Lök

En sak är mysig med att vara sjuk.. Att bli ompysslad :)

Igår kom min far hem med oändligt massa goda frukter och pressade och hade sig till mig :) mamma kom hem med massa böcker som jag ska börja på så snart jag läst ut min nuvarande bok - Nobels testamente av Liza Marklund, sjukt intressant! Och till sist kom mormor och morfar med underbart torkat renkött plus en jeansjacka, gissa om jag är nöjd? :) Jag har letat som en galning efter just denna jeansjacka från HM, min mamma likaså i stockholm men den har varit slut överallt, och så hittar mormor den i Finland, great!

dock så blir jag anstängd av mista lilla rörelse, därav rubriken. Och har duschat nu ett antal gånger. Får se hur det går imorgon att skriva nationellt prov i fem timmar, instängd i en sal..... blä


MEN nu till min fråga, vars gäller det på skärtorsdagen!? Kafelino eller Grace känns som att grace är lite mer lockande om man tänker på lokal osv. Man börjar ju kunna Kafelino nu utantill.. haha men tala gärna om för mig vars ni tänker fara? :)


Ett inlägg till dig Sandra!

Vill för det första gratta dig på 18årsdagen i efterskott! Nu ska vi leva livet som mydiga ;)

Och SEN vill jag säga hur mycket bättre jag mår idag, tror inte att jag har feber, bara förskyld, så det blir gärnet på fredag! jag hoppas du vet att det är du som ska under bordet ;) hehe



Och Iza, jag lär inte vara så svårt att övertala, men vi får väl se ;)

Mmmmmmm, vad jag är på bra humör nu!  Har just legat och solat inne i min säng.. Knäpp tjej tänker ni men jag har faktiskt blivit lite brun ;) faktum är att jag hade mitt fönster öppet så solen lös direkt på mig, smart va? detta är en metod jag ofta kommer att tillämpa ;)

hejdå alla, och glöm inte nationella imorgon!


Måndag

Okej, denna natt kan ha varit den värsta jag varit med om, har vaknat var och varannan minut, ja ni vet hur det är att vara sjuk! Grymt less redan, lever på naturläkemedel och panodil.

Och ni som har följt min blogg ett tag har säkert märkt hur mycket jag har varit sjuk nu i höst/vinter. Det kan inte bero på annat än hur nertränad jag är. Vi får hoppas att det blir bättre nu när försesongen nästan är över. Ska dessutom vara så nykter det bara går fram till sommaren, bra va? Återstår att se hur jag lyckas med detta. Min far som alltid har rätt tror att jag kommer vara sängliggandes i en vecka, jag hoppas han har fel så jag kan ha riktigt kul på fredag och EFTER det ta tag i mitt liv, hehe ;)

Nu ska jag... typ sova? Det finns ju så himla mycket att göra när man är sjuk. Nä men jag är väldigt sugen på att fara och hyra en film, känns dock inte lika lockande att visa mig ute i detta skick, haha vi får se, hejdå på er!

 


hoppas detta kan göra mig frisk fortare, vad tror ni? :)


Söndag

Hej på er!
Idag mår jag inte bra, vaknade med feber och utan röst, alltså ingen match för min del. Men jag och mamma for och kollade, ska inte nämna resultatet, men bättre kan vi!

Kvällen igår var hur mysig som helst, under earth hour på fritidsgården hade vi allt släckt utom tvn och massa tända ljus. Vi såg Robinson och sedan fotbollen. Jag gick ju dock tidigare till Beccys myskväll, var grymt härligt där med, massa söta rädda tjejer :) Stannade inte allt för länge eftesom att jag var hängig redan igår.

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok och försöka bli frisk, orkar inte var sjuk just nuuuu!!! På fredag blir det ju Allstar då Sandra fyller år! :) Min far ska även dit samtidigt, haha det kan ju bli lite kul :) Puss på er!



:)


Lördag

Kvällen igår var bland det sjukaste jag varit med om, grymt rolig dock! :) Fiskekykan var väll rätt skoj men jag och Ida drog över till cleo och dansade, drack och sjöng karaoke!!!! Haha väldigt pinsamt nu i efterhand. Efter cleo vart det efterfest hos Ida med olika folk, bland annat Ida, Sofia, Chris, Linus Omark(!!) osvosv, haha ida var så söt :) Slaggade hos henne och jag kan ju försöka tala om för er HUR bakis jag är men ni skulle ändå inte fatta. Sjuk huvudverk plus att jag pukade upp hela frukosten för ett tag sedan, mysigt vaaa?

