söndag

Hei bloggen

Efter en väldigt krävande helg sitter jag nu här och är helt utslagen, usch och fy. Har ganska precis kommit från en morsdagsmiddag hos mommo, efter maten somnade jag ganska snabbt och sov i två ljuva timmar :)

I Fredags kom Johan till mig, vi hade först tänkt fara och grilla i piteå, men min pms hindrade oss lite där, men vi hade väldigt mysigt iallafall :)

okej och nu måste jag berätta om min hemska lördag (tänk på att jag hade feber också)
Jobb i fyra timmar
Åka bil i en timme
Sitta i en kyrka i två timmar
Fika i en timme
Åka bil i en timme igen
Och sen när jag tror att jag ska få chilla och fira Ida så slutar de med att jag kör alla hela kvällen från halv tio till halv två, gissa om jag var less. Men det var absolut sista gången jag var nykter! skönt :) Jaja efter det fick jag iallafall köra den efterlängtade sträckan till Rosvik och Johan :) Har aldrig kört så fort i hela mitt liv, och kommer förmodligen aldrig att göra det igen! Måste tacka lilla Kaj för att hon satt med mig i bilen hela kvällen :) pussi gumman!


kusin konfirmerar sig :)



Lite bilder från Ida :) Grattis i efterskott stumpan!


Fredag

Pmsen idag har varit ett faktum, fyyyfan vad jag har varit på dåligt humör! Sitter nu på skolan och har slutat, en väldig tur och jag känner att dampet håller på att lägga sig :)

Följde med Sandra, Erik och Simon till rosvik igår där jag spenderat min natt :) mycket mysigt!

Fick veta hur mitt idrottsprov gick idag, blää. Har nu fått G på båda proven vi haft inom kusren och har inte kunnat springa stadsmaran något år, och om inte jag får Mvg i kursen blir jag tossig igen..

Kvällen kommer bli mysig iallafall! Antingen kommer Johan till mig eller så far vi till Piteå och hänger med gänget :)

Måste bara tilläga att jag redan är äckligt less på att vara sjuk. Om jag hade räknat alla gånger jag nyst de två senaste dagarna så kommer ni bli chockad :o

Mennn nu ska jag spela Winterballs medans jag väntar på att Annika ska köra in till stan så att jag kan lifta :) hehe pusshej!


Torsdag

Allstar igår var riktigt kul! Dock kom inte männen vi hade tänkt gå dit med, men jag, Iza och Sandra slog oss ner med Jalla, Tobbe, Kebbe och gänget, mycket trevligt! Vi åt och drack gott. Förstås drack jag mer än som var planerat, och idag har jag absolut inga pengar, hm, var det värt för att somna full igår? Tror inte det. Har dessutom vaknat fram och tillbaka hela natten och på morgonen mådde jag inte alls bra, väldigt förskyld och ingen aptit, då är det något som är fel! tog mig iallafall till skolan och gjorde provet, var även med på hälsan vilket var ett stort jävla misstag, det var sjuuukt jobbigt och jag vill inte ens veta hur jag kommer må ikväll/imorgon, hoppas att jag håller mig någorlunda frisk!

Nuuu ska jag snart se top model och sen kanske ta en blunder? Beror på om jag ska mysa med Sandra ikväll, annars satsar jag på att somna tidigt :)

puss på er alles!




Onsdag

Fick veta mitt slutbetyg i engelska idag, det gjorde mig väldigt lycklig, VG fick jag tillslut, trodde inte det var möljigt, men tydligen :) Har även gjort klart min jobbiga rest i matten, men hade inte ribban hjälpt mig hade jag nog varit ganska lost <3

Nu ska jag blåsa håret och sedan bege mig till Iza, ikväll blir det Allstar för att se CL finalen och jag får träffa Johan, toppenkväll :) Tror dock att jag ska ta det lugnt med drinkarna, har prov imorgon 8.15, hehe.

Mammar har dessutom köpt mig en superfin klänning (jag fick den Iza!!) så jag ska gotta mig ltie i den, hej så länge!




Lite bilder från skolan igår :)



puss!

Tisdag

Jag har haft så himla svårt att sova de två senaste nätterna, kändes bra att få ett frågetecken ur världen idag, men det ena leder till det andra och nu kommer jag att ha en gnagande oro över mig ända tills hela denna jävla skit är ur världen. Okej nu var det kanske ganska onödigt att jag skrev sådär för jag ids inte skriva vad det handlar om, men ni som känner mig vet vad som plågar mig :) Och ribban jag ska göra allt för att inte ta ut all min oro över dig :) hehe

Ja sjukt hur humöret kan svänga, igår var jag världens lyckligaste, haha :p men jag är ändå ganska glad, mamma kom just hem med lite söta kläder till mig :) hon tyckte att jag behövde nytt till på lördag då vi ska till min kusin, kul kul :) Var ju även tänkt fest på kvällen men ingen verkar speciellt taggad så jag vet inte om jag är det heller.. Vi får se, om Sandra taggar igång lär jag också göra det ;) hehe

Men nu ska jag.. plugga lite kommunikation.. eller.. kanske..

