Måndag

Kände mig väldigt ensam igår. Pratade dessutom med Jojje i telefon och det hela slutade med att jag var hos honom ca 22.00, jag tackar gud för mitt körkort! Vi såg sagan om ringen och åt popcorn (eller jag åt popcorn) men det var hur som helst väldigt mysigt, tackar gud även för min pojkvän :) hehe.

Var på en lektion i morse, webbdesign. Känns som en slapp och onödig kurs.. och ska snart på min andra lektion, massage! Också en slapp men skön om inte annat kurs :)

pöss


Älskar denna låt! Tackar Jojje som fått mig att lyssna på Ted Gärdestad.


haha det blev mycket tack idag

Söndag

Väldigt onödig dag om du frågar mig. Brukar vara en städdag, men jag och Johan har tagit det till en ny nivå, efter att ha städat undan resterna från kräfskivan plus filmkvällen igår, vi slängde en full (!!) stor svart sopsäck med skräp.. och disken ska vi inte prata om. Skönt när det är slut iallafall :)

Sedan har jag spelat match, vi vann med 9-0 mot sikfors, dom var dåliga och vi var bra, väldigt rättvist :) Nu sitter jag hemma och är heeeelt slut i min kropp. Match igen på onsdag, då är det Gammelstan som ska (förhoppningsvis) få stryk.

Seeen får vi inte glömma att gratulera Julia Persson som fyller myndig idag. Och jag vet att hon kommer leva livet till fullo som 18åring, grattis gumman! :)


Kräftskiva

Nu kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver när jag borde vara i skolan? Då har ni glömt att jag är ledig på fredagar! Vilket jag också hade glömt i morse när jag vaknade, fick lite panik, haha.

Snart kommer Ankan, vi ska börja göra lite fint här och fixa massa saker till kräftskivan, kommer bli jätte mysigt, och vi blir rätt mycket folk :) Och jag får äntligen äta mina efterlängtade kräftor! Underbart.

Hehe vi har även köpt massa andra goda tillbehör så som massa kex, ostar, pajer och sallader :)

Vi hörs, puss!

Tisdag

Blev stan idag, två gånger. Fick med mig en tröja en halsduk/krage och ett armband, nöjd!

Fint va? Gjorde det dessutom själv! Eller ja, nästan. Jag valde kedjan, berlockerna och låset så satte en tjej ihop allt, dock kan man göra det själv också, blir lite billigare, men jag som är väldigt opysslig valde att få det gjort :) Detta armband gick på 70kr men som sagt kan man få det mycket billigare, varje berlock kostar runt 3-10kr kejdan gick på 10kr och låset 16kr. Väldigt bra ställe och tyvärr är väldigt okänt, men Pearlshop heter det :)

Nu väntar jag på käk, sen bär det av till boden för match..... suck. Valde att köra själv så jag inte hamnar i någon sluggig bil, jaja ska göra det bästa av situationen! Imorgon börjar vi 8.15 så jag ska försöka komma i säng tidigt också :)

Puss och hej

Måndag

Dagens träning är nu avklarad, kände ingen som helst motivation, ska spela med div 4 imorgon... Usch är så less så jag vet inte hur jag kommer spela, förhoppningsvis kommer jag skona mina motståndare någorlunda.

Nu ska jag lägga mig i sängen, trots att vi börjar väldigt sent imorgon. Ena anledningen till det är att jag saknar Johan, har sovit med han varje natt nu väldigt länge (med undantag för fredag då jag sussade med Jossan, det var också guld!) Känner mig väldigt ensam ikväll då han inte finns här med mig :(. Och andra anledningen är att jag har fått en bok av mamma idag, som jag väntat på hela månaden

Tadaaaa!
Tror att den kommer vara ungefär lika bra som Twilight serien, det är iallafall jag som ska "betygsätta" den till Akademibokhandeln, så jag måste ligga i lite med läsningen.

Kommer förmodligen inte att träffa Jojje förrän torsdag då vi far, hoppas jag överlever! ♥

puss


Första skoldagen

Underbart att komma tillbaka faktiskt. Trevligt med alla söta ansikten som man saknat! Fick lite scheman osv, älskar mitt!


Gick sedan på stan med mina älsklingstjejer, la undan kläder för imorgon är det löning! Tyvärr råder det skohysteri bland brudarna i min klass, och det smittar såklart av sig på mig. Ska köpa tre par olika skor, Uggs, Ankelboots med skyhög klack och sköna, snygga stövlar. Hur ska jag klara det med min just nu väldigt strikta budget.. Jaja tur att man har en mamma.

Taggar just nu inför den kommande veckan, onsdag är det party med tjejerna! Underbart för mig som verkligen har taggat till nu. Och på Torsdag far jag och Johan till hans stuga och är där tills på söndag, på lördag är det kräftskiva som gäller! Ååååååååh vad jag längtar!!!

