Umeå

Ja nu är det endast två timmar tills jag åker, och jag är grymt nervös! Har dock ingen träning ikväll men ändåååå..

Jaja såhär ser programmet ut för er som är intresserade av att kontakta mig medans jag är där, så ni vet under vilka tider jag är kontaktbar :)

Agenda:

Dag

Aktivitet

Lunch

Aktivitet

Middag

Teori

Mån 30/6

Samling 9.30
Träning 10-12

Droskan

Tr 15-16.30

Uman

Andrée J

Tis 1/7

Tr 10-11.30

"

Tr 15-16.30

"

Spelare ur UIK

Ons 2/7

Tr 10-11.30

"

Tr 15-16.30

"

Sjukgymnast

Tors 3/7

Match 10-12

Droskan och Avslutning





två träningar om dagen kommer ju inte ALLS bli jobbigt, haha åh fatta sjukt sliten jag kommer vara när jag kommer hem, men det kommer bli väldigt kul och lärorikt. Vi blir tränade av Andrée Jeglertz, som är Umeå iks tränare och B-Å Lingesten, som tränar Umåes utvecklingslag :) Blev tränad av B-å förra året och det är väl inte precis det roligaste jag varit med om, hoppas han är mer pedagogisk denna gång :p

Jamen gott folk glöm inte att höra av er, jag har gratis sms så det är bara att skriva så svarar jag :) Tänk bara på att jag kommer sova relativt tidigt alla dagar, så ring INTE försent pusshej allihopa, jag kommer sakna er alla!

Lördag

Ja boden igår vart en trevlig kväll, vi som for var jag, Emil, Lucas, Gustav och Simon. Och alla drack utan jag och Lucas, haha kände mig ansvarsfull :) Vi hann dock bara se typ tre låtar av Ola, lite trist... men jaja. Har tyvärr inga bilder från kvällen då min mobil är sönder och min kamera typ borta? Nä jag har väl bara lagt den på något konstigt ställe.

Idag hade vi somsagt match mot Baik, vi vann den med tre-noll! vilket betyder att vi nu leder serien under uppehållet, SJUKT KUL ALLTSÅ! hehe vi är mycket mycket bra, kanske blir div. 2 spel nästa år? det vore verkligen kul! jaja ha en bra kväll allihopa, det ska jag iallafall, ska mysa med film osv med min kusin :) hehe pusshej

Boden iallafall

Ja det blev ändrade planer, jag ska till Boden iallafall. Emil ringde och frågade om jag inte skulle med och typ se ola och sen fara, och det skadar ju inte sååå :) ska bli kul att få se snyggingen alltssåsåsås :D hihi pusshej!

Väldigt lugn helg :)

Pga missförstånd osv stannar jag hemma från Boden ikväll, är nog lika bra med tanke på att jag har match imorgon klockan ett :) i Karlsvik mot baik förresten, kom gärna och heja på oss! om vi vinner den matchen så tar vi ledningen i serien inför uppehållet, och det vore ju verkligen jätte kul!:D

Men ikväll blir det bara ta det lugnt, ska till Emil på en stund :). Och imorgon kanske jag ska umgås med min kusin? får passa på när hon är i luleå så sällan :) ha det så trevligt allihopa!


bra låt eller vad :O? åh jag är helt kär i den..

TRÖTT TJEJ

Haha jag har inte varit så här trött på år och dar, helt sjukt. Kom inte i säng förrän efter två igår vilket är VÄLDIGT ovanligt för mig när jag ska upp tidigt nästa dag, men nu har jag bara en dag kvar med uppstigning klockan sex, känns så underbart SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Fast det finns många jag kommer sakna på sommarjobbet :( ´Vi gjorde ett gäng idag, vi hette "järngänget" haha få utvalda som jobbat bra fick vara med, ehm jag och Maja kanske var undantag, men jag är nöjd ändå :)

Sedan hade jag träning, jag började liiiiiiiiipa efteråt haha, somsagt är jag trött :p men jag är så less på att inte kunna ge allt, nästa gång jag skadar mig lägger jag ner fotbollen helt, och jag skojar inte!!!!!! Aja ikväll ska jag se fotbollen om jag orkar hålla mig vaken tills dess, mest troligen inte? haha godnatt snyGGingaR! puss

Kallt?