Puss!

Seger

Hemma från en lång borta resa i sikfors, blev som jag trodde. Dom var rätt duktiga och dommarna hade man velat skjuta i huvudet, så bra var dom. Men ändå vann vi med 6-1, mucket bra av oss!

Jag måste säga att det var riktigt surt att se matchen från bänken, fast fick jag positivt besked från min sjukgymnast idag. En ligamentskada, dock ett ligament som fäste på minisken, så det kunde gått riktigt illa där, tur! Men jag blir borta ca två veckor, med fet jobbig rehab :o siktar in mig på att spela match den fjärde juni och så blir det oavsett :)

Nu har jag och mamma just bokat hotell till stockholmsresan med britneykonserten! Jag tror inte ens vi fattar själva hur grymt det kommer bli, dessutom var det ett grymt fint hotell vi kommer bo på, åååh vad jag längtar! Nu är det dessutom mindre än två veckor tills jag och Beccy kommer rocka på Rhodos, wiho!

Allt detta plus att min helg kommer bli wonderful, man kan nog inte vara lyckligare än mig just nu :)


Måndag

har sovmorgon idag till klockan två, bara därför kan jag absolut inte sova längre än till nio, väldigt typiskt mig!

Men det är väl ändå lika bra, mamma fick en tid hos en duktig sjukgymnast idag halv 12, han ska snabbkika och fastställa vad som egentligen är felet i mitt knä, vilket jag inte fått riktigt klart för mig ännu. Sen ska jag hälsa på min Juuhan som jobbar i luleå idag :)

Efter min enda lektion ska jag och mamma fara till sikfors och se när mitt lag möter dom, hoppas innerligt på vinst! Inte för att det ska vara några problem egentligen, men allt kan hända, speciellt i Sikfors med hemmadommare.. :s


Juste!

Glömde att berätta en sak för er mina kära vänner, haha. Nä jag vet inte ens om ni vill höra, men jag skriver ändå!

Igår när vi var och spelade basket på hälsans så parkerade vi på en liten gräsplätt just vid planen. Då vi sen skulle åka därifrån med proppfull bil så backade jag i vanlig ordning för att ta mig ut, och helt plötsligt smäller det och tar tvärstopp. Jag har lyckats backa in i en stolpe..igen! Till råga på allt hade jag mammas bil, en vacker bula på bilens rumpa. Det kunde dock ha blivit mycket värre än vad det var!

Nu ska jag snart bege mig till Ribban för en skön eftermiddags-prommis. Känns som att man behöver röra på fläsket efter att vi tryckte så otroligt mycket mat osv igår, haha :p Sen ska jag till Beccy för lite söndagsmys, som vanligt :) ha en träävlig kväll! Pöss

En video från då vi var spice girls. Dock ser man typ ingenting men ni hör hur poppis vi var?! :D
Mel-B = Sandra
Mel-C = Annika
Victoria = Iza
Emma = Ribban
Geri = Jag
hoppas, hoppas, hoppas att det kommer någon bild därifrån, vill visa hur lika vi var!! :)

Söndag

Godmorgon!
Idag har jag sovit till klockan ett......sjukt länge! Tur att vädret inte är super bra så man missar något.

Kan berätta om min helg bara för att jag har väldigt lite att göra :). Det blev aldrig någon palt-grillning i torsdags, det blev fiske istället. Jag har börjat inse tjusningen med fiske nu faktiskt, fast dom kommer nog aldrig få en fisk så länge jag är med, väldigt dålig fiskelycka kan man kalla mig! Jag och Johan tog oss hem gaska tidigt på grund av hans febriga tillstånd :) Jo juste, en sak om fisket, Erik tog en gädda och kletade dess slem över hela min bil... har klurat på en hämd hela helgen, vi får se vad jag kommer fram till ;)


Fredag blev en väldigt slö slödag, massa mys i solen! Johans tillstånd smittade av sig och jag inbillade mig att jag också var sjuk och behövde vila, vilket var väldigt skönt :) På kvällen grillade vi med annika och Jens, superduper gott var det! Och gissa om vi stank vitlök sen, haha huva!