Sitter på våran nya dator nu, utan bilder... :(

Nä nu ska jag försöka göra mig anständig, börjar jobba om två timmar och sen blir det pyjamasparty (hihi) hos Beccy med massa söta tjejer, puss på er alla!


Fredag

Har slingat mitt hår, väldigt onödigt av mig inser jag nu................. Åh less jag är, håret är så slitet att det inte går att beskriva, känner att det kommer att påverka mitt flyt ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Menmen, snart ska jag och jobba igen, har jobbat hela förmiddagen på akka, känade lite pengar och det var skönt! Nu ikväll är det ju fritidgården igen, har dock tagit ledigt tre timmar så jag hinner bli lite onykter innan festen på fiskekyrkan :)'

Vi ses där ikväll! Puss


Torsdag

Har jobbat på förmiddagen på Akka, det var jobbigt för en gångs skull och jag ville bara hem! Dessutom fick jag veta att hela våran hårddisk är totalt trasig, alla mina miljoner bilder är därmed borta.........!!!!!!!!!!!! Sen förlorade J20 idag så det kunde ju knappast bli en sämre dag.

Sitter nu på fritidsgården och jobbar, eller jag har blivit JAGAD av Josse i typ en halvtimme, hon slet sönder min bh (nästan) i jakten på att jag skulle följa henne till gymmet? Detta har resulterat i att jag fick en sån jävla anstängningsastma att jag nog inte kan röra på mig seriöst på ett bra tag.

Nu ska jag träffa pungvickan! pusshej

Våffeldagen

Blev inge stan, somnade istället :O Sen ringde Josse och ville klippa mitt hår idag, jag gick med på det så jag for och plockade upp henne från skolan. Nu sitter vi hemma hos henne, jag är nyklippt och proppmätt! Vi har nyss käkat Våfflor, mmmmmmums.

Ska snart dra till jobbet då i vanlig ordning, längtar efter alla söta barn! :)

Hehe jag och Josse taggar hårt inför fredag! Det kommer bli fetttttt, puss på er!


Onsdag

Tog mig mot alla odds upp imorse och åkte till fritidsgården, fixade gröt till alla tappra prommenerare! Beundransvärt att frivilligt GÅ på morgonen innan skolan i tio minusgrader. Bestämde mig sedan för att jobba då på skolan, började inte förräns om två timmar så jag mös på där och sov en sväng, sedan hade vi bad med söta killar innan jag sluade för dagen!

Funderar på vad jag ska göra nu, fick lön igår så det kanske bli stan? Börjar ju trots allt inte om sex timmar, haha :). Och för alla intresserade ska jag bjuda på våfflor idag på fritidsgården, det kan ni ju inte missa va!? Kommer bli grymt!

Nä nu ska jag nog ta en dusch, lyssna på denna sköna låt och njut av solen!

Trött

Från att vara helt hyperaktiv till supertrött efter en skål med köttsoppa. Vet inte vad mormor stoppat i, men jag är helt slut! Gick iallafall efter det över till Anton och hängde med honom en stund innan jag nu kom hem och snart ska på jobbig träning :( Finns en chans att min energi kommer tillbaka om en stund, får hopaps på det! Jävligt tungt att löpa åtta kilometer utan ork..

Imorgon börjar dagen med en morgon prommis klockan halv åtta, dock så kommer jag att vara där redan sju och laga gröt till alla som går, så om ni är sugen på en god frukost, kom till fritidsgården halv åtta ;) tror sen att jag kommer jobba resten av dagen, men ni når mig på mobilen :) pusspussss!


Tisdag

humöret är på topp! Brukar oftast vara det efter ett hårt träningspass.. haha ;) kommer att ha ett till ikväll, känner mig otroligt laddad inför det! Vet inte vad som har hänt men jag har en otrolig energi nu när jag inte går skola, sprang likt ett lesta igår på träningen och det var underbart!

Hittade lite sköna bilder, typ två år gamla, bjuder på dom bara för att jag haft så dåligt med bilder på senaste!










Vem längtar inte till sommaren nu!? Och vad säger ni om min hudfärg? Jag säger kärlek och saknad! Blir nog att ligga ute i en snödriva iförd bikini och hoppas på det bästa nu. Önska mig lycka till :) Pussis!


måndag

Som alltid var det underbart att få sova ut, får dock lite dåligt samvete när jag vaknar och ser att det är fint väder ute, då vill man ju inte sova! Jag hade faktiskt tänkt fara och jobba idag på skolan, måste ju göra det en gång i vecakn för att få ihop mina 40 timmar, men jag kände att sömn var verkligen något jag behövde efter denna påfrestande helg.

