Jobbat

Cyklade nyss hem i spöregnet efter att ha jobbat på tivolit i södra hamn, det var ändå rätt lugnt, tiden gick fort och det var kul när folk vann :D själv var jag kanske liite för snäll med priserna men det finns inget bättre än att se glada barn :') Nu sitter jag och taggar inför rixfestivalen, trist bara att det skulle bli typ åska och allt :O men det verkar ju gå över snart så vi får hoppas på mysväder ikväll då :)

OCH förresten så jobbar jag 2100-0200 på fredag kväll, emd spelar 1930-2030. Vet ni vad det betyder? Att JAG hinner se dom YES!! haha jag slippper vara deppig :) men fan nu måste jag slå av datan det åskar somfan :O


Klubben

Ännu en härlig dag!
Vi drog somsagt ut i skärgården, Jag, vickan, Petter, Robban och Korpi :) Det blev klubbviken och vi åkte dit med Robbans familj :) Sjukt varmt skönt och mysigt :) jag låter bilderna tala för sig!

Nu sitter jag här och håller på att somna, men jag ska inte det, för måste sova rätt tidigt ikväll, ska upp och jobba imorgon vet ni! På luleåkalaset, 0930-1500 i ett tivolistånd, om det är någon som känner för att hälsa på mig :) Sen på kvällen blir det ju såklart rixfestivalen med Hannad, Jossel mfl :) Och nu ikväll ska jag och kolla på Beccys match med Jossää :)

Vi åker båt :) Robban och Tommie steker :) Jag blir nergrävd :p haha!

orkar inte lägga in fler här, kolla pix :)

Natti

Alltså jag måste bara skriva att jag sitter här och typ lipar för att jag inte kommer få se emd på luleåkalaset :( orka att jag måste äckel jobba hela fredagkväll. Jag vill så hemskt gärna se min ögonkärlek Danny..

Kaaanske att man kan smita en stund och se bara en liten skymt av snyggingen. GAH hoppas!

Jaja men det är ett senare problem :) Imorgon ska jag ut i skärgården ones again med paret, (Vickan&Petter) Robban och Korpi, kommer bli sjukt härligt! hoppas på att få lika mycket färg som jag fick idag :) Jag är typ knall i ansiktet, men det lägger väl sig :)

och nu ska jag sussa och drömma sött :) pusshej!


gammal goding på mig och pung, haha.
Och imorgon lovar jag att ta med min kamera så det kommer in lite bilder! :)


Sooool

Åh vilket härligt väder det har varit idag! Och vilken härlig dag :)
Började med att robban ringde och väckte mig och sedan kom han och korpi och hämtade mig. Sen for vi med Robbans familj ut till likskär och stekte, satan vad härligt! Vi seplade även volleyboll osv, haha väldigt mysigt :) men när jag kom hem var jag helt slut, så jag har sovit lite middag och nu ska jag snart på träning :) Och ikväll blir det att hänga med Anna, Fagge och gänget, kommer väl bli NICE, hehe pusshej!

hej bloggen

Tänkte skriva lite om min dag, som har varit väldigt hektig och jobbig :o
Blev väckt på morgonen och fick tydligen inte somna om, klev upp, åt mat och for sedan på stan med Beccy, HAHA åh pinsam jag är!!! orkar inte skriva.. jaja och sen mötte vi josse och gick med henne ett tag, innan jag fick panik stressa hem och sen fara på samling. har varit nervös hela dagen och var även det hela matchen, fyyyfan säger jag bara, tur att vi fick med oss tre poäng! en jävligt skön seger, och jag är förhoppningsvis inte lika stressad och hetsig nästa match, så man kan spela ordentligt. haha :)

Sitter nu här hos josse och vi håller på att se film, järnets änglar :D, ska även sova här inatt, myspys :)  jaja$jaja, hör av er gott folk! PÖSS

