hemma hos mig med god mat och gott fika! Hela kvällen levererade! Tog även mitt första bad, brrr. Mitt andra dopp blev dagen efter, varför var det tusen gånger kallare utan alkohol i blodet? Haha

Har inte kunnat sola någonting sedan jag kom hem från Alanya typ. Först åt jag penicillin i två veckor för en öroninflamation, och nu har jag fått massa utslag så jag måste smörja med kortison, jobbigt att bli blek då sommaren kommit igång!

Ikväll väntas match mot LDFF, jag tror på en skitmatch, trokigt. Imorgon ska jag gå på bio med min kära Beccy, vi ska se efterlängtade Eclipse! Vi båda har en otroligt stor kärlek till Twilight så jag tror på massa tårar! Ska börja läsa om böckerna igen, för fjärde gången?

Fredag och lördag är det jobb som väntar. Missar en viktig match på lördag på grund av det. Men what to do?

Nu ska jag och Jojje åka och kolla på en bil till honom, näst på tur står en lägenhet, underbart!

puss och hej!





Tisdag

Har jobbat ända från 13.00-20.00. Dessutom lyckades jag glömma min matlåda i rosvik och trodde att jojje sku komma med den så jag hann inte köpa en ny. Hann inte ens andas efter jobbet innan jag fick stressa till träningen och vara med på sista där, på super tom mage och ont öra ville jag nästan bara gråta, tur att jag inte hann vara med så mycket.

Nu väntar jag på Jojje som är och spelar tennis som vanligt (beccy vi måste träna mer så jag blir bättre!)

På tal om ingenting såg jag Ankan Jezze och Jojje en svin bra svensk film igår, minns inte vad den hette med Joel Kinnaman var med, herreguuuud vilken söt kille!

Imorgon har jag bara träning inplanerat på schemat, hoppas att någon söt själ har lust att gå på stan med mig på dagen så jag får hitta mig nå fint till midsommar :)

Nu ska jag sova, orkar inte vänta längre. Pusshej



Lördag

Idag är det lördag och regnet öser ner. Jag är dock inte ledsen för det, ska snart på stan med Ankan och Kaj vi ska umgås heeeela dagen, förhoppningsvis hakar någon annan klasstjej på :)

Har inte så mycket annat roligt att skriva, så jag måste skynda mig nu att fixa lite lunch. Just jag och jojje vaknade förresten nu, NU. Över klockan två, det är inte acceptabelt!

heipa!


Fredag

Jobbet idag var det värsta jag varit med om. Fick sitta själv i kassan för alla ordinarie var på kurs, och såklart skulle allt gå fel då. Fick kunder som inte ens kunde prata engelska som krävde pengar tillbaka, och folk skulle köpa godis på halva priset men det går inte att slå in i kassan osv.. Jaja, nu kan det inte bli värre iallafall! haha

Nu ska vi och äta gott i södrahamn för att fira mami som fyller år idag, sedan ska jag möta upp alla söta tjejer i klassen för att fika hela kvällen, kanske blir en tennis med jojje och jezze ännu lite senare, om dom vågar möta mig ;) hehehe..


Onsdag

Detta KAN vara den värsta dagen på länge. Vaknade imorse och fick inte upp ögonen, visade sig att jag även har fått ögoninflamation nu till råga på allt..

Skulle egentligen till hermelinen med Annika och ta prover till läkemedelsstudien, men det får man tydligen inte då man äter penicillin. Less

Jaja, hade iallafall en trevlig jobbdag igår som slutade med att jag och Ankan såg pojken i randig pyjamas, hemsk film! Annika sov dock från och till, haha.

Nuuu ska jag bege mig till banken och växla in mina betygspengar som jag fått av pappa :) hehe. 500kr för varje mvg var det som gällde, stackars pappa när han insåg att jag faktiskt är bra i skolan ;)



Var dock väldigt välbehövligt! Kommer knappt få någon lön denna månad

Nu vill jag bara att Jojje ska komma hem och pyssla om mig! Känner jag han rätt kanske jag som mest får ett slag i revbenen.. Nä, nog kan han också vara gullig om han vill. pusshej!


Måndag

Imorgon har jag min första dag på jobbet, Willysjobbet alltså. Ska bli väldigt spännande. Måste dock sitta och göra en fyra-timmars-utbildning nu på datorn, lite jobbigt. MEN nu ska jag verkligen vara Willys bästa säljare så jag fårr jobba mer till hösten :) haha

Vaknade inatt med ont i mitt öra, haha. For till vårdcentralen nyss och fick konstaterat att jag har öroninflamation, igen! Tredje gången jag har det nu, sjukt jobbigt! Hör typ ingenting och är dessutom väldigt hängig. Så nu går jag på penicillin i 10 dagar, kul..

Fick inte heller spela min match, så jag ska dit och kolla med Ankan, hoppas, hoppas, hoppas vi vinner!!

Klassfest på midsommar! Jippie



Dagarna efter

Jahapp då var man klasslös helt plötsligt. Efter en underbar studentvecka är nu allt slut, känns jätte jätte sorligt :( Jag grät dock inte en tår under avslutningen, tror jag inte jag förstod att det var det sista vi skulle göra med klassen. Men fyyyy vad roligt vi har haft.

Det tråkigaste är att sitta och titta i studentmössan på alla fina kommentarer:
"snäll, rolig, söt, bäst, vad mer kan man skriva" "bästa festfixaren jag vet"
"var alltid dig själv och låt inte någon annan ändra på dig<3" "snällaste tjejen"
"finns alltid här för dig" "önskar jag vore lika skön som du" "du är den bästa kvinnan"
Osv osv.. haha men det roligaste var ändå "Är du bättre i rumpan" och ingen vågar erkänna vem det var som skrev det! haha

Nä nu ska jag ta mig iväg till min träning, inte för att jag kommer orka något då jag är typ sjukare än någonsin nu. Jaja, ikväll bio med mina underbara tjejer! puss

Torsdag

En vecka sedan jag uppdaterade sist, en studentvecka.. hehe

Jag har dock varit sjuk och haft match så jag har missat två fest-tillfällen och är därför inte riktigt lika sliten som alla andra i min klass, känns gudomligt skönt!

Gårdagen var den bästa dagen hittills. Vi festade och myste i Annikas stuga. Nu känner man verkligen hur mycket man kommer sakna klassen, alla är ju så roliga.. nästan. Nä men det är verkligen blandade känslor just nu.

lite bilder:





Torsdag

Smygstartade studentfirandet med id3frb för omväxlingens skull. Det var mycket trevligt och snällt av dom att bjuda in mig och mackan :) Kom inte hem så sent och det var underbart skönt att cykla hem! Men jag har varit så totalt slut hela dagen, sov från och till ända till min träning i spöregn, hade helt klart kunnat stanna kvar i sängen, men det var faktiskt lite skönt att komma ut och röra på sig. Dessutom bastade vi efter träningen, galet skönt!

Nu sitter jag och väntar på Jojje som lät gode munter i telefonen nyss. Det går tydligen fint med sälj-jobbet, då kanske jag kan tigga mig en massage ikväll ;) hehe

Imorgon drar klassfesterna igång, dock så är jag chaufför då vi har match på lördag, längtar och taggar sjukt mycket!

pööösss


RSS 2.0