Lördag for jag hem och kollade på min match mot Gammelstan, slutade 2-0 till oss och det kändes underbart! Sen käkade jag, Josse och Beccy hämtmat från Waldorf (chilikyckling såklart) vi åt hos mig, kikade Robinson osv. inann vi for och hälsade på våra föräldrar som festade, hehe det var kul. Sen spelade vi basket/fotboll hela kvällen på hälsans, mys! :) Jag höll på att svimma av trötthet, men jag hade lovat vara chaufför till typ halva vuxenfesten, så jag fick vackert hålla mig vaken tills dom hade fått för mycket, tack och lov var det inte speciellt sent :)
        
Sten var så söt på matchen :)


Torsdag

Vart en mycket lyckad och trevlig kväll igår. Hann med precis allt som jag hade planerat och det blev dessutom över förväntningar :) Vi var ju då först i lokalen i rutvik och firade Viktor och Elina. Som överraskning uppträdde jag, Sandra, Iza, Annika och Ribban för dom, vi klädde ut oss och dansade till Spice girls! :D Det var mycket mycket roligt, jag ahr tyvärr inga bilder men jag gissar att det kommer senare :) kring 12 drog vi till Kafelino som var proppat med folk, mycket trevligt där med! Senare maxhäng innan hemfärd till Rosvik :)

Jag och Johan har degat hela dagen, stackaren är sjuk och ligger med hög feber :(. Just nu är jag hemma och jag hoppas att han mår bättre när jag kommer tillbaka!

Jag tror inte jag ids lägga in massa bilder på bloggen, kolla här istället :) Kan bjussa på en video bara för att det ska bli ett lite roligare inlägg :)

hehe den var väl söt :)

Haha okej, Annika ringde nyss, vi skulle tydligen fara och grilla där i rosvik, snäll som jag är erbjöd jag mig att handla vad dom ville ha när jag ändå var på väg. Och vet ni vad dom ska grilla? PALT!? Nä, det börjar bli lite för mycket piteå för mig det här alltså.. Jag är ingen äkta rosvikare....ännu ;)

Tisdag

Hade nkprov idag, det var precis som jag trodde det skulle vara, och jag säkrade ett g, precis vad jag behövde :) Fick efter det skjuts hem av Pettan, det var väldigt väldigt snällt för mitt lilla knä var väldigt väldigt ont efter att jag envisats med att försöka köra lite aerobic osv på hälsan.

När jag kom hem hann jag sola med sololja, äta jordgubbar, läsa bok, somna och kissa innan lilla Annika ringer och är DÅ klar med sitt prov. Jag ber för kvinnan att hon får bra på det där provet så allt slit inte var i onödan, jag beundrar viljan där måste jag säga!

Har nu bytt om till myskläder och min kväll kommer bestå av plugg, mat, mys och städning. Inte det optimala jag vet, men jag kommer känna mig duktig imorgon och det är viktigt då vi ska slå klackarna i taket! Det blir party i rutvik där vi firar Elina och Viktor som fyllt 18 båda två, grattis på er förresten! Innan är det middag hos Elina och jag hoppas innerligt på Waldorf, saknar deras gudomliga chilikycklig!

Sen är det en sak jag inte riktigt förstår mig på. Fick godkänt på mitt mattenationella prov, jätte kul jag fick G i matte B, MEN då har jag ändå kompletering? Hur kommer det sig? Frågan är om jag behåller mitt G om jag struntar i dom där kompleteringarna? för jag orkaaaaaaaar inte mer, är så grymt skoltrött så hälften vore nog.

Nä nu måste jag stoppa något i maggen, den bokstavligt talat skrker efter föda, då jag nu har tränat för första gången på typ en vecka. godkväll!

hittade en söt video på beccy och hennes vovve :) hihi

bara för att jag inte orkar plugga

HAR DU:

Ett förhållande: jo, det vill jag nog kalla det :)
Haft ett seriöst förhållande: ja
Haft sex denna månad: ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: nä :)
Sagt något som du sedan ångrat: vem har inte?
Snusat: hehe ja
Bilddagboken.se: jo, dock inte aktiv :p
Lunar.se: tror inte den är kvar :(
Playahead.se: nä
Slagit någon: jo, första och sista gången :)


DAGENS:
Klädsel: mjukisar, tubtop och kofta
Frisyr: uppsatt
Låt: Mayhem, alltid ;)
Saknad: hm, torkat renkött, åt allt igår :( 
Köp: bensin :p
Godis: glass?
Humör: underbart, älskar vädret! 
Tanken när du såg dig själv i spegeln första gången imorse: godmorgon, ful frilla


FÖRSTA:
Bästa kompis: Frida :)
Bil: Min michu :)
Resa: canarieöarna :)
Jobb: akka?
Köpta skiva: ?
Piercing: Öronen
Konsert: ?