ÅH LESS JAG ÄR, typ slut varmvatten i hela luleå, nä men jag skulle duscha en efterlängtad dusch, MEN det kom inget varmvatten? åh less jag blev provade båda duscharna innan jag blev jävla galen och fick mamma att köra mig till farmor där jag skulle duscha, haha men jag hann bara tvätta mig lite så försvann varmvattnet där också, paniiiiiiiiiiiiiik! Så jag duschade i is jävla vatten. Sjukt less alltså, haha har ni varmvatten? eller är det bara lerbäcks/bredviksområdet som inte har något?

kommer säkert bli sjuk av dendär duschen, aja whatever. Hoppas alla kommer ha en väldigt trevlig kväll och att ni ser första semifinalen och hejar på Tyskland! Skandal om Turkiet går vidare alltså, men jag tror inte det :) haha pusshej!


Onsdag

ÅH vilken skön dag det har varit idag, vi var ett gäng tjejer som jobbade med Cristian hela dagen och det var ju inte alltför jobbigt, haha fan vad jag diggar killen! Vi håller på att samla in pengar från alla på jobbet så vi ska köpa en tårta till ledarna på fredag :D och sjääälvklart är det jag som tar hand om allt, fan jag kommer få ligga ute med massa pengar känner jag :s jaja skitsamma. Sen nu har jag precis kommit hem och ätit lite, ska snart hoppa in i duscheeeeeeeen. Känner på mig att det kommer bli en mysig kvällllllllll :):):):):)

jaja men less jag blev när jag kompå att jag hade match på LÖRDAG klockan ett, så det blir ju inget party på bodenalive med olaaa :( fast vill iallafall se honom :) och sen far jag ju till Umeå på söndag, så jag vågar inte festa lördag heller, bättre vara nykter i helgen och göra bra ifrån sig :) jaja vi träffas i duschen! hehe puss.

Ny mobiltelefon

Haha nu är jag FÖR less på pappas gamla skitmobil, så jag har kollat på lite nya skönheter och har bestämt mig för att köpa någon av dessa två?

Är osäker på vilken av dom, vet någon något bra/dåligt om dessa så dela gärna med er? :p

Aja, dagen idag har varit väldigt mycket lugnare än vad jag trodde den skulle bli, på jobbet såg vi film fram till lunch, var på väg att somna flera gånger men ville se King Kong (för typ 7de gången) så jag höll mig vaken. Sengjorde vi inte så mycket mer, fick lite tid att sova ändå :)
Hade träning klockan fem så jag fick stressa hem och äta innan jag for på den, hade bara snabbhetsträning i typ 30min, väldigt skönt :) och nu sitter jag här och ska ta ett mysigt bad, hör av er gott folk :)

FÖRRESTEN BODEN ALIVE I HELGEN, RIGHT!? hur blev det med det? jag är iallafall sjukt på, smsa mig så snackar vi om det :) puss!

Och vill bara berätta att vi i våran familj har kommit fram till att vi ska sluta äta korv hemma, helt och hållet, det är äckligt och onyttigt, bara min bror som misstycker, men vem bryr sig? haha YES INGE MER KORV!!!!!!! jag kommer ju då självklart inte att äta korv typ på stan då eller nå, inte ens om det krisar, har fått sådan sjuk avsmak för det :O Från och med nu är jag Korvoman :)

Söndag Måndag

På söndageftermiddag for jag iväg till Jossel och såg fotboll med henne (Notviken div.2) sen gick vi och mötte upp Jullan och Sandra på Kvantum/Konsum(?) där vi handlade massa gooo mat, som vi sedan for hem till Josse och tillagade, det vart mycket gott!! Mysiga flickor och roliga samtalsämnen, hehe :) Sen CYKLADE jag till Karlsvik och tränade, väldigt hurtigt av mig ;)


Måndag då, sjuuuuukt tungt att ta sig upp på morgonen, var sedan väldigt seg hela resten av dagen, hade typ påsar under ögonen hela tiden :s Tuppade typ också av en sväng när jag ställde mig upp för fort, ska bli en välbehövlig vila ikväll med andra ord :) Fast jag hade nyss träning, i regn på skitdålig plan, åh less jag är! OCH det jag fruktade har nu hänt, jag får kilande/svidande utslag av tejpen som jag måste tejpa min fot med, haha AJ! kommer sluta med att jag inte kommer kunna använda sockar på typ en vecka, men måste tejpa nu, annars kan jag inte spela, så det är bara att "take the pain" :) godnatt vänner, puss!


