Äntligen fredag!

Hehe, jag har aldrig i hela mitt liv varit så sliten som jag var igår, såg hemsk ut med blåöga och allt :o Haha for ändå till Andre och umgicks med han Fagge och Sabina, mysigt var det :) Men det blev en välbehövligt tidig kväll :)

Idag for jag först på stan med mamma, köpte två vinterjackor, kunde inte bestämma mig för vilken jag vill ha, men tror jag har gjort det nu :) supervarm och superskön :D Sedan åt i buffé på sub, mums! Och senare gick jag på stan med Andre och Fagge, kom precis heem :) Sitter och känner lugnet, det blir sup ikväll iallafall, med Vickan, Sandra och gänget, mest troligt utgång också hihi :) Vad glad jag är idag :D haha, hoppas kvällen blir lyckad! pusshej


Halloween

Det är alltså Halloween imorgon, känns verkligen inte som det. Är inte taggad på fest över huvudtaget så vi får se vad som händer, om någon vill ha mig någonstans kan jag hänga på, annars känner jag egentligen inte för att göra något alls, men vi får se :) Vi hade ju som våran halloweenfest i tisdag :)

Måste också bara tillägga hur jävla blåslagen jag äääääär. Båda mina knän har feta blåmärken, samma med armbågarna, sen har jag ett blåöga och ett stort jävla skärsår under foten, gör jätte ont :( haha. Men får skylla mig själv :p

Nu ska jag gå till Andre som vanligt och chilla med han och Fagge som vanligt :)pusshej


Hemma!

Hehe nu är jag hemkomen från Sundom, Viktors stuga :) Den var  väldigt väldigt fin! Vi som var där var Anna, Anna, jag, Viktor, Truls, Calle, Jonas och Jonte :) Haha åtta personer på fyra sängar, kan inte bli annat än mysigt :)

Vi kom dit vid sex och började småsupa på en gång, sedan fixade vi maten som vart mums :D Efter det började vi elda i badtunnan och bastun och sen flöt allt på, haha låter bilderna tala för sig, slänger in några här och sen på facen :)




 Haha Anonym person utförde en order från sanning-eller-konsekvens-spelet :p

Onsdag

Haha gårdagen var väldigt rolig! Berättar lite kort och lägger in lite bilder, har inte all tid i världen :O
Vi drack och käkade pizza hos mig, mycket trevligt :) sen tog vi bussen till stan och gick till lokalen och fixade det sista som bevödes, vid det här laget var klockan inte ens sju och alla var fulla :p haha. Kvällen dog ganska tidigt men vi fortsatte med efterfest hos Petter, mysigt :) Tills jag tillslut tog en taxi hem och somnade väldigt fort :)

Vaknade på morgonen och gick upp en sväng, mådde inte alls illa eller nå :D:D Var dock typ full, gicck sedan och la mig igen någon timme och vakande sen mer bakis än någonsin typ :o fuck.. Kunde inte duscha, höll typ på att däcka :o usch hemskt det var, fast nu har jag fått i mig lite mat och mår bättre, ska snart och luncha med mormor och sen iväg till Viktors stuga där det blir party :)

Här kommer lite bilder från kvällen! :D
  

hehe, och som alltid, kolla facebook för mer :)

Klassfest

Haha sjuk klassfest, men väldigt underhållande :)
Sitter nu här hos Pettepå efterfest, vi har städat lite och ska nu chilla hos honom : nice.. :)
Kommer lägga in liter bilder imorgon :) pusshej! )ursäkta jag är lite full fortfarande :) )=

Tisdag

Godmorgon!
Åh vilken härlig dag, solen skiner och jag är jätte glad :) Sitter och lyssnar på världens skönaste låt (se nedan)

Igår efter träningen for vi till Jossan och fulade oss, haha efter ett tag kom även Frida Rebecca och Andre :) vi myste på ett tag innan jag och Andre for hem, stackarn jobbar ju, och jag var heeeelt slut, inte för att jag gymmade speciellt hårt, med sjukt trött var jag :o Tog en tidig kväll och är väldigt pigg idag :D underbart!