SENASTE:
Personen som sms'ade dig: Iza :)
Personen som ringde sig: Hemmet Ribban :)
Personen som Du ringde: Sandra :)
Personen som du kramade: Sten :)
Bilfärd: nyss till ok :)
Filmen du såg: någon läskig och dålig med Johan :p
Gången du grät: jag vet inte, eller jo, idag på matten :p haha
Måltiden: hamburgare och klyftpotatis osv


SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: jaaa
Våga hoppa bungyjump: ja!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Beror på personen
Kunna springa 50 mil: nä
Hellre ta bilden än att vara med på den: nä ;)
Kalla dig själv lycklig: ja :)

VAD:
Gör du just nu: Ska ut på prommis med Simpa
Ska du göra imorgon: skola, plugg :o
Har du med dig på bio'n: popcorn!
Är det för färg på dina byxor: blå
Är det för väder hos dig just nu: SOL
Skulle du göra om du vann på lotto: resa


BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: nä :)
Hur gammal blir du på din nästa födelsedag: 19
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: jo
Använder du huvtröjor: njää
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: räcker med det jag har :)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön, eller motsatta: båda :)


VAL:
Solnedgång eller soluppgång: nedgång :)
Sommar eller vinter: Sommar!
Vilken ålder har varit bäst hittills: 18 ;)
Sova på sida, mage eller rygg: sida :)

BRUKAR DU:
Peta i näsan: njäää
Titta på dig själv i spegeln: aaa :)
Gnälla: jo :p
Skrika: då det behövs :)
Sova: ja :)
Ha ångest: om jag gjort något jag inte borde, ja
Skada dig själv med flit: nä  :)
Ta mediciner du inte borde ta: nä
Vilja dö: nä
Drömma mardrömmar: jo :o
Drömma sexdrömmar: jo :p
Ta droger: nä :p
Försöka vara annorlunda: inte försöka
Klä dig i svart: ibland
Gå till kyrkan: nä
Gå i skolan: ja
Röka: ibland på fest
Ha sex: aa
Ljuga: om det behövs ;)
Hata folk: hehe ibland
Lita på folk: för mycket :)

VEM:
Saknar du: jojje :)
Vill du döda: M
Rörde dig sist: Sten :)
Vill du slå: jag slåss inte :)
Vill du kittla: Bror, fast det är inte värt det..
Vill du prata med: Mamma
Skrek du på sist: bror
Vill du vara som: Hon som sjöng med Araz i melodifestivalen!
Sårade dig sist: ?
Vill du bli galet full med: alla!
Gjorde dig riktigt glad senast: mamma då jag fick ta hennes tankkort :D
Är vackrast på jorden: jag? hehe nä men jag vet inte, typ hon som sjöng med araz, haha :p


Måndag

Det blev skola för mig iallafall, hade lika gärna kunnat stanna hemma. På matten gjorde jag och Ribban klart våra passrapporter, har nu bara utvärderingarna kvar, guuuuuuuud vad underbart! Men jag fixar dom imorgon kväll, idag ska jag faktiskt ta tag i nkn och göra ett värdigt försök till plugg :) Dock efter att jag solat i några timmar :) hehe puss!


söndag

Hej alla glada!
Hemma från Rosvik, haha. Hade tänkt komma hem igår på förmiddagen, men vad ska man säga, Rosvik har en stark dragningskraft, hehe :) jag är dock väldigt glad att jag stannade, för det har varit underbart mysigt! Och brun har jag blivit!!

Nu sitter jag här med Hp som var på besök när jag kom hem, ska snart skjutsa henne till mommo och moffa och själv ska jag bege mig till Ribban för plugg. Jag har ju varit sååå duktig i helgen och gjort mycket skolarbeten.. hehe. Nä, jag är lite less på mig själv, blir råplugg ikväll, imorgon och på tisdag. Funderar på att stanna hemma imorgon, förstår ni hur underbart det hade varit? Vi får se hur jag gör :) hoppas alla haft en jättemysig helg, precis som jag, än en gång :) puss!




igen

herregud vad jag har skrivit blogg idag. Haha lite att göra alltså. Men jag lovar er att detta är sist inlägget, vill bara meddela alla att jag nu går utan kryckor! Förstår själv inte hur det gick till, imorse kunde jag inte ens sätta ner foten i backen, men jag är mycket lycklig! Dock om jag trampar lite fel så viker sig knät, får se om ja kör med eller utan krycks imorgon.

godnatt nu allihopa och förlåt för alla inlägg idag, ska kompletera det med få i helgen :) pussipussi (imorgon kommer SANDROW hem ;))

Ljus

Min dag har varit väldigt mörk, trots det otroligt fina vädret! Triiiiiiiist att man är handikappad just nu!? Höll på att bryta ihop idag på skolan, om inte Kajsa hade hittat mig hade jag nog legat där själv på en bänk och tyckt synd om mig själv hela dagen. Haha, visst är jag mogen? Men det känns redan bättre, har upptäckt att jag kan stå på benet om jag har knät spikrakt, framsteg! Nä jag tror inte detta blir så långvarigt faktiskt, dock en lång rehab, kul.......

