Onsdag

Är nu nästan klar med massageprovet, känns otroligt skänt att ha det ur världen! Fast jag vet ej vilka fästen eller ursprung tuggmuskeln har?! :s Får lämna den frågan. Dock så kan man inte få mvg i kursen om man inte har alla rätt på detta prov.. Väldigt konstigt tycker jag.

Sen sa Ante idag att vi kan göra Lpl-provet efter lovet om vi vill. Känns som att jag behöver lite mer tid på mig så det passar utmärkt för mig!

Sitter nu här och bokstavligt talat trycker i mig pumpafrön, så jävla gott! Ska alldeles snart på träning som jag är ovanligt taggad inför. Behöver springa bort lite onda tankar!

Fick förresten som påskpresent av mormor och morfar fem kilo räkor!!! Jag kan inte vara gladare, ska ta med mig allt i Arvidsjaur och mumsa...

På tal om mumsigt
ät dessa!

lindor stracciatella
Och ni kommer aldrig vilja äta annat godis igen, så galet goda!

pussis

Tisdag

Hade en lektion igår, var där i ca fem minuter innan jag for hem. Idag hade vi en lektion som jag beslutade på morgonen att jag inte orkade fara på. Vad händer med mig? Håller jag på att bli som majoriteten av våran klass? som skolkar för att vi har för lite lektioner :o

Nä. Har bara inte varit i mitt sinnes fulla bruk riktigt. Ber om ursäkt till er i min omgivning som måste stå ut med det!

Idag har iallafall jag och Jojje varit på stan, la undan en fin kavaj som jag letat efter en tid nu. Skulle även shoppa loss på life men dom hade inte kosttilskottet som jag ville ha så jag ides inte köpa något annat heller. Dock så klippte Johan sig för första gången hos en frisör, han vart riktigt tjusig! Hälsade på Astrid och co en sväng. Stackarn är sjuk! Hoppas hon är frisk till påsk så vi får ha dom där i Arvidsjaur!

Nu sitter jag och bloggar för att jag vet att jag egentligen måste plugga.. har en hemtenta och ett prov på torsdag som jag måste spika! Första gången vi måste plugga detta år, därför känns det lite ovant.. hehe


Såhär snygg är jag idag!
Haha skoja. Vad jag tänkte visa med denna bild var min fina fläck på kinden! Ser ni?
Detta är då ett sugmärke som jävla Johan fixade på mig igår!!! Hur ger man igen på något sådant när jag knappt kan göra sugmärken själv? Ska tänka ut en riktigt ond hämd..

puss och hej

Onsdag

Min dröm om lady gaga slogs isär samma sekund som jag berättade för min tränare, det gick inte för sig alls. Dock ringde han upp mig dagen efter och sa att det är mitt eget beslut, bara att ja måste prioritera själv. Blir alltså inget Gaga för min del, vi spelar ju i tvåan nu och jag vill defenitivt spela iår! Tråkigt bara att planera sitt liv utifrån fotbollen, det är inte bara detta som kommer bli ett problem. Min resa med Jojje lär det bli ett herrans liv över.. Plus studentveckan där vi också har match.. suuuckk

Så måste alltså sälja min gaga biljett, hoppas på att någon vill köpa den, annars känner jag mig ganska ledsen :(

Nu iväg på träning, yes. Puss




Lady gaga

Japp nu är det klart. Jag, Ankan, Jöllan, Kaj, Lina och Sandrow far till Stockholm och ser Gaga i globen den 8de maj! Med tanke på hur bra britney var förra året kan man knappast bli besviken, längtar redan som en tok! Dessutom är vi där över en helg nu, party party!

Nu sitter jag och taggar inför träning, hoppas det inte är allt för kallt ute! Gruvar mig dock lite för att berätta att jag ska bort och missa seriepremiären.. men men, man måste ju få ha kul utöver fotbollen ibland!


Haha kul bild

Söndag

Jag som var supertagg på fest gick och blev sjuk igår, så inget partaj för min del. Är fortfarande hängig idag men jag proppar mig med naturläkemedel, hatar att vara sjuk!