Nu ska jag snart in till stan och möta upp Ribban, Elina och Olivia, vi ska göra det fint i lokalen med alla grejer vi köpte igår myys :) Sen blir det förkrök hos mig och kring sju drar vi till lokalen, hör av er ikväll iallihopa! :)

puss på ken :)

Äntligen!

Hahahahaha, vet ni hur glad jag är?
En sak som jag väntat väldigt länge på har äntligen inträffat!!!!!!!! Ska jag berätta vad? Haha min lillebror har kommit i målbrottet :D:D:D Förhoppningsvis mognar han nu ganska fort, och jag har en härlig tid med retningar framför mig ;) hehe

Snart kommer Beccys mamma och plockar upp mig, sen hämtar vi Josse och Beccy och drar sedan till gymmet, niiiice ;) så slipper man få ångest över all alkohol man häller i sig :o Sen blire chill med brudarna, myspys :) pusshej!


Videon bjussar vi inte på nå mer, en medverkande överklagade ;)

Shopping

Hej!
Idag for jag ju då somsagt till sjukgymnasten. Han sa att det var nå fel på någonting bakom hälsenan, får inte spela mer innebandy :( Och måste göra en övning varje dag som gör att jag får grymt ont, kommer typ inte kunna gå ordentligt :s trist........... menmen, hoppas vara i form tills vi drar igång med fotbollen iallafall :)

Sen mötte jag upp Ribban och senare även Olivia, Elina och Viktor :) Jag Olivia och Rebecca for till storheden och stor-handlade för ca 250kr, allt är saker som vi ska ha på festen imorgon :) Så imorgon kommer jag vara rätt upptagen, börjar med att vi ska dra till lokalen kring ett och dekorera osv, sen far vi hem till mig och fixar oss, och så kommer nog resterande tjejer i klassen och äter osv, sen på kvällen drar vi in till lokalen. Vi har sagt att alla ska vara utklädda, hoppas alla tar det på allvar, fan vad kul det kommer bli! ;)

Nu sitter jag här framför datorn och väntar på mat, är dö-hungrig, Hannad och Emelie var här nyss och hämtade en klänning som Emelie ska låna :) hehe pusshej


Haha, funderar på att klä ut mig så här istället för polis, visst hade jag varit snygg ;)?

God morgon :)

Haha vad roligt det var att lägga in ett eget videoklipp, kanske lägger in ett till av alla hundra från lördagen :) haha.

Sitter nu här och ska snart äta, sen dra till sjukgymnasten och förhoppningsvis äntligen få veta vad som hänt med min hälsena, så att jag kan få bort det någon jävla gång, är sjukt less! Sen ska jag gå på stan med lite ladies från klassen och vi ska inhandla dekoration osv till våran klassfest imorgon. Det känns som att den kommer bli grymt lyckad, kul att lära känna klassen med lite alkohol inblandat;) haha.

Jag är bara lite less för jag vet hur sjukt sliten jag kommer att vara när detta lov är över, onsdag drar jag iväg med Anna T och co och super förfullt, sen blir det mest troligt fredag-lördag också........ jaja man har ju bara höstlov en gång :)

Vi höres mina babes, puss

Bakis

Haha, har aldrig i hela mitt liv haft en sån här seg dag!
Gick och la mig och läste efter att Jossan farit, vaknade sedan vid fyra tiden och har ingen aning om hur länge jag har sovit :O Gick upp och åt pizza :O och satte mig sedan här, funderar fan på att gå och sova, men jag vill gärna se 40 year old virgin :D:D:D hoppas jag kan hålla mig vaken tills dess :) HAha har haft väldigt roligt till alla videos som är inspelade under kvällen, funderar på att lägga ut någon här :D fast jag minns inte hur man lägger in på youtube :s får se, kanske kan klura ut hur man gör ;)


Hehe i did it :)

Det där är då alltså Josse, haha jag och Andre kan inte sluta garva :p

Lördag :)