Nu saknar jag mamma mer än någonsin! Jag behöver någon som pysslar om mig :) Stackarn är i stockholm, flyget gick sju imorse och ändå satt hon med mig på sjukhuset hela tiden igår, kom hem väldigt sent. Nog är det tur att man har mammor :)

Nu har jag tänkt försöka ta tag i lite plugg, när jag ändå inte kan röra på mig är de tlika bra att få saker gjort
*Nk prov nästa vecka
*Tre passinlämningar nästa vecka
*Kommunikationsprov om två veckor
*Bokredovisning om två veckor (jag har inte börjat läsa boken ännu vilket är väldigt olikt mig!)
Och säkert något mer som jag förträngt.

god kväll allihopa!

Juste! Imorgon efter skolan kommer jag inte hem, gissa vars jag ska? haha Rosvik såklart! Det börjar nästan bli så att jag kan göra rosvikstestet på facebook, men jag vågar inte riktigt ännu, ska skaffa mig lite mer rutin! :) Och detta är första helgen på väldigt länge jag inte känner mig taggad inför fest. Så det blir inge sånt för mig! Inte nu bara för att jag är invalid, jag har ju ett vad! ;) Kaanske att jag håller mig nästa helg också, får se hur mycket Elina tjatar :p men imorgon blir det iallafall bio, var tänkt bowling men den idén sabbade jag ju ganska hårt. aja, tror på en mycket mysig kväll, hoppas alla får det lika bra som jag :)

Torsdag

Ja nu undrar ni säkert varför jag inte är i skolan och skriver prov som alla andra i min klass? Det är helt enkelt så här att vi hade match igår mot notviken (vi vann med 3-0!) jag var innan matchen väldigt osäker på om jag skulle spela, för jag kände att mitt knä inte var 100%, men övertalade mig själv att det var lugnt. I slutet på matchen smällde jag ihop med en tjej och vred hela knät, bajs! Våran sjukgymnast Jessica tyckte att vi skulle till akuten för säkerhets skull, dock kände jag att inget var av, men vi for dit ändå och satt där hela jävla natten. Bara för att få bekräftat att inget var av. Dock har mitt yttre ledband och minisk fått sig en smäll, som följd kan jag inte stödja alls på mitt ben, och gråter som en bäbis om jag råkar vrida knät en millimeter fel.

Skickade sms till min lärare och meddelade att jag inte skulle kunna ta mig upp och skriva prov 8.15, så istället börjar jag 11.15, vet inte när jag ska göra provet men det löser sig nog. Snart kommer mommo och skjutsar mig till skolan, Bara så ni vet kan ni räkna med en grinig Malin framöver, jag är riktigt, riktigt less.. puss på er allihopa! :)

Tisdag

Nationellt prov i matte b imorse då, jag vet inte hur det gick men det blev iallafall ett G, hoppas dock på mer! Efter det hade vi endast nk, prov nästa vecka och det ser lite mörkt ut måste jag säga, försökte lära mina kära vänner något idag men dom var mer intresserade av att se på när ola trollade, okej jag måste säga att jag också kollade, filmade till och med. Haha kika på filmen, han är duktig!

Nuuuu väntar jag på.... vad tror ni? Top model så klart!!!! sen blir det att städa porsön hela jävla kvällen, kunde haft roligare saker för mig, men vad gör man inte för laget :)

        




sedär :)

pöss!

Time to pretend

Jag hade lika gärna kunnat ställa in skorna idag på träningen och låta dom spela för mig, så duktig var jag! imorgon är det dock ingen träning, vi ska städa porsögården istället, fyyyyyyyyyyy vad trist! Det blir ju inte bättre av att halva laget är bort så det kommer garanterat ta hela kvällen dessutom..... Ska försöka få med mig mamma, när hon väl börjar städa finns de ingen hejd på människan, vore en fin tillgång :)

Efter träningen for jag förbi hälsanshus en sväng och kikade på pappas första seriematch med fotbollen. Alltså det är så fel i mina ögon så det finns inte. För det första är alla i laget 40 +, för det andra heter dom Junköns if, för det tredje så har min pappa en skitseriös, knallrosa målvaktströjatröja. Ja ojoj, dessutom skadade sig en gubbe på matchen, jag väntar bara att pappa ska komma hem med bruten rygg eller något liknande, usch vad jag inte tycker om detta svammel!

