Torsdag

Vaknade imorse och kände mig inte riktigt hundra, mådde riktigt illa. Och med tanke på att min pojkvän låg hemma och spydde igår så somnade jag om i hopp om att slippa spy. Vaknade sedan vid 12 hur pigg som helst, bara lite dålig i magen, haha.

Nu har jag gjort lite mat, sedan ska jag fixa lokal till klassen inför studenten, OCH SEN ska jag få en helkroppsmassage, nice :)

Fotbollsträning ikväll, hoppas min mage mår bättre då. Har även fotbollsträning imorgon(!!!) På självaste valborg. Nåja kvällen kommer nog bli trevlig iallafall. Grillmys hos Matilda med alla fina tjejer :) Och enligt spränki är dresscoden: Grillkläder. Vad som nu menas med det..

Skönt att inte gå ut iallafall, är så less på luleås uteliv, bara Allstar som går att vara på, dock är ju det väldigt roligt! Men seriöst, Cleo var kul då man var 17, Kafelino då man var 16, eller okej inte riktigt men ni fattar. Snart hänger man väl på Olivers som en eller annan medelålders.

Lever ju förresten sambolivet nu med Jojje hos hans syrra, känns som att jag inte gör något annat än att städa!!! Har inte fått hemlängtan än iallafall som tur är :)

Jajam heido

Jag och Asse är med i mustachkampen :)

Måndag

Hejsan

Börjar skolan om en timme, skönt med lång sovmorgon :) sitter i Rosvik och hänger, har varit en riktigt mysig helg!

Lördagen grillade jag och Jojje, vi bjöd även Erik på middag, det var riktigt jävla gott! Igår satt jag på lf-arena i fyra timmar och såg fotboll, höll på att frysa ihjäl trots att jag hade två tröjor, jacka en filt osv.

Bara för att Jojje klagar på att jag bara lyssnar på partymusik när jag sitter vid datan hoppar jag nu mellan dessa två sköna, lugna låtar :)





Men jag vet inte, blir bara deppig? Nä fina låtar :)

pusshej

Lördag

Idag är inte hjärnan riktigt med i matchen, men det var det värt. Hade en grymt rolig kväll med laget, och Allstar sviker aldrig :) Blev dessutom hämtad av min älskling som hade köpt en macka, vitanmindricka och tuggumin åt mig, haha så himla söt!

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli fyra så jag får städa Akademibokhandeln någon jävla gång, SOM jag längtar..suck. Ska sedan bege mig till rosvik och stanna där till måndag eftermiddag.

En fin bild på alla fina Malinor i laget :)

Fredag

Fick just ett samtal från willys, ska jobba där hela sommaren!! Är så glad så jag vet inte vad jag ska ta mig till :D

Blir att fira ikväll iallafall, bad Johan köpa ett extra fint vin utifall att jag nu skulle få detta jobb, tur att jag fick det :) hehe

Nu, top model, träning, fest! Vi ses ute, puss!


Hej

Less jag är..

Glömde min ring på massagen och nu var den borta när jag for tillbaka för att hämta den. Dock var det väldigt konstigt eftersom att jag och Magda gick ut sist och låste, och ingen hade lektion efter oss. Hm, ska gå till botten med detta..

Är jätte taggad inför träningen, fick tillbaka min energi nyss när jag gick igenom aerobic-passet några gånger, måste börja med aerobic på heltid allså, love it! :)

Imorgon blir en riktigt bra dag! Först ska jag och Jojje på stan en sväng, sen ska jag och fika med AnnaT, var tusen år sedan man pratade med henne så det ska bli riktigt trevligt :) sedan har vi träning och efter det lagfest med Allstar-utgång, ska bli väldigt roligt!

Förresten jag och Anki räknade ut att min student och bal kommer gå på ca 8500kr, minst! Det hade jag inte en blekaste om, men nu när man tänker efter så kostar allt ganska mycket:
* Student och balklänning - 3500
* Håruppsättning - ca 2000
* Balbiljett - 800
* Sminkning - 400
* Alkohol - ca 1000
* studentkassa till klassen - 300
* studentmössa - 800

Okej detta blev 8800 och då är inte smycken, skor och väska inräknat. Jaja det är ju ones in a life time!

Nu skall jag byta om, cya don't wanna be ya


Torsdag

Är klar med aerobicpasset jag och Sandra ska hålla för klassen, känns superskönt! Nu måste jag bara lära det till Sandrow innan vi kan lära ut det :)

Ska strax iväg och ge bort en helkroppsmassage, hade kunnat ta vilken annan dag som helst utom denna, har precis tagit en PN på ca tre timmar, vet inte vad det är med mig, men Jojje kommer typ halv tolv till mig ikväll, känner att jag vill orka vara vaken :)


Detta är låten som gäller till passet, rolig faktiskt! :)

jaja nu massage, sen träning! Pöss


Onsdag



Hei bloggen.

Sitter nu på skolan och har haft friluftsdag för tvåorna, är väldigt besviken på att det endast var sex personer som kom. Men vi gjorde ett bra jobb ändå!

