Tisdag

Johan kom aldrig hem idag, vilket svider i lillhjärtat på mig, dock får jag träffa honom imorgon, hoppas att jag överlever!

Inatt sällskapade Josse med mig istället, det var underbart mysigt med massage och prat och allt som övernattningar innebär ni vet.. Inatt ska jag sova med Josefin igen, dock i Beccys säng.. med Beccy också, double plesure!

Förresten så fick vi sluta jobbet halv ett idag, jag och Josse körde sedan gärnet till arcus och badade med Emmelie och Johanna, trots det lite risiga vädret så var det skönt i vattnet! Jag träffade Fridis, vilket jag inte gjort på väldigt länge, så det var himla kul, vi har mycket att ta igen :)

Nu ska jag ta med mig filmen "Taken" och cykla til hertsön, har hört av många att filmen regerar, så jag hoppas att vi också tycker det :) puss godnatt!

Måndag

Idag var första dagen på sommarjobbet som jag jobbade istället för att sola, det var inte så farligt och dagen gick härligt fort. Nu taggar jag inför viktig match i karlsvik, seriefinalen kan man säga :) hoppas såklart på vinst!

Imorgon kommer Juhan hem, gissa oooooooom jag längtar :)

Om två veckor är det dags för Britney i globen, hoppas tiden går fort, det ska verkligen bli underbart!



Söndag

Jag har bara en sak att säga........

a l d r i g  m e r  a l k o h o l

Okej det brukar låta så här och nästa helg är det något annat, men igår, fyyy fan säger jag bara, okej att man blir jätte full på någon hemma fest när man bara ska stanna där, men boden alive där man träffar massa folk hela tiden är det ganska pinsamt :o for hem typ halv ett och minns inte ettt piss av vad jag gjorde när jag kom hem, såg ut som faaaaaaaan imorse dessutom. Men innan min karateftlla hade jag väldigt trevligt, wohoo, bilder kommer ikväll, nu ska jag till stugan :) puss!

ett litet inlägg

klart man saknar att blogga, herregud, jag tror jag måste börja skriva dagbok eller något liknande :)... eller så tar jag helt enkelt upp bloggen igen, har ju inte varit inaktiv allt för länge och har dessutom förvånansvrt många läsare fortfarande varje dag, kanske ni saknar mig med? ;)

Just nu sitter jag hos Johan, inget ovanligt med det nu för tiden. Känner mig riktigt hemma här, och det känns som att jag har känt Johan hela mitt liv, är verkligen glad att vi träffades! Jag vet egentligen inte om jag vill ge Annika cred för det, men ett litet tack måste du få! :)

Det var tänkt att jag skulle sola tlls det är dags för mig att bege mig till Akademibokhandeln för jobb, men det gåååår inte! För varmt ute och jag r verkligen inte på sol humör när jag inte kan svalka mig i något vatten, dock badade jag och Johan igår, det var jätte skönt :D

Nä hörni, det här var guld att få skriva av sig lite, börja läsa min blogg igen så lovar jag att jag ska börja blogga effektivt ett tag igen :)

Fast nu är jag utan Jojje tills onsdag, det blir deppinlägg :) haha, puspsuuspsupsupsuspusshej!

Hej

Hej nu är jag fuller, sitter här med med soffan, vi är lite fulla :)

Vi har kört ölspel hur länge som helst, alla är fulla. Vi har också hoppat studsmatta och det var galet, huva!

Snart kommer lite folk och vi ska festa hela natten :) pusshek!


Detta skrev jag för läge sedan, nu sover ca tio pers hos mig plus tusen myggor, jag har städat hela huset bara för att jag varit så pigg, och det brhövdes verkligen, tro mig!

Nu tror jag att jag ska sova, vi får se om jag orkar, imorgon klockan tre far jag till rosvik :) pusshej!

Midsommarafton

Har haft en liten blogg torka sedan jag kom hem från Grekland som ni kanske märker :) funderar på att lägga ned bloggen faktiskt. Men för Izabellas skull slänger jag in ett inlägg nu, kanske det sista?