Min lördag blev inte som den var planerad, men satan vad kul jag hade :D
Började med att jag och Josse drog till Bello, var där med hon, Sandra, Sofie och Sussi. Och chillsöp osv :) Sen kom det en masssa folk, väldigt många som var väldigt små, less jag blev på det :o Aja, vi var där ett tag och myste på, sedan for vi som festade från början till krogen, var där tills dom stängde, drog då tillbaka till Bello och fulade som fan :) haha, sen åkte vi med Fagge till stan på någon efterfest, stannade inte där särskilt länge innan vi åkte hem med Andre, haha fast vi stannade hos honom till typ klockan sex, faaan vad kul vi hade :) Skrattade så mycket att jag typ fortfarande har kramp i magen, heeelt sjukt :p

Aja sen skulle jag och Josse gå hem, jag kan ju säga att vi höll på att skita ner oss, vi var så sjukt rädda, ringde också polisen, haha :o som tur var hade dom fått flera tips, så vi var inte ända som blev rädda :O Vågar inte skriva här vad det gäller!

Skrattade också sjukt mycket när vi kom hem, och somnade sedan gott och fort :) Vaknade så klart bakis :O uuuuusch, Jossan for nyss och jag har ätit lite, blir inte att röra på sig mycket idag alltså! Slänger nog in någon bild här nu :) puss!

    

Hahah kolla facen för mer :)


Fredag & Lördag

Skön fredag, chillade med Fagge och Andre, haha flummiga dom är :D Vi såg idol, åt lite tårta, popcorn och fruk osv :)

Klev upp ändå rätt tidigt på lördag, for till Öjebyn och spelade match, haha gick pissdåligt. Sedan käkade vi på Max, eller jag och Bello köpte med oss mackor från Subway, mums :) Haha bilfärden hem var rolig som fan, och jag fick mig ett snopp-sugrör, haha nöjd jag är :D

Nu sitter jag här med Jossan, vi fixar oss lite och är sjuk festsugna... hehe :) fast blir ju fest typ onsdag torsdag, så jag tar det nog lilla lugna :) Eller fan, aja vi får se :) hehe här kommer lite bilder också :)

Hehe, Fagge i min spindelkvinnaklänning :)


Emo-Sandra hehe :)

NU ska vi gå, hejdå :) puss


Stört less!

Nu när jag försökte slå på datorn så var den lika cp som innan vi lämnade in den :s? Ååååh vad jobbigt. Så jag sitter nu på min brors dator som jag får låna under många suckanden och kommentarer, idiot!

Jaja. Efter skolan idag for jag och Ribban hem till mig och pluggade lite, det var mys :) Sedan spelade vi in en video som vi ska ha med i våran redovisning imorgon, hehe det kommer bli roligt. Sen gjorde vi oss en fruktsallad och skyndade oss till teateruppvisningen "Romeo och Julia" Som vi var tvungen att se av skolan. Söt pjäs ändå, gillade Romeo som fan ;) hehe Björn Nagander, läcker han är :)

Nu ska jag plugga en sväng och sen sova :) pusshej!

Äntligen

Har vi fått tillbaka våran dator, den var invaderad med virus, preciis som jag trodde. Men nu är den hel och ren, och alla bilder osv är kvar, puh!

Jobbigt det var med matteprov idag, men solklart G blir det iallafall, synd bara att jag inte mindes hur man gjorde på VG uppg. hade varit sweet med ett VG där alltså, jaja :) Skolan flöt sedan på, jag jobbade ovanligt bra? Måste ha varit för den mycket sköna massagen Fagge bjöd på igår, tackar! :) Skippade träningen idag pga. plugg, ont i ryggen, ont i armbågen och att jag var för mätt. Är typ less på innebandy redan, eller mest på träningarna, känns inte som någon vits när ingen typ är seriös, näääää innebandy är nog inte min grej trots allt. Men jag saknar inte fotbollen ett piss iofs..

Idag fyllde somsagt min bror år, så vi var och åt på östens pärla, mycket god mat om jag får säga det själv! Åt Wokad pasta med tadoorikyckling :) och sedan har vi haft massa besök, muuuusigt :)

JAJA, nu bjuder jag på lite bilder från helgen :) puss!