Hemma

hej bloggen och alla bra bloggläsare :)
Nu är jag hemkommen från stugan, har varit där för att vila upp mig en natt :) haha men helt ihjäl tråkad blev jag inte, Jocke och Fagge kom och hälsade på och vi bastade och badade och hade allmänt trevligt :). Jag är bara jävligt less på att vattnet är så jävla kallt, och kommer typ vara det hela sommaren :O Vi såg även fotboll, och VAD HÄNDER!? Ryssland vann mot Holland, alltså nu är det ju inte ens värt att se fler matcher, eller jo bara på Spanien, säger bara åt helvete med allt om inte dom vinner :O

har träning ikväll, hoppas att den kommer gå bra och att allt funkar, ska ju iväg till Umeå nästa helg på träningsläger med UIK, jag är sjuuuuuukt nervös, haha nä men bara foten håller så ska nog allt gå bra :)

Ska nu sova en blund, ha det bra alla :) puss!

Midsommar

Oj vad moget mitt förra inlägg var, haha!

Ja men midsommar blev iallafall till mestadels en trevlig kväll, fast det vart ganska mycket tjorv där ett tag men skönt att allt löste sig, jag är dock SJUKT less på att jag kastade sönder min mobil? så jag har min pappas gamla nu och har typ inga nummer på den så ni veeet, men ring gärna ändå :) hahahaha allltsåååååååå sjukast kväll.

Nu har jag och jossel precis varit på en jääävligt lång prommis till haga för att hämta min cykel som vi lämnade där igår, ändå rätt skönt att gå bort fyllan som typ fortfarande sitter i, haha :) ja men nu ska jag CYKLA till lövskär och sen och hälsa på min familj i stugan, ska bli myyyyyyyysigt, så ring mig! har somsagt inga nummer :p hehe hejdå

hehehehehe

hej bloggen, nu är partyt i full gång i mitt hus, känner nästan redan att jag fått nog men ikväll har vi inga gränser, ellerhur ;)? Det blir nog mest troligt till grundet vi drar, ska bli very nice. hehe ha en trevlgi kväll allihopa, PÖSÖSÖSÖSÖSÖSÖÖSÖSÖSS (speciellt på emil som ska sova hos mig inatt IGEN, yes! haha) och jag hoppas vi ses alla, det vore trelvigt somfan juuuuuuuuuu, get the party started, herå!

Hej bloggen

Jag och Emil har ganska precis vaknat, ja nu när mina föräldrar har lämnat mig alldeles ensam hemma måste jag ha sovsällskap, annars vågar jag inte sova :) haha men jag klagar inte ;). Måste snart börja fixa mig och fixa huset framförallt, eller lite smågrejer iallafall. Emelie har ju blivit sjuk, stackare, men vi tänker på dig hjärtat :) Istället ska Jossed och Jossel komma, mycket trevligt det med :) då blir vi alltså: Jag, Hanna, Jullan, Rebecka, Sandra, Josse och Josse:) Vi ska förfesta med grillning osv hemma hos mig, sen drar vi väl vidare, inte helt klart vars ännu? ja men det löser sig säkert :) ha en trevlig kväll allihopa! pöss

Onsdag Torsdag

Alltså förlåt men jag hinner aldrig blogga nu när jag jobbar :o är alltid så jävlaaaaa trött på kvällarna :OOO

Jaja men matchen igår då, vi vann med 2-0, GRYMT skön seger! Och jag fick spela från start, väldigt oväntat men kul :D och dte gick bra spelade hela första och halva andra, sen fick jag några jävla smällar i foten och då gick det inte riktigt att köra 100% men jag är ändå nöjd :)

Idag har jag jobbat väääldigt hårt (typ sovit mest) och vi var några tjejer som hade carwash på brandstationen och blev sedan bjudna på fika, mycket mysigt :) hehe NU ska jag snart och kolla på Alvik - Piteå med laget, en mycket spännande match :D och sedan ikväll ska jag vara med Emil, ahhhhh längta!!! pusshej :)

Tisdag

Less på att röja sly? haha fyyyyyyfan vad jag inte orkar släpa träd nå mer, jag vill sola! Men annars så var jobbet inte så farligt, lyckades få sova och sola och skratta väldigt mycket, haha :)