Jag har haft en väldigt påfrestande vecka sedan jag kom hem, fotbollsskola syftar jag nu på. Fy vad barn kan vara tröttsamma, tror att jag fick lite gråa hår... Men såklart har dom varit underbart söta och snälla också!

Tiden som jag inte jobbat har jag tillbringat med Johan, han for precis hem från mig för att fira midsommar i Rosvik, jag kommer dock att stanna i luleå, hemma hos mig faktiskt med söta tjejer :)

Snart är josse och beccy hos mig och då blir det fix, ha en riktigt trevlig midsommar! :) pusss


Hemma!

Hej allihopa!
Måste bara skriva att jag äntligen är hemma nu, eller äntligen och äntligen, vi har haft det underbart skönt! :) minst 35 grader varje dag, och ingen fukt i luften.

Vi har hunnit med massa roligt, jag orkar och hinner inte skriva något nu, har träning på en stund och sen ska jag nog bege mig till Rosvik, om inte min karl kommer hit :)

så nu har ni massa härliga bilder och videos som väntar er! ;) puss

Packat och klart!

Yes nu är min väska äntligen färdigpackad, typiskt mig att vara ute i sista, sista minuten.. Har även ett par saker som jag måste fixa imorgon, hoppas jag hinner!

Såg just Sverige - Danmark med min familj, hann somna ett antal gånger och det kändes bedrövligt att vara Svensk, skönt att få leva det grekiska livet en vecka! Jag hoppas bara att solen tar så mycket som jag önskar och att jag blir skönt full varje kväll ;) hehe

Nu räknar jag minuterna tills min Johan kommer från sin fiskekväll med alla män där i rosvik, han kommer att köra oss till flyget imorgon och jag ska göra allt som står i min makt för att inte lipa, jag är ju trots allt bara borta en vecka, men ändå, det känns ledsamt :(

Och till Min klass:
Om ni gör det minsta kul när jag är borta kommer jag hemsöka er allihopa, och jag får veta allt! Ingen kan smyga med någonting! Och spice Girls, håll ut med att uppträda, annars vet jag en som kommer överbelasta tårkanalerna hela sommaren.. Näää, hoppas ni har det mysigt här hemma utan mig, men desto mysigare när jag kommer tillbaka, då vill jag att alla ska vara taggade på feeeeeeeeeest!

Jag ids inte skriva blogg då jag är där borta, det förstår ni nog, så vi hörs om en vecka! Pusspuss


Lördag

Är hemma från Rosvik nu, denna gången var jag inte där själv, hade med mig lillbeccy! Väldigt roligt att hon också får upptäcka byalivet, haha :)

Gårdagen var jätte mysig! Vi åt på Waldorf innan vi bowlade på tuna. När vi sedan kom till Rosvik såg vi film och myste på, väldigt, väldigt länge :)

Kom ganska precis innanför dörren, har varit på en utbildning angående fotbollsskolan som börjar snart, vi ska ha den största gruppen med de jobbigaste ungarna, ojoj, jag kommer vara gammal efter denna vecka..

Ikväll hade jag tänkt fara till Western Farm med mina ladies, MEN, jag skippar det för denna gång. Trots att EMD kommer dit och det är premiär och allt möljigt så måste jag fan ta tag i mig själv och börja packa, far utomlands imorgon och har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig, dessutom kommer Johan till mig efter deras fiskekväll, mys :)


Juste! Hoppas min älsklings Josefin har det bäst i turkland, we miss you!

Fredag

Jag for aldrig på våran ända lektion imorse, dåligt av mig! Dessutom vaknade jag ch Johan klockan TVÅ!! har aldrig sovit så länge i hela mitt liv :o

Nu sitter jag hos Ankan och myser, ikväll är vi et gång som ska ut ch äta på waldorf och sedan bowla, mm det kommer bli supermysigt! Nu ska vi äta nudels, pusshej!