 Våran fina paj som vi gjorde :)
 Chillsup hos mig :)
 Jag och pungen :)
 Tokigt :)

kolla Facen för meeeer :)


Tisdag

hej hallå everybody Säger Mathias som inte ville skriva mer :(

jag sitter nu hos Andre och chillar med honom och Mathias (you know f) Vi spelar lite gh :) hehe
Idag är jag helt slut i kroppen.... hade affro på morgonen sedan svenska och sen drog jag och Ribban och fetgymmade. Efter det följde mathias mig hem och pluggade, det gick inte så bra, kommer inte få bra på provet tror jag :(

Imorgon fyller min bror år, så vi ska äta ute, åh vad mysigt :) pusshejå!

Måndag

Äckligt tung dag, BARA jobbiga lektioner i skolan och snart har jag två timmars innebandy träning. Här hemma har det varit kaos ända sedan jag kom hem... åh jag är helt färdig, orkar ingenting :/ Har två prov i veckan, och jag vet att matten kommer gå riktigt illa, kan ingenting utan Ribbans hjälp :( Nu har vi också lämnat in datorn på lagning, kommer säkert ta år och det finns en risk för att allt är borta när vi får tillbaka den, vilket betyder att typ en miljon minnen i bilder kommer försvinna, vilket vore väldigt, väldigt förargligt :O

Det ända possitiva med idag är att jag har fått veta att jag inte har tappat bort två par jeans, som jag trott i typ en månads tid, och inte mina vantar heller som jag trodde försvann i lördags :)

Sedan är det fortfarande ett mysterium om vem som har ritat på våran bil........... Om någon känner igen sig med att ha skrivit : Snorre, Lorre, Jocke b, osv får ni gärna säga det till mig, är så nyfiken att jag inte kan tänka på något annat :P haha.

Det känns som att det kommer bli en bra dag imorgon, och det hoppas jag verkligen efter dagens kaos! Ha det gött mina vänner :) puss

Lördag - söndag

kan börja med att berätta att min match igår gick inte riktigt som den skulle, eller vi mötte ett av seriens bästa lag och förlorade, men det ärändå tungt :o. Efter matchen for jag Beccy Josse och Vickan hem till mig och lagade mat och efterrätt, mycket mysigt! hehe vi busade även lite med bilden, alltså JAG körde, till Andre och till Josse, stolt :) Nä men fan vad läskigt det var, kändes som att polisen skulle komma när som helst :s

Efter ett tag kom även Stina och vi började små supa, sen kom Fagge och Andre och vi hade riktigt trevligt, kul att Tunnan också tittade förbi! :D lite senare blev det kaos, och det kom ännu mer folk, men alla for sedan utom Beccy som även hon var ensam hemma, så hon slaggade hos mig :) Haha sjuk kväll i övrigt, alla var väldigt känslofulla, och jag håller fortfarande på att skratta ihjäl mig vid minnet av att Beccy satt UPPE på min garderob :O hahahahaha!

När vi vaknade imorse var jag (som vanligt) bakis, inte Beccy den jäveln, haha. vi myste på och lagade oss lite plättar :) Nu har min familj kommit hem och jag sitter och chillar på min brors dator, den andra har pajat :s totalt alltså, någon som kan någotom datorer som har lust att hjälpa? :o

Jaja, nu ska jag fortsätta vara bakis, bilder kommer sedan när min dator börjar funka igen :) vi hörs, puss!

Den som inte använder flytväst måste vara korkad

Haha vaknade på morgonen med ett sådant klistermärke fastklistrat på armen, glömde ta bort det igår :O Jag hade iallafall en spännande fredag, började med att jag såg film med min bror, åt sedan INTE tacos, på en fredag.. det var väldigt länge sedan haha:) For och jobbade på luleå city herrer div 3 match, var speaker! Jag var väldigt nervös i början men sen var det bara kul :D For sen till Andre och umgicks med han och Fagge, mest med Fagge dock, och vi spela buzz mest heela tiden, gud vad kul det är! :)

Nu har jag vaknat och har hela huset för mig själv, kommer att ha det fram tills imorgon, mycket skönt! :) klockan kvart i fyra har jag match, min första hemmamatch med innebandyn och jag är nervöööös :O hehe men pusshej!

