If i were a boy

Måste bara säga att jag inte kan skriva sms med mitt nya sim-kort av någon konstig anledning? :s Kommer det att rätta till sig eller måste jag maila bajs halebop igen? åååh orkar inte :O

Men har iallafall inte gjort något vettigt alls ikväll, suttit och svarat på personliga frågor på facebook om andra, haha kul det är att se vad folk har svarat om en själv :p har även tankat Dannys nya album så jag sitter och nöter det, hehe ;)  Gillar speciellt All on you och Utopia!

Imorgon kommer vi att ha skridskor på hälsan, ska bli väldigt kul! Och ännu roligare blir det om vi har tillsammans med hockeygym, finns en chans för det :D sen har jag träning, utan snabbhet och intervaller så det kommer bli underbart om min hälsena sammarbetar, det har varit riktigt illa nu på sista tiden när det gäller den. Snart tappar jag fan det..

Idag var första dagen på ett år jag käkade p-piller, och idag var första dagen i mitt liv jag haft en sån förbannad huvudvärk, gick dock över när jag fick en fet värktablett av Hannis :) men kom tillbaka nu ikväll, om det är av mina p-piller vet jag inte riktigt vad jag tar mig till, har inte tålamod för en massa svammel så man måste prova olika hormonder hit och dit. Kanske ska man lägga ner helt? VAFAN FINNS DET INGET SOM KILLARNA KAN TA FÖR? Åh jag blir så less, är verkligen grymt less på att vara tjej just nu, finns hundra olika anledningar till det. Nä nu ska jag läsa min hemska bok och bli ännu mer less på att vara tjej, haha godnatt!


Nog skulle jag passa som kille?
Jag vet exakt hur jag hade varit som kille och jag kan ju säga att jag som tjej hade blivit kär i mig direkt ;)

Onsdag

Vill börja med att säga att jag har fått tillbaka mitt gamla nummer nu (0702968239), känns superkul och jag hade många sms att läsa när jag slog igång mobilen :D alltid roligt! Men sen vill jag be er allihopa att skriva erat namn efteråt när ni skickar sms till mig, för jag har inga nummer nu, så det underlättar för oss alla om ni gör det :)

Sen vill jag säga att dagens goda gärning kom från mig! En gammal, gammal tant skulle kliva av bussen, hållplatsen innan min. Men hon ramlar den stackarn när hon ska kliva av, fick paniiiiik och sprang fram och lyfte upp henne, hjälpte henne sedan att gå en bit :) visst är jag snell :)?

Men den kanske viktigaste saken idag är att min lilla Rebecca fyller 18 år, känns helt overkligt och jag har svämmat över med varma käslor för hennes skull idag :) efter skolan tog vi en liten fika. Hoppas du får en underbar födelsedag älskling! <3 Näst på tur att fylla år är annika, som kommer att firas på fredag ;) hehe


Jag måste själv erkänna att det var den sämsta insatsen i paint i tidernas historia, men att rita är inte riktigt min grej, hehe. Pusshej!

Tisdag

Mycket mysig dag idag alltså, synd bara att den måste sluta med världens fyspass när den började med ett.. Känns som att jag kunde haft annat bra för mig, men men. Haha våran svenska lärare är heelt bakom flötet, idag frågade jag och vi inte kunde läsa på lektionen, men nej vi hade så mycket annat viktigt för oss så det hann vi verkligen inte, gissa vad vi gjorde, vi SJÖNG hela lektionen? Inte för att jag klagar, men hur mår hon egentligen?

Efter skolan hade jag körlektion, gick mycket bra, men nu måste jag komma ikapp med teorin säger dom, annars får jag inte köra mer :O och efter det gick jag och Oskar och fikade, vet inte huuur länge vi satt och pratade men tiden gick väldigt fort.

En av bilderna där jag tar bort fanskapet!

Sedan så vill jag skriva några lugnande ord till folk som nu kanske har p-stavar, eller rättare sagt en uppmaning, ta inte ut den på ungdomsmottagningen! Gör det där någon kan det, typ läkare. Jag har fått höra att där går det oftast utan problem, sen så kan man tydligen kräva en bedövningsspruta, kuuuuuul att jag får veta det nu i efterhand :O

Och så vill jag även gratulera Sara Larsson på hennes 18års dag idag, grattis grattis! :)

Och om folk blir ledsna på mig för att jag inte hör av mig så beror det på min mobil! Har absolut inga nummer och inte heller tid att sitta och leta upp nummer, gör det först när jag fått mitt nya sim-kort meed mitt gamla nummer, vilket borde vara imorgon :D hehe men pusshej!

Måndag

Idag gjorde jag någonting som är väldigt ovanligt för Malin Olofsson, jag tog en sovmorgon! Kände ingen som helst lust att gå på engelskan eftersom att vi måste göra ett arbete på dator, på lektionen ska vi bara sitta och skriva förhand det vi SEN ska skriva på datorn, vad är det för mening?