Volleyboll, bad och bastu

Igår efter träningen drog jag iväg för att spela volleyboll med olika folk, fast vi spelade typ i 10 min sen snackade vi bara och drog sedan med bilarna för att bada, tillslut hamnade vi vid Kallaxgropen, fan vad skönt det var att bada där! Min första gång faktiskt :) haha. Sen drog vi till John och bastade och badade badkar, haha det var sjuuuuuuuukt! Jag och Anna höll sedan på att decka där vid två tiden så vi började dra oss hemmåt, Fagge körde hem mig och som tack fick han en liten present, hahahaha! ojoooooooooj :) Nä men det var en väldigt trevlig kväll! Bilder kommer nog inom kort :)

Nu idag ska jag fara med pappa och fixa lite grejer och sen bara tagga inför matchen! Jag är så jäääävla nervös, det är det värsta jag varit med om :s vet inte ens varför jag är det. Och nu har jag typ blivit lite halvt förskyld också, fuck! Jaja ska kötta somfan ändåååååååååååååå ;) PUSSHEJ!

Vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig

Nu är jag hemma från Josses stuga, fan vad skönt vi har haft det, helt sjukt!
Badat, solat, busat och myst :) åh jag vill tillbaka NU! Grymt fin stuga också :) har tyvärr inte så mycket bilder därifrån, min kamera fick slut batteri men njut av det som finns :)
   
 

Vill också bara säga att jag har fått upp öronen för Lars Winnerbäck, fan vilka sköna låtar!
Jaja nu ska jag skynda mig på träning, pusshej!

Dagen efter

Pdol vart lyckat!
haha eller iallafall dom stunder då jag inte hade tappat bort alla, sjuk kväll som alltid men grymt skoj :p jag tror inte jag ska orda så mycket mer haha, bilderna får tala för sig. Har ni tur så kommer det kanske en och en annan video in här lite senare, haha! Tack jocke för skjutsen hem :)

  

mysigt va? Kolla pix för mer :) Lägger in när jag har återhåmtat mig någorlunda, haha, kan ta ett tag..
Snart far jag till josses stuga och vilar upp mig, pusshej!

PDOL!

hehe yes!
nu sitter jag här hos jossel och blir lockad i håret :) haha det var hundra år sedan jag hade lockigt, så ni får lova att inte skratta åt mig om ni ser mig ;)? haha.

Hoppas att alla ska ta bussen till piteå som går 1820, FÖR DET SKA VI pusshej!

Mitt stjärntecken

Fiskar är erotiska och sex med dem är ett rent nöje. De skapar ett speciellt band till sina sexpartners, de har intensiva och sensuella fantasier och i kärleksakten spelar de ut hela sin personlighet. De är känsliga och själsliga med sina partners, de lyssnar på sin älskares/älskarinnors känslor och behov. Fisken är lat till sin natur och jagar därför inte sin partner. Fisken frodas i djupa känslor och försöker lösa alla sina problem i sängen och använder sex som nyckel.
Stjärntecken:Fiskarna
Datum:19/2 - 20/3
Plats i zodiak:Tolfte
Planet:Neptunus
Element:Vatten
Bra egenskaper:Ödmjuk, förstående, lättrörd och mottaglig.
Dåliga egenskaper:Lätt förvirrad, viljesvag, obeslutsam och slarvig.
Kvalitet:Föränderlig
Polaritet:Negativ
Passar bra med:Oxen, Kräftan och Skorpionen.
Passar dåligt med:Väduren, Lejonet och Vågen.

I need a hero!

Satan vilken härlig dag det har varit idag. Trots att jag har jobbat :o Fast det ända jag gjorde var att leka, laga mat, sola och sova, skönt :) Sedan har jag varit och kollat lite fotboll med Vickani :) men jag såg inte så länge, for sen till Carina och fick mitt hår slingat och nice till pdol :)

Och imorgon blir det röja stan med Rebbanbabe, var så himla länge sen man såg henne :o aja, ska iallafall köpa klämmor och en väska vad jag har planerat, ett par brillor kanske också? ja vi får se, ha en mysig kväll allihopa och Josse krya förfan på dig!