Torsdag

Hade psykologiprov idag, åt helvete! :O Blir ett g iallafall men där tar det nog stop. Less jag är på Lena att hon inte kan lära ut så man förstår :( Efter provet hade vi simning, haha förutom att Hanna dränkte mig ett antal gånger och att jag fortfarande har en liter klour i mina ögon så var det rätt kul. Eller roligast var ju när Hanna dränkte mig, duktigt bruden ;)

Sitter hemma och har precis slutat, ska egentligen stykreträna ikväll, orkar jag det? tveksamt :/ Kanske bara tar det lugnt ikväll, kan behövas :) Har inget mer att skriva för tillfället så pusshej!

Ribban!! Vet att du är i Umeå nu och jag hoppas det går jättebra :)
Fotografen som skulle fota oss har hört av sig, det kommer bli fett nice! ;)

Call it a trap

Jag är på så himla bra humör idag, känner att helgen kommer bli riktigt lyckad! :) Och skolan har varit mysig, slutade klockan 11 :)

Efter skolan gick tjejerna i klassen och käkade buffé på sub, statans gott det var! Är mätt och belåten nu :). Sen gick jag och Ribban och inhandlade lite Halloween kläder, hehe. Vi har bestämt oss för att vara våra  framtida yrken - Polis för mig och och sjuksköterska för Rebecca, haha ändå roliga yrken att klä ut sig till :)

Ikväll har jag innebandy match - träningsmatch mot Gammelstan, i Gammelstan :) ska bli mycket spännande! Nu ska måste jag egentligen plugga, så jag ska göra det snart :)

Och sen tänkte jag bara skriva att jag bestämt mig för att polisanmäla fjortisfilmerna jag är med i, har nu blivit två på kort tid. Inte för att jag bryr mig så mycket, mest för att jävlas och veta vem det är ;) så det ska bli spännande. Hihihihi.


Här ser man mig i mitt nya hår, hehe och min älskade Ribban, pusshej! :)

Goddag

Imorse löpte vi en mil med hälsa och friskvården. Blev as less på Maggan så jag var tvungen springa jätte fort hela vägen för att hon inte skulle komma ikapp, och jag lyckades, det kändes lite bättre då :) Sen hade vi bokredovisningar som mer liknade en bokklubb, haha faktiskt riktigt trevligt, dock var vi bara sex stycken som var där, resten kom sent och fick inte komma in, hihi :)

Och jag fick g på mitt nkprov, så jävla dåligt! Men han verkar tycka om mig ändå och sa att han veeet ju att jag kan, och det är inte bara proven som spelar roll, ska vara duktig och plugga hårt till nästa! :) Och nu måste jag plugga psykologi innan jag ska iväg till gymmet med Fagge, och senare ska jag till Ribban och se film, mysig dag ändå :)

Och nu är jag ju somsagt brunett, känns väldigt sköönt, men jag är ändå inte helt nöjd med färgen, så jag kanske lägger en toning senare i veckan, vi får se :) Ids inte lägga in någon bild nu på hur det ser ut, dom flesta har väl sett mig i skolan, och om inte så kommer det nog inom kort :) Nu ska jag läsa min bok, "Mer än ögat kan se" och bara myyyyyysa

Bildinlägg

Ja här kommer bara en massa efterlängtade bilder och bildförklaringar :)

 Ser på fotboll och myser :)
 Fulaste bilden EVER! hahaha
 Fagge blev pussad med kladdkaka :)

 Sitter med färgen i :p

Och slutligen det rosa resultatet, pga att frisören blandade fel färger, gissa om jag är less? Dessutom klippte dom båda Vickan och Nina, MEN dom hann inte klippa mig! OCH både Nina och Vickan vart mycket mycket mycket finare än mig i håret! Haha jag går och dör nu alltså..
Nä jag går till Carina och blir mörk, mörk brunett :) pusshej!

