Lördag

Gårdagen var mysig, chillsöp hos sandra och fixade oss fin fina innan jag och Ribban gick över till Emil och festade lite där innan vi tog oss in till Kafelino, var sjuuuukt mycket folk, jag hade trevligt, blev dock lite mycket av det goda, vill inte kolla mitt konto idag allså.. faaan haha. Kvällen slutade fort kändes det som, och lite speciellt, haha.

Nu har jag och josse nyss varit och glidit med bilen, haha känner mig sjukt vuxen! Nu sitter jag hemma och ska snart börja fixa mig, det vankas fest igen :) Denna gång är det brudarna i klassen som ska fira mig, kommer bli myspys, senare drar vi vidare mot staden :) pusshej!




Fredag

Nu har chocken lagt sig och jag har insett att jag nu är en regelrätt bilförare, går inte att beskriva känslan men bästa ordet är nog NJÖD! haha. Blir att fira ikväll med Sandra och Ribban, vi ska bara dricka några glas och sen bege oss till kafelino, lovely!

nu ska jag inte glömma kameran som vanligt så får ni lite bilder imorgon, pusspuss!


Måste bara säga..

..att jag har KÖRKORT nu!

Torsdag

Som alla säkert redan vet så klarade jag teoriprovet idag, kändes heeeelt underbart! Jag har nog aldrig varit så nervös i mitt liv innan jag klickade på rätta, men med 59 rätt hade jag kunnat dra på mig sju fel till, och jag är så glad att jag lagt ned den tid jag gjort på teorin :) nu återstår bara körningen, och den kan ju gå hur som helst. Jag vet ju att jag kan köra bil, det ska vara om jag är för nervös att jag inte klarar det, men jag hoppas på det bästa! Tänker inte skriva när jag har uppkörningen, nog för att typ alla vet det, men ni andra får vara nyfikna :) haha.

Har firat ordentligt med massa nya inköp, haha jag är väldigt nöjd med dagen! Köpte bland annat lite baskläder från gina, stentvättade mörka leggings och en vit tunika från veromoda, och en klocka från ur och penn, har kikat på den jätte länge och nu var den nedsat

Morgondagen är väldigt oviss, ääääh fan jag kan inte hålla mig, har uppkörining imorgon och jag kommer aldrig kunna somna inatt, vet att det är lätt att kugga på uppkörningen och att det är många som gör det, men jag vill verkligen klara det!!!!

Nu ska jag ta mig en snus och slappna av, hehe pusshej!


snus- Mallan och Ribban :)


Två av dagens inköp :)

Födelsedag

Jag har nog inte ännu fattat att jag fyllt 18, men är helt överväldigad av alla som har uppmärksammat min stora dag :D haha, ett stort tack till er alla!

Nu är kalaset hemma slut och jag är så mätt att jag inte vet vad jag ska ta mig till, och jag är mycket nöjd med vad jag fått, bästa presenten var ju såklart bilen av farmor och farfar, blev så rörd att jag började gråta, haha även mormor fällde en tår, gud vad vi är barnsliga tänk att vi ska tatuera oss på tisdag :O sen fick jag även OK kort laddat med massa pengar, pengar osv. Moster hade skrivit en fin dikt till mig, och min käre bror av mig en bilstereo, jag är fortfarande chockad över omtanken men fick veta att han fått bidrag till betalningen, haha ;)


lovely släkt :)

söta kusiner :)

Mattias present till mig :) funderar på att investera i stora högtalare som förstärker ljudet något ;)

Klocka och underbar designerring från Astrid och Agnes, har aldrig hört talas om dom förut men det är något att uppmärksamma!

härligaste presenten av dom alla! Nu saknas bara en rosa rattmuff ;)

and so on, nu ska jag lägga mig tidigt och tagga inför teoriprovet imorgon, håll tummarna för mig!!!!!