Leos lekland

Yes, kom just hem därifrån, haha en mycket rolig men svettig upplevelse :) Vi har lekt ätit och myst på. Jag hade verkligen inte räknat med att träffa någon i min ålder där, men Viktor var också där med sin kusin :) hehe, nu sitter jag här och väntar på mat och träning, ikväll ska hp sova här? i think so :) pusshej!



haha, vi åker :D

Måndag

Tjaaa bloggen!
Orka att det ska vara så sjukt dåligt väder!!!!! Aja det har ändå varit en trevlig dag :)
Jag och Josse for på stan imorse, jag inhandlade en typ liten box med ögonskuggor och ett par örhängen :) for sedan på träning, rätt jobbig med tanke på helgens alla träningar men den gick rätt fort :) sen for jag hem och tog sedan josses moppe hem till henne där vi såg happy feet osv, haha söt film :)

OCH vet ni? Imorgon ska jag på leos lekland, haha satan vad kul det kommer bli, jag och mina kusiner :) funderar bara på vadfan man ska ha på sig? typ träningskläder, haha det lär ju bli lökigt av allt bus. Och sen är det träning igen på kvällen, på torsdag ska vi till piteå och träna med deras div 1 lag, tungt det kommer bli? aja kul och lärorikt säkert också :) hehe men nu ska jag sussa så jag orkar leka imorgon pussgodnatt!


Haha, snygg tjej, snygg outfit, snygg hand, snyggt kliv. Ja snygg bild helt enkelt :p

Godmorgon

Hejhej, nu sitter jag här med Jossel och har precis vaknat, vi tänkte dra på stan idag men fyfan vilket väder? jaja vi får se :)
Igårkväll for iallafall jag, hon och Jullan och tog ett litet dopp på malmudden :), men någon var fegis, haha Jullan! Sen for jag och Jossel runt lite överallt och köpte godsaker osv, och sen spenderade hon natten med mig, hihi mysigt :). NU ska jag äta, pusshej!

Utomlands

åååååååååååh. Måste bara berätta lite härliga grejer här ;)
Vi har pratat några stycken i laget om att eventuellt dra utomlands när serien är slut, (och förhoppningsvis fira seriesegern) fan vad sjukt kul det skulle vara! hoppas verkligen att det blir något, speciellt efter att jag blir så tät nu när jag får min lön, måste spendera mina money ;)

Och sen sa mamma alldeles nyss att vi ska åka nästa år igen, denna gången med Öystiläs, skulle också vara sjukt kul, men den resan bokas innom kort så den blir ganska defenitivt av :)

Jag och bror i Thailand

HEJ ALLA!

Nu är jag äntligen hemma från det hemskste träningslägret jag någonsin varit med om. Haha fyfan jag är heeelt slut i hela kroppen, och fått vara med om alla möljiga sorters smärtor. Men som vanligt har man sjukt kul med liratjejerna :) haha roliga grejer som yoga i bastun, moderndansuppvisning, sånglek, ljumskmassage, snuskprat osvosv har inträffat. Nu kommer vi vara sjukt vältränade och jävligt taggade inför att vinna serien!

Ja som jag nämnde tidigare är jag helt slut, har just sovit i två timmar så att jag ska orka vara vaken liite längre ikväll :), jag väntar nämligen besööööööööök :) hihi. Imorgon är det träning somvanligt igen, haha ofta jag kommer orka? jaja, hoppas att ni alla har haft en väldigt trevlig helg! :) puss.

 
som alltid, för mer bilder kolla pix!

