Fredagsmys

Hej!

Jag och bk var på bio idag, lite roligt att jag efter ca en halvtimme insåg att jag trott det varit en helt annan film.. Den bion vi såg var en psykfilm, usch och fy! Annars var den helt okej.

Körde sedan till världens ände - Rosvik. Fan vad jobbigt det var, snörök och mörker, hatar att köra under dåliga väderförhållanden! Sitter nu och väntar på Jojje som är ute och ränner, ska bli spännande att se om han är nykter eller ej då han anländer :)

Imorgon blir det party för min del. Vi ska vara hos mig och äta gott innan vi far på Allstar, längtar galet mycket!

Ha det så bra, pusshej

19år

Idag är alltså min 19års dag, ett år äldre känns perfekt! Känns som att det kommer bli ett underbart år som 19åring, har allt jag önskar mig  för tillfället och jag hoppas att det förblir så! :)

Ändrade planer, vi kommer att fira mig och Sara nu på lördag istället, längtar otroligt mycket! Nu ska jag gå och garnera en tårta och sen bär det av på träning!

Känner att jag måste bli lite mer aktiv här på bloggen, pinsamt att självaste blogghataren Annika har uppdaterat mer än mig ;)

Juste, imöra ska jag och Bk på bio, vi ska se shutter island och jag har väldigt höga förväntningar på den filmen, ska bli grymt!

Nååå pusshej!


Kallt

Hej alla.

Nu var det länge sedan jag skrev blogg. Har varken haft lust eller ork, men för saken skull släger jag in ett inlägg nu :)

Sitter hos Jojje och myser lite smått, tanken var att vi skulle gå en prommis, men eftersom att det är ca 27 minus grader ute så kändes inte det så lockande..

Nu återstår det endast två dagar tills jag fyller 19, har absolut ingenting att önska mig, vad vill man ha i denna ålder? Typ bara pengar, haha. Har match på lördag så det blir inget partaj i helgen, dock så pratade jag och Sara om att ha något nästa helg, då hon fyller 19 på fredag :) Så boka upp er nästa helg tjejer!

Nu ska vi far och köpa gotta :) pusshej!


Hei bloggen

Nu harjag jette lite tid po mig att skriva!

Men ikan sammafatta denna tid i thailand som otroligt underbar! Koh lanta levererade som vantat och sista kvellen var riktigt rolig do det var beachparty och vi traffade ett gang fron orebro! Dock var det inge kul alls att oka bakis po en farja nastan sex timmar, usch och fy!

Saknar alla er i sweeden och soklart mest min alskade Johan! ska passa po att njuta, sola och bada so mycket som det bara gor! hoppas ni har det kul i thai! puss

RSS 2.0