Kommer dessutom bli nästan lika påfrestande nu till helgen också, ojoj. Tr då att jag kan vila upp mig så bra på veckodagarna :) vill verkligen inte komma tillbaka till skolan, älskar min prao!

Nu ska jag fara och hanlda lite mat åt farmor som är sjukt, blir även bjuden på lunch, mmmmmm! pusshej! :)

Söndag

Finns inte ord som kan beskriva hur trött jag var imorse! Då jag gick och la mig igår snurrade fortfarande världen i mitt huvud, SÅ mycket fick jag i mig i fredags, väldigt lyckat. Var dessutom FÖR trött för att kunna somna igår, jag och Petter for och gled en sväng efter jobbet innan jag tog mig till sängen :)

Nu är jag som ni kanske förstår heeeeeelt slut i kropp och själ. Hade då match imorse som inte gick speciellt bra, jag var inställd på att få spela innermitt men istället blev det mittback, har spelat som det EN gång tidigare i mitt liv, förstår inte tankarna som rör sig i stenpeters huvud ibland, dom flesta hade ovanan positioner dessutom. Jaja nog om den matchen! Efteråt var jag ju tvungen att fara till den där jäääävla dommarutbildningen igen, har hatat varenda sekund av den! Men nu är jag väl typ klar som dommare, kul?

Haha nu ska jag sluta klaga, men min dag har inte varit den skönaste, blir en tidig kväll ikväll, och dessutom ledigt imorgon och på tisdag :) PUSSSS!


mysig bild från fredags :)

JUSTE!!!!
Grattis Filla till körkortet! (fem dagar sent, förlåt!)
Grattis Sebbe på 18årsdagen!!!!!! (En vecka sent, förlåt!)
Grattis Sebbe (IGEN) till körkortet!!!!!! (tva dagar sent, förlåt!)

Lördag

SItter nu här på fritidsgården och "jobbar" hehe. Har blivit masserad, vilat, kollat på Robinsson, vilat och kollat på Starwars, jobbigt va? :) Är dock bakis och det är väldigt jobbigt. Jag är lite besviken på att jag egentligen inte tänkte gå ut men gjorde det iallafall, kan säga att Kafelino har haft sina bättre kvällar. Glömde dessutom mobilen på "efterfesten", börjar ju bli en vana att jag super bort mina telefoner! Fick dock tillbaka den för ett tag sen :)

Måste berätta att imorse var jag så otroligt korkad att jag tog bilen till dommarkursen, jag var inte nykter för fem öre och det märktes väl också på min körning. Vid kursens slut var klockan 18.00 inte heller då fungerade min hjärna, och jag körde in i en stolpe, snygg repa på bilen, grattis Mallan! Fan vad less jag är.

Nu är jag så trött att jag inte längre vet vad jag håller på med, vill bara hem och sova! Men slutar om 20 min och då blir det sängen bums!

Jo måste också berätta att jag aldrig träffat en samling med större mongon än på dommarkursen, fanns inte en vettig människa! Okej Ribban är väl rätt normal, hehe :) Nä men jag har skrattat gott åt alla profiler som fanns där nu i efterhand, tungt bara att jag måste träffa alla imorgon också :o pisspung!

godnatt

Fredag

Ojoj, jag är helt slut!
Har jobbat hela dagen på skolan som idrottslärare, vi hade mest danslektioner. Haha så jag och martin har fått visa hur man ska dansa, bugg och foxtrott, lärde mig båda danserna idag men eleverna tyckte att vi var bra :D haha.

hann även förbi stan en sväng och bytta lite grejer, nu ska jag sova bums! Innan det är dags att fara till fritidsgården igen för jobb, ikväll ska vi dock på hockey, kommer bli mycket roligt! Josse och Beccy var sugen på Kafelino, tror inte att det är någonting jag orkar med, slutar för det första 23 och har dommarkurs imorgon klockan 09.00 :o

godnatt :)

Shopp

Det tog en minut av min prommenad innan jag insåg hur gärna jag ville jogga, gjorde det ett tag innan jag insåg att jag inte ätit någon frukost, så det kändes inte som någon bra idé att springa då, tog mig istället en väldigt lång prommis, gick massa omvägar osv, höll seriöst på att svimma när jag var i stan av hunger!