Make up your mind

Sitter och ser på Saw, fast jag vågar nog inte kolla mer så jag kan sova gott inatt, är fortfarande väldigt trött.
Haha var nyss ute med Sandra och Jullan, vi blev små barn igen och lekte lekar i gungorna i en lekpark, det var faktiskt mycket mysigt :) hehe. Och fuck.. jag har inte packat något ännu, så jag måste kliva upp rätt tidigt imorgon och fixa allt, jobbbiiiigggttt

Jaja det ska ändå bli mysigt med ett litet läger :)

pratar  nu med min tremänning, det var 100 år sen sist :O hon har förlovat sig och allt, grattis Mimmi!! :D haha men nu ska jag sova, pusshej!

Malin är b'a'st

Fyfan vilken tung dag det har varit idag alltså :o. Typ det ända vi gjort är att röja sly, jag är helt slut nu, fast jag just sov en stund :) Haha nä men ikväll ska jag bara packa sen ska jag sova. kolla mysigt läger vi har:
Fredag 18 juli: 12.00 Samling
13.00 Fotbollspass
16.00 Middag
18.30 Fys
21.00 Grillning
23.00 Natti-natti  
Lördag 19 juli: 08.00 Väckning - frukost 09.00
Fotbollspass 11.00
Lunch 13.00
Fotbollspass 16.00
Middag 18.30
Fotbollspass 20.30
Kvällsmål 23.00
Natti-natti  
Söndag 20 juli: 08.00 Väckning - frukost 09.00
Fotbollspass 11.00
Lunch 13.00
Fys 15.00 Samling - avslutning

tror ni jag kommer vara nå slut? jaja ni får gärna höra av er på dom tider här då jag är anträffbar :) puss!

 
vårat förra träningsläger, haha tänk om det kunde vara så mysigt igen..

Allt som jag känner

AH jag vill inte fara ut och löpa för tillfället, har fasnat vid denna underbart peppande jävla lååååååååt, åh. ska lyssna typ tre gånger till på den, SEN kommer jag ha världens energi, så passa er i spåret ;)

OCH jag vill bara påpeka hur jävla hemskt det där som hände på liseberg är, kan verkligen inte förklara känslan jag fick när Gunnel berättade att den karrusell hade kraschat, 30 skadade :O pankiiiiiiiiiiiiik. Tur att alla från luleå lever iallafall :) Nä men nu är det seriöst dags att kasta ut alla tivolipolacker ur detta land! Inte nog med att dom flörtar med alla småtjejer och försöker få sig något, utan det värsta är ju att dom FÅR det också :o fyyyyyyyyyyyyyyyfan, brb måste spy!
lyssna på låten istället så glömmer vi allt hemskt :)


Doo doo doo doooo
Doo doo doo doooo
Doo doo doo doooo
Aaahhh
Aaahhh

Where have all the good men gone
And where are all the gods?
Where's the street-wise Hercules
To fight the rising odds?

Isn't there a white knight upon a fiery steed?
Late at night I toss and I turn and I dream of what I need

I need a hero
I'm holding out for at hero 'till the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life
Larger than life

Doo doo doo doooo
Doo doo doo doooo
Doo doo doo doooo
Aaahhh
Aaahhh

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
There's someone reaching back for me

Racing on the thunder and rising with the heat
It's gonna take a superman to sweep me off my feet

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

I need a hero
I'm holding out for at hero 'till the the end of the night

Up where the mountains meet the heavens above
Out where the lightning splits the sea
I could swear there is someone somewhere
Watching me

Through the wind and the chill and the rain
And the storm and the flood
I can feel his approach
Like a fire in my blood

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the morning light
He's gotta be sure
And he's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