Friluftsdag

Åkte skridskor med Ribban och Mattias, fast orkade inge mer efter en halvtimme, så jag gick och pluggade teori, gjorde alla faser och fick typ ett fel på alla, nu kan jag inte misslyckas, eller? Snart ska jag gå i duschen och vänta in massa främmanden, längtar efter att få mysa med släkten =)

Tack alla söta människor för smsen, telefonsamtalen, sångerna och kramarna :) Jag känner mig riktigt speciell idag! Sweet 18 ;)


Dock gammal bild :)

Sober

Körlektionen imorse gick väldigt bra, är helt done med körningen! Likaså med teorin, bryter fan ihop om jag inte klarar proven, men eftersom att jag har för bra självförtroende är det en väldigt liten tanke i mitt huvud, är typ inte ens nervös? Nu ska jag koncentrera mig på att fylla 18 imorgon, sen måste jag fundera ut hur det blir i helgen, vill självklart inte vara sober haha, men nog vet jag det löser sig :)

Haha måste berätta att jag hade typ övat in en snyfthistoria till Ricnil om varför jag fick så dåligt på provet, då ringde Ribban idag och sa att jag hade VG, fyra poäng från MVG, jag fattar fortfarande ingenting? Jag måste haft rätt på alla mina chansningar, men hur stora är oddsen? haha svarade inte ens på alla frågor :p jaja, jag är överlycklig!

Imorgon har vi dessutom friluftdag med skolan, jag och Ribban ska åka skridskor på isvägen, och eftersom att dom har lovat lika fint väder som idag tror jag att det kommer bli underbart! :) nu ska jag äta och sedan fara på träning, som jag är väldigt taggad för! pusshej


Bokrea

Står nu här på bokeran och jobbar.. hehe. Som ni kanske förstår eftersom att jag bloggar är det tomt på folk, ruschen kom i början då det var bra tryck. Nu stäger vi om  tio min, puss godnatt! :)

Måndag

Bion igår var väl sådär, en typisk svensk film, blev lite besviken faktiskt. Dock blev jag väldigt ledsen, höll nästan på att bryta ihop där ett tag, satt bara och hulkade, haha, och jag var verkligen inte ensam, sjukt sorglig film med andra ord!

Finns inte ord för hur trött jag var imorse, men Beck är ett måste på söndagskvällarna! :) Tog mig iallafall upp och hade två inte så jobbiga lektioner, matteprovet var lika enkelt som jag hade befarat, dock blir det nog inget mvg för min del.

Sedan gick jag och Ribban för att hyra lokalen inför helgen, haha där fick vi oss en knäpp på näsan, lokalen var fullbokad hela sportlovet och mars månad, får se om vi ids ha något alls då, blir ju så tokigt när alla fyllt år för länge sedan. ja men vi får se!

Begav mig sen till Olivers och åt en mycket god lunch med farmor innan jag traglade teori på körskolan, det gick väldigt trögt men nu har jag bara en repetion kvar!!!!!!!!

ikväll blir det träning och inatt blir det jobb. Bokrean börjar klockan 0.00, och där kommer jag jobba, minns inte om det var till två eller tre, men har iallafall tagit ledigt imorgon. Dock blir det ingen sjusovning där, har körlektion redan 09.15 och efter det är det teori heela dagen, tills pissfysen på kvällen, ojoj..


I taket lyser stjärnorna

Snart far jag Vickan och Josse och ser den filmen, hoppas att den är bra! Kommer hur som helst att njuta av sällskapet med mina älsklings brudar! Det var år och dar sedan jag hängde med pungVickan, hon har ju till och med skaffat kisse med sin pojkvän nu, hon och Ribban ligger fan lika i utmärkelsen "luleås toffel" ;)

Ja men duktig som jag är körde jag ett riktigt hårt styrkepass, vemfan behöver gym egentligen? Det är bara att ha lite självdiciplin att träna hemma, och gud vad skönt det var efteråt, är totalslut i hela kroppen, mest i armarna för jag är inne i en biceps period just nu, älskar allt som har med biceps att göra ;)


Går att köra de flesta muskelgrupper med denna, bålen är dock lite svårt, men jag har kommit på superövningar :) Vi har också lite för lätta vikter, men pappa skulle fixa det till veckan :)


Jag och mina flickor! (gud vad jag längtar efter att vara sådär brun igen!)