Nu ska jag ligga på spikmattan ett tag innan min rygg tar livet av mig, gjorde en sak inatt när jag borde ha legat och sovit som inte var så smart, men ändå bra :) hihi

Imorgon börjar jag halv två, skönt va? ska gå på stan innan och spendera lite money ;) pusspuss

Tjej?

Är denna dag så okvinnlig som man bara kan vara. I väldigt dåligt skick med andra ord. Känner att jag kommer bli lite mer mån om mitt utseende nu när skolan drar igång igen, tur! Tycker synd om min stackars pojkvän som får leva med mitt sämsta jag. Men nu är det skärpning! Ska redan nu gå och plocka mina ögonbryn så jag ser ut genom barret.

Nu sitter jag med tårar i ögonen och lyssnar på Molly Sandén. Lite töntigt, men jag tycker hon är bra :) Snart är det dags för ett hårt (hoppas jag) träningspass. Har ätit mycket godis i helgen, men även det är slut nu när skolan börjar! Åh vad skönt att bli hälsosam igen :) haha. Min kropp kommer älska mig, och förhoppningsvis kommer jag älska min kropp också :)

Puss bye!


Lördag

Alla verkar ha/ska festa i helgen, utom lilla jag. Varför? Jag är inte sugen. Inte alls.. Undrar när det suget ska komma tillabaka, förhoppningsvis nästa helg då jag LOVAT att parta lite :)

Är ganska nyligt hemkommen från Josses stuga, haha vi har haft jätte mysigt. Skulle vara coola och hyra en skräckis igår, men inte fan vågade vi se den, haha. Kämpade igenom den imorse istället. The Strangers hette den, bra film och dessutom baserad på en verklig händelse!

Nu är jag ensam hemma :( Men Jojje kommer snart från deras golfrunda. Haha vet inte om jag skrivit om när jag var med en gång? Trodde jag ändå var ganska bra, men med pms och en jävligt irriterande pojkvän tog det inte länge innan jag gav upp och var sur hela kvällen. Reta mig aldrig för något jag är dålig på! Jag har en liten djävul i mig som alltid vill och ska vara bäst på allt. Roligt nog är Johan lika tjurig, kan sluta illa efter en plumprunda må jag säga..

Visst har ni märkt att jag bloggat mycket på sista tiden? Yes, bloggtorkan har nu vattnas ordenligt känns det som. Fast nu bloggar jag inte för att få så många läsare som möljigt, som jag gjorde förut. Utan nu gör jag det för mig och mina vänner :) Dock kollade jag på bloggtoppen i Luleå, och jag hade varit relativt högt på den listan nu med antalet läsare jag hade förut, less att jag aldrig kollade där då. Jaja, som sagt, en bloggande Malin igen! Lagomt till skolan :)


Juste, glömde skriva Grattis igår Kajsi. Nu är det krogen för oss! ;) puss på dig!

Tråkigt

Fick precis lönebesked, dom bajskorvarna har dragit skatt av mina senaste lön. Trotts att jag ännu inte tjänat över 18100, ska ringa och klaga när mamma kommer hem så jag får tillbaka drygt en tusing! Måste trots allt hålla hårt i alla mina slantar. Har två resor inplanerade i början på nästa år. Inga billiga resor heller, eller Thailand är ju mina päron med och försörjer mig, men den andra, ojoj. Får se om den ens är möljig, men det vore verkligen, verkligen kul!

Nu är det helg och jag laddar för ett unerbart dygn i Josefins supermysiga stuga! Kommer hem imorgon, lagomt uppladdad inför skolstarten.

Puss!


Tisdag

Eller?

Ändå skönt att komma tillbaka till riktiga dygnsrytmer med skolan. Fick mitt schema idag dessutom, ledig fredagar! Hur underbart?! Alla i min klass som läser det här och har massage kommer också att vara det ;)

Dock är den där jävla massagekursen till fem både måndag och tosdag, men annars hade jag lite lektioner och skönt schema, mycket viktigt för en lyckad skolgång! Längtar också efter alla goa klasskompisar OCH hårdträning med hälsa friskvården!

MEN på mitt schema stod det att vi endast ska ha Glenn, QW och Vera i hälsa, inte Jossan eller Magda, stämmer detta? Någon som vet? Känns lite pissigt isåfall.. :( Vi har dessutom bara Lena en gång i veckan, det suger också :(

Har idag varit in till mamma och valt ut lite skolstarsgrejer. Ska vara riktigt skötsam i år och alltid ha med mig material till lektionerna har jag planerat, det dalade lite förra året, men nu är det skärpning!