Söndag-måndag

Hinner aldrig skirva blogg nu för tiden, anledningen till att jag skriver nu är att jag är på skolan, berättar kort om mina daragr då :)

Hade en väldig trevlig kväll i lördags, vi hängde hemma hos Andre och fulade som fan, bakade kladdkaka osv, haha. lägger in bilder sen :)

Igår kom Josse och beccy förbi, med lite olika filmer, vi hjälpte beccy med hennes arbete, och senare kom Fagge också, jag och Beccy klädde ut oss till monster och sen for vi runt och raggade lite, hahaha satan vad kul det var :p Sen for vi hem till mig och såg film och efter ett tag kom även Andre :)

Och NU idag så har jag varit på qualityhotell, och varit hårmodell. Haha satan vad nervös jag har varit. Dom skulle då alltså färga mitt hår, inför en publik.. Det är nu klart och jag sitter i skolan, ska till Carina ikväll och färga om det kan jag ju säga. Frisören gjorde FEL! Så jag har rosa hårpå sidorna haha, inte speciellt fint. Så ikväll blir jag mörkbrun, skönt!:)

Kommer lägga in bilder från hela helgen plus idag om jag hinner ikväll, annars imorgon :) pöss

Fredag-lördag

Hann aldrig blogga igår, dagen var rätt hektisk, men trevlig :)
Hade först skola, dock endast två lektioner, for sedan hem och chillade på, fixade mig lite smått, sen kom Ribban och vi drog så smorningom till Hanna där det var förfest, alla söp utom jag......... haha less, aldrig mer nykter på en fest! Fast det var trevligt ändå, men jag var så himla sugen. Drog iallafall hem kring nio för jag var så satans trött, såg lite tv innan jag sussade, sköönt :)

klev upp 0530 imorse... tungt som fan var det. Åkte sedan en två timmar lång bussresa till A-jaur, sov mest så det var skönt :) sen såg vi herrarnas match, där det blev lika, sen spelade vi och förlorade med 6-4 men vi var väldigt duktiga! Sen väntade en trevlig bussresa hem och nu sitter jag här, tjock som.. ja jag vet inte vad, men guud vad jag har ätit. Ska till andre på en stund och umgås med han, Fagge osv, var först tänkt fest men alla bangade ju :o iofs är jag inte heller så taggad, kommer nog sova gott inatt för matchen var så jäävla jobbig!

lägger in bilder från igår senare, nu ska jag skynda mig iväg så jag hinner se svergie-matchen! :) pusshej

Kladd

Haha vad roligt, förut kunde jag inte höra orden "kladd" och "kex" utan att börja asgarva, bara för att dom lät så sliskiga. Kom att tänka på det nu när jag just bakat en kladdkaka :) Väntar på att Day after tomorrow ska börja så ska jag kika den med min bror. Stackarn har varit sjuk hela veckan så han är gryyymt rastlös, han har nog mer energi än vad jag har, tycker synd om honom!:P

Tänk egentligen hur fort tiden går, snart har jag och Ribban bodypump-pass på ssab, nyss var det ju hur länge som helst kvar :o Och det är inte länge kvar tills vi blir 18 båda två :) vi håller på att spåna på kreativa ideér om fest. Än så länge tror vi att vi vill hyra kafelino, någon som har några andra förslag? :)

Nu ska jag ta och poppa lite popcorn också, var länge sedan jag tryckte en påse, ha en mysig kväll allihopa! :) pussis


Klart!

Nuuuuuu är orienteringen över, känns superbra! Slipper man gå och ha ångest över att  man ska få en as-dålig tid. Jag sprang på ca 55 min, haha helt stört dålig på att läsa kartan, hade jag inte sprungit med Julia, Iza och Camilla hade jag nog inte ens hittat tillbaka. Men jaja det funkade iallafall :) Dock så har jag stört ont i min hälsena nu, kan tänka mig att jag löpte som om jag skitit ner mig. Frågan är om det kommer gå att spela på lördag? Vi får se. Ska nog iallafall hoppa över styrketräningen idag, annars kommer jag slita ut mig totalt, sry Anna och Sara! Men nog vet jag ni klarar er :)

Imorgon var det ju tänkt party, men jag ska vara nykter, och det blir nog en tidig kväll dessutom. Kommer ändå vara död morgonen efter, men jag ska göra mitt bästa för laget :) Kanske drar till med party på lördagen? Lät ju inte som en allt för dålig idé :)

Nu ska jag vila och sedan in till stan för att köpa ett gymkort med min mamma, skönt att hon står för hela kostnaden, jag behöver verkligen mina pengar! Kanske att hon köper en plattång till mig också, hoppas! :) pusshej!


