Pdol osv

Pdol blev en rolig historia, började festen i Ankans stuga med väldigt mycket folk, for sedan till en annan förferre där vi upptäckte att min klänning hade spruckit i röven och verkligen inte gick att använda, typiskt mig! Fick iallafall låna klänning av Mallan, mycket snällt :) Kvällen slutade med att jag och Johan tog taxi hem för 600kr för att han vägrade ta bussen för 50kr, puckoapa säger jag bara! Vilken tur att jag gillar dig ändå!

på söndag skulle vi fara till Jojjes stuga, tidigt! Vi vaknade klockan tre, och for klockan sex. Men vi hade det mysigt där borta ändå. Måste bara nämna min panik över alla jääääävla renar på vägen, äckligt tröga och fula djur!!!

I Måndags for vi till lycksele där vi campade och gick på zoo, jätte mysigt det med! Nu är jag hemma och sur som det argaste biet som finns. Vi förlorade matchen idag mot blåsmark med 3-0 och jag kan väl inte direkt säga att jag var bra, uuuuuusch och fy! Jaja, nu ska jag ringa Johan, toffelmallan, puss!

Ett inlägg i brist på annat

Idag är det fredag och halva norrbotten är väl på pdol, den halvan tillhör inte jag och Ribban, vi funderar om det finns några stackare kvar i luleå.. som kanske hänger på krogarna här? Vi ska nog ta reda på det. Nyktert eller ej får vi se!

Har varit på stan idag och spenderat hela min sexhundriga lön från förra månaden haha, det var inte mycket till lön jag vet, men på måndag klirrar kassan med en femtusing extra, nästa månad kommer jag få ännu mer, men nu är mitt problem att jag tjänat mer än 17000 detta år, vet inte hur det fungerar med skatten men jag blir tokig om jag får massa restskatt!!!!

har jobbat väldigt mycket nu senaste tiden och jag känner att jag inte riktigt är beredd att spendera så många timmar i källaren på smedjan som jag gjort denna månad, går miste om allt för mycket roligt utanför..

Imorgon jobbar jag hela dagen och ska sedan till Ankan och pdol, svart kors i taket! Går endast för att mamma bjöd mig på en gratisbiljett :) på söndag åker jag och Jojje till hans stuga och på måndag far vi till Lycksele med ungefär hela hans släkt, ska bli supermysigt! Kommer hem tisdag lagomt till årets viktigaste match på onsdag, blåsmark! Buhu, en riktig rysare!

lyssna nu på denna låt och föreställ er min Johan sjunga den med brittisk dialekt, bättre än orginalet! PussSen måste jag säga att jag saknar mina klasskamrater, speciellt Kajsa, Iza och Jullan, har knappt sett er på hela lovet flickor små :( får hoppas att vi fixar något fett snart!

skor

Ville bara visa vilka skor som fickfölja mig hem från stockholmMycket nöjd, och förhoppningsvis har inte många i luleå dessa heller, lovely!

Ett inlägg om Stockholm

Drog ju då somsagt till stockholm med mina två prinsessor Annika och Sandra :)

Vi kom fram söndagmorgon efter en krävande tågresa, jag tror att alla blev lite åksjuka, och det blev ju inte precis bättre av allt snus, haha.

När vi kom fram letade vi igenom halva stockholm efter vårat hotell.. eller okej inte riktigt. Sen gjorde vi stan hela dagen, och på kvällen blev det grönalund! Måste säga att karrusellerna blev ännu roligare med lite alkohol i blodet! Underbar dag, men gissa om vi somnade snabbt när vi väl la oss?

Måndag gick vi också på stan på dagen, gick dock hem ganska tidigt för tagg inför brittan! Vi fixade oss och åt sedan middag på T.G.I. Underbart gott! Dock gick kalaset på 400 kr per person, men det var det värt :) efter det söp vi till ganska ordenligt innan vi gick in i globen, duktiga som vi var lyckades vi få med oss alkohol in också, så vi var sköna konserten igenom! Måste bara säga att Britney är underbar! Fyyyfan vilken jävla brud, ojojoj. Ja det är svårt att förklara hur bra det var, men ni kan nog nästan tänka er :) Efteråt var det tänkt att vi skulle ut på krogen, åkte runt lite med våran taxigubbe som erbjöd sig att köra oss gratis! Hittade tillslut ett fullproppat ställe som var öppet, dock var det inte vårat folk där, lite trist så vi mådde gott ett tag innan vi for hem. Haha då hände ett antal roliga saker som jag tycker vi lämnar i stockholm, visst tjejer? ;)

Jag var såklart bakis dagen efter, Änki lite också, men ändå gjorde vi stan heeela dagen innan vi for till Arlanda och väntade på vårat flyg

Pengar har spenderats hit och dit i massor, har inte vågat kolla hur mycket jag har kvar nu men jag kan tänka mig att det är under 500-lappen, vilket betyder att jag gjort av med ca 5000, känns ändå väldigt värt det! :)

Ja det var allt om detta, puss på er tjejer!


haha :)

RSS 2.0