Tisdag

Hej kära blogg. idag har det varit den stora tentadagen! Gjorde fyra stycken tenor och får nog mest trolig omtenta i tre (kanske två om jag har tur). Är sjukt less med andra ord! Har pluggat som en idiot senaste veckorna och ändå går det så här dåligt :(

Nu sitter jag och pluggar på nästa tenta som är en omtenta för min del. Anatomi och fysiologi. Vilket betyder att jag ska lära mig alla strukturer i kroppen (ben, muskler, vener, artärer mm) på latin! Sen får vi inte glömma alla funkitioner på molekylär nivå! Ni hör vad roligt jag måste ha det.

Jag är så slut i min hjärna, den är totalt överbelastad av information, men måste ändå trycka in väldigt väldigt mycket mer!

såhär ser jag nog ut just nu
 
överbelastad med andra ord. Har dessutom träning varje dag denna veckan, kan inte bli mer stressigt, underbart!!!!

nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och baka något gott så jag kan tröstäta :)

hejs

Hej

hej bloggen!
Detta inlägg handlar inte om mig, utan om min mugglarfödde vän Rebecca. Eller mugglare och mugglare, det är lite svårt att avgöra vad hon egentligen är för en avkomma...

ibland ses hon som en blå varelse med en vid mössa, sjungandes på låtar av folket som kallas smurfar..

kanske är hon en smurf, tror man då? Det vore ju ganska logiskt men tanke på utseende och låtval, hon hävdar också att man skall vara vän med alla djuren, och att hon vet när dom vill vara ifred eller när dom längtar efter fest....

Då kommer vi helt sonika in på den andra spekulationen om vad Rebecca föddes som.

Eftersom att hon sänger sig förstå djurens tankegångar... och sjunger ofta på en låt som heter Dog ending music (låt mig påpeka att denna låt endast innehåller olika skall från hundar) Hon är dessutom otroligt begåvad när det gäller att härma en hund i låten som låter aningen desperat.... kanske är det så att hon är en HUND under denna blonda fasad. Det skulle förklara hennes något trögtänkande hjärna. Hennes övernaturliga behåring och mörka hudfärg är såklart också bidragande faktorer till att jag tror som jag gör


ELLER! Är hon helt enkelt bara från en annan planet, en såkallad utomjording som skänkts till jorden för att berätta dåliga skämt och skratta 95 % av hennes vakna tid

Denna teori skulle inte förvåna mig nämnvärt faktiskt.. Och ja, det är hon på bilden, ni kanske förstår?

Min näst sista teori är inte så övernaturlig som de andra.. Rebecca sjunger mycket, gillar att ta i från tårna. hennes hår har en naturlig fallenhet att ställa sig rakt upp utan preparat i. Man hör henne ofta yttra ordet saatanaaa ibland lägger hon även till Perkkele. KANSKE är hon en finsk hårdrockare som kommit till svergie. Det skulle också förklara varför hon inte förstår så mycket av vad vi normala svenskar pratar om.

Ej en omöjlig teori...

Men min sista och mest troliga spekulation var att Rebecca föddes av Hennes mor för att helt enkelt tjäna mig! Ja just mig, Malin Olofsson. En aningen kontrollerande kvinna som behöver folk som följer hennes minsta vink. Det har hörts yttra i omklädningsrummet på fotbollen om det är Jag som är den såkallade "bossen" i mitt och Rebeccas aningen komliserade förhållande. Jag ringer till henne minst 10 gånger varje gång jag pluggar och frågar vad svaret är, utan protest lämnar hon ut det till mig, kanske för att hon är rädd, eller kanske för att det är hennes kall?

Ni vet iallafall vad jag tror (läs vet)

Halloj

Nämen hejsan bloggen! Det var länge sedan!

Sitter just nu i Rosvik och försöker hitta på allt möjligt för att slippa begrava mig i tentaplugg.. därav detta blogginlägg. Är ju inte speciellt aktiv på den fronten nu för tiden :)

Det har varit mycket party för mig senaste tiden, många som har fyllt år så det är mycket att fira. Tänkte bestämt stanna hemma i lördags efter beccys vinkalas, men så blev inte fallet. Gick ut och brände 500kr istället.. ångest!!

Dessutom kommer Kajsi hem till helgen!!!!! Känner jag denna damen rätt blir det hårdkörning även denna lördag, sen tror jag att jag tar in på en avgiftningsklinik.

Men en kul sak som hänt i mitt annars så alldagliga liv är att vi ska ha show med inpuls!! Var så länge sedan jag dansade att jag har börjat hitta på egna danser hemma framför spegeln.. tragiskt! Skönt att få utlopp för sin dansmani då :) Så på funkykidz avslutningen smäller det (endast om tre veckor jippi!!) och även på valborg. Tänk vad kul att lilla jag får vara med på sånt här skoj!

Nu ska jag räkna ned timmen tills top model börjar och SEDAN ta tag i pluggandet. puss


Jag och jenfri är aktiva på lektionerna..

Här hade vi lektion i världens bekvämaste sal, det var svårt att inte stänga ögonen för en stund :)RSS 2.0