Söndag

Vad skönt att äntligen få sova ut, var så trött igår kväll att jag lätt hade kunnat somna vid nio, istället blev det vid tre :o Men idag ska jag ta det lugnt, köra ett litet styrkepass, plugga, gå på bio, mmm det kommer bli mysigt :)

Nu har jag bara tre dagar kvar som 17åring, känns udnerbart! :D






:-*

Lördag

Blev en lugn och mysig kväll igår, precis vad jag behövde, hann dessutom se lite av min brors match :)
Idag har jag jobbat från 10-14 gick nyss precis lite på stan med Sandra och snart ska jag iväg på hockey med denna brud, och ikväll ska vi mysa :) hehe mycket skön helg, blir dessutom mest troligt bio imorgon, mmmmmm :D


 Glömde publisera inlägget förut, haha men nu har jag varit på hockey, det var mycket trevligt, första vinsten jag såg denna sesong :) hihi nu är jag och Sandra hos Styrman och myser, vi har sett film oh nu poppar vi mysmusik, puss på er!

Fredag

Jag och Ribban fick en väldig lust att gå ut och skaka på rumpan lite ikväll haha, Sandra var inte sen att hänga på, så vi bestämde oss nästan för att ta en vinkväll och dra på Kafelino. Dock fick jag väldigt mycket ångest när jag tänkte igenom detta lite, har inte haft en lugn nykter helg på länge och nästa helg kommer bli hårdare än vanligt (fyller 18 på onsdag) hehe så jag tror jag vilar nu :) Ribban fick också lite ångest så vi tar det en annan gång helt enkelt :) Istället ska jag till Oskar ikväll och mysa lite, hoppas att han vill se lets dance för jag har inte sett det på två veckor nu :s

Haha men idag hände en jobbig sak, jag, Ribban och Johan bestämde oss för att kolla fotboll i Arcus så vi for dit med bussen, när vi kom dit upptäckte vi att det var inträde, 60kr dessutom, ingen av oss hade pengar på oss så vi fick vackert åka tillbaka, vi hade dock mysiga samtalsämnen på bussen så det var kanske värt det.. haha!


Haha var bara tungen att lägga in denna bild, exakt såhär ser jag faktiskt ut för tillfället. Hade lite verk i mina axlar så jag tänkte stoppa på lite Linnex, det råkade bli mer än vad jag hade tänkt och nu bokstavligt talat brinner jag. Sataaaaan vad det svider..

Torsdag

Gårdagskvällen vart inte riktigt som planerat, jag och Ribban var på coop i evigheter och träffade massa trevligt folk innan vi tillslut for hem till mig och gjorde frutsallad med marängswiss och såg en helt underbar film! Jag har nog aldrig blivit så berörd av en film någonsin, herregud säger jag bara! Men jag har redan glömt vad den heter för typ 20onde gången idag, Ribban om du läser detta, kommentera i min blogg vad den heter så alla andra får ta del av den!

Vi somnade iallafall ganska sent, och har varit trötta mest hela dagen. Nu är jag på väldigt dåligt humör, och det är inge kul.

Det som irriterar mig mest är att jag MÅSTE laga mat till min bror för att mina föräldrar är borta. Men han är inte hemma förrän kvart i sex, vilket betyder att jag måste äta då också, och jag är as hungrig. Eller jag kan äta nu men då måste jag laga mat två gånger, åååååååh hur invalid är man inte om man är 14 år och inte kan fixa sig nå mat? Han kan ju äta vafan som helst egentligen, jag vet ändå att han bara kommer klaga på mig och min matlagning hur bra jag än gör det, otacksammare människa finns inte. FY vad jag hatar puberteten, längtar så otroligt tills han växer upp och slutar göra mig arg hela tiden.