Nu har jag ganska precis varit på prommis med laget, mysigt med en liten chatt med fru Larsson :) Och nu sitter jag här och planerar lite inför midsommar, very nice! Ska ta en tidig kväll ikväll så jag slipper vara så seg på jobbet, har dessutom match imorgon, COMEBACK för mig!! Hoppas bara att jag kommer få spela nå, inte speciellt säkert med tanke på hur länge jag varit borta, aja vi ser ju :) ha en mysig kväll allihopa, puss!



har förresten mest troligt tänkt ha på mig denna söta klänning på midsommar, fast jag är inte riktigt säker, står typ mellan tre klänningar, kan lägga in bilder på dom andra sen så får ni hjälpa mig att välja :)

Tjaaaa

Idag är det måndag, vilket betyder JOBB, åååh sjukt jobbig dag det har varit alltså, men somvanligt väldigt många skratt :)

har träning typ om en stund och ska då tejpa sönder min fot och köra max, YES! :D ska även spela på onsdag, och det är nu bestämt skiter i hur illa det är. hehehe, senare ikväll kanske Emil kommer förbi, det vore ju som småtrevligt :)

Jaja, ska ta en nice nap nu så jag får lite energy, puss!

STEK

Nu ska jag ut och bli svinbrun i det fina vädret :D:D:D:D:D:D::DD

fast jag är brunare än på denna bild JUST nu, tänk hur fint det kommer vara om ca två timmar? ;) HEJDÅ!

Förresten gott folk, vart är festen på midsommar? ;);;);););;;););););));;)


EMfeber

Börjar bli less på att jag hela tiden är svin varm, men har kommit fram till att det helt enkelt är EMfeber :)

Iallafall så blev jag väääldigt ARG igår när Sverige förlorade, hur otur kan man ha :s? haha fast det var väldigt mysigt att se matchen på bio måste jag säga :) ELMANDER IN MY HEART! Han har växt i mina ögon nu, har alltid tyckt att han varit småsöt, men nu är han ju förfan my hero! :D Efter matchen gick vi till Tove och chillade en stund, åh hon hade världens sötaste hund! (Planerar på att göra inbrott igen och sno läckerbiten ;)) haha ja men sen gick jag, Hanna och Tove till kvantum, jag ville vara nyttig så jag köpte citronsaft!? haha ångrade mig somfan efteråt, och försökte göra mig av med lite på diskreta sätt, haha började fukta Toves knän och tillslut hällde jag i mitt öga, BIG MISSTAKE! Det gjorde galet ont :o men men, trevlig kväll :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, typ städa mitt rum :) och sen ska jag och mamma till norrfjräden och kolla när mitt lag spelar match :)


Love makes you do crazy things..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


åh jag blir så lycklig när jag får höra om alla nyblivna sommar-flörtar/förälskelser hur tokiga dom än kan vara, så jag vill bara säga lycka till till alla söta par :)


Första sommarjobbsveckan över!

Haha partymallan har gått och fått feber, så det blir inge party denna helg, kanske lika bra? :) Jaja ska typ till Emil och chilla ikväll istället, se tv och myysa :)

Haha idag har det varit ännu en rolig dag på jobbet. Jag, Anlou och Minda badade på rasten i svartöstaden, det var nice :) haha så jag har gått omkring med en blöt bh i fickan hela dagen :p OCH jag råkade göra bort mig jätte mycket, förlåååååååååååt konstiga killen alltså :S Idag var typ ända dagen jag inte kunde snika till mig en tupplur, sjukt less var jag :o så kom Robin där ba: jaaa, jag sov nyss i två timmar, ingen sa något!? orkaaaaaa. Haha jaja kommer ha trevligt dom två resterande veckorna också :)

Jag och Ännii, haha risig men mysig bild :)

OCH JAG BLIR SÅ TOKIG ATT JAG INTE VET VAD JAG SKA TA MIG TILL, snälla rara goa människa, sluta tjorva om i mitt liv!!!!

Imorgooooooooon är det match, Svergie - Spanien, hoppas verkligen att Markus Rosenberg får lite speltid så man får se en riktig läckerbit på storbildsskärm, grrr ;) (Torres du är inte bortglömd, bara spanjor så jag är lite less på dig för tillfället, men det går bra om ni förlorar)

Hehe, NU ska jag hoppa in i duschen och njuta av denna febriga kväll, HEJA ITALIEN MOT RUMÄNIEN FÖRRESTEN!