Mamma tog som tur var med mig på Waldorf, och jag åt supergod mat, blev lite mätt iallafall :) Sedan kämpade jag inne på Monki, det var sjukt mycket folk och jag vart förbannad rent ut sagt, för jag ville ha vartenda plagg där inne! Fick med mig tre tröjor hem, och därmed var pengarna slut, fast mormor var där och bidrog. Suuuuuurt! Men jag älskar min mamma, hon köpte mig ett par skor och jeans idag, imorgon far hon till stockholm och har tänkt köpa mig en jeansjacka där, mmmmm :D

Då dagen idag har varit väldigt braaaaaaaaa!





lite av dagens inköp :)


Torsdag

Haha Petter ringde och väckte mig halv 11, paniiiik jag skulle ju var i stan tio :o ja det kan inte hjälpas så jag ids inte stressa nu, ska snart ta en prommis in och äta med mamma, seeen ska jag kolla in Monki :)

hade världens bästa arbetsdag igår! Stannade till och med en timme för länge och bara snackade med ledarna efter att ungarna gått hem. Och imorgon var jag så himla sugen på att se A-juns match, så jag och Christian ska köra varsin bil med ungar till ishallen så dom också får kika, underbart! Kan göra i princip vad jag vill med barnen, och jag kommer redan bra överrens med de flesta :)

Innan arbetspasset ikväll blir det ett gympass, ingen fotbolssträning då ledarna inte är med och jag missar helst inte jobbet, då måste jag bara jobba igen, för det är upp till mig själv säger Gurra att få ihop 40 timmar i veckan! :D

men vi hörs och syns  folket! pusssss

Onsdag

Första dagen på jobbet och jag älskar det redan! Vi hade ju somsagt morgon-prommenad imorse, sen tyckte Gurra att jag skulle jobba på skolan idag också så jag får lite mer närvaro, och eleverna hade vasaloppet, vi var där och gav saft i ca en timme, underbart väder och härliga människor!

Ikväll blir första gången jag jobbar på fritidsgården, hoppas att det blir rätt lugnt ändå :) Nuuuuu ska jag läsa en sväng innan jag vilar middag så jag orkar med alla barn ikväll, puss på er!



25 plusgrader, mmmm :)

Tisdag

Vilken härlig dag det har varit! Jag och Jossan har gått på isen, grillat korv och bara myst :) synd att hon inte är hemma varje dag, det blir väl för mig att börja hänga med mormor och farmor snart, haha! Nä men nu har jag snart träning, det har jag inet imorgon så jag kör löp och styrkepass på dagen, så himla skönt det är att vara hemma och göra vad jag vill!

Sen på torsdag öppnar ju Monki, gissa vem som kommer vara först där ;) hehe, medans ni alla går i skola och är på prao och shoppar jag allt nytt! Synd bara att plånkan är lite för lätt för tillfället, ska försöka få med mig mormor :).

nu har jag dessutom snart läst ut min bok, väldigt väldigt tråkigt :(

lägger in lite bilder från dagen senare! pusshej

Vår!

Vilket underbart väder det var igår, jag och Jullan gick på en mysig prommis och vet ni vad termometern visade för temeratur utanför mitt fönster, 25 plusgrader! Idag är det inte riktigt lika varmt men solen skiner och värmer :) vilken tur att jag är ledig just dessa dagar! Nu snart ska jag och Josse ta en prommis på isvägen, love!

Imorgon börjar min prao, kommer att börja 07.30 med en morgonprommenad, efter det får vi frukost och sen ska jag hem och sova innan jag börjar igen 18.00. Kom gärna och hälsa på mig på hertsöskolans fritidsgård! :) 

Pussheeeeeeeeeeej allihopa!

Måndag

Jag orkade inte skriva blogg igår men jag kan ju berätta nu att vi vann stora sundis cup! kändes inte så roligt som det borde ha gjort :o Jessica skadade sitt knä, mest troligt ganska allvarligt.

Nu kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver blogg? Vi har ju som sagt prao nu, jag kommer att jobba onsdag till lördag - kvällar! Vilket betyder att jag inte behöver kliva upp tidigt på tre veckor, skönt va? Nu ska jag nog snart ta en prommis och sedan kommer Vickan och besköer mig :)

Lite pics från lördagkväll



pussis!

Jag måste säga att jag är väldigt besviken. Tråkigt att det jämt ska bli så här och att jag ska missbedöma situationer och tro att allt är som jag vill att det ska vara.. Men det är redan lämnat bakom mig nu, finns ingen anledning i att spekulera hur din sjuka hjärna tänker, jag vill nog inte ens veta.


Schlager

Hej vänner!
Matchen mott gve gick mycket bra, det blev vinst med 5-0, vilket betyder att Notviken måste vinna med minst 3-0 mot Norrsken, annars blir det finalspel för oss imorgon, himla roligt!

Nu sitter jag och väntar på mina flickor (Josse och Beccy) vi ska hänga med Emmelie ikväll, mest troligt blir det Schlagermys, men vi får väl se :) har inga bilder på denna dator, fast kan jag ju iofs kolla igeom och se om min bror har något intressant, om jag vågar.....



han hade lösenord till sin användare, oväntat, haha! Så det får bli denna bild :) pöss!