Jaja nog om allt det dåliga, i helgen blir det bio, ska se i taket lyser stjärnor och jag tror den kommer vara mycket bra :)


As ful bild på mig och Ribban, haha

You got what I want

Gav mig iallafall på två försök på repetionsfasen, men jag blev så deprimerad av resultaten att det var allt jag orkade med :p Tog mig sedan hemmåt och gjorde klart svenskaläxan nu har vi inget mer förutom matteprov på måndag, eller justfan idrottsprov på fredag :O men det kan ju inte vara så svårt :)

Ska snart bege mig till coop och shoppa gosaker med Ribban, sedan drar vi oss till Sandra (Sandras pojkvän) för massa mys, blir förmodligen sleepover också, mmmmmmm, är verkligen på myshumör så det kommer sitta fint :)

Just nu har jag bara ett problem i mitt liv, och det är lokal till nästa lördag, jag får inte tag på lokalen jag vill haaaa, jag blir tossig! Får ta itu med det imorgonnn, nu ska jag sluta bekymra mig och ta en härlig dusch, puss på er!


skola

Nu ÄR jag less på det olidligt kalla vädret, kylan har varit påträngande i snart två veckor! Helt sjukt, dessutom frös bussen fast imorse så vi blev sittandes i en kvart på skurholmen innan en annan buss kom och plockade upp oss, jag var iskall och skänker därmed en tanke till Sandra mfl som fick stå ute då vi satt inne i bussen, usch och fy!

Nu har vi lektion, fast vi sitter och myser i datasalen, och ikväll blir det ännu mer mys med tjejerna mmmmmmmm :) tror inte jag hinner med någon repetionsfas idag, känns väääldigt tungt, men ja vi får se :)


plus Sandra :)


Körkort

Min körlektion gick mycket bra, har bokat in en sista på fredag, eller kanske tar en nästa vecka också någon gång om jag blir nervös, haha :) satt sedan i en timme och pluggade teori, klarade därmed fas F, så nu är alla faser avklarade, blev överlycklig! Men inte var min körlärare nöjd med det, haha nu förväntar han sig att jag ska ha fått minst 61rätt på repetionsfasen innan fredag, det betyder att min lediga dag imorgon kommer att spenderas i körskolans teorisal, suck.

Och dessutom fick jag veta nyss att det mormor hade igår var en hjärtinfarkt, paniiiiiik. En satans tur att dom kom in till sjukhuset i tid, fast less jag blir ändå på ambulansen som inte kunde ha sölat mer.

Jaja, nu ska jag snart iväg på gristräningen, har redan träningsverk sedan spinningen imorse så jag känner att det kommer bli tungt.. pusshej


Bild från tiderna med Kickis fys, saknar dom passen som fan om man jämför med dom vi har nu, haha :)

Tisdag

Dagen igår var väldigt stressig, hade först skola, efter den satt jag på körskolan och klarade fas C hehe nu är jag väldigt nöjd över mig själv! När jag kom hem fick jag veta att mormor låg på sjukhus, så jag och mamma for dit direkt efter vi ätit. Ett av hennes blodkärl hade täppts igen, men det var nu fixat så hon får komma hem inom några dagar :) Vi stannade där i några timmar innan jag hade träning, den var jobbig och jag hatar när vi tränar så sent :O

Idag hade jag endast en lektion, spinning, som jag fortfarande hatar lika mycket, blä, det var dessutom grisjobbigt. Men det är skönt att ta sig upp på morgonen för att träna, nu ska jag plugga lite innan jag ska sova en sväng, klockan två har jag körlektion och efter det har jag tänkt klara fas F så jag har det ur världen :) Senare ikväll blir det hårdträning, behöver dock inte vara med på löpningen pga spinningpasset, men vi har ju också styrke i en timme, som vanligt kommer man vara helt död efteråt.

