Lördag

Hej vänner!

Idag är det lördag, och imorgon är det söndag. Det betyder att vi far till finland eller något liknande med laget klockan 07.00 imorgon, för att spela en futsal-match. Hoppas vi vinner!

Igår var det idol med Ankan och Linkan, rätt person åkte ut, helt klart! Förresten så har jag fått mig en ny mobil, ska verkligen vårda den med ömhet, och INTE tappa den!

Visst är det nästa helg det är halloween? Kan bara föreställa mig hur kul det kommer bli!! meeeeeeeeen, vilken kändis ska jag vara? svårt..

Seriöst

Jag måste vara den bästa och smartaste personen i hela världen, så grym att jag förtjänar medalj!! Och vill ni veta varför? Jag tappade min mobil på krogen i fredags! Fattar inte hur i helvete det kunde hända, det är ju inte första gången heller precis. Åh, är riktigt less som ni kanske förstår, om ni vill få tag på mig är det hemtelen som gäller.

Aja, kvällen i övrigt var rolig, trodde inte att det skulle vara mycket folk ute men det var helt ok :) Lördag var jag och Jojje och åt lyxmiddag hos hans bror, riktigt, riktigt gott!

Är ju som bekant ledig på måndagar, så imorgon ska jag först få akepunktur innan jag ska in på telia och fixa ett nytt kort, för att sen hårdköra på gymmet!

ha en bra kväll och glöm inte top model! pusshej

Måndag

Måste säga att det är guld värt att vara ledig på antingen måndagar eller fredagr, det förlänger och förgyller hela helgen!

Vaknade upp i byn, skjutsade mamma till stan och for sedan till sjukgymnasten med mitt knä som ännu spökar. Det var samma sak som förut, bara det att det inte läkt, så jag fick akupunktur!!!! Det var ungefär det värsta som kunde hända med tanke på min fobi för nålar. Som tur var lipade jag inte, men jag svettades som en gris och höll såklart på att svimma. Vi funderade ett tag om det var värt det, men det tyckte jag, så vi körde på, och det gick bra! Mycket, mycket obehagligt bara, usch! Ska nu fortsätta med detta ett tag framöver tills det blir bättre, huva! Men första gången är värst sa han, så det kan ju bara bli bättre :)

Ikväll är det dags att börja med styrketräningen, jag och ida ska gå igeom allt på impan och sen blir det att köra tre gånger i veckan, tungt! Får bara hoppas att mina ben sammarbetar, är helt uttömd på enegeri sedan behandlingen.. haha!

Festkommitén har börjat jobba nu i id3fra, vankas ferre på fredag, tagga!


Söndag

Finns det något bättre sätt att spendera en söndag på än med att jobba? Nä jag tror fan inte det. Det är 100 % OB, det är mycket folk, man missar inget annat speciellt OCH men kommer hem precis lagomt till top model! Som ni märker är jag väldigt sugen på att jobba, denna helg har jag tjänat ca 2000kr, lovely! Det ända som suger är att jag säljer böcker på kulturens hus, inte riktigt mitt forum om man säger så.

imorgon ska jag släpa mig till min sjukgymnast för att en gång för alla försöka få mitt knä normalt, jag tvivlar dock på att vi kommer komma någonstans, och för att bli kvitt min skada måste jag säkert hålla mig till endast styrketräning, wiho.. jag som vill gå på pass nu när jag har gymkort på stället med bäst pass i stan.

Måste skynda mig till kultan nu, puss!


Torsdag

Hej hej.

Är ledig idag från jobbet, känns super att äntligen få lite kvalitets tid med sig själv! Sitter med en kopp kaffe och väntar på min man, vi ska på antnäsmöbler och handla lite.

Visst låter jag vuxen idag :)

Nä, vad töntigt! Funderar på att ta mig en dusch innan han kommer hem iallafall. Ikväll ska jag och Ribban stråla samman för att påbörja och slutföra våran projektplan, ber till gud att det nu går bra, och att vi inte svamlar bort tiden som vi brukar vara väldigt bra på :)

Nä hörni, jag saknar klassen!


Fredags mys

Hej mina vänner!

Nu är första veckan av praktik avklarad. Vi är mest på boskataskolan men även på hertsöskolan, kan säga att ungarna på Bosken är tusen gånger snällare, men det är ju dock låg- och mellanstadie, mycket söta barn :)

Ska alldeles strax bege mig till Rosvik för fredagsmys med min käre pojkvän! Och imorgon åker vi till happaranda för Ikea, Alko osv:)

Ha en trevlig helg! Puss ♥

RSS 2.0