Lördag

Sundis-cupen är nu i full gång, hade match igår mot norrsken, det blev en visnt med 1-0 tror jag? hur som helst var vi inte speciellt bra.

Efter den for jag och Ribban på bio och såg män som hatar kvinnor, fan vad sjukt jävla bra film, helt otroligt! Den var hemsk :( efter den blev det en väldigt tidig kväll, för vårat lag hade match mot Ribbans lag imorse, gissa vilken tid? jo KLOCKAN SJU. Som sagt inte mänskligt. min tränare Sten hade beslutat sig för att "spara" mig, han tyckte att det skulle bli en lite lättare match, så jag fick börja på bänken, less var jag för jag ville verkligen möta detta lag och sa det till han igår, ooooch efter halva fick jag hoppa in som forward! underbart, det var verkligen roligt!

Men en lätt seger vill jag väll inte påstå att det var, vi har som svårast att spela mot lag med lite rutin, men matchen slutade iallafall 3-1 och det var skönt!

Nu har jag varit hemma och sovit, ska snart tillbaka till arcus för match mot gällivare :) skirver ett bättre inlägg ikväll när jag har tid :, puss!

Torsdag

Dagen i Arcus var mycket trevlig, var dock väldigt trött och jag somnade på en gång när jag kom hem, kände ingen som helst lust att ta mig ut till Tunavallen för att spela match i detta kalla väder, men det gjorde jag! Matchen gick inte bra, vi spelade superdåligt och den slutade 0-0. vi brukar ju vinna mot Notviken men det kändes som att matchen var lite för kort (vi spelade endast 2*20)

Nu ska jag lägga mig och läsa min underbara bok, imorgon blir det att ta bilen till skolan, HUR skönt? Ska till Arcus direkt för ännu en match, hoppas den går bättre!

Sitter nu på min brors dator för det är något fel på våran, jag fick låna den i FEM minuter, men egentligen så gör jag tydligen aldrig något snällt för honom så jag hade tur idag. Snåla jävla idiotjävel, märks inte på långa vägar att vi är släkt, FY vad jag hatar detta pubertetsmoster just nu! Nåja, ska ju ändå vara glad att jag får sitta här i hela fem minuter, jag kanske hinner läsa EN blogg eller nå.. haha, hejdå!

Onsdag

Kors i taket, jag fick VG på min fem-prargraf-uppsats i engelskan, dessutom gick mitt book-talk väldigt bra idag också :) Jag som trodde att engelskan skulle skita sig i år. Och eftersom att matten inte har någon funktion nu när vi är borta i typ en månad så skippade jag och Ribban den lektionen:) Vi gick istället med Sebbe och åt på stan, mums! Och inte förrän NU har jag vågat kolla mitt bankkonto, har väl iallafall så att jag klarar mig, men det svider, haha.

Snart väntas det fint främmande, Frida + familj och en till ska komma och gratta mig i efterskott, så jag ska snart sätta igång med att baka en kladdkaka :)

Imorgon ska vi vara på Arcus hela dagen med klassen, vi skulle tydligen kolla så att ingen äter sand från längdhoppsgropen ;) haha, nä men det blir säkert trevligt, skönt att vara på Arcus i annat syfte än träning :) sedan har vi då match på TUNAVALLEN, fattar ni hur mycket jag kommer att frysa? Idag har det varit nästan 10 minusgrader ute, hoppas verkligen på mildare väder!




Det är helt galet hur kul man kan ha åt Facewarp, skrattade säkert i en kvart när jag såg denna bild på Ribban, påminner lite om en viss P.... säger inget mer, hehe


Pussis


Juste!

Fick ett telefonsamtal igår från mammas jobb, mamma är i stockholm så jag förstod ingenting. Men när jag svarade fick jag veta att hon hade beställt den fjärde boken i Twilight serien i mitt namn, och Elizabeth ringde och berättade att den nu kommit på svenska! Jag gissar att jag kommer vara helt omöljig att kontakta tills denna underbara bok är utläst, sen kommer jag vara deprimerad en längre tid för att det är sista boken.. vet inte om jag är glad eller ledsen men mina ögon har redan fyllts med tårar. Haha det är sjuuuuuukt hur mycket böcker påverkar mig, love them!

