Lördag

hei bloggen

Nu är vi hos elina och har klassfest, kul att det iallafall blev en klassfest trost allt, ser alltid mörkt ut då våran tråkiga klass ska banga, men fy  vad mysigt vi haft det :)

Nu ska vi på allstar och dansa losssss. Hoppas ni har fet mysigt ikväll :) pusspusspusss
hittade en bild på söta människor på elinas data :)

Lördag

Både jag och johan har varit lite halvt småkrassliga senare delen av veckan, så vi har verkligen legat på latsidan och bara slappat, känner att behovet av att röra på mig är väldigt, väldigt sotort! Tur då att jag har match snart :) Vi möter finnarna igen i futsal, hoppas vi vinner.. igen.

Vaknade imorse av att blödde näsblod för att jag snytit mig så mycket, är grymt less på att min näsa lever ett eget liv. Ska ta tummen ur röven och ta mig till en läkare som förhoppningsvis opererar bort mina polyper igen.


Onsdag

Ajaj, imorgon har jag prov och redovisning. Dock finns det ingen motivation för plugg, har varit en alldeles för turbulent dag. Känner att jag behöver sitta vid datorn och lyssna på musik istället :)

Höll förresten mitt pass idag för en del av klassen, det var jätte kul! Haha och det var väldigt roligt att se hockeykillarna ge allt i passet som var väldigt "typsikt" mig. Var också skönt att få gå igeom ledarskapet i passet innan jag ska hålla det påriktigt :)


Jag och världens underbaraste glädjespridare!
Det hade inte varit så dumt med sommar känner jag nu då jag ser bilden..

Tisdag

Även idag har jag varit väldigt effektiv. Jag och Ribban stannade efter spinningen och körde lite gym, tränade även på mitt pass som nu snart är klart! Hehe spännande.. Åt en supermacka på sub- Salami och Brieost! Annkia har fått oss alla att äta den, haha. Sedan satt vi kanske en timme på kulturenshus och pluggade, för en gångs skull fick vi väldigt mycket gjort också! For sedan för en sista behandling med akepunktur, men icket var han nöjd min sjukgymnast, så vi fortsätter lite längre, blä!

ikväll ska jag agera frisör åt min mormor och kusin som behöver få sina hår färgade :) På tal om frisör så är jag i stort behov av en klippning, MEN har ingen bra frissa som jag kan lita på!!! Snacka om tungt liv.

Jajja, om det var någon som var intresserad så kommer jag träna nio gånger denna vecka, frågan är om det är bra eller dåligt.


Trrrrrrrrist att man är så blek nu, och vi ska inte tala om vad jag kommer känna mig när rosvikarna kommer hem från Thai.. Tur att jag far två veckor senare, så förhoppningsvis är jag lika brun som de när jag kommer hem!

Girls bring the fun to life

Idag har jag varit superkvinnan. På mindre än tre timmar har jag hunnit med att storstäda mitt rum, rensa min garderob, plugga och laga mat till min sjuke bror. Nu ska jag snart bege mig till skolan för ett läxförhör i massage, ber till gud att det är lätt! Senare ikväll är det futsalträning för hela slanten. Trots att jag inte anser mig själv som någon supertalang på just futsal så blev jag uttagen till matchen på lördag, vilket ska bli väldigt kul!

Och ikväll ska Jojje sova hos mig :) hihi. Igår vad vi och bowlade med Beccy och Ribban, jag var kass första set, mn andra slog jag personligt rekord (tror jag) 117!! Kvällen bestod av tv, Top model (för min del), vem kan slå Filip och Fredrik (som förövrigt kommer till mitt jobb på torsdag!!! fan att jag inte jobbar då) Och paradise hotel, som vi så vackert lyckades missa? haha.

Smärtan i min arm från vaccinet har smått börja släppa, men långt ifrån blivit bra. Får hoppas att jag inte lyckas ramla på armen och samtidigt få en tjej över mig som jag lyckades med igår, det gjorde förbannat ont! fast i detta nu är jag glad att jag tog det, förmodligen har min bror fått svinsjukan. Dock så har man inte fullgott skydd förrän efter två veckor, ajabaja!

Nu har jag fått upp bloggsuget igen hihi :)


Söndag

Ni som inte har tagit vaccinet mot svininfluensan har ett helvete framför er kan jag bara säga. Fyyyfan vad ont jag haft i min arm. Hade dessutom smått med feber igår. Men om jag har klarat det så gör ni det :) jag kan ju vara den fjantigaste när det gäller sprutor. Mös med Beccy igår och hon hade absolut noll förståelse för min ömmande arm. Istället för att tycka synd om mig höll hon fast mig och tröck på armen.. så jag uppmanar er ALLA att terra denna lilla jävel när hon tagit sin spruta ;) hehehe

förresten, hur sköna?


Visste blev man party sugen?Haha Gaga är så sjuuuuk

Ett inlägg med bilder


Okej jag tänkte lägga in massa bilder här, men orkade inge mer.. haha så det fick endast bli från annikas stuga :)


Tisdag

Ni förstår inte hur otroligt stolt jag är över mig själv!!! Har precis suttit och gjort klart exakt hela min praktikuppgift! Det tog kanske en och en helv timme, haha okej det blev inte så mycket, men jag har aldrig gjort klart ett helt arbete utan att vila. Förutom nu! En ny pluggis-Malin har har nu uppstått.

För övrigt så är det lungt i skolan, det ända jag gruvar mig över är mitt pass jag ska hålla, men har jag tur får jag ha det efter jul, vilket vore guld!

Imorgon kör vi igång med cirkelträning en gång i veckan, känns väldigt skönt faktiskt! känner att jag byggt mycket muskler nu de här tre veckorna med styrketräning :)

Nu luktar det vitlök i hela huset så jag ska gå och kika vad det bjuds på för middag, kan ju inte misslyckas med vitlök!


pusshaj

Måndag

Hei blogg!

Idag hade vi skola för första gången på fem veckor, kändes konstigt men samtidigt ganska skönt, en lektion hade jag, samma imorgon.

Idag är det även en fin dag för mig och min pojkvän, vi har nämligen varit tillsammans i sex månader :) Konstigt att det kan kännas som att tiden går så himla fort och samtidigt så långsamt, känns som att vi känt varandra i en evighet men också som att det var just vi träffades :)

Nu ska vi bege oss till Annika och Jens för att se nya Johan Falk filmen och äta popcorn gjorda i panna, grym serie, och ännu grymmare tilltugg!

Puss på er allesammans! Förresten, visst var vi snygga på Halloween? ;)


Irriterande låt och video som min käre Johan sjunger hela dagarna, kul va?

RSS 2.0