Nu har vi webbdesign och jag och Ankan jobbar för fullt! hehe.. not. Men vi kommer ändå få snyggast hemsida!

Har inte så mycket att dela med mig av, skriver mest för att inte Ankan ska uppdatera bättre än mig, puss!


Tisdag

Blev inte så mycket till städning igår, som tur är har farmor varit och putsat hela huset, skönt att inte behöva skämmas när mamma och pappa kommer hem, som faktiskt är ikväll! Har saknat dom :)

Snart ska jag och min bror till mormor och äta. Sist vi var där blev jag och Jojje kvar i flera timmar och spelade kort med mormor och morfar, lite peisonärsvarning, men det var väldigt trevligt och jag fick torkat renkött, så jag klagar inte!!!

Imorgon har vi en friluftsdag för tvåorna, priset för det vinnande laget är en kexchoklad var, och jag har haft så otroligt lite att göra så jag har suttit och slagit in alla chokladerna var försig i små paket, jätte fint! :)



hehe, söt spränki

pöss

Måndag

Idag har jag min första lektion halv fyra, klev upp i lagom tid för att se top model och nu sitter jag och laddar upp inför en rejäl städning av huset. Mamma och pappa sitter just nu på en buss på väg hem från Barcelona, två dygn skulle den ta, stackarna!

Är just nu lite irriterad, jag är ganska säker på att Johan har gått och gömt min snusdosa innan han for till jobbet, hade behövt lite uppladdning nu till denna jäkla städning. Och nu vet jag att Johan kommer reta mig tills jag grinar för att jag ens nämnde snus i min blogg "fordonsbruden" som han kallar mig. Jaja skit samma, jag har saker jag kan reta honom för.. hehe



Jojje ♥

Torsdag

Var ej på hälsan imorse vilket resulterade i att jag började halv fyra, mycket skönt! Jag och Jojje har hängt hos Helena hela dagen, dom reste idag så nu ska vi ta hand om deras hus i tre veckor :)

mami och papi kommer hem imorgon också, skönt faktiskt! Dock är det ju inte säkert det går flyg, kaos! Jag och min bror har cup hela helgen, tror inte att vi klarar oss utan våran kära mor då med mat, tvätt osv.

Imorgon spelar vi första matchen mot luleå damfotboll! Ska bli spännande och jag är så taggad som man bara kan bli! MEN innan det ska jag på arbetsintervju angående sommarjobb, hoppas allt går vägen så jag slipper sitta och rulla tummarna i sommar! Haha, det klarar inte jag riktigt av..

Har även sökt in till universitetet, arbetsterapeft och sjuksköterska blev det. Är inte helt på det klara vad jag ska gå om det nu blir så att jag pluggar till hösten, förhoppningsvis får jag jobba ett år eller två först!

Nu mina vänner är det inte länge till sommaren och studenten! Skönt att klassen är med på alla noter och jag tror att vi kommer få en riktig grym stundentvecka!!!!


förhoppningsvis är man såhär brun till studenten också!

pöss

tisdag

Vilken underbar dag!

Hoppas detta fina väder håller i sig länge så snön försvinner fort! Började dagen med ett bodyjam-pass på hälsan. så galet jävla kul! älskar Magdas danser! Nu är jag mör både här och där. Slangarna igår efter träningen tog hårt.

Sitter nu och lyssnar på telephone med Gaga, får inte nog av den! Ska snart förflytta mig ut i solen och plugga.. Har prov imorgon som måste gå bra!

Nu är det hög tid att jag lär mig laga mat på riktigt. Mina päron är i Barcelona så jag och min bror lever ensamna denna vecka. Jag står då för hushållet här hemma. Och på måndag far Johans syster till Florida. Då flyttar vi in dit i tre veckor, gissar att jag står för maten där också, Johan är inte lika vass som mig ;)


pussis

Onsdag

Hejsan! Sitter och väntar på top model och känner att denna dag kan bli riktigt bra trots alla omständigheter.

Ska först och klippa mig, sen har jag fått, kan man säga ett jobberbjudande!!!! Är överlycklig, hoppas bara det går vägen. Vet dock inte om det bara är sommarjobb, hoppas såklart på mer så jag slipper plugga till hösten! Ska hålla alla mina tummar!

Ikväll har vi ett spelarmöte med laget, jag ser inte fram emot det, allt är kaos i vårat lag just nu! Vet inte hur detta ska sluta.



bye


Påsk

Har spenderat min påsk i Johans stuga, och det har varit helt fantastiskt! Galet bra väder och god mat.. Låter alla bilder tala för sig själv :)


Otroligt mycket snö

otroligt mycket flödvatten

Haha, dom tippade med skotern



Och nu är man tillbaka till verkligheten. Känns inte roligt alls, hade kunnat stänna där i all evighet

Imorgon är det jobb på schemat, känns bra att tjäna lite pengar, om än det bara är lite. Sedan middag hos farmor och träning. Har match på söndag som verkligen hade varit rolig att spela!

RSS 2.0