Men efter jag läst den ska jag börja om på serien igen, det var mer än två och ett halvt år sedan jag läste första boken :o

ville bara säga det, pusspuss :)




SPOTIFY

Ja, Emil har gett mig Spotify, visst är han gölli? Jag är överlycklig!! :D Sitter och lyssnar på massor med lady gaga :D

Ska snart fara på den mentala träningen vi har idag, vad skönt det kommer bli! Och sen är det nog dags för min första tankning, jag känner mig riktigt frän nu faktiskt med körkortet i handen och allt måste jag medge ;)

Imorgon har jag två redovisningar, så det blir plögg ikväll, pussis!


Lira

Hallå! Jag har ju glömt berätta för er om den väldigt roliga frågesporten vi hade med laget i lördags, allt handlade då om vårat lag och var 37 olika frågor som kunde vara allt från "Vem är quarehunter i laget?" "Vem har piercade nipples?" "Vem "Matchar sina underkläder oftast?" "Vem övningskörde på FYLLAN för att få sitt körkort betalt" "Vems mamma hälsade på E-type och trodde att det var en bekant?" "EN och samma kille har hållt på med FYRA tjejer i laget, vilka är tjejerna?" osvosv, haha det var väldigt roligt att höra allt om alla. Jag fanns med i TVÅ av frågorna, nämnde båda här ovanför.. hehe

Sitter nu och kikar lite på Lulles match, hoppas verkligen det blir tre poäng ikväll, men jag tror på det faktiskt! Har lyssnat på muskler utav stål mest hela dagen haha! SYND att jag har träning och missar typ hela matchen..................!!!!!

Nåja, nu ska jag hämta upp Brillo, heejs!




Måndag

Försov mig imorse, ajajaj alltså, inte likt mig alls. Kan bero på många olika saker, mest troligt för att mamma är i stockholm och att jag var uppe väldigt sent. Men det händer ju alla någon gång!

Kom till skolan och fick tillbaka mitt matteprov, VG :D man kan väl säga att jag är rätt så nöjd! Sen behövde vi aldrig ha redovisningen i SHn, eller den blir på onsdag istället, en väldig tur!

Nu sitter jag och lyssnar på underbara Halo med Beyoncé, säger som Kajsa att videon är riktigt, riktigt fin :) fast bäst är videon till single ladies, grym dans!

eller vad säger ni?

Ikväll är det träning, endast en timme, och det ska bli så himla skönt, dessutom har vi mental träning imorgon istället för fys, mycket viktigt! Dock har vi match utomhus på torsdag, satans kallt :s

Om ni har tur kanske det kommer in några riktigt snygga bilder på Ribbans blogg idag, värt att kolla iallafall ;) puss!

bakis

Jag hade rätt, mår riktigt illa just nu :o Alla skavanker från gårdagen känns nu också tio gånger värre, fan för högklackat!!!

Haha på tal om det så måste jag berätta att det tog mig ca 20 minuter att få av skojävlarna igår när jag kom hem :O flärpen till dragkedjan hade lossnat och där satt jag i garaget med en tång och slet, full som ett ägg. Insåg att det inte funkade och klackade upp på mitt rum och letade efter klämmor att dra ner dragkedjan med, det gick tyvärr inte heller. Tillslut väcktes min kära mor av allt svammel och fixade fram lite ståltråd och tillsammans fick vi av mig skon, haha.

Vaknade också imorse av andningssvårigheter, kan för mitt liv inte förstå vad i mitt rum jag kan vara allergisk mot!? Jag och mamma gick igenom och slängde ut allt som verkade misstänkt igår. Fast nu kom jag på att det kan vara luften ute, sov med öppet fönster, mina vänner det är ett tecken på att våren snart är här! Vi kan ju alltid hoppas :) Nu ska jag vila och kanske, väldigt mycket kanske styrketräna lite :) pusss


Snart kan man vara såhär brun igen, underbart!


Söndag

Vilken trevlig lagfest det var igår! Haha alltid kul med fylleinlägg! Vi festade iallafall hos Britta länge med lekar och massa roligt innan alla utom typ två? gick ut på Kafelino. Där var det mycket trevligt folk och kvällen blev väldigt dyr som vanligt för mig nu för tiden :O Tog en taxi hem vid fyra-fem tiden efter nattmat på Tasty :) Låter bilderna tala för sig själv!







Visst var det kul att jag kom ihåg kameran för en gångs skull!? :D Resterande bilder kan ni se på facebook :)

Idag ska jag vara bakis och läsa min engelska bok, mår dock gaanska så bra ändå, men känner på mig att det kommer gå mer och mer utför. Pusshej alla!


frrredag

Är hos Britta nu, mcyket trevligt med lagfest :) vi har ahft massa lekar men jag vann inget :( Fast bu ska vi ut och det kommer nog bli myket trevligt :) vpuss på alla!