Ja ännu en väldigt fullspäckad dag, skönt att vara träningsledig imorgon, ska försöka ta vara på det! Hoppas ni alla är ute och myser i det fins soliga vädret :) pöss


Söndag

Vi vann matchen mot Notviken med 3-0 och det kändes helt underbart! Dessutom första matchen för mig på 11-manna detta år, gick piss dåligt första halvlek, men andra fick jag spela innermitt det var väldigt roligt och kändes mycket bättre! Hade dock ont i min hälsena hela matchen och när jag blev kall kunde jag knappt gå, obeskrivligt less men jag får skylla mig själv när jag inte gör mina övningar, ska försöka ha lite självdiciplin och plåga mig själv en kvart varje dag, för rehaben är nästan värre än under matcher :o

Sitter nu och ser Beck, love it! Fast jag är så trött att jag håller på att svimma, vill inte gå till skolan imorgon, känner mig dum och skakis. Och efter skolan blir det teori i några timmar, ska försöka klara fas C. Har bara fem dagar på mig innan alla ska vara gjorda. Måste dessutom lägga lite krut på min engelska bok som är 400 sidor och ska vara färdigläst nästa vecka om jag inte misstar mig? Jaja den verkar spännande så bara jag får tid över ska det nog gå bra.

Nu ska jag fortsätta dyrka Gunvald och äta solrosfrön, puss på lirabk som är bäst i stan, enligt mig och massa andra iallafall :)



Alla hjärtans dag



Mycket bra helg för min del!
Började med att vi firade Iza på fredag, åt oss proppis på Waldorf innan vi åt ännu mer hemma hos henne, började supa lite smått och fortsatte hos Ida där lite boys också kom :) Vi brudar drog sen ut och det var väldigt kul! Fick dock lite ångest när jag såg hur mycket pengar jag spenderade den kvällen, haha det är farligt att ha med kortet på krogen.

Mötte upp Oskar på vägen hem och han sov hos mig, spenderade sen hela alla hjärtans dag med honom och vi har haft det väldigt mysigt :)

Idag är det söndag och Oskar fyller 18år, grattis på dig gubben! :) Snart väntar match för min del mot notviken, hoppas såklart på vinst och jag är väldigt taggad :) och vill be om ursäkt för att jag glömde kameran, igen! haha men jag snor lite bilder inom kort :)

Fredag

Dagen kunde inte börja sämre, nkprovet gick verkligen inte vägen och det första jag fick hör när jag kom till skolan var, kolla din mail Malin! Det gjorde jag och resultatet var inte kul,

Talet gick iallafall hyfsat, var dock nära tårar då ämnet var lite känsligt, lite mer känsligt än vad jag trodde faktiskt. Och sedan blev idrotten inställd så jag Ribban och Sandra gick på teater, himla rolig var den! haha. Nu ska jag mysa en stund innan jag beger mig till Sandra för fix, innan vi far till Waldorf och käkar mat och firar Iza som fyller 18 idag!! Grattis gumman :) Blir även utgång, känner mig väldigt taggad!


hoppas ni också får det trevligt ikväll, tack och hej! :)


Matrialförvaltare

Jag vet inte, men jag har som alltid förknippat det "jobbet" som ett jobb för män, men nej nu heter våran nya matris Anette Thyni, och för alla som inte vet det är det min mamma? haha. Jag vet inte riktigt hur detta gick till och jag verkar vara den sista som fick reda på det, men jag beundrar mamma som fan för att hon tar på sig detta, inte nog med att hon håller koll på exakt allt om oss andra i familjen, hon har dessutom ett väldigt tidskrävande chefsjobb där hon håller koll på bokföringar osv plus all personal. Och ovanpå allt detta kör hon mig och min bror till alla träningar, kompisar pojkvänner osv. och hämtar oss efteråt (tillsammans med pappa då också) Nä jag lyfter verkligen på hatten för henne, hon är underbar! <3

pussis

Måste säga att ny-duschen också var underbar :)

Torsdag

Dagarna går fortare än nätterna nu för tiden, åååh jag önskar att det fanns mer tid att sova på! Halkbanan blev iallafall avklarad idag, sjukt roligt! Jag blir lite rädd för mig själv när jag älskar att sladda osv så himla mycket, men jag har ju trots allt åkt bil med min far i 18år, det sätter väl sina spår antar jag, haha.

