Onsdag

Har jobbat hela den här soliga dagen, det kändes inge roligt :( Var dock inte lika död på morgonen som jag varit de senaste gångerna jag jobbat från öppning. Nu är jag ledig i hela en dag! Haha

Dessutom börjar vi med fysträningarna idag, i ormbergsbacken.... Känner att jag går mot min död efter att ha legat på latsidan hela uppehållet, men skönt att komma igång iallafall :)

Nu har jag precis accepterat min antagning till sjuksköterske-programet här i luleå, är fortfarande otroligt velig för hur jag ska göra. På ett sätt hade jag gärna velat jobba, flytta hemifrån osv. Men jag kommer ju inte ifrån att jag måste ha en universitetsutbildning för att slippa jobba med skitjobb. Och jag är ju lite av den brådmogna typen, kanske vill man inom en snar framtid knyta sig med barn osv, inte orkar man börja plugga då!

Har otroligt mycket ångest och funderingar just nu som ni kanske förstår, jaja nu ska jag på stan med min mamma och min bror. Vi ska få oss lite kläder för att vi varit så duktiga och inte slagit ihjäl varandra då päronen varit i stugan :)

hehe pusshej


Söt bild på mig och spränki i lördags, innan färjan som för övrigt levererade en grymt rolig kväll!

Torsdag

Har bott hos Beccy hela föregående dygn, det har varit riktigt mysigt. I tisdags var vi och Lisa och köpte lite gotta och grillade oss en middag mitt i natten, sedan såg vi film och lite annat :) haha

Onsdag spelade vi volleyboll med Ribbo, hehe vi var inte så bra jag och hon, men jag skyller starkt på solen! Omöljigt att se bollen när man blir bländad!

Kvällen slutade med tacos, vin, fotboll, lekar osv. Vi hade riktigt mysigt :) Och nu är min kära Jojje hemkommen från sin fiskeresa, en fin fisk hade han fått åt mig, men självklart glömde han den i Simons bagagelucka, så nu är den väl full med mask :(

Imorgon jobbar jag tidigt, och sedan ska vi till Sandra och äta middag, mycket mysigt! Det känns som att det var länge sedan jag träffade alla fina tjejer :)

Nu orkar jag inte hålla upp mitt huvud av allt ont i nacken, ska försöka få Jojje att massera mig, pusshej!


Måndag

Klockan ringde sex imorse och jag pallrade mig till jobbet. Var smått jobbigt att packa upp varor hela dagen, gissar på att jag kommer ha träningsverk imorgon, haha!

Kom hem och somnade, tänkte stanna i min sköna säng hela dagen men mamma tvingade med mig till farmor för en kopp kaffe. Med den energin CYKLADE jag till svartöstan och spelade tennis med Ribbo, gick inte så bra med min trötta skalle och kropp, haha vi var riktigt dåliga. Måste träna upp mig nu inför den stora dubbeln (Jag och Jojje mot Helena och Pierre)

Jobbar imorgon men ska försöka hinna sola lite innan, har blivit så blek nu att jag ser sjuk ut :( Jaja, blir nog en härlig vecka iallafall, mycket jobb dock men jag behöver ju pengar nu när jag tydligen ska bjuda mina vänner på en resa, haha!

puss


Lördag

Känns som att hela världen har festat ikväll! Men inte jag :) Jag har sett fotbollen med min kära vän Petter och sedan suttit på roasters i någon timme, mycket trevligt! Tog dock en öl bara för att inte vara sämre än alla andra ikväll! haha

Nu är jag så ensam hemma som man bara kan bli. Sitter och väntar på att någon ska dyka upp, allra sist kommer nog Jojje, undrar om jag orkar vara vaken tills dess? Nja

Lider riktigt mycket över att jag inte kunde vara med och spela matchen idag! Men med min sträckta ljumske och jobb på schemat kunde jag inte ens komma och kolla :( Vi förlorade dock med 0-2 och dom gjorde båda målen efter 80 min, surt!!!


Just nu längtar jag bara tills jag får vara ledig ett tag och ta mig upp till Kukkolaforsen i mormor och morfars underbara stuga! Var några sekunder ifrån att fara dit ikväll efter att jag slutade jobbet, hade dock inte givit mig så mycket eftersom att jag börjar jobba klockan sju på måndag morgon.
Träffade även massa gamla underbara hertsö-profiler ikväll. Saknar absolut tiderna där och då jag jobbade på fritidsgården, kanske blir att överväga att följa dem till Levi i vinter? Jag och Mange åker ju dock bara skjärtlapp, men det skulle nog bli riktigt roligt!

Gonatt pöss

Fredag

Blev akut inringd till jobbet igår, så det blev ingen romantisk middag för mig och BK :( Skönt dock att tjäna lite penki, och dessutom hann vi ju med bion. Fy vad bra den var! Helt klart bästa filmen hittills :)

Nu ska jag snart iväg och jobba. Min kväll spenderar jag i Rosvik. Det känns som år sedan jag var där när Jojje bara jobbar i luleå hela tiden, så det ska bli mysigt :)

Nu har jag inget mer att säga. Puss!


På tal om Rosvik så saknar jag Jojjes katt galet mycket! Den ända katt jag tillslut inte var allergisk mot. Om Johan inte var hemma så mös jag alltid med Totte :)

Fredag

Blev akut inringd till jobbet igår, så det blev ingen romantisk middag för mig och BK :( Skönt dock att tjäna lite penki, och dessutom hann vi ju med bion. Fy vad bra den var! Helt klart bästa filmen hittills :)

Nu ska jag snart iväg och jobba. Min kväll spenderar jag i Rosvik. Det känns som år sedan jag var där när Jojje bara jobbar i luleå hela tiden, så det ska bli mysigt :)

Nu har jag inget mer att säga. Puss!


På tal om Rosvik så saknar jag Jojjes katt galet mycket! Den ända katt jag tillslut inte var allergisk mot. Om Johan inte var hemma så mös jag alltid med Totte :)

Torsdag

Nu är jag otroligt less på mig själv. Jag har hamnat i tidiga tonåren igen, sover på tok för länge varje dag!!! Dock är det Jojjes fel som inte låter mig sova på nätterna, men fattar ni att 12.00 är normalt för mig att vakna just nu. Nä jag måste få fler morgonpass på jobbet!

Vi vann förresten igår med 1-3 på förlängning. Trodde inte att vi skulle kunna spela så som vi gjorde eftersom att LDFF gillar att skjuta långt så fort de får chansen. Men vi rullade på riktigt bra! Härligt var också att vi vann på kondition, nu börjar allt slit äntligen löna sig. Hela laget har varit nertränade sista matcherna. Vilket också resulterade i att jag fick en sträckning/överansträning i min ljumske igår (känner ingen skillnad på dem) minst fem dagars vila, kan inte sära på mina ben just nu, haha.
Kan inte sluta lyssna på dessa fotbollslåtar! Det är rätt härligt med fotbollsvm.
Tror på Argentina, så himla mysigt lag! Alla bara kramas och gosas hela tiden!

Nu har jag tråkigt, kanske drar mig till BK och kedjesnusar med henne, bye!

RSS 2.0