Torsdag

Vaknade imorse i Sandras lägenhet, utan mat och toalettpappar... och bakis! Kändes väldigt, väldigt ovärt för typ en timme på Kafelino, hade lika gärna kunnat vara nykter och mått bra idag! Men men, onsdagsklubben svek som vanligt inte, jag och Sandra dansade som galna och hade verkligen jätte kul! Höjdpunkten var när de spelade Mayhem, ni kan inte ens tänka er min extas!

Hade iallafall brännboll på hälsan imorse, Jossan sa att man skulle vara ärlig och räcka upp handen ifall att man var duktig på att slå, jag gjorde självklkart inte det för jag har aldrig prickat bollen då jag slagit :p MEN då vi började spela prickade jag bollen nästan varje gång och slog långt varje gång dessutom, var helt i chocktillstånd eftersom att jag var smått bakfull, men det kanske är vad som krävs ;)

Ska snart iväg och kika på min match, efter det åker jag direkt till Rosvik :):):):):) puss på er!

Onsdag

Godkväll!

Jag sitter nu här hemma hos mig efter min första fotbollsträning på en månad, det var väldigt roligt, och kändes bra :) Kajsa och Sandra är på besök, vi ska ut och ragga lite, hehe. Nä vi ska busa, som vanligt :)

Idag har varit en dag fylld av överskottsenergi, var väldigt länge sedan jag var så speedad och jag har verkligen haft roligt! Dessutom har jag gjort en quiz om tjejerna i våran gång som Kajsa och Sandra nu har utökat lite, gör det på facebook, mycket roligt! Nu ska vi snusa, pusshej :)


My hero

Varför går det inga beckfilmer just nu? Jag saknar min idol, visst är han bäst?

Hade jag varit av det manliga könet hade jag varit exakt som honom! Eller velat vara iallafall :)

Tisdag

Idag hade vi betygsprat i svenskan. Jag har alltid haft lätt för det ämnet och alltid haft mvg, utom NU!!! För vet ni vad? enligt min lärare hade jag IG på nationella. Jag hade inte citerat något från täxthäftet och då var arbetet tydligen inte värt ett piss, jag säger som Annika:
- Jag ska dra henne i håret!

Nog om detta, jag orkar inte bry mig. Var efter skolan och fikade med Sandrow och Ribban, sedan kämpade jag mig igenom alla butiker för 700de gången på jakt efter en bikini, och otroligt nog hittade jag en som föll mig i smaken :)

Här har vi den!

Men sedan till en annan viktig sak. Johan Boman, ni har säkert läst om han i min blogg den senaste tiden, men vem är denna mystiska man egentligen? Många av mina vänner vet inte hur han ser ut ens, bara att han trollbundit mitt hjärta till ett ställe som kallas Rosvik, något måste det ju vara då eller hur? Jag bjuder er därför här på en bild så vi alla kan skåda hans härliga utstrålning!


Här har vi han! Ni får kalla han för näcken, det är helt okej :) puss!


Måndag

Goddag!

Idag har jag varit på stan med min karl för att hitta kläder till hans bal, det gick mycket bra och vi var klara egentligen efter tio minuter, men spenderade ändå ca två timmar på stadens torg :) hann med att äta sushi tillexempel, Juhan hade aldrig smakat det förut, så det var spännande :)

Efter staden tänkte jag att jag var tvungen att fara till lilla Beccy och kolla så hon inte blåst bort, inte helt omöljigt i detta väder! Det hade hon som tur var inte och jag lämnade över hennes väska och nu sitter jag här hemma och väntar på käk. Sedan ska jag bege mig till sjulsmark med mitt lag, vi möter infjärden och jag hoppas verkligen på vinst!

Juste, igår var jag med Josse och Beccy, vi drog och spelade kubb med bjöksgrabbarna, och jag måste säga att det var ytterst nära att flickorna vann! Och efter en glass på donken hade vi raggat upp ytterligare några grabbar som följde med och spelade volleyboll på porsön, mucket kul!


så underbart att man äntligen kan vara ute på nätterna utan att frysa!

RSS 2.0