Torsdag

Haha, sjuuukt kul dag på jobbet idag alltså. Hände mycket roligt, bara för att nämna lite så råkade jag och Robin göra inbrott i VD villan (värsta miljonvillan i svartöstan :o) haha och Grabbarna krockade med minibussen och vi spelade ett spel som hette blizzer, tydligen var två tjejer värsta proffsen, MEN synd att jag och Crisitan vann stort alla omgångar ;)

Sen var det träning, var bara med på snabbheten och inte ens det kändes bra :O aaaja. Är ändå på rätt gott humör :)

Ikväll ska jag chilla som faaaan, och se min stora kärlek :D:D Har aldrig sett den och Rebecca tjatar jämt om hur bra den är, haha :) så det ska bli mysigt, skulle vara mysigare med lite sällskap dock? hihii. RING NU MÄNNISKA! Ja och nu har jag fått veta att jag måste gå på ännu en pencillinkur, fick fel mediciner förra gången, tydligen är det halsflussbakterier jag har, haha? jaja men bara det löser sig så :)

Imorgon då, fest? sjuuuuukt sugen alltså, men ingen verkar speciellt på? Får se hur jag gör, men om någon har förslag så hör gärna av eeeeeeeer :) puss sweeties :)

Dear blogg

Idag måste jag få gråta ut, det blir inget spel för mig i helgen, fick pissjävlaont igår på träningen och nu är den mer svullen och blå igen, haha förstår ni hur less jag är? Nä förmodligen inte, FYFAN!

Jajaja, iallafall så var gårdagen sjukt jobbig, jobbade som fan på dagen, hann inte sova middag eller nå :o hade träning, och sen cyklade jag till H Drugge och såg Svergie - Grekland med hon och Emelie, NICE MATCH ALLTSÅ! Och Petter Hansson, förlåt, jag älskar dig nu :) haha



Och idaaaaaaaag har jag jobbat, OCKSÅ skit jobbigt, somnade i bilen på rasten, haha. nu ska jag vara med Emil? eller sova :) ha det braaaaaaaaaaaaa =)

kolla en mysiga duschar vi har på jobbet alltså, påminner det inte er om någon fiiillm? ;) haha

Sommarjoobbbb

Ja nu är första dagen på sommarjobbet avklarad, blev inte SÅ hemskt som jag trodde, Bebba och Cristian finns ju där iallafall :) haha nä men det kommer nog bli rätt chill, väldigt värt pengarna!

Ja igår var jag ju med Filla, trevligt trevligt :) Vi bakade kladdkaka, haha men den blev lite misslyckad, råkade stääa hälften av sockret och äggen blev typ stekta :s ja nu vet vi ju iallafall säkert att jag INTE kan baka felfritt haha seriöst..

Och idag har jag jobbat, tränat (som gick hyffsat) och sen dragit en sväng till stan för att hämta ut biobiljetterna som jag och Hännna ska ha för att se Svergie-Spanien på bio, fett nice med Torres på storbildsskärmmmmmm ;) hehe sen mötte jag upp Filla en sväng, vi myste ett tag på jv med en fet mjukglass, sennnnn tog jag mig till Gustav och såg andra halvek av Italien-Holland med massa grabbar :) LESS PÅ HOLLAND, orka att dom vann..

jaja nu ska jag sova så jag orkar gå upp 0600 som jag måste göra nu every day :( godnatt!

Fotboll med Drugge

Nuuuuuuuuuu ska jag cykla i 190 till min sköna Hanna panna och se fotboll med henne, kommer bli myyyyyyys, och det ska bli roligt att se lsk spela (Vickan speciellt) var ju så himla länge sedan man lirade med dom, hehe, ha en mysig dag gott folk :)



puss på oss fulla människor som inte minns denna bild, trots att klockan var typ nio, haha :)

Söndag forever

Idag är jag trötttttttttt, fattar inte varför, har gått och lagt mig hyffsat tidigt nu dom två senaste dagarna ;s jaja ska bli väldigt MYSIGT att börja jobba imorgon, åååååååååååååååååh fyfaaaaaaan vad jobbigt!!!!!!!!! Förresten, är det någon fler än jag som ska jobba på ssab första perjoden?