Hade sedan matte och provet hade gått precis lika dåligt som jag trodde, men tur att Elisabet är snäll och sa att vi glömmer det totalt!

Sen kommer vi till det hemskaste som hänt mig i mitt liv hittils, jag och Ribban for till um för att ta bort min stav. 30 jävla minuter grävde dom i min arm, staven ville av någon anledning inte komma ut, tydligen hade min kropp kapslat in den mer än vad dom trodde. Allt eftersom tiden gick släppte bedövningen mer och mer, tillslut låg jag bara och grät, hade ALDRIG klarat det om inte min Ribeka hade följt med <3 Det gjorde så grymt ont :(

Haha hon var sååå söt
Jag: Är det äckligt? (vågade inte titta på alls men Rebecca studerade intresserat)
Ribban: Nääää :) ... Kolla inte!!!

Och resten av dagen har jag bara varit ledsen, om någon frågat mig hur det gick har jag inte kunnat hålla tårarna tillbaka, så jag säger det till er flickor, tänk över erat beslut noga innan ni stoppar in en p-stav! Dock har det gått så dåligt det bara kunnat för mig, det går mycket bättre för dom flesta andra, men bara så att ni vet!

PS: bilder från ingreppet kommer inom kort ;)


bild från i fredags :)

bild från i lördags (jag var inte seriös haha)

Söndag

Nu har ilskan från telefonen lagt sig, glömde ju att säga att kvällen i övrigt var väldigt kul! Och dagen igår vart perfekt :) Var inte speciellt bakis och Josse kom till mig på morgonen, vi lagade mat och sen ringde mamma och frågade om jag kunde jobba, självklart kunde jag det, finns inget bättre sätt att fördriva tid än att jobba på akademibokhandeln, love it! Efter jobbet for jag hem och sedan till josse som hade kalas :D Vi beställde mat och åt hur mycket godsaker som helst :D jag avvek dock tidigare än alla andra, toffel kunde man nog kalla mig, haha Oskar kom till mig och myste, och nu har han precis farit hem :)

Ska äta på en stund och sen bär det av på träning, tror att jag har mycket energi att göra av med så det ska bli skönt :)


Nytt nummer!

Satan vad less jag är, tappade min mobil igår i en taxi. Kom sen på väldigt fort att den var borta men då var den avstängd, utgår ifrån att den är stulen för när jag pratade med Kebab-Olle som körde taxin var den spårlöst försvunnen.. Han är väldigt misstänkt, det sa jag också till polisen när jag anmälde den stulen ;) så jag hoppas att han får det han förtjänar! Kan inte påstå att jag söp bort telefonen, var väldigt nykter då detta hände och det är det som stör mig mest, vem är klantigare än mig?

så för tillfället når ni mig på 0706781385 tills att halebop har fått tummen ur röven och fixat mig ett nytt simkort med samma gamla vanliga nummer, pusshej så länge!


Frrrrrrrredag

Gud vad veckan har gått fort! Hinner inte med alls, hinner inte blogga heller, haha. Men Iallafall så måste jag säga att passet igår på bergviksskolan vart succé! Alla var med och alla var jätte duktiga :D Fick en megakram idag av Maggan som var väldigt stolta över oss, en förälder till ett barn på bergviken kom fram till oss på stan till och med och sa att dom var jätte nöjda, sånt värmer i hjärtat :) Efter passet gick jag på stan med Beccy och köpte det sista till Josse, och lite senare på kvällen for jag till Oskar där jag även spenderade min natt :)

Idag blir det lite hyllning av Josses 17års dag i form av fest :) Vet inte riktigt hur det kommer bli men jag känner mig rätt likgiltig efter att ha sovit i två och en helv timme efter skolan, sjukt seg och sliten med andra ord, men det blir säkert bra med lite alkohol värme i kroppen ;) Idag blev det en fredagsfika igen efter skolan, börjar bli en fin tradition tycker jag :) Dock nästa vecka blir det avfärd till Ankans big time party, trist att det blir nyktert och en tidig kväll för mig pga långsele resa med fotbollen, men jag ska lysa med min närvaro så länge som det går :D nu ska jag fixa mig, hörs och ses gott folk!


Jag och Ola tog oss en fight på idrotten, slutade med att han blödde.. hehe ;)

världens sötaste tjejer :)


Onsdag

Hade världens tyngsta dag igår, förutom att skolan var jobbig satt jag en timme på körskolan och pluggade teori innan jag hade körlektion, efter den fick jag stressa till skolan och leta min skridskor som jag glömt, haha hittade dom som tur var :) sen gick jag och Beccy lite på stan och köpte present åt lilla Jossan :) sen var det bara hem, käka och sen iväg och prova nya overaller till fotbollen, och efter det fys, har ingen träningsverk idag vilket är skitskumt, har nog aldrig kört så mycket ben som jag gjorde igår :o

Dagen idag blir också väldigt tung, har haft matteprov för ett tag sen, gick väldigt väldigt dåligt. Men efter sista lektionen fick jag skjuts hem av Sandras pojkvän, och det var fan guld värt! Ska sova nu en stund innan jag ska till posten på björx och jobba med laget? har ingen aning om vad vi ska göra eller hur länge vi ska jobba :O

Måste berätta en liten sak! Alltså min tränare måste vara den gulligaste i hela världen. Han ringde mig för någon dag sedan och sa att Alvik hade tagit kontakt med honom och skulle vilja värva mig, och frågade vad jag hade för inställning till det osv, och jag har ju som vetat detta ett tag och hunnit tänka igeom mitt beslut..  och det blir defentivit spel med lira för min del! Vill verkligen vara med att ta upp laget i tvåan för jag är helt säker på att vi går upp! Dessutom tränar inget lag i luleå lika hårt som vi gör så jag ser nästan ingen anledning till att byta, iallafall inte år, vi får ju se h ur det blir sen :) Och när jag berättade detta för min tränare så började han gråta :) haha han är såååååååå söt, babblade om hur viktig jag var och att han var så glad, jag kunde ju självklart inte heller hålla mig för tårar så där satt vi och grät i telefonen :) gulligt va?

Sen har jag en annan väldigt viktig sak att dela med er, IDAG så fyller min sköna Josefin ååååååååååååååår :) puss på dig gumman! Och vi ska fira ordentligt i helgen! ;)

   
Grattis Jossan!        Vi hade skridskor på hälsan i tisdags, superkul! :)

Id2fra tar över korridoren

Måndag

Goddag!
Idag har jag varit pigg, somnade vid halv tio igår, var så grymt slut, haha. Åt lunch med mormor på exotic, mmmmmmm :) efter det gick vi på stan och köpte lite presenter till mig tills jag fyller år, underbart! :D Sen har jag också beställt tid för min stav att försvinna, detta kommer äga rum om prick en vecka, usch jag är nervös, det kommer bli grisigt, tur att jag är väldigt bedövad :) 

Tror inte att det blir någon träning för mig ikväll, jag förbannar min fossing för detta, den vill inte vad jag vill :O När jag går är det absolut inga problem, dock när jag vrider den i olika lägen smärtar det otroligt, vilket händer när jag springer, OCH vi ska till långsele nästa helg, om jag inte är 100 % då vet jag inte vad jag tar mig till, så oerhört svåra matcher och det kommer bli så himla kul! Jag ska be några böner :)

Seeeeeeen så har vi börjat prata om hur vi ska fira min och Ribbans 18års dag, Iza fyller mittemellan oss så vi har tänkt ha en gemensam stor fest, säger inget mer om det nu, men det kommer bli läckert! ;) pusshej!


p-skit

Nu har jag tagit ett beslut, jag vet inte om jag ska berätta det innan det är gjort.. hehe ;) nä men det är inget drastiskt, jag ska ta ut min p-stav. Efter ha mens oavbrutet i nästan ett år börjar det bli dags känner jag, och inte en dag för tidigt! Den här förbannade jävla staven har nästan bara varit till besvär, följ mina förändringar:
* Mindre mängd mens men i mycket större utsträckning 
* Sämre hy
* Mycket mer mensverk
* Mindre pms
* Mindre bröst (kan bero på att dom blev större av mina p-piller jag åt innan)
* Mer ofta huvudverk
* Mer känslig både fysiskt och psykiskt

ja listan var nästan bara negativ, så jag har höga förväntingar på mig själv nu när jag tar bort den. Dock kommer jag aldrig klara av att minnas äta piller varje dag igen :/

Men nog om tråkigheter, vill ni veta hur mycket lyx jag har unnat mig ikväll? Tog ett varmt skönt bad med underbart badsalt och doftljus, när jag klev upp åt jag världens godaste räkor innan mamma gjorde mig en omelett, brukar inte tycka om ägg, men den var helt okej :) sedan masserade mamma mina fossingar och nu väntar jag på att united 93 ska börja, en perfekt bakisdag! Fast jag är inte bakis :) hihiih

Imorgon ska jag luncha med mormor, blir thaithai skulle jag gissa, mumma :) och ska visa lite saker jag önskar mig när jag fyller år, nu är det inte så himla länge kvar!!!!!!!!!! :) pusshej



Amnesia

God morgon
kvällen igår vart väldigt rolig, jag och Sandra fixade oss hos Erik en massa och söp till lite, haha sen hälsade vi på styrman en sväng innan vi drog vidare till en fest på östermalm, var där ett tag och myste med fint folk innan vi for till varvet och festade där med massa härliga människor! Idag mår jag bra trots omständigheterna, var full som ett ägg när jag tillslut kom i säng och somnade vid sextiden, vill inte veta hur mycket alkohol det luktade i mitt rum på morgonen, haha mamma kom in, sniffade lite, öppnade fönstret, gick ut och kom tillbaka med ett glas vatten, söt hon är :)

Vi ska och kolla på min match snart i arcus som jag inte ska vara med på :( känns faktiskt väldigt tungt, hade velat se nu vars man står i laget och vilka som ska spela vars osv, men men men, jag helar mig istället :)




ja, hade inte så mycket mer bilder, haha hejdå :)

Juste, idag grattar vi Simon på sin 18års dag, hoppas det blir gött! :)

Lördag

godkväll!
Nu sitter jag här hos Sandra och myser :) vi har precis varit på hockey och hejat på luleå, tyvrr blev det ingen vinst men det var trevligt ändå. Den härliga andan i cooparena fick oss båda att bli väldigt festsugna, och på grund av stukad fossing spelar jag inte imorgon vilket betyder att fest går att räkna med ;) eller den är inte helt stukad, slog bara upp min vanliga skada och foten svällde som en ballong. Så nu överväger vi en massa alternativ, kommer bli bra hur som helst :)

Måste ju också nämna att vi vann båda matcherna idag vilket betyder att vi får fara till långsele i slutet på januari, och jag tror det är kvartfinal då, fattar ni!? kvartsinal i sm, hur bra är inte vi?

Nu ska jag supa till lite, pusshej!

Fredag

Helt sjukt hur fort denna vecka gått, helt plötsligt är det helg igen, beror nog på att jag haft så mycket att göra hela tiden, nu i helgen ska jag pusta ut ordentligt, för andra helgen i rad.
 
Idag har skolan varit lugn och mysig, efteråt gick vi några stycken och fikade mycket gott och myste på ett bra tag :) ikväll blir det bara mys för min del, Vickan bjöd med mig på lite fart och fläkt men jag vill vara pigg imorgon och har dessutom blivit bjuden till mormor på räkor och lets dance, får se hur jag gör :) 

Iimorgon har vi cup, sm-kval på hälsans hus från 1000 till 1630 beroende på hur det går :) kom gärna och heja! Efter det blir det hockey med Sandra, ska bli väldigt kul, har inte varit på a-lagets match en ända gång denna sesong :o

Och match även på söndag, dock 11-manna, grymt kul! pusshej

Observera gärna detta inlägg som jag skrivit i josses blogg, galet jag vet :O


Torsdag

Jag är så arg på min tandläkare så det är inte sant, vilken idiot! För det första så var han väldigt otrevlig, för det andra så är mitt problem att jag slår ihop med mina framtänder ibland när jag pratar eller tuggar, det problemet löste han genom att slipa ner mina tänder!?!!??! Det är ju just det som händer när dom slår i varandra, att dom slipas ner så det börjar ila, problemet har ju bara blivit värre, nu ilar det ännu mer, visserligen slår dom inte i varandra lika mycket mer, men det var ju inte precis den lösningen jag hade väntat mig.. less!

Nu sitter jag här och har precis ätit, har också lyckas läsa ut min bok så jag har inget att längta efter nå mer, haha :( Måste be min mamma fixa mig en ny, gud vad skönt att jag kommit igång med läsningen igen, det är så himla skönt!

Måste också bara nämna vilken otroligt rolig aerobic vi hade idag på hälsan, älskar verkligen mitt program!


Idag har vi firat lilla Joel som var första 91an i klassen att fylla 18, grattis! :)

Onsdag

Träningen igår blev precis som jag trodde, väldigt väldigt jobbig och idag har jag en äcklig träningsverk :o Efter skolan har jag haft mycket mysigt, jag och ribban for först och åt sushi, mumma! :) Sen köpte vi massa onyttigheter och for hem till mig för att träna på dansen som vi skulle lära ut imorgon, men fick veta att det blir uppskjutet så vi såg Saw 1 istället, var länge sedan och den var hemsk :( Nu kommer Oskar snart till mig, ännu mer trevligt denna dag, njuter som bara den av att vara träningsledig!

Fick veta idag att jag fick vg respektive mvg i psykologi och lpl i slutbetyg, hade velat ha två toppbetyg där men känner mig ändå rätt nöjd :)

Haha imorgon ska både jag och Rebecca till tandläkaren typ, önskar lycka till till oss båda! :D pöss

Sushi-Ribban :)

Tisdag

Bloggade aldrig igår, hade inte tid och ork, har egentligen inte det nu heller, vill bara läsa min bok :) haha. Nä men mamma har gett mig "Gömda" av Liza Marklund, sjukt hemsk bok, det går inte att sluta läsa :s Har egentligen lektion nu men ingen skulle typ gå så jag gjorde det inte heller, känner mig som vanligt väldigt dum, men det är ju ingen idé att jag går själv på en lektion :p

Har även haft körlektion idag, gick rätt bra :) vaknade också med öroninflamation imorse, hör typ ingenting med ena örat och har grymt ont, men jag har inte alls tid att äta någon jävla medicin så det får vara, går förhoppningsvis över :) ska också till tandläkaren på torsdag, är så less på att dom har struntat i mina klagomål så länge och nu ska jag inte ge med mig! Raporterar mer sen om vad det gäller osv :) Nuuuu ska jag gå och läsa fram tills min asjobbiga träning ikväll, ha en trevlig dag! Puss

Haha Robin har knäppt massa fina bilder med min mobil :)
   
   
Bildkvalitén är inte den bästa för han använde typ maximal zoom på alla bilder, men visst är dom söta? :)

Söndag

Fick sova ut i morse och det var underbart! Sitter ändå här nu och är helt slut, blir en väldigt tidig kväll ikväll :) Har inte gjort speciellt mycket idag, hade träning där vi spelade hela, tränade inför futsal sm, spännande det kommer bli :D for sedan på Hockey med Jossan och även Beccy kom efter ett tag :) Luleå vann med 5-3 och det var en bra match :)

Sen vill jag bara säga till er att jag ska inte tattuera mig bara för att göra det, det är något jag och mormor har lovat varandra i flera år att vi skulle då jag fyller 18, en gemensam sak för oss två, kommer bli jätte bra :)

Jooooo, vi for förresten på bio igår, och såg australia, mycket bra film! Väckte mycket olika känslor, rekomenderar den! :)


Lördag

Idag är jag helt slut, träningen imorse kändes som att den varade i en evighet, det var jobbigt :( Sen for jag hem och åt mig väldigt mätt och belåten innan jag for iväg och gjorde massa ärenden med mamma och mormor, som sedan skjutsade mig till ishallen för att kolla J-20 möta HV med Jossan och Beccy, dom förlorade tyvärr med 3-4 :( Ikväll ska jag vara med Oskar, vi kanske går på bio eller gör något annat slappt, somsagt är detta en mys-helg för min del, inget galet ska hända :) Imorgon har jag relativt tidig träning och sedan ska jag vara med Ribeka, vi ska träna på att lära ut våran dans, Beccy försökte hjälpa mig lite igår men jag känner att det kommer bli kaos, måste nog snacka med Maggan..

Nu ska vi se om jag hinner vila en stund innan jag gör något annat, vore bra faktiskt :)

Jag saknar mina jeans!!!!! Nu har jag varit utan dom i snart tre månader, köper typ nya på måndag........

Nöjd

Jag glömde ju att skriva om min och Rebeccas dans, som jag hade så sjukt mycket panik över igår, ja den är iallafall klar idag, haha förstår ni!? Jag trodde inte att vi skulle klara det på en vecka, men vi gjorde det på 20 min, i'm so proud! Och det roliga är ju att den inte totalsuger, nä det här kommer faktiskt att bli roligt! Hoppas bara att vi kan lära ut den, haha :D

Jag har ännu inte slagit igång någon film, tror inte jag ids gör det heller, klockan tickar iväg och jag har morgonträning imorgon som alla lördagar, vore skönt om jag hade lite energi :)

EN till sak jag vill dela med er, nu har min mormor bokat tattuerings tid för oss, den tredje mars sitter vi där båda två och får något sött inpräntat på våra kroppar föralltid :D ingen av oss har dock någon aning om vad vi ska göra, så om någon har tips på hemsidor eller liknande där man kan se på tattueringar, meddela mig gärna! :)


mormor och jag :)

Fredag

Innan jag skriver något måste jag hylla min klass, bara för att alla har sånna jävla vinnarskallar, love it! Haha vi lekte idag på idrotten, det var riktigt krig ;)

Sen vill jag hylla mig själv för att jag håller mitt löfte, ENDAST mys i helgen ABSOLUT inge alkohol! Myste på ikväll med Josse och Beccy, även Rebecca slöt upp efter en stund, såg lets dance osv :) Sen vart dom sugna på party och drog vidare till sunderbyn, men jag for istället hem för att mysa här hemma :) tråkigt tänker ni, bra tänker jag! Nä men jag är verkligen inte i skick för att göra något dramatiskt, jag måste varva ner mitt liv några varv och vila upp mig ordentligt innan jag tar fart igen efter sjukan :) Känner mig som en gammal jävla kärring men jag lovar dig Jossan att detta inte är långvarit! ;)

Imorgon blir det träning, stan(?), hockey och mys :) Men mina föräldrar drar mest troligt till mina kusiner i byn, vore kul att följa eftersom att man inte ser dom allt för ofta, men jag tror jag håller mig till mitt schema :) Nu ska jag slå på en film och äta lite popcorn :) pusshej!


Torsdagkväll

Vilket betyder att det är fredag imorgon? haha känns verkligen inte som det. Blir en väldigt lugn helg för min del, absolut inge alkohol, massa mys passar mig bäst i detta läge :)

Måste bara skirva att nog har jag tur som kan sitta och kika på en gorgeus liten sak hela dagarna, skönt att skolan börjat igen :) hehe. Nä men seriöst jag har grym ångest över dansen som vi ska ha, vi ska då lära ut den till åk 9 bergviksskolan, hoppas alla där är lite efterblivna ;)

orkar inte skriva mer ikväll, ska se lite gossip girl nu och längta efter Nate, puuuh märks att jag varit singel ett tag nu, haha. Puss


Skola och körning

Det känns bra att komma tillbaka till rutinerna med skola och träning igen, dock känns det trist att inte ha mycket tid till annat, jag och Ribban ska ha ett danspass klart till på torsdag, när ska vi upptagna kvinnor ha tid till att göra det? Som dessutom inte dansar något på fritiden eller nå :s haha det kommer bli en utmaning :) Hade då skola och körning idag, körningen gick riktigt bra och jag känner att det inte är långt bort nu, måste bara plugga ikapp teorin till där jag är i körningen, tror jag gör det ikväll efter träningen så gott som jag orkar :)

Nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, vilket får mig att tänka på sommar och Josefin Lämsä :) längtar verkligen till att få resa till varmare breddgrader samt svensk sommar, hoppas på underbart väder detta år, har blivit besviken allt för många gånger nu :o

Nu måste jag skynda mig att byta om, ska dock bara vara med på typ halva träningen, skippar nog snabbheten och intervallerna pga fortsatt hosta :o pussshej!


jag har saknat dig på lovet pussribban :)

Attans

När jag kom till körskolan var det ingen där, antingen så har jag missat på tiden eller så har han det, hoppas verkligen inte att det var jag så jag får någon saftig böter hemskickad :s har nog dåligt samvete för att körkortet ska kosta så förbannat mycket, vi håller tummarna! Istället satt jag kvar där och gjorde lite teori innan jag begav mig hemmåt för att steka lite plättar till mig och min bror. Sen bestämde jag mig för att jag ska spendera denna dag i lugn och ro, har precis tagit ett bad och unnat mig diverse olika lyxgrejer, underbart! :)

Men jag och Sara har städning imorgon på intersport, vilket inte kommer att hinnas med för vi har träning en väldigt dålig tid, så vi måste fara och göra det ikväll :s där sprack mitt lugn, och jag kommer bli äcklig om händerna efter att dammtorka där i en evighet (det är hål i alla diskhandskar) usch hatar verkligen det sunkiga stället. Men ja, bara att leva med det :)

Har bokat körning imorgon och massa dagar framöver, nu börjar allvaret, hoppas bara att jag får mycket ro till att plugga teorin men jag vet att iallafall Jossan kommer peppa mig som ett psyk, guuud vad skönt det ska bli när jag äntligen får börja köra!!!!!! :)


Hockey

Det blev en hockeymatch igår, dock så slutade det med att vi var endast två spelare, haha :D Men jag och Fagge for till rinken i 15 minusgrader, träffade ett gäng tappra män som varit där i tre timmar, all heder! Vi åkte i en kvart kanske sen vilade vi i typ en timme, haha och åkte sen tills som stängde :) efter det for vi hem till mig och bakade kladdkaka, som förövrigt blev totalt misslyckad, haha det blev ingen kaka utan en sås :) sen chillade vi bara på med film och gottgott :)

Nu är jag påväg in till stan för en körlektion, blir nog ingen långvarig trip för mig där, min bror är efterbliven och kan inte laga mat själv, jag tycker inte om tanken på att han äter mini-pizzor så fort han får chansen :O Men vi får se hur jag spenderar sista dagen på lovet :) pusshej!




Haha vi hade lite att gör så vi knäppte mycket fula kort, jag älskar face warp! Speciellt Ribbans härliga poser haha :)


Tisdag

Sjukt att skolan börjar om två dagar igen, har legat inne mest hela lovet och varit sjuk, hur kul är det :o? Så jag ska försöka ta vara på den sista ledigheten så gott det går :) Idag blir det hockey och bastu, tror inte att det kan bli bättre än så! ;)

Gårdagen var iallafall väldigt rolig med några undantag, förfest hos Danne med bra folk :) haha, hade mycket trevligt! Sen drog jag och Sabina in till Grace vid halv 11, resten kom mycket senare :p. Dansade galet mycket och det känns idag i mina fötter haha. Trist bara att det ska finnas så mycket bittra människor som bara måste bry sig. Frågan är varför? Jag tvivar på att ni gick ut första gången då ni var 18, kanske var det folk som fick er utslängda då? Ja jag vet inte, tycker bara det är trist och tragiskt. Och för er bittra så blev jag inte utslängd, tyvärr :) Och jag fyller år snart så då är det ingen idé att bråka :)

Har precis ringt och väckt både Fagge och Andre, den sistnämnda gick dock inte att få liv i, haha får försöka igen lite senare :) nu ska jag ta mig något i magen och tagga inför lite skridskor :)





Trettondagsafton

Hej
Idag har jag varit på stan med Jossan hela morgonen, köpte genomskinliga bh-band och lite klämmor, och en ögonfransböjare plus en rough :) Vart nöjd med inköpen trots att jag fortfarande är utan kort och äger väldigt lite kontaner på grund av det :s

Ikväll blir det fest på malmudden med härliga människor, är lite rädd för hur det ska gå med tanke på hur svag jag fortfarande är i min kropp, hur kommer den reagera på alkohol? Det är ju frågan, haha hoppas det går bra :) Nä nu ska jag och Josse laga lite mat, hehe mums :)

gammal bild, puss på oss! ;)


Happy day!

Idag är jag så oerhört glad, min kroppstemperatur ligger på under 37, vilket betyder att jag är frisk :D känner mig väldigt pigg också :) Jag och mamma for till piteå i morse men tyävrr så förlorade båda liralagen i kvarten, men det var mot väldigt bra lag och vi hade endast tre avbytare på två lag, tungt :o Och när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen, en resa utanför huset för första gången på typ en vecka blev en stor påfrestning, haha. Men nu känner jag mig återställd :) blir nog mest troligt utgång imorgon vilket är det ända jag har kunnat se fram emot hela min sjukdomstid. Till och med mamma har peppat mig inför denna utgång så jävlar vad kul jag ska ha!

Sen en annan väldigt rolig sak som händer på tisdag är att vi är några stycken som ska fara och spela hockey :D:D:D satan vad roligt det ska bli :D haha jag är grymt taggad, hoppas på att inte vara allt för bakis :)


lägger in en väldigt ful bild dagen till ära :) haha puss!

Lördag

Är så less på att vara sjuk just nu, men idag är febern låg och förhoppninsvis är jag helt kry imorgon. Fick dock besök idag av Oskar :) Vi såg batman, väldigt bra film! Och jag blev pigg av att få sällskap :) fast jag orkar inte se hockey med min familj just nu, herre gud dom är tokiga allihopa, nyss blev det mål, okej jag ska erkänna att det var ett jävligt snyggt mål men alla skrek så jag blev livrädd, och sen satt pappa och mattias och skrattade i typ fem min? För att det var så snyggt, galet :s

Aja, imorgon ska jag och mamma besöka piteå för att heja fram mitt lag till semifinal, hoppas det går bra! :) Sen ska jag bege mig till fröken Åkeblom för att få mitt hår klippt, hehe spännande :) Ha en trevligt lördag mina vänner! Puss

..mål igen, hjälp

årsresumé

Eftersom att alla verkar göra en sådan gör även jag det :)

Januari:
Bröt med Simon och blev singel på riktigt för första gången på nästan två år. Vännerna har aldrig varit viktigare! Vann inomhus dm och for till långsele och spelade sm kval, haha gick väl sådär

Träffade även Jocke
En väldigt lugn månad, men samtidigt väldigt påfrestande och känslomässigt jobbig.

Februari:
Ägnade hela denna månad till att umgås med Jocke, även med kompisar, mycket fotboll, endel cuper osv, lite fest, blev 17. Tog slut med Jocke osv :)


Mars:
Var till en början en jobbig och tjorvig månad, festade på minus trettio festivalen, älskade Danny när han var med i lets dance som aldrig förr. Hade massa matcher, for till Thailand, såg en människa dö osv.


April:
Fick Salmonella från Thailand, vann internetbay, satte in min p-stav, festade hårt och i stort sett varje helg plus lite till, hade mycket myskvällar med underbara vänner, var på en "blind date" haha


Maj:
Var på Grace för första gången på valborg, träffade massa nytt folk som jag började umgås med, serien startade, stukade min förbannade fot och blev borta resten av månaden, solade och myste i det härliga vädret, första doppet


Juni:
Gick ut ettan, hade massa träningsläger, myste mycket med tjejerna, midsommar hos mig plus andra fester, sommarjobbade, umgicks mycket med Emil, började umgås med Jossan

Mysigaste månaden, helt klart :)<3

Juli:
Sommarproffs läger i Umeå, pdol plus massa andra fester, fick ett nytt sommarjobb, började umgås med Robert, mycket mys med Jossan och andra, sol och bad!


Agusti:
LK, jobbade och festade där, klar med allt sommarjobb, blev tillsammans med Robert, mycket fest och utgångar, massa fotboll, mycket mys med alla möljiga människor, hade sovsällskap nästan varje natt, började tvåan och fick en underbar klass,


September:
Festade varje helg om inte mer, mycket fotboll, skola och Robert, Liras 75års fest där jag upptäckte att jag verkligen älskar att stå på scen! Robban flyttade hemifrån och jag pratiskt taget bodde där.


Oktober:
Skaffade gymkort och älskade dans mer än någonsin! Fick börja spela innebandymatcher för luleå city, var hårmodell och fick rosa hår, haha :p, färgade mitt hår brunt, mysiga fester och utgångar, hängde mest med Fagge och Andre, första klassfesten med nya klassen, for till Viktors stuga och firade att han blivit 18


November:
Halloween på stålverk 80, väldigt mycket med skolan, mysiga fester, tog slut med Robert, kollade mycket hockey, mycket mys :)


och jag ids ärligt inte skriva om December, det var ju nyss :) Har ändå tagit mig typ en timme att fixa detta så jag känne rmig rätt less, har säkert glömt massa grejer också men det kan inte hjälpas. Var faktiskt bra att göra en sån här, då vet man vad man kan jobba på till nästa år :) haha pusshej!

Nyårslöfte

Eftersom att jag spenderade många timmar ensam på nårsafton fick jag mycket tid till att tänka igenom ett bra nyårslöfte. Och kom fram till att ett bra löfte för mig skulle vara att tagga ner! Haha, efter lite diskussion med mig själv och Fagge insåg jag sen att vad finns det egentligen för anledning till att tagga ner? Jag är ju bara mig själv och gör det som faller mig in. Nä det är helt klart jag och jag ser det som något positvit. Istället ska mitt nyårslöfte bli att strunta i vad alla andra tycker om mig! Eller kanske inte mina vänner osv, men folk som pratar och tycker en massa utan att egentligen känna mig.

Så det ska bli det ända egentliga löftet jag ska försöka hålla :) Vilket kommer bli en utmaning i sig, men jag ska göra mitt bästa :)

Och för alla som är intresserade har jag typ högre feber idag :o Vilket betyder att jag blir sängliggandes och missar cupen inte bara idag utan även imorgon och mest troligt på söndag med.... Väldigt väldigt trist men jag får finna mig i det.
Puss allihopa och jag önskar mitt lag lyckatill i innebandyn idag :)


Smurf

Jag har som sagt inte varit så här sjuk på väldigt många år, men en sak är ny. Jag är blå om mina händer, ben, om halsen och runt munnen. Verkligen obehagligt och jag fattar fortfarande inte varför :s Kan ha att göra med min dåliga blodcirkulation kanske? Aja hoppas att det har försvunnit helt till morgondagen, det är ju inte speciellt läckert precis :P haha

nu ska jag krypa upp i soffan med mamma och se sex and the city filmen, såg den igår men kan se den även idag för mammas skull :)

Stackars farfar har fått fara in till sjukhuset igen, han fick komma hem någon dag innan jul men fick då kräksjukan och har nu haft det i typ en vecka, han får ingen näring stackarn :( han var så deppig igår och sa att han kommer nog inte bli frisk förräns till midsommar, men det vore ju verkligen hemskt :o hoppas på en bättring nu när han får drop osv :)




såååå skön låt, men som sagt, brittan leverar alltid ;)

Nyårsdagen

Jag valde att inte blogga alls igår, väldigt klokt av mig tror jag. Hade nog mest gråtit ut min frustration för er kära läsare, haha :). Men nu är nyårsafton över, och jag blev sängliggandes med hög feber som väntat, DOCK så vart jag inte ensam på 12slaget, min invalide vän Sebastian erbjöd mig sällskap och självklart tackade jag inte nej! Jag blev typ frisk när han kom, haha nä men jag blev väldigt mycket piggare och det var skönt att slippa vara helt ensam :) Så vi gjorde det bästa av situationen och såg film och åt glass och massa annat :)

Idag har jag knappt någon feber alls, kanske pyttelite, nu är hostan som värst och det är ju ett tecken på tillfrisknande :) Men jag ska totalvila hela denna dag plus morgondagen! Blir ingen inneabadycup för min del som jag sett fram så mycket emot :( laddar istället inför stepin-cupen på lördag, hoppas att jag är återställd och spelklar tills dess :)

Och måste säga tack till er som var söta och ringde/smsade mig för uppmuntan, glud värt :)

Nu väntar jag bara på att alla ska vakna och lägga in bilder från gårdagen, kan bara föreställa mig hur fina alla var :)


Jag för väldigt många nyår sedan :)

RSS 2.0