Slutet på ett fint år

Sitter här och är väldigt sentimental, har precis läst ut sista Harry Potter boken, det får mig alltid att bli lika ledsen bara för att jag vet att det inte kommer mer historier. Förstår inte för mitt liv hur man kan skriva en sån lång och gripande historia! Det tog mig två dagar att läsa ut boken, delvis för att jag varit sjuk, och delvis för att det absolut inte går att sluta när man väl börjat!

Lyssnar dessutom på en låt som jag finner väldigt fin och sorglig

Har aldrig gillat någon av hennes låtar men denna har jag fastnat för!

Nä nu ska jag istället blicka mot morgondagen, hoppas på ett gott nytt nyår och det är jag helt säker på att jag kommer få! En superhärlig lokal med superhärliga tjejer, känner ungefär hälften så det ska bli väldigt roligt att även träffa massa nytt folk! Jag valde att äta hemma med min familj plus dom vi alltid firar nyår med, känns som en tradition, plus att det var väldigt länge sedan jag träffade dom, så det ska också bli väldigt trevligt!

Vill bara påpeka att på fredag är det två veckor tills min älskling kommer hem. Kan inte fatta hur tiden kan gå så här förbannat sakta! Vill samtidigt tacka alla underbara som hittils gjort tiden superrolig! Ni betyder väldigt mycket :)

Jaja nu ska jag sluta vara blödig, gott nytt år på er allihopa!


I brist på annat

- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Det måste jag väl ha gjort, kommer inte på något på rak arm men..

- höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade något?

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Nä, eller Helena blir väl snart, om det inte går över till nästa år :)

- dog någon som stod dig nära?
Nä :)

- vilka länder besökte du?
Rhodos och Finland

- är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
Det vet jag inte

- vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

2 maj såklart, min och Johans dag :)

- har du varit sjuk eller skadat dig?

En knäskada, men annars bara småsvammel

- bästa köpet?
Typ mina uggs, de har varit sjukt sköna nu i det kalla vädret!

- vad spenderade du mest pengar på?

Småsaker som fika osv

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja!

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?

Mayhem och Sexy Bitch!

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Har haft ett stort problem hängande över mig nästan hela året, så jag tror jag varit ledsnare. Men samtidigt gladare också :)

- vad önskar du att du gjort mer?

Festat, hehe

- blev du kär i år?

Jaaaaa :)

- favoritprogram på tv?

Top model!

- bästa boken du läste i år?

Hypnotisören tror jag

- något du önskade dig och fick?

En tempurkudde :)

- något du önskade dig men inte fick?



- vad gjorde du på din födelsedag 2009

Festade tror jag 

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Jo, faktiskt

- hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Bekvämt :)

- vad fick dig att må bra?

Alla vänner osv :)

- Bästa nya människan du träffade under året?

Behöver nog inte ens svara på det men jag gör det ändå, jojje hihi

- årets sötaste?

Återigen min johan!

- årets besvikelse?

Vet ej 

- årets bästa?

Seriesegern!

- årets snällaste?

Men jag veeeeeeeeet inte

Året har varit?
Fint :)


Måndag

Är heeeelt slut efter heldagen i arcus. Inte för att träningarna var speciellt jobbiga, men det tar på krafterna att vara aktiv en hel dag. Vi betade igeom ett teoripass och tre träningspass. Var väl kanske inte sådär jätte givande, kändes som att det mest var till för tränarna och de yngre deltagarna, men jaja nu är det avklarat! Är dock öm i nästan varenda kroppsdel efter hårda närkamper med killarna som var med. AJ!

Väntar nu på mat och sedan ikväll blir det nog något mysigt, Sandra skrev precis och är sugen på att göra saker.. hehe

nä, jag vet inte vad jag skriver.


Förresten så fortsätter min Harry Potter feber. Pricken över i:et var såklart femmans film igår men idag har jag tänkt börja läsa den sjunde boken igen, minns nästan ingenting inser jag efter mitt nördsnack med Jullan. Som för övrigt är precis lika insnöad som jag i trollkarlsvärlden!

Nu ska jag ta en STOR SKÖN SNUS (visst är jag cool Johan? Nästan lika cool som dig nu) och smida planer, pusshej!


We miss you SINGAAAAHHHankan ;)

ps. Dig med jojjeboi (eller iallafall jag)

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nä nu börjar det spåra. Pöss

Söndag

Skulle ta en lugn och mysig kväll igår. Men det gick inte alls. Min käre bror drog hem halva sitt hockeylag till oss, och jag skojar inte, alla hade damp. Skrek och levde om värre än värst, fick tillslut nog och begav mig till Jullan för att mysa med henne och Kaj. Tanken var att vi skulle ut på Allstar en sväng, det blev aldrig så. Vi stannade hemma och såg Harry Potter istället ♥ Ytters trevligt :)

Idag har jag hunnit beta igenom ytterligare två Harry Potter-filmer så nu är jag uppe i fem filmer på tre dagar, kalla mig nörd eller stalker, men jag är kär :) Nu vill jag så förbannat se den femte filmen och det är den ända vi inte har hemma, gaaahh, kanske far och hyr den..