Aja, kvällen igår var väldigt trevlig :) Började med mys hos Sabina en massa girls, sen drog vi vidare till lillan där vi kollade på massa band som uppträdde, inte riktigt min smak, menmen.. cyklade sedan till udden där JAG mfl gjorde upp en redig brasa, haha vi rejsade sen till statoil och köpte korv och hade sedan grillmys :)



Nu idag ska jag vara med Filla, det var väldigt länge sedan så det ska bli mycket trevligt, är även sugen på att se lira-lsk matchen.. hmm jaja hejdå! :)

Lira vs Svensbyn

Jag har ganska precis anlänt från karlsvik efter att ha skådat mitt lag spela mot Svensbyn, ett lag som vi i vanliga fall skulle satt dit hårt, MEN idag var inte en sådan dag. Dom hade ca 20 frilägen och matchen slutade 3-3 jag säger bara TACK Malin Boström för att du räddade poängen, dagens hero helt klart! Och nu har jag bestämt att jag ska spela nästa match, så jag kommer från och med måndag att börja gå för fullt och skita i min fot som är bajs fortfarande. Saknar att spela match galet mycket alltså! Att missa karlsvikspremiären svider i hjärtat :( Men spelar som sagt mot norrsken, Stone vart happy över beskedet och vi får hoppas att jag kan tillföra något :o

Och ikväll väntas det party, dock nyktert för mig och Ribeka eftersom vi fick liiiiiiite för mycket i torsdags och känner att vi helt enkelt inte är värda alkohol på ett tag :) haha! iallafall så är det Sabina som fyller år så vi ska till henne på en härlig tjej fest (för fest?) ja vi får se vad som händer sen :) hör av er! PUSS

Myggbett

Haha ingen fattar HUR less jag är på alla mina miljoner myggbett, fan att man ska bo i norrland :O

Jaja men kvällen igår var iallafall väldigt trevlig, det började med att jag, Jullan, Sandra, Rebecca, Tove, Hanna, Emelie och Oscar drog på tivolit, haha jävligt hängigt, men jag åkte Batman och Virvelvinden, och det var helt klart värt besöket :D Sen skulle vi mysa på roasters men kom på att det var bara max som hade öppet, så vi gottade oss där ett tag :o haha och sen såg jag och Tove en bisamråtta, haha fyfan då vart det jakt! Men den nappade inte på vårat  fiskespö, eller råttspö kanske man säger, haha :) jaja sen köpte vi massa gott på statoil och myste sedan med tv hemma hos mig :)

ikväll blir det partyyyyy, om jag orkar bli drunk dvs :p haha hejdå :)

Tivoli!

Fan allt är bara sjuuuuuuukt fult alltså :o Kan inte sluta tänka på den där knasiga jävla festen, har nyss snackat med en massa folk och det är ju så att man vill både skratta och gråta hahaha :p

Jaja ikväll blir det iallafall tivoli, galet kul!! Vi blir nog en hel drös som ska åka och ha mysigt :) Hör av dig om du vill hänga påååååå :)

Nu måste jag få något i magen, jag är sjuukt hungrig, men mår fortfarande illa, haha Hanna jag lider med dig :) PÖSS!

Skolavslutningsfest

Yes, igår firade vi att sommarlovet äntligen kommit! Haha jälvigt sjuk kväll men det var grymt trevligt :D Fast jag fattade inte riktigt vad som hände där ett tag, helt plösligt var alla borta? haha vet inte om jag somnade eller nå :s, jaja jag Emelie och Per cyklade då in till stan och träffade massa annat folk, tervligt trevligt :) men sedan fick jag punka på min  cykel och tog mig inte hem, så jag sov i stan och det var mysigt :) haha vill bara påpeka att jag är typ fortfarande full nu när jag sitter och skriver, har dessutom träning om typ en timme :s OCH jag har sår och myggbett över typ hela min kropp, jaja :s


kolla pix för fler bilder :)

I can be brown..