Jaja, mamma var göllig och lagade vofflor efter att alla hade tränat respektive spelat match, sen vart det krig om duschen, och jag skojar inte, det var tävlingar på fullaste allvar. Pappa kom på massa fula ideér om tävlingar, men jag klagar inte för jag vann totalen och fick därmed duscha först!! :D Min bror kom sist och blev så förbannad att min far inte kunde göra annat än ge upp sin andraplats till honom... klokt!

nu ska jag massera mamsen som har ont i ryggen, sov gott mina vänner! Och Sandra gumman, hoppas du får en mysig stockholmsresa, hälsa Beyonce från mig! :) Pössis


Måndag

Hellu
Visst är det härligt när solen är framme? Denna dag har varit underbar för mig på alla sätt som går hittills! slutade klockan 11, gjorde inte ett piss på engelskan, eller jo.... vi köpte Britney biljetterna!!!!!!! nu är det bara resa och boende som ska fixas, men som det ser ut nu blir det nog inga problem :)

Juste, jag for till Beccy igår direkt efter min träning och bastade, det var sjuuuuuuuukt! Jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, sedan var det ju tänkt att vi skulle se van veeteren, men det var inget :o Istället såg vi galen i kärlek, dock hängde vi inte med så bra, som vanligt men den var helt okej :)

Nu ska jag ta mig en lur, det vart mycket sent igår, inte bra för lilla Malin! Måste orka träna senare plus att jag har nationellt prov i matte imorgon, plugg plugg plugg. Jaja, lägger in en söt video som får en att längta efter julen så här i sommartider ;)


Kalle Anka och den jobbiga fågeln? hihi puss!

Söndag

Det blev en lååång kväll igår, tur att den var väldigt rolig :) Sandra och Beccy såg Robinson hos mig, tyckte det var lite trist att Angela åkte ut :( men mycket bättre än Lucas!!! Sedan for vi till Kim och Bobban, Emmelie hängde också på, vi körde lite bilkurra, haha det blir aldrig tråkgit! I slutet betämde vi även straff till dom som blev hittade, och det var ännu roligare! Älskar Beccys kreativitet! Vi for också hem till Bobban och vilade ett tag vilket var underbart för mig som var i klass med Johan Boman än en gång när det gäller att vara trött. Men sedan kom någon nöt på att vi skulle köra kurra med dunk? Haha fast det var faktiskt jätte kul! Jag och Emmelie hade bästa gömstället och jag skrattade så det sprutade tårar

Emmelie: Malin, stäng av ljudet på mobilen!
Jag: va?
Emmelie: men ta bort vibrationen
Jag: det är min mage som kurrar

haha, just då var det nära att jag kissade i brallorna, övertrött som jag var :)

När jag kom hem däckade jag på en gång, klockan var nog vid tre? och idag sov jag till klockan ett! Det var länge sedan men underbart skönt! Tänkte precis säga att det också var väldigt skönt att ha varit nykter hela helgen, men så var väl inte riktigt fallet, mina kära vänner Annika och Sandra peppade mig till tusen att halsa två mycket stora glas med sprit i fredags, då hade jag dessutom druckit Ooze till maten på Caffa haha. så fort någon peppar med att filma kan jag inte säga nej :s alltså finns det en film på mig då jag gör just detta, vad tror ni, är det något ni vill se? Det tror inte jag, haha! Nu funderar jag på om jag ska fara och kika på min brors match eller plugga. Han ska dock spela med div.4 väldigt stort för min lilla matteplutte, måste ju nästan vara där och stödja honom! Fast jag behöver plugga också.......... Kan se om jag hinner klämma in det innan det blir Wipeout och Van veeteren med Bex ikväll, pusshej!


Jag, Kim och Sandra utför ett straff, haha!

Empan på vårat supergömställe, det var exakt så sort att båda rymdes :)

Finns två saker till som är värt att nämnas, i fredags snusade jag Skruff (världens starkaste snus typ) utan att bli snusfull, och ikväll ska jag träna för första gången efter min knäskada, håll era tummar! puss

Lördag

Hej!
Är ganska just precis hemkommen från min match, som jag dock inte spelade, väldigt trist! Vi vann matchen med 3-1, den där ettan kan man ju diskutera...... jag vart ganska så less, om man säger så.