Glamuor

Träningen är nu avklarad, och det gick väl som jag förväntade mig. Hatar att vara bland dom sämre, men det är väl sådant man får ta när man inte har lirat på två år, kommer dock kämpa som ett jävla as på lördag, är grymt taggad! :)

Imorgon är det piss orientering, min tid börjar 9.20 och jag ska löpa som ett as då också, men jag vet att jag inte kommer att hitta kontrollerna, typiskt mig att få panik och börja lipa av frustration, jag tippar nog på det men vi får se hur det går :)

godnatt och dröm sött :) puss

Innepandie

Sitter med spänning och väntar på att träningen ska börja, vet att det kommer gå pissdåligt eftersom att jag inte spelat på två år, och har, som jag att jag skulle få - en grym träningsverk. Men det kommer vara väldigt kul ändå hoppas jag :)

Idag har skolan varit skön, såg film på morgonen, hade klassfoto, som jag blev väldigt missnöjd med, men sånt är livet. Sen lite nk och sedan fick vi sluta :)

Har inget mer att tillägga denna dag, mer än att jag kanske festar nyktert på fredag, eftersom att min samling är 0630 på lördag, och vill verkligen spela bra! Men tagg på fest är jag allt, så med kommer jag att vara :)

jag och vickan hänger :p

Ribeka and me, fina i solen :)

kvälll

Sitter nu hos Jossan, hon är i bastun och chillar, men jag ides inte :) ska nu lägga mig och läsa min engelskabok som jag måste läst lite i tills imorgon, usch jag kommer däcka fort som fan, är så himla trött :o

Förresten jag ska spela match på lördag, innebandy! Med luleåcity, dom behövde folk så jag får speeeeeeeeela, gud vad kul det ska bli :D m men pusshej:)

Baby

Härligt det var med bodybalace igår! Jag Ribban och Majsan var och körde :) tyckte inte riktigt om det lika mycket som yoga, men det var ändå ett bra pass, har förvånansvärt ingen träningsverk idag? får se det kanske kommer imorgon :)

Nu är jag helt sluuuuuuut i mina ben!
Jag och Ribban körde världens benfys nyss, eller egentligen inte? jag vet inte, men känner att jag kommer ha grym träningsverk imorgon. Skönt var det iallafall :) Vi var på Helex och röjde, ska dit med Anna och kanske Mathilda imorgon? På ett underbart bodyjam pass, kommer bli väldigt roligt :)

Ikväll ska jag uppvakta Vickan som fyller år imorgon :) Hoppas hon blir happy över det hon får :D Sen ska jag till Jossan och sussa, om man mamma bara slutar vara så himla knäpp? Haha hon tycker inte att jag ska sova borta på vardagar, jaha jag sov bara hos robert i typ en månad nyss och då var det inga som helst problem. Men då sa jag till mamma att jag behöver Josses plattång till imorgon då vi ska ha skolfoto, jaha då ringde hon upp mig fem minuter senare och sa att jag skulle komma och välja mig en plattång så skulle hon köpa den åt mig, allt för att jag ska sova hemma, vad är felet? :s Jaja vi får ju se hur det blir med det.


I ljusterapirummet, as ballt!


Slick så vil han ha deg

Igår for jag till Jossan för att se Mamma mia, för andra gången :D Beccy kom även efter ett tag och sen Fagge och Andre också, det blev riktigt trevligt och vi tog några riktigt fula bilder som ni kan se nedan :)



sjön dag idag, vi hade hälsafriskvård foto som blev en timme försenat, så vi missade hela matten :) underbart! Och ett två timmar långt hål, jag och Ribban tänkte styrketräna, men hittade inga kläder.. haha. Så vi gick på stan istället, hittade inga kläder där heller med köpte andra roliga grejer, woho! ;)

Nu snart ska jag och Ribban till Helex och köra Body-balance :) skönt det ska bli, kör nog lite styrke efteråt också :) niceeeeee!