Har pluggat lite nk nu och det känns som att jag börjar få grepp om det, två frågor vill dock inte stanna i min hjärna, funderar på att skriva dom på handen, hehe. Gulliga lilla Ric-nil skulle aldrig få för sig att kolla fusk, har aldrig någonsin i mitt liv träffat en snällare lärare, mycket viktigt i en så jobbig kurs som Nk b är!

Snart väntar träning och det är för första  gången på väldigt länge som vi BARA har fotbollsträning, annars har vi alltid kompleterat det med intervaller eller snabbhetsträning, så det känns extra motiverande att fara och röra på kroppen! SEN är pappa också klar med duschen, längar efter att få komma hem och duscha i den <3 haha det var svårt att fånga den på bild då den är ganska stor, haha. Och just nu är den väldigt malplacerad i vårat omoderna badrum, fast jag ska med hjälp av mammas plånka fixa till det :) superkul!




Och här är skorna jag hittade för halva reapriset, läckra :)

bus

Blev en fartig kväll ändå, hade helt glömt att jag lovat busa med sandra och Kajsa :D men nu var de gjort, haha sjukt kul har vi haft, mysigt med mycket snö :) Sitter nu hos sandra och myser, har ångest över halkbanan imorgon alllltsååååå :O men det blir nog bra, sov gott alla, pusshej!


Onsdag

Idag är jag väldigt lycklig!
Hade sovmorgon, och endast en lektion :D efter skolan gick jag och Ribban på stan och min shopping noja har släppt totalt, känns underbart nu efter alla inköp :) Köpte bland annat två par skor, Ankelboots med ca 10 cm klack, och marinblå tygskor från hm, känns underbart! Dessutom köte mamma ett par gladiatorsandaler till mig från Vagabond, ska pussa lite på henne när hon kommer hem :)

Och sen blir det till att plugga resten av kvällen, nkn på fredag känns riktigt tung.. har dessutom halkbana imorgon så jag missar hela skoldagen :o är grymt nervös men jag hoppas att det går bra! pusshej




plus lite annat smått och gott, fy vad gott jag mår nu, ska lägga mina pengar på kläder istället för saker i matväg :)


Tisdag

Hade spinnig imorse, och det är en av dom värsta träningsformerna enligt mig, usch och fy, kan verkligen inte förstå hur folk kan gilla att sitta stilla och trampa som idioter, helt meningslöst? Har dessutom väldigt ont i rumpan och framstjärten av den där jävla sadeln, fattar att män blir serila när dom håller på med sånt svammel.

Efter skolan gick iallafall jag, Julia, Elina och Kajsa och fikade, alltid lika mysigt :) men får alltid ångest över pengarna jag spenderar, det börjar bli dags att tänka på kläder nu istället för fika, mat och alkohol. Fast denna vecka blir då ett undantag hehe :)

Nu är det snart dags för ett hårt fyspass på porsön i vanlig ordning, dock utan löpning idag, vilket känns underbart! Så jag ska njuta mitt i allt lidande :)


Puss på min fina klass :)

Gossip girl

Såg nyss två avsnitt av gossip girl, helt sjukt hur bra det är, men jag blir nästan less på att Nate är så otroligt snygg, är dock less på att han är med den där Vanessa, det får mig att tappa matlusten, vilket jag inte gör speciellt ofta!

Nä men anledningen till att jag egentligen tänkte skriva var en rolig liten grej som hände i fredags haha måste bara berätta ber om ursäkt till alla inblandade (Ribban)

Julia: Ribban kan du köpa snus till mig?
Ribban : Jadå det kan jag
Julia: Jag har inte kontaner på mig nu går det bra om du får när vi kommer till mig?
Ribban: Jaaa.. fast jag har inte heller några kontanter
Jag: Men betala med kortet?
Ribban: Men det kan jag inte göra ju
Alla: Varför?
Ribban: Men då ser dom ju att jag är 91a!
Jag: Haha du har fyllt 18 dummer!


Måndag

Dagen började inte bra, blev på dåligt humör när jag såg en sak i tidningen, ni som känner mig kan säkert gissa vad om ni såg det :) haha.