Nu ska jag kila på träning :) puss!


Less

Bröllopet i lördags var jättetrevligt! Jag blev riktigt sugen på att stiga upp på altaret själv med min karl, blev dock inget med det..

Tyvärr så gick jag och Johan hem väldigt tidigt, jag hade ont i maggen. Och därefter spydde jag i stort sett hela natten (Inte pga alkohol, trots att det blev en del) Och nu har jag ätit mat för första gången sedan dess och fått behålla det, skönt!

Nu sitter vi här hemma hos mig, ska snart och hyra en rulla och leva livet ikväll :)

I veckan ska jag och Ribbo kolla in schemat inför höstterminen. Kan inte fatta att dettta är sista veckan på sommarlovet, fick veta det idag dessutom, har trott att vi har en vecka till.. :( Nåja, det är bara att blicka framåt, det är inte allt för länge tills jag och Bex drar till Thai. Dock så är hela Rosvik i Thailand i EN MÅNAD innan vi far, vilket inkluderar min karl också, hur i HELVETE ska jag överleva den månaden? Får ta det då, men jag behöver allt stöd jag kan få! :)


puss <3

Fint väder..

Synd att man inte kan njuta av det.. har match på 2 ½ timme. Är dock väldigt taggad, hoppas på vinst!

Igår var jag och Jojje på stranden med hans systers barn, Astrid! Inte säker på om jag nämt henne i bloggen men kan bara säga att det finns ingen sötare unge! Ja alla som träffat henne kan hålla med :)

på kvällen for jag till Rosvik och badade med Andreas (Johans brors barn) innan vi såg film med gänget :)

Helgen har varit supermysig! Och nästa blir fullrulle. Ska på äkta rosviks bröllop på lördag, längtar!! :D


Världens sötaste!

pusshej

Rhodos

Har två söta videos jag ännu inte delat med världen från resan till Rhodos. Bara för att lägger jag upp dem nu, kul va?



Vi gjorde dessa videor mest för att vi ville göra våra vänner här i sverige avundsjuka, haha det kanske syns :) Men visst hade vi det härligt!?

Sol!

Underbart det är med sol! Stekte flera timmar igr hos Jojje med hans Mamma, som följd blev jag brun, hur underbart?

Idag for jag till Izas stuga med henne, och hennes familj. Så himla söta ungar så jag vet inte hur jag ska förklara det! Iza, du har det i blodet! Varför visar du aldrig den sidan!? Haha nä jag skojar, vi har haft det jättemysigt och förhoppningsvis har jag blivit lite brun idag med! :)

Imorgon blir det lite lugnt med solen, har match på kvällen som är väldigt viktig! Vilket alla matcher detta år kommer vara, vi måste gå upp i tvåan liksåm!

Torsdag, fredag är jobbdagar för mig, kanske sista gångerna jag jobbar på Akka, så jag ska verkligen ta vara på dem och gotta mig i alla böcker! Ååååååh, vill inte sluta!

Nu är det även slut på gubbens semester så tiden med han är även den dyrbar! Igår hann vi vara med varandra en halvtimme, haha upptagna människor ;)

Nu ska jag läsa min bok, Höst offer! Man märker på mitt val av böcker hur mycket jag mognat sista tiden, denna bok är nästan en lite poetisk deckare, låter helt sjukt men jag älskar den! Ska efter denna börja på den omtalade Hypnositören med hemlig författare, vi har den som lånebok på jobbet, tur det för den är typ slutsåld i hela Sverige! Jaja slutsvammalat om böcker, puss på dig Johan! (och lite på er andra)

Luleåkalaset

Jobbade ju på lk igår i ett tivloistånd. Hade först inte en tanke på att intaga alkohol överhuvudtaget. Men lyckades få med mig en flska in och jobbade med en väldigt trevligt pojke som inte skvallrade, haha :) 

Är nu i efterhand glad att jag valde att festa, hade så jääävla roligt igår så det finns inte! Dansade tills dom stängde i kafelinotältet, fick vara med och vara dj ett tag, haha väldigt nöjd tjej säger jag bara ;) Och jag var där med alla mina absoluta favvisar!

Jag och Johan cyklade sedan hem och när vi såg en tjej sitta vid vägen sa Johan: Malin, den här stackarn måste vi stanna och hälsa på. Och vem var inte det om inte Ribban! Stackars lilla gumman vinglade lite för mycket för att cykla hem, så vi skjutsade henne hem innan vi cyklade hem själva, och jag kan ju säga att det inte gick en minut utan att min käre karl klagade över att vi inte åkte taxi, haha. Jag kommer nog inte få cykla hem imorgon :(


rixfm festivalen

förferre hos Filla :)


kafelinotältet



djMallan! :D

RSS 2.0