I need a hero
I'm holding out for a hero 'till the end of the night

Små pojkar som leker med elden bränner sig

Igår var en väldigt hektig dag, hann därför inte uppdatera :O
Ja men iallafall så jobbade heeela dagen, från 1000-2100, hade dock typ tre timmars lunch för att det var min tur att bjuda, jag lagade tacos och kladdkaka, och till min hjälp hade jag Vickan, mycket mysigt! :) Fick också sluta en kvart tidigare för att jag skulle vara i stan klockan nio, snälla Jocke kom och skjutsade mig :) Sen såg jag och Jossel MAMMA MIA! Fan vad bra film, jag lipade sjöng och skrattade, haha seriöst vi sjöng med till typ alla låtar, SJUUUKT KUL! Alltid kul med lillgullät :)
Och idag hade jag jobbbat, och för första gången har vi fått slita för pengarna! Vi fick röja sly bakom hela planen, fan vad äckligt det var med alla jävla myror och skit. Och jag sågade mig själv i benet TVÅ gånger, inget allvarligt dock men ont gjorde det :o aja sen nu har jag kommit hem och ska snart ut på ett intervallpass.. fuck vad jobbigt. Och ikväll får jag mest troligt besök :) HEHE PUSSHEJ!




alltså det finns många videos jag verkligen vill lägga ut här, haha bara för att dom är så fula, men då har jag skämt ut mig och flera andra för livet hahahaha, så det blir nog inte så, men någon liten kul grej kommer väl snart ;)

Måndag

Tjaa!
Idag har det varit en väldigt hektisk dag, därav den sena uppdateringen, ber om ursäkt :)

Ja men iallafall så vaknade jag rätt tidigt på morgonen av någonting, minns inte vad, läste då alla nattens/morgonens sms, haha! niceeee. Sen steg och upp, käkade och körde sedan ett stenhårt fyspass med intervaller osv, fyyyyyyyyfan vad jobbigt, aja duschade sedan och skyndade mig till staden för att umgås och shoppa med den förtjusande Josefine Lämsä, haha vi hade mycket trevligt :) Jag köpte ett par skor och ett linnää :)

Köpte sedan med mig sushi som jag käkade på jobbet som började 4, hängde där med vickan och alla som vanligt, tervligt :). På middagen bjussade vickan på HÄMburger, och då kom Jossel och hängde med oss en kort stund igen :). Jobbet gick sen skitfort och efter det fort jag på en UNDERBAR massage :) så nu har jag typ inga knutar i min rygg, fast den är fortfarande inte bra, men aja :) ni får ha en skönt mysig natt allihopa, pusshej!



haha jag var tvungen, puss på eeeeeeeeer ;)

fest (uppdatering) och stugan

Ja kan berätta lite om fredagen då :)
Vi började förfesta lite smått hos mig, Jag, Vickan, Tove, Sabina och Rebeccao :) Sen drog vi till Jullan med hoon, Sandra, Beccy och Jossel och festade ännu lite mer, sen drog vi till Jossel där det var massa boys :) väldigt trevligt-! Sennnn for jag, Jossel och Beccy till stan och mötte Emmelie och Malin, som vi sedan tog med tillbaka till festen som då flyttade hem till Robert, haha fan vad kul det var :D, sen flyttade vi hem till mig några stycken och sov sedan där :) haha jävligt trevlig kväll!

Och nu har jag just kommit hem från stugan där jag varit med min familj plus Jullan och Jossel :), vi har haft det väldigt mysigt med baaaaaaaaaaaaaaaad, bastu, båt och kortspel :) har tyvärr inga bilder därifrån eftersom att min mobil är kääääässss och min kamera var helt slutkörd efter fredagens alla videofilmer osv, HAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! jajajajajajajajaj, nu ska jag snart till josse och mysa med hon, Ariel och Emmelie :) PUSS!

här kommer lite sköna bilder från kvällen, för mer kolla pix! ;)
  
detta var lite av dom normala, haha dom onormala kommer ni aldrig få se :)

Fest

haha ja kort om gårdagen då,
Sjukt störd men rolig kväll:)
Och idag har det varit bakisdag med Jullan och Jossel, ska nu cykla ut till min stuga dit dom kommer ikväll och ska sova där med mig :) kommer bli mycket mysigt. Bad och bastu som alltid, haha.

