bebis

Hejhej!

Har inte mycket tid att skriva blogg just nu. Tenta på fredag i tre olika ämnen, riktigt jobbigt! Och som vanligt känns det som att jag pluggar alldeles för lite. Dessutom efter tentan så åker jag utomlands med Jojjes underbara släkt, vi ska till Canarieöarna i en härlig vecka för att sola och bada!

Just nu sitter jag hos mormor och morfar och är bebisvakt, till denna söta lilla vovven!

He en bra dag!


Äntligen

Hej bloggen! har bestämt mig för att ta upp detta igen, har ju fått en ny fin dator som jag måste använda så mycket som möjligt!

Dessutom försvinner många vänner nu långt borta, eftersom att jag tvingat dom att blogga kan det ju vara rättvist att jag gör det själv.. eller det kanske inte är lika kul att läsa vad jag gör som fattig stundent än livet i Thailand men ändå!

Idag har jag iallafall varit hos Elina med mina fina klasskamrater och pluggat, duktigt! Och snart ska jag till Impuls med BK och träna! Ännu mer duktigt!

Måste ju såklart också berätta om våran fina lägenhet jag och Jojje ska bo i i ca 3 år! En 2a på 78 kvadrat, en gata nedanför smedjan, helt underbart! Vi börjar nog renovera den redan i helgen, inflyttningen är ännu oklar men mest troligt efter jul :)


heido

RSS 2.0