Har spenderat hela min fredag i rosvik med gänget, mycket mys med tacobuffé på Caffa, film osv. Sov hos Johan och kom hem just innan matchen i förmiddag. nu kom Beccy precis till mig och vi väntar på resten av tjejerna, det blir Robinson och mysipys, pusspuss!




Torsdag

goddag!

Min gårdag vart inte riktigt som planerat. Jag och Iza satt och myspratade på msn och kom på att vi ville göra något kul ikväll, slutade med att vi bestämde oss för fotboll på Allstar, mycket bra idé! Så jag, Iza, Elina, Annika, Sandra, Jessica, Johan, Jens, Simon och Erik kollade på fotti och hade det trevligt! Värt att nämna är att Johan körde ända från Skellefteå!!! Och vi sov sedan i Rosvik, det var mycket mysigt det med :) Men konstigt nog var jag sjukt pigg typ hela natten, drack inte mycket alls på Allstar men det gick verkligen inte att sova. Så men ca tre timmars sömn i kroppen har jag tagit mig till skolan och gymmat, men där tog det stop! Kom just hem och nu väntar sängen, puss på er!





Kom just hem och insåg att jag haft på min plattång sedan igårkväll :s det hade kunnat sluta som på hertsön, ajaj!

Och avslutningsvis vill jag skänka min kära Victoria en varm tanke. Hon fick ett tungt besked nyss, mycket tungt, haha jag lider verkligen med dig! Kommer älska alla dina berättelser nu om denna speciella varelse, puss gumman! ;)

Onsdag

VET NI VAD?
Britney Spears kommer till Svergie, biljetterna släpps snart, jag, Sandra, Annika (mfl?) ska diiiiiiiiiiiiiit! Förstår ni det? Den artist som aldrig blir dålig, tänk hur länge man har lyssnat på henne! tusen bra låtar! Gud jag är helt lyrisk!!!! Finns bara ett litet problem, som inte är så litet heller faktiskt... min tränare har tänkt skicka mig till sommarproffs lägret i umeå, som jag tror är samma vecka....... vad gör man? Eller det är ju ganska självklart vad jag vill, men hur lägger jag fram för min tränare att jag hellre far på konsert än ett läger med chans att komma långt inom sporten? Detta kommer att tära på mig ända fram tills det är ur världen, ni får ursäkta mig om jag har humörsvängningar!

Vi lämnar det för nu. Igår var jag med Sandrow hela kvällen, vi for förbi Jossan och hämtade upp henne, hängde hos styrman ett tag, käkade körv på Kvantum, pluggade osv. Jag sov även över där och det var väldigt mysigt, haha vi tänkte gå till skolan på morgonen, så här lät det när klockan ringde

Jag: Sandraa....?
Sandra: Jaaa.....?
Jag: Ska vi ta bilen?
Sandra: mmmmmmm....
Sen sov vi båda igen inom loppet av några sekunder, det var himla skönt! Jag är nu i efterhand väldigt glad över vårat beslut, regnet har ju vräkt ner hela dagen, fy vad trist!

jaja, min kväll kommer bestå av styrketräning och plugg. Men tack och lov blev kommunikationsprovet imorgon framflyttat till nästa vecka, lite mer mys ikväll alltså :)

Och avslutningsvis vill jag meddela er alla att jag köpt ett nytt abonemang plus en ny mobil. så nu är jag ägare av telia max 25, jag ringer gratis och smsar gratis till alla, hihihi :) pusss!

Jag och rebecca var mycket sämre än vad jag och markus var på mim-leken (Rebecca sjunger och jag gör så att det ser ut som att jag sjunger, haha)

Tisdag

Hei!
Nu måste jag berätta om hela min gårdag! Kom till träningen, värmde upp och snackade sedan med mina tränare, dom skickade hem mig :( har fått irriterade slemsäckar i knät så det går knappt att böja, ber en bön att det är bra till seriepremiären på lördag!!!!

Jaja, var ingen idé att stanna kvar då så jag for på ifk matchen, såg den med Sandra Josse Beccy :) ifk vann med 5-1, självaste Gurra fick göra mål, mycket roligt! Efteråt käkade vi på max.. eller jag åt pommes för jag tycker verkligen inte om hamburgare nå mer, sjukt, förut älskade jag det :s Sen drog vi till Udden och grillade körv med Kim, Grönlund och Bobban. Det var mys, fast vi stannade inte så länge, körde istället bilkurragömma och det var mycket mycket roligt!! Höll på till ca halv 2, jag som är kvällstrött var nära döden.