Velar fram och tillbaka på om jag ska köpa gymkort på Inpuls!?!?!?!? eller jag SKA göra det, frågan är hur länge? aja, det löser sig.

PS. Jag ska klippa mig hos en bög i Gunnarsbyn snart, det ni!



haha, hejdå

Hemma!

Är äntligen hemma från happis, och kommer på  nu att det stavas Haparanda, inte med två P. Ber om ursäkt :)

Det har varit underbart skönt, och jag känner mig verkligen utvilad, förutom ett hårt löppas och några långa svängar på affärer har jag verkligen tagit det lugnt, höjdpunken var ju förstås kärftona och räkorna plus allt bastubad :D mmmmm jag älskar kukkolaforsen!

Nu är jag hemma och ska skolka från min träning, har ont i min fotled och hälsena, vilket mest troligt är en överansträningning som jag ska försöka vila bort nu :)

 
Kvällsmys :)                       Sötkusin :)
   
Kräftor och Räkor    Mallan kör hem

Happaranda

Hejhej!
Gårdagen var sköön. For på kvällsstan med Josse och Johanna, längesedan man hängde med lill-jossan, så det var kul :) massa annat folk kom och gick också. Fick åka hem med Andre och Fagge på ett vilkor, att jag såg idol med dom, så det gjorde jag, vilket var trevligt :) haha sen skulle jag plugga med råkade somna, så jag har sovit väldigt länge inatt, underbart! :)

Hejdå!
Nu far jag :)
Haha det känns som att jag ska utomlands eller något, men det ska bli väldigt väldigt skönt! Har längtat efter detta heela veckan, och nu ska jag äntligen få känna lugnet av kukkolaforsen :)

Jag ska berätta en sak!
Idag hittade jag en bok i min väska: Othello av Shakespare (vilket jag inte tror det stavas?) Som defenitivt inte var min. Så jag gick till gymbiblioteket och frågade vem som ägde boken så jag kunde lämna tillbaka den, men jag fick tydligen inte veta, så hon tog bara boken? ^o) Aja, om någon nu känner igen att dom har lånat denna och tappat den så vet ni att jag har lämnat tillbaka den :)

Nu vet jag att jag kommer missa en massa i helgen för att alla ska festa, men ring väldigt gärna och tala om vad som händer :) pusssssssshej!

Uppehåll

Nu är uppehållet i fotbollen ett faktum, skööönt. Dock ska vi ändå träna fyra gånger i veckan inviduellt, jobbigt styrkepass som jag inte kört fullt ut på länge, men ska börja köra hårt nu till nästa vecka! Ska också försöka vara hälsosam, dra ned på alkoholen, fikat osv. så kommer jag må hur bra som helst! Det behöver jag :)

Vill nämna för alla som är intreserade att jag roadtrippar till happaranda redan på fredag-eftermiddag och stannar där till på söndag, kommer självklart att kunna nås på mobilen, men jag ska försöka vila upp mig där och bara ta det lugnt! Kanske något litet löppass, men annars noll fysisk ansträngning!


engelska-prov

Yes, hade det imorse, brukar vanligtvis inte ha så svårt för engelska och jag tyckte ändå det gick rätt bra, men varje gång jag har sagt så så har Ribban fått bättre än mig, så idag säger jag att det gick skit!

Hade sedan matte, jobbade inte ett ända tal.. jag kanske sover FÖR mycket? Håller iallafall med dig Hanna om att vi måste umgås mer! Men nu har jag ingen mer fotboll och är därför ledig typ vaarje kväll, så underbart skönt! Ska skolka från träningen imorgon har jag bestämt, det är den sista vi har, och första gången jag skolkar haha :)

Imorgon händer inte så mycket, har dans på hälsan <3, och rätt chill dag, kanske att det blir helexträning med Anna-babe. Vore kul att prova några av deras pass :) Men jag tror även att jag har bestämt mig nu för att köpa gymkort på impuls, NICE! Nu är det käk, pusshej :)


RSS 2.0