Efter skolan blev dagen helt plötsligt bra, jag klarade både fas A och B på körskolan!!!!!!!! Sjukt nöjd :) Sen hittade jag massa läcker på stan, köpte dock inget, känns som att jag måste spara pengar, men jag vet inte riktigt till vad :s slår nog till på onsdag istället :) När jag sedan kom hem pluggade jag nk, var länge sedan jag kände mig så här duktig :D är dessutom träningsledig ikväll då vi kört så hårt nu sista tiden, fast jag känner mig ändå lite sugen på att svettas så jag kör nog ett pass med våran nya ställning där man kan träna alla möljiga muskelgrupper :)

Och nu håller mamma och pappa på att bygga ihop våran nya dusch för fullt, när den är klar betyder det att jag kan:
* Lyssna på radio
* Prata i telefon
* Få vattenmassage
* Kolla mig i spegeln
Samtidigt som jag sitter på en "stol" och duschar i blått läckert neonljus, jag kommer pratiskt taget att flytta in i duschen, haha synd att vattenräkningarna kommer stiga ganska så rejält :p

Nä nu ska jag käka en semla och försöka komma på ett fem minuter långt tal tills imorgon, bye! :- *



två bilder från vinkalaset i fredags :)

Söndag

Nu har jag varit dålig igen, lovade att ha med kameran båda dagarna jag skulle festa i helgen, men självklart glömde jag den totalt. Så jag får snylta av andras blider :) kvällen igår var inte riktigt på topp, jag var trött och hängig, tänkte dra hem tidigt men var inte i säng innan tre, och då med min två favoritbrudar Josse och Beccy :)

klev upp rätt sent och lagade mat, vi åt oss proppis innan vi myste med massage :) nu har brudarna farit och jag ska ta tag i pluggandet med både teori och nk, känns mycket mer motiverande med körskola, haha så det blir nog det :)

slänger in lite gamla från bland annat förra veckan :) puss!





ankans 18års fest :)



Hockey med hälsan :)

Tillbaka

Jag har inte bloggat sen i tisdags :O det är dåligt av mig och jag ber om ursäkt, men jag har haft så förfärligt mycket att göra, har stressat så min hjärna är helt död nu då helgen har kommit så man får pusta ut. Dock började det med hårdfest haha.

Jag ids inte skriva vad som hänt i veckan, bara att vi vann pontuscupen, grattis till oss! Sen igår så myste vi tjejerna i klassen på väldigt bra, drog först till Julia och åt massa onyttigt och såg Festival innan vi bastade och fixade oss på Inpuls :) Efter det for vi till Ribban och åt, och drack vin :) slutade med att vissa blev väldigt påverkade och drog vidare på fest på bergnäset, mycket trevligt :) Oskar sov hos mig inatt, mysigt :)

Nu är jag på kalas i sörbyn hos mina kuisner :) vi har ätit gott och myst bra, snart ska vi hem och då är det fix och fest som gäller igen, denna gång firar vi Filla som fyller 18 år imorgon, grattis på dig gubben! :D Blir dock lugnt ikväll, är hängig från igår, haha :)

kommer blider senare, pusshej!

Tisdag

Verkligen kass dag idag! Har haft pms, åkt skidor när typ ingen annan gjorde det, stressat som ett as, blivit grymt less på en person, varit hungrig, hatat skolmaten, fått skäll av trafikskolelärarna för att jag inte pluggar teori, haft träningsverk and so on..

Nu poppar jag Danny och försöker bli glad, ids inte plugga något nu innan maten och efteråt ska vi och fika med laget på Roya, också en chans att bli på bättre humör :)

Men nu är inte körkortet långt borta, har bokat in halkbanan och om det går bra med teorin nästa vecka bokar dom in båda proven åt mig, för jag är i princip klar med körningen :D Kommer inte att kunna ta prick på min födelsedag, men inte långt efter lovar jag er ;)

Och i helgen blir det väldigt mycket party! Fredag firar vi Ribban och drar sedan vidare, hoppas på mys med hockeykillarna nu när dom för en gångs skull är lediga :) och lördag drar Filla till med 18års fest, kommer bli hur bra som helst!:D och jag kan meddela att jag kommer ha kameran med mig då min mobil inte tar dom bästa bilderna, så det blir grymt ;)


ful bild på mig och Ribban efter förra gången vi hade skidor på ormberget :)


Kaos!