jaja, bilder och mer info kommer SEN! pusshej

jobbar

Yes, så härligt att sitta på ip i ösregnet, nä. Så därför är jag hemma :) haha nä men jag hade lunch och sen när jag skulle åka tillbaka blev det pissregn, så jag väntar tills det har gått över:) jag jobbar 0900-2100 idag :O:O:O:O sjukt trist. Men jaja ikväll äre partyyyy, så det kommer bli väldigt kul :) Vet inte riktigt vilka vi blir ännu, men hittils mycket sköna brudar ;)

bra humör jag är på ALLTSÅ! haha jag vill berätta så mycket, men det ska jag inte :)

aja här kommer en söt partybild bara för att vi kommer vara så sköna ikväll :)


hehe  puss på er alla :-*

jag lever!

Haha ja som ni märker överlevde jag natten, det är konstigt att det är så mycket mindre läskigt att sova på dagen än på natten :s, jaja det blev inget stan för mig idag, haha jag var för seg. Har nyss lagat mig själv mat och ska snart bege mig till mitt jävla jobb i det trista vädret :o och efter jobbet blir det fys i ormbergsbacken, och med min killer-träningsverk kommer det inte alls bli kul. Jamen ha en bra regnig dag allihopa, hoppas att ni lyssnar på forever för det gör jag!



Och jag vill bara tillägga att såfort mina föräldrar kommer hem ska jag köpa/beställa en ny mobil, då kommer det bli fler bilder i denna blogg, ber om ursäkt för att den är så tråkig nu :o kan lägga in lite gamla söta bilder :)

  
 

Nu gick det typ inte att ladda upp fler bilder, haha men dom här har ju sin charm :)
bild1: Ribeka och jag är snygga och kåta
bild2: Haha ja jag vet inte vad som händer riktigt, men vi leker på toan på Halloween :p
bild3: Jag och Vickan i umeå, haha väldigt gammal bild, men vickan är ju lika söt som alltid ;) hahaha
bild4: Muckfoto i nian, haha så fult när glaet sticker upp där bakom, och Jimmie helt utstött med en glass :p ojoj

Nä men nu ska jag skynda mig till jobbet :o pusshej!

läskigt!

Nu sitter jag här, klockan är 0240 och jag vågar inte gå och sova :s allvarligt vad fan ska jag göra? Åh jag visste att jag aldrig skulle våga, orkaaaaaaaaa vara fegis

Nä men helvete, ska sitta här och samla mod en stund till, sen gör jag ett sov försök :) Pettan, Tonkan och Bagarn lämnade ganska nyligt mitt hus, dom var på besök och vi såg film och roliga klipp på datan, haha jag dööööööööööör:

haha satannnnn vad jag skrattade, kolla på benen som sprattlar i luten :p haha ojoj


JA men vi hoppas på fint väder imorgon va!? less på att det varit så kallt idag :s, jag ska iallafall på stan med Ribban och Jonna, hoppas jag hittar något fint, men ändå inte. Vill inte slösa mer pengar :O:O:O:O jaja men sov gott, hoppas att jag också kommer göra det :) pusshej!

puss puss

Det blev inget bad idag, haha oväntat :p. Nä men vi hade faktiskt inte tid :) Och jobbet var ovanligt tufft, vi skrapade färg från golv i typ två timmar, aja men det är rätt trevligt ändå. Fast imorgon ska jag jobba från 1000-2100 :O:O:O:O för jag måste tydligen jobba in veckan jag missade när jag var i Umeå, åååh LESS! Sjukt jobbigt ju, kommer inte hinna göra något den dagen ;s plus att jag kommer vara ensam hemma från imorgon till typ fredag eller längre :o FÖR läskigt :s jaja hoppas iallfall mestadels på sovsällskap :)

men NU ska jag ut i backen och köra sprintsteg och grodhopp, plus lite intervaller, hehe kul va.... jaja vi hörs, puss :)

Sol

yes jag vaknade på morgonen och såg att det var underbart fint väder, ÄNTLIGEN ska man bli lite brun och fin :) Sitter nu hos Emil och väntar på mat och på Vickani, vi ska gå och BADA:D mycket mysigt :) sen så ska vi väl gå lite på stan och sen är det jobb, och EFTER det så måste jag köra fysprogrammet, jobbigt or what? :s

Jaja, hoppas att alla får en fin och mysig dag, puss!