Fest

Shit jag har panik, skulle lägga mig och läsa en stund och vaknar NU!! Städade hela mitt rum efter matchen eftersom att jag vaknar mitt i natten och har väldigt svårt att andas nu hela tiden :S och ända sen dess har jag sovit, typ tre timmar? Ska egentligen vara hos Britta och börja festa om en halvtimme, men det blir lite senare ankomst för mig


 Tack vare bra musik och ett glas vin är jag nu fixad och klar och ska bege mig till TommieK för en mysig liten förferre med Anna Thörnäs och gänget :) ha en trevlig kväll allihopa! nu har jag inte glömt kameran ;)

Med andra ord

Det blev ännu en kväll hos Sebbe med spelet "Med andra ord", förbannat skönt med två vinster ;) Det var lite alkohol inblandat denna gång dock, gjorde det hela lite roligare. Men som vanligt var jag spiknykter. Eller kanske inte som vanligt, men det börjar kännas tröttsamt att sepå när andra blir fulla hela tiden, haha. Vi hann med lite bastu också, vilket var väldigt mysigt! Fast jag har inte riktigt koll på om jag får basta med tatueringen? Jaja det gick iallafall bra.

Nu har jag ganska precis kommit hem, skjutsade gänget som var hos Sebbe till någon fest på BV, innan jag hämtade päronen i stan, dom hade varit på All Star och var himla nöjda med kvällen, haha alltid lika kul :)

Snart blir det sängen, har match imorgon på morgonen. Dock ingen viktig match, vi möter storfors :s inte allt för bra. Dessutom ska jag sitta på bänken första halvlek på grund av lite olika saker, så det känns inte som att det är världens undergång om jag är lite trött. Måste dessutom läsa 300 sidor i min engelskabok tills på måndag :o men så går det när man sparar allt till sista dagarna, synd att man aldrig har tid att läsa nuför tiden!


Jag är galet avundsjuk på denna bruds sångröst!

Fredag

Festen i onsdags blev nykter för mig, trist när jag väl var där, men mycket skönt efteråt, kunde roa mig ändå även fast jag var väldigt sugen :). Var istället chaufför, vet inte huuuur många svängar jag körde, hade ju tänkt tjäna lite pengar på att köra men jag gick snarare back ganska mycket, haha. Men tur att jag fortfarande gillar att köra, ska snart fara och hämta mitt körkort som jag aldrig hann med igår, sen ska jag nog plocka upp Josse så ska vi till biltema och kolla på fräna saker till bilen, haha! Och ikväll ska jag vara fyllechaffis till mina och Beccys föräldrar ;)

Var uppe väldigt länge igår så jag måste nog sova lite middag om jag ska orka vara uppe länge inatt igen :) men puss på er allihopa, här kommer lite bilder från då brudarna förfestade här i onsdags :)






haha jag, Edin och Emmelie for och kollade på Truls häst :) mycket trevlig kväll måste jag säga och den slutade med att Empan sov hos mig, myspys :)

Juste, efter tolvslaget sjöng vi alla för världens sötaste Beccy som fyllde 17 igår (torsdag) puss på dig gumman! ♥

Onsdag

Godmorgon!
Idag är jag riktigt sliten, känns som att jag har en kråka i halsen, haha en väldig tur att jag inte tränade igår! Istället för att träna så for jag och Ribban till Sebbe och såg film med han och Anton. Vi började med Get Smart, fan vad jag älskar den filmen, helt sjukt rolig! Haha, sen spelade vi "Med andra ord" jag skrattade om möjligt ännu mer till det. Innan vi såg den sista filmen, Turn it up, tack Frida för tipset, väldigt bra film! :)

Vid ett började vi bege oss hemmåt, men min kväll slutade inte där, haha. For ut och busade lite och jag hade mycket trevligt, plus att jag fick mig en liten lektion på köpet :)

Nu sitter jag här och väntar på att Jossan ska komma hem från lappland eller vars fan hon är, haha vi ska ta en rutt på stan och hitta lite fina kläder :)


Min tatuering för alla som var nyfikna :)

Tisdag

Gjorde min tatuering idag och det var inte skönt kan jag ju säga, men det är gjort och jag blev nöjd:)

Nu ska jag snart till Ribban, vi ska se film med Sebbe och Anton, pusshej! :)

Allt som jag känner

Godmorgon!
idag är det som sagt dags för min tatuering, inte förrän igår kväll fattade det ordenligt, vilket resulterade i att jag inte kunde sova. Är inte rädd för att det ska göra ont eller så, känns mer skrämmande att jag inte kan ångra mig, men jag tror det kommer bli bra! :)