Herregud allt är så kaos i mitt liv just nu, hinner inte alls med allt jag ska göra (och ändå sitter jag här och bloggar) Jaja, måste få tid att vila lite också :) Har precis varit hos farmor och ätit palt, det var mumma! Imorgon ska vi ha ett grupparbete klart som vi knappt börjat på, ska dessutom vara klar med min engelska uppsats till på onsdag, och jag har ingen tid alls :O har träning nu snart i två timmar, imorgon har jag skola, körlektion och sen ska vi och fika med laget i flera timmar, hade egentligen planerat att vara med pungen men fick tyvärr avboka det för att hinna klart med skolan. Kommer typ ändå inte hinna :s onsdag har vi cup i pontushallen hela eftermiddagen, måste nog avboka min körlektion jag skulle haft då, finns ingen tid :o Nåja efter denna vecka hoppas jag på att kunna pusta ut. Men snart tar Oskar bort gipset och då finns det ingen tid att umgås med han heller :(

Jaja, ska försöka att stressa ner och hinna med allt jag ska. Lovade att jag inte skulle gnälla något alls idag men jag var tvungen att skriva av mig lite, haha men NU ska jag skriva allt vad jag orkar på alla jävla arbeten, pusshej!

minns inte att denna bild har tagits men det var nog på junsele-lägret haha 
den speglar mitt inre ganska bra just nu ;)

juste! Måste bara skriva att den hemska Beckfilmen som visades igår på tv gjorde mitt framtida val av arbete enkelt, jag tänker bli polis och sätta dit alla sjuka jävlar! sen vill jag också vara som Gunvald, hehe :)

Söndag

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, hann inte ta mig tid att blogga varken torsdag, fredag eller lördag, men självklart har jag mycket bra förklaringar!

Torsdag Gick jag efter skolan och körde bil på körskolan, gick bra och nästa gång ska jag ha "lilla uppköringen" :) hade senare träning och efter det kom Oskar till mig och sussade, mysigt :)

Fredag For vi till skolan, fick då veta att alla brudar skulle skolka från svenskan för att dra med Annika på stan och skämma ut henne lite ;) haha hon är så söt och jag säger grattis i efterskott till henne som fyllde 18 igår :) efter skolan var vi några brudar som gick till Jullan för att fixa oss och drog sen till Rosvik och åt god mat och gott fika! Och alla söp till utom jag och Olivia som hade matcher dagen efter :) Hade ändå kul och det kom mycket folk till lokalen, lägger in bilder sen när jag fått dom från ribban :D For hem vid tio och var väldigt ledsen över detta, men fick höra sen att festen dog ganska tidigt då alla hade börjat så tidigt, haha :)

Fredagnatt ringde klockan vid fem och jag klev upp och for iväg till porsön för en samling med laget, sedan bar en 7 timmar lång resa iväg till Långsele, och jag som annars har så svårt att sova var inte vaken många minuter under den resan :) haha.

Väl i långsele spelade vi två matcher, första slutade 1-1 mot Mariehem, orättvist, vi borde ha vunnit! Men men, andra matchen mötte vi kvarnsveden, som började att ta ledningen med två snabba mål, som vi svarade snabbt på med tre mål och vi ledde största delen av halvleken innan dom lyckades klämma in ett mål innan halvtidsvilan. Och i andra föll allt, två i våran lag stukade fötterna och vi tappade fokuseringen totalt, matchen slutade 3-10 :s men vi gjorde i helhet en mycket bra turnering!

Kom hem vid halv fem Lördagnatt, sov typ hela hemresan också, och har sovit till halv ett idag, så man kan säga att jag är utvilad :)

Idag ska jag städa och plugga, sjukt tungt med grymt välbehövligt! vi höres puss!

Grattia Ankan 18 år! :)

RSS 2.0