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Fan vad kass jag är på att uppdatera, I'm really sorry babes!

aja, kan berätta i stora drag om dom tre senaste dagarna :) Torsdag kväll for jag förbi och kollade in mitt jobb och umgicks med vickan, for sen till coop med Petter och Herman :) efter deeeet mötte jag upp Emil och Lucas i stan och vi gick hem till Truls där det var typ fest (på en torsdag!?), fast jag kände nobody, utom Julia, haha :) och jag är fortfarande lite nedstämd pga ett smeknamn som jag fick.. okej seriöst VEM tycker att jag är lik mat-Tina!!?!?!?!? Ja och lite senare for jag och Emil hem till mig och sooooooooov, mysigt :)

Fredag for jag och Vickan på stan, köpte ett par skor :) sen chillade vi på stan tills vi började jobba och drog då till hertsöip och hängde i fem timmar, ja eller alla hängde utom jag, jag jobbade! Haha fast vi behöver typ inte, men tiden går fortare om man har något att göra :p och efter arbetet mötte jag upp Rebecca, vi for och hyrde film, Hostel fy i helvete vad äcklig jävla satans film :o

Lördag, igår alltså for vi med laget till skellefteå för att se Sverige-USA matchen, Svergie förlorade tyvärr med 1-0, men dom var inte speciellt bra? jaja, sen kom jag hem typ vid halv 11, gick då ut på en långprommis med Jullan eftersom att jag inte fick gå hem från porsöip för min tränare :o haha han är så söt :) ja och sen gick vi hem till Jullan och stekte oss plättar med hemmagjord sylt ÅH vad gott det var.. ;) vi hade mycket att ta igen också, trevliga samtalsämnen med andra ord :)

jaja och idag ska jag inte alls göra något speciellt, eller ska typ ut och springa och fara förbi Emil en sväng, nice :) hehe pusshej!

(jag ber om ursäkt för bristen på bilder, men jag orkar inte släpa med min kamera överallt, MEN en ny mobil är på snar ingång :))

HEMMA!

Yes nu är jag äntligen hemma, har varit nedräkning ändå från den första träningen, haha nä men det har varit väldigt roligt, kommer sakna alla!

Måste bara påpeka att det var sjukt hemskt att spela match i denna värme, även fast vi bara spelade 3 x 15, men det gick braaa och jag är nöjd med veckannn, nu ska jag chilla hela helgen innan jag drar igen med programet, det är jag värd!!!!!!!!!!!! haha.


oaktiv

ja som ni har mærkt har har inte skrivit har på længe, beror ju då på att jag befinner mig i umeå på fotbollslager, vilket ær vældigt trevligt och givande, dock har jag aldrig varit såhær sliten i hela mitt liv, men nu ær resan snart slut :) det återstår endast en match av detta læger och det ska bli SÅ skønt att komma hem, saknar vissa personer så mycket att jag blir tossig, haha næ men snart ær jag hemma :). Træningarna har væl inte precis varit mina favorit grejer, men det har ændå gått rætt bra och jag ær nøjd med min insats, tror dock inte att umeå ik kommer værva mig i år ;) haha

MEN vi ses imorgon allihopa, och gløm inte att besøka mig på hertsøip FREDAGKVÆLL 1600-2100 :) pusspusss saknar er!

(det ær typ danskt eller norskt alfabet, som ni kanske mærkt, ber om ursækt før det!)

RSS 2.0