Dock så blev jag och Jojje bjuden på tre-rätters igår hos hans syster. Skagenröra- Beef Wellingting- Tiramisou G A L E T gott! blev en lugn och mysig kväll med spel osv.

Idag ska jag kurera mig så gott det går och hoppas på att vara frisk till veckan! Kan inte missa något i skolan nu känns det som, även fast vi har så lite.

Pössi


längtar ihjäl mig efter studenten. Har suttit och sammanställt våran stundentvecka nu, nästan allt är klart. Lovely!

Onsdag

Tänkte bara visa med lite bilder ungefär hur taggad jag är på fest just nu!







Haha, förstår ni?!

Onsdag

Imorgon blir tredje dagen i rad vi har skridskor i skolan, dock var det långfärds idag och hockeyutrustning imorgon, galet roligt!

Just nu är jag i full gång med att söka jobb, framförallt till sommaren men får jag något bra och långvarigt så skiter jag nog i att plugga till hösten och jobbar ett år eller två, skulle vara väldigt härligt att få bli självständig ett tag och inte alltid leva på mamma och pappa, känner mig som en snorunge då jag tigger pengar, huva!

Sen måste jag skriva tre balrykten som jag har hört, kan snälla någon tala om för mig vad som gäller!?!?!?!

1. Alla kommer att gå samtidigt, alla kommer gå måndagen den sjunde Juni på kulturens hus
2. Samma som ovanstående fast att det är begrensat med platser till endast 500, först till kvarn gäller
3. Elite stadshotellet har redan bokat in alla tre baler dock den 6e, 7de och 8de (detta har chefen på hotellet bekräftat) och ingen vet vilka program som kommer gå när

Blir tooooookig, kan ju inte ändra min tid för balfrillan hur många gånger som helst!


Nåväl på tal om annat så ska vi ha träningsläger hela helgen i Skellefteå. Har dock inte fattat alls vad vi ska göra, vi ska inte ha med fotbollsskor och tränarna verkar ändra sig hela tiden när man frågar. Å vad jobbigt det är att vara ovetande..

Var förresten och kikade på Ribbans nya crib idag, nice! Nu ska jag sova, utan Jojje, det brukar alltid sluta med att jag somnar på spikmattan, kan inte sova annars.. Känner mig så trygg då jag vet att han ligger och kollar på tv bredvid :)

Nu blev det ett långt inlägg, roligt om ni orkade läsa hela, vilket jag tvivlar på haha ;)

Bara för att jag känner mig riktigt i form lägger jag in två sköna låtar! Pöss




Fredag

Beger mig nu i det fina vädret till världens ände. Arvidsjaur.. Jag och Jojje ska spendera helgen där, det kommer bli galet mysigt!

Annars har sportlovsveckan varit riktigt härlig! Jag gillar lov.

glöm inte att gratta min älskade Beccy idag, dock kommer jag aldrig sluta vara nöjd över att jag var först! ;) Men skriver det här också, symboliskt!


Grattis Beccy 18 år!!!! :):):):)

Sportlov!

Tyvärr kommer det nog inte bli allt för mycket sport för mig detta lov då jag fortfarande har en cp-sträckning i låret. Sjukt frustrerande, men vad kan man göra? Ska nog släpa mig till inpuls ikväll. Dock såg jag att enda passet jag kan gå på var Spinning-pump lät otroligt jobbigt..

Innan det ska jag mysa lite med Jojje, vi ska dra en reva på stan och jag ska spendera pengar som bara den! Sen ska jag jobba ett tag på Akka innan det är dags för min städning där, väldigt jobbigt arbete men vad gör man inte för pengar i dessa svåra tider?

Nu när det är sportlov känns det jätte trist att man inte åker slalom eller något annat roligt. Ska dock dra ihop tjejerna för någon mysa dag på isen eller så, med varm choklad och lite bullar! :)

Förresten så var kvällen i lördags galet rolig! Blev riktigt tokigt i slutet på kvällen hos mig. Det värsta var nog när Beccy och Sandra kom och såg hemlighetsfulla ut och en sekund senare var jag överfallen av puckobeccy som hade ätit en vitlöksklyfta och försökte strula med mig.. Blääää! haha.

Bjussar på lite bilder så får ni se :)







pusshei

RSS 2.0