Och som ni kanske förstår har jag varit riktigt övertrött idag, jag och Rebecca har ägnat vårat hål åt att göra fula videos, självklart kommer ni få se dem här i bloggen :D varför inte på en gång? Enjoyyyy.. ;)


Jag var lite hes från allt skrikande igår, ni får ursäkta!

Förresten, nu har jag fått min kamera, så kika på face för bilder från valborg :)

YE

Hoho, pratar med josse i ena örat och Sandra i andra, nu är jag sjuuukt less på att spela fotboll, jag hade kunnat se ifks match ikväll som alla vanliga, men nej jag måste träna! Jaja hinner iallafall se sista minuterna, sen ska jag busa med mina ladies hela kvällen, mmmm :)

besiktningen gick utan problem, skönt att det är ur världen! Nu top model, puss!

Måndag

Hade endast en lektion idag och det var matte, mycket viktigt för min del! nationellt prov nästa vecka, ajaj nu blir det panik när man har slöat hela året :o

Efter skolan gick jag in till stan och lunchade med mamma och min bror som för tillfället praoar hos henne, haha årets skämt! Skrattar fortfarande då jag tänker på honom där bland alla böcker :p

Och nu ska jag alldeles strax hämta upp Jossan, hon ska följa med mig på min absolut första bilbesikning någonsin! Jag är grymt nervös för bilen har känts konstig sista dagarna :s men jag hoppas att det går bra!

På tal om Josse måste jag skänka en tanke till henne! Stackarn har brutit ett ben i sin fot, sex veckors rehab, usch och fy! Jag lider med dig gumman! Hehe ;)

Nä nu ska jag iväg, håll alla era tummar för min bil skull!


jag och jossi i somras


Söndag

Det blev en mycket skön lördag för min del, jobbade i tre timmar, väldigt lite folk så vi fick tid till att fika en del :) efter jobbet kom sedan Beccy och Empan till mig, vi gjorde paj och såg Robinson innan vi fick en sjuk idé om att fara och fiska? haha. vi gjorde iallafall det med Pettan och Bibi, allt var frid och fröjd förutom att vi inte fick någon fisk :( MEN sen när Empan skulle kasta sitt sista kast lyckas hon slänga ner hela spöt i ssab-sjön, paniiiiiik! Vi försöker fiska upp det men det går inte så bra. Så jag gör det ända rätta och klär av mig och hoppar i, fyfaaaaaaaan vad kallt och äckligt det var! Grävde runt där efter spöt ett tag men hittade det inte, Bibi tog över efter mig och lyckas tillslut med att få upp spöt, thank god!

Haha men det var väldigt kul efteråt måste jag säga! Vi var inte så sugna på att fiska nå mer så vi for och såg Twilight hos Bibi, underbar film! :)

Nuuu idag har jag farit på morgonen och dömt en internmatch mellan Liras herrar, innan vi hade lagfoto och träning med laget, kom ganska just hem och ska snart käka. Senare blir det Van veeteren med Beccy, skönt skönt! Pusshejjjj


 ;)

Lördag!!

Äntligen hemma! eller? Nä fy jag saknar redan rosvik! Allt har varit så mysigt, till och med Johans Katt var mysig :) Haha nä men jag har trivts väldigt väldigt bra, hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag gör ett återbesök :)

Tyvärr så glömde jag min kamera där, inte så oväntat kanske :p haha. Men förhoppningsvis får jag den snart och då kan ni avnjuta grill- och partybilder från Josse osv :).

Måste säga att valborgskvällen vart en halvlyckad historia för min del, köpte minst 7-6 drinkar på grace? drack dessutom mycket innan så ni kan ju gissa hur nykter jag var, varför lär jag mig aldrig att inte ta med kortet!? Tog sedan taxi till Rosvik med alla, väl framme där drack jag upp allt jag hade kvar (klockan var kanske vid 4) vilket då resulterade i att jag var askalas på morgonen och det övergick sakta men säkert till bakfylla. Jag genomled grodjakter, prommenader, bilåkning och en brännbollsmatch nätt och jämt utan att puka, men roligt var det!

Däckade igår kväll tröttare än någonsin efter att jag och Johan kämpat igenom hela Australia filmen, den är ju stört bra så det var värt! Men min sömnbrist de senaste dagarna kommer snart ta ut sin rätt....

Nu ska jag bege mig till jobbet! Ska jag berätta något kul? Jag tjänar 200 i timmen :) pusshej!



Och bara för att jag inte har några bilder att bjussa på så kommer en av våra dansvideos från Annikas stuga, njut, och kom ihåg att absolut ingen var nykter under detta tillfälle! ;)

RSS 2.0