Så snart kommer mormor och plockar upp mig innan vi ger oss iväg, min bror skulla ha följt med stackarn har magsjuka :( mådde själv illa hela dagen igår, men jag tror jag håller mig frisk :)

Måste också skriva grattis till Fillabanan som klarade teoriprovet idag!! Grattis :D



Snöstorm

Gud vad jag blir tokig på vädret! Skulle köra till farmor och hamnade såklart bakom en plogbil och var tvungen att köra över en meters plogkant :o. Trodde sedan inte att jag skulle ta mig ut från gården då kanten där blev ännu högre, fast traktorn tog bort allt tillslut, underbart! För skotta är inget jag gör i första taget, fy för nackspärr och ryggont :s

Sitter nu här och mår smått illa, känner mig slut i hela kroppen och väldigt sliten, det var tänkt fest på onsdag men jag vet inte riktigt om min kropp pallar det alltså :O ska ta det lugnt ikväll och imorgon så får vi se vad som händer :)

Måste säga att jag sitter här och kan inte sluta tänka på Tommies kattunge, det var bland det sötaste jag sett någonsin! Är vanligtvis väldigt rädd för katter men denna var så söt så det gick inte att motstå, lekte med den i princip hela tiden jag var där och blev såklart allergisk. Tänk vad hemskt egentligen att jag inte kan gosa med underbara små varelser som kattungar, blir så deprimerad då jag tänker på att jag typ aldrig kommer kunna ha djur, ni förstår inte hur lyckligt lottade ni är allihopa som inte har några allergier! Kände bara att jag var tvungen att säga det, haha :)

Malin min lilla blomma min röda ros
Du får det att pirra i min lilla nos
Tusen vackra fjärilar som flyger i magen min
Jag hoppas så innerligt att jag nån dag får bli din
Malin min lilla gumma, min kviga
Utan tvekan skulle jag för dig gå ut i världen och kriga
När jag ser dig mitt hjätra dunkar
DUNK DUNK DUNK
Och med dig i mina tankar blir jag knäsvag och kroppen lika tung som en full hockeytrunk

Tillsammans är vi så roliga, coola och knäppa
Med dig vill jag åldras och gå hand i hand och aldrig släppa!

Hittade denna fina dikt just, tänker inte avslöja vem som har skrivit den ;).. eller jo, jag gör nog det imorgon, hehe


Måndag

Igår gick jag och Jullis på en prommis, det är ganska lustigt att så fort temperaturen sjunker under 15 -  så vill hon ut och lomma. Det var iallafall trevligt så jag klagar inte :)

Träningen var kort och onödig, efter den for jag till Wallenberg och såg Beck med han och Pettan :) mysigt!

Och nu idag har jag precis klivit upp, ska snart bege mig till farmor för en plätt-lunch, mmm! efter det blir det stan och ikväll träning somvanligt, hade ju egentligen tänkt besöka Alko idag men tydligen måste far min byta vinterdäck innan det blir långkörning med bilen, lite trist :/. Men det får hinnas med det också!

Nu måste jag fara, hörs och ses, puss!


Söndag

Lady Gaga - Fashion ♥


Denna Lady verkar inte ha någon gräns för hur mycket bra låtar hon kan leverera, måste säga att jag dyrkar henne nästan lika mycket som Laila Bagge, haha! Satt faktiskt just och kollade lets dance, hon är grym! Min stora dröm här i livet är att få medverka i det programet och bli lika bra som henne :) haha.

Gårdagen bjöd på väldigt många olika saker, började kvällen med att skära bort min fingertopp, okej nu lät det säkert värre än vad det är, det var inte en speciellt stor bit som for men ont gjorde det, huva! Sedan käkade vi ju då hos mig och drog vidare till sunderbyn och hälsade på Rebels lagfest, trivdes inte riktigt där så jag och Jaako åkte med PA och Rasmus till TommieK! Och där myste vi på ett bra tag innan kvällen slutade, vet inte hur det gick till men somnade med mobilen i handen och smyckena på, vaknade inte heller av att folk ringde eller smsade haha.

Ska nu snart på en prommis med Jullan innan jag för första gången kör till min träning! Dessutom ska jag plocka upp Britta, Ida och Frida efter vägen. Lite nervös är jag, haha :)

Glömde tyvärr kameran igår så jag har inga bilder att bjuda på, eller kan slänga upp en på min bil för alla som är nyfikna :) pussbye


Lördag

hej nu är jag hos Tommie, mycket m ysigt måste jag säga, orkar inte skriva mer, vi hörs imorgon :) pusshejdå !

RSS 2.0