SATAN vilken sjukt härlig dag det har varit idag, eller det fortfarande ääääär :D Imorse klev jag upp och tänkte sola men hann inte så mycket förrän jag kom på att jag skulla vara i stan halv ett och se min kusin ta studenten, fick rejsa till stan med hann i tid :D. Sedan dess har jag varit med Ribeka, vi chillade på stan en snabbis och sen for vi hem till mig och solade, nu kommer hon snart igen och vi ska fixa oss inför ikväll,. sen kommer även Calle och Orre som är våra eskorter till lövskär :D haha. Det blir då alltså typ klassfest + annat fint folk som ska röja i lövskär, jag är sjuuuuuukt taggad, men vi vet ju hur det brukar sluta då :O haha, nä men det blir säkert bra :) ska nog dra in till stan också en sväng så hör av er gott folk!

puss :)

Onsdaag

Sista dagen i skolan med klassen, vi körde volleyboll osv. Haha Tove the superman ;) sen käkade vi på baan thai och det var väldigt mysigt :)
Senare for jag och kikade på balen med min farmor och Ribeka, alla är så fina, SNART MIN TUR :D efter det drog Jag, Ribban, Hannad, Tove, Emelie, Jullan och Sandra till udden för att grilla och mysa, haha jag gjorde världens bästa eld (jag borde fan gått frilufts) sjukt kul var det iallafall :) Senare gick jag på en låååång prommis med Emil mlf, och sen bar det av till Johan där det var fest, haha en cp gubbe kom och härjade, FUL han var alltså :o men men kvällen var väldigt mysig :)


Måndag tisdag.

Hade inte tid att blogga igår så jag skriver om TVÅ dagar nu istället, kul va :)

Måndag hade vi vattengympa på morgonen, och med min killer-träningsverk var det inte det roligaste.. Eller jo det var kul, men tungt :p. Sen gjorde vi typ inge mer, hade lite matte, fick fika osv :) gick senare till Emil och chillade hos honom, såg one three hill (!) haha fast jag fattade typ ingenting :). Träning sen på kvällen, fick mitt andra utbrott av två träningar pga min cpfot. Är GRYMT less nu, har inte tålamod för sånt här svammel :o jajajaja efter träningen for jag till norra hamn och umgicks med Emil, Oscar mfl. Haha vi fick en ny vän, Susann 46, en riktig pudding med många tänkvärda åsikter :)
 

haha det var en väldigt fin och mysig kväll, norra hamn är ju det bästa :)

Tisdag hade vi brännboll på morgonen, JAG FÖRSOV MIG :O har typ aldrig hänt förut, men jag kom iallafall i tid :) men orkade inte vara med och spela, är ju skadad ;) solade och chillade på sidan istället. Sennnn mös jag och Ribeka i norrahamn och på stan, very nice! Jag köpte ett långt linne och armband :) OCH JAG HITTADE MINA PUMPS haha ska köpa dom imorgon, eller MAMMA ska köpa dom imorgon :) <3 senn for jag hem och Vickan kom till mig, vi drog in till stan och kollade på balen, hittade lite inspiration till min bal, very nice :) Sen for jag med Britta och gänget till bergnäset för att se Baik-Gif med laget, slutade 1-1 och var en väldigt tråkig match att se på :o herrå!

   Vickan snodde en pose med sin boy :)
 haha kul bild på Anna, mig och Mathilda :p


Träningsläger

JA nu är jag hemma från träningslägret, OCH JAG KAN INTE GÅ! Haha jag har sån sjuk träningsverk i benen att jag inte kan böja på dom över huvutaget :s

Men det har iallfall varit väldigt härligt, skönt väder dessutom (förutom imorse dock...) haha jag måste berätta om när vi skulle till ica maxi. Vi gick typ några i laget, och så sölade Sandra och Sara så mycket så vi stannade och väntade på dom, och upptäckte då en brand i en rabatt mellan två vägar, haha vi sprang dit och jag visste inte vad jag skulle göra så jag slog på elden med mitt linne (som blev förstört :O) haha och sen sprang vi in på biltema och skulle hämta vatten, jag kom på där inne att jag hade ett par VÄLDIGT korta uppvikta shorts och bara bh på mig, jag vill inte ens veta vad killen i kassan tänkte om oss :p haha. Vi släckte typ iallfall elden och tjejerna fick sitt godis tillslut :)

och idag ska jag göra absolut ingenting, jag är helt slut i hela kroppen och har dessutom vattengympa 0815 imorgon :O ser nog mest troligt Svergie - Ukraina, men var lite sugen på utvecklingslagets match också, jaja vi får se, kommer mest troligt somna innan klockan slår nio :) haha

härligt stek i karlsvik :)

RSS 2.0