Imorgon är det en heldag på Arcus med massa träningar, har blandade känslor inför det. Men hoppas att det blir roligt!



pusselipuss



Hehe nu har jag och mamma hyrt filmen :)

Annandagen

Idag började mellandagsrean, och självklart skulle jag jobba denna kaosiga dagen. Fyfaaaaaaaan vad jobbigt det har varit. Äckligt mycket folk på stan och irriterande stressade människor. Sju timmar kändes som en hel evighet. Men nu är det äntligen över och jag har tjänat välbehövliga pengar :)

ska lägga mig på sofflocket efter maten och ligga kvar där! Ingen människa i världen kommer kunna rubba mig, haha.

Hade en mysig kväll igår med BK, vi hyrde film och avrundade med en bastu. Fan vilken finne hon är den där Beccy, jag höll på att svimma efter ett tag, men enligt ryktet bastade hon så hårt med en av sina vänner att denne spydde, hmm...

Godnatt mina vänner! Och skänk en tanke till de som föll offer för tsunamin för fem år sedan, usch vad hemskt!

pössss


Nuuu var julen över, mysigt som vanligt, och nu önskar jag innerligt att jag hade min fina pojkvän här med mig. Fick allt som jag önskat mig, så nöjd är jag iallafall :)

Juste, kvällen igår var väldigt rolig! Dock så fick nog vi alla tjejer lite för mycket i oss. Hehe men sånt kan vara kul det också :) 

En sak som inte är kul är att jag förlorade min plånbok på något vänster, har nu fått spärra alla kort och vara arg, jävla skit!

Jaja nu kommer jag somna, puss


Jag och bror ett antal jular sedan


Gästblogg rooooow roooooow

hallå gott folk!
Malino är grinig på låtvalet och vill dansa till carola hela jävla tiden.
Tinitus har ikväll fått en innebörd.
Jag gästbloggar av den anledningen att jag inte hade något val, handbojorna sitter fast i skrivbordet och jag måste skriva för att komma loss. Milano är en boss, chef och diktator, på samma gång!
Jag vill ägna mina rader åt hemvändarna. 20-2 januari glöder Luleå, hemvändarna är på plats. Tid, råd och lust att festa som aldrig förr. Vi hemvändare på festen vill rikta ett tack till alla andra hemvändare som kör med oss varje jul.


God Jul och Gott nytt år.

Hälsningar
Waldorf''


Onsdagsklubben

Hej mina vänner!

Dagen igår var väldigt underhållande. Vi vad då på basket, efter det for vi hem till Bobban och spelade mini-migg som jag blev så retad för att jag hade tagit med det till basketen, men då passade det ;) haha vi tävlade lite och jag var ganska bäst :)

Sen drog jag och Rowrow (Sandra) till Kaj och såg en film med henne som vi hyrt, fruktansvärt dålig! Handlade om blandannat en kille som hade ett förhållande med sin lösmurra, slutade med att murran tog livet av sig för att killen var otrogen, sogrligt alltså!

Nu ska jag snart till stan med BK för att sälja mitt förköp till Grace imorgon, känner ingen som helst lust att gå då jag ska festa ikväll och ska jobba hela annandagen, det vill jag helst inte göra bakis!

Och ikväll väntar alltså bio med BK och sedan onsdagsklubben :) Hoppas folket inte sviker trots att man festar inpå julafton, ska bli mysigt :)




pössis

dan före dan före dopparedan

Haha idag har vi haft "julkunskap" i skolan. Visste ni t.ex att vi firar nyårsafton för att det var då Jesus blev omskärd? Eller att midsommarafton egentligen är födelsedag till Jesus kusin eller något sånt, haha knäppt egentligen.

Annars så har jag varit hos min tränare och fått massage, min rygg la ner igår och slutade fungera, idag är det bättre med har fortfarande väldigt ont :(

käkade sedan på stan med Ribban och Sandra, och ikväll blir det (hör och häpna) baaaasket! Jag Sandra Robin och Kim ska på basket, haha inte riktigt min grej, men det kommer säkert bli trevligt :)

Pratade precis med min Johan i telefon, känns som att det var år och dagar sedan sist, inte bara en vecka, sjukt..

Jajaa nu ska jag inte deppa, utan längta till Julen istället! Dessutom ska jag och BK på bio imorgon och se Avatar, spännande, jag tror den kommer vara grym!


Någon mer än jag som är less på snöstrom och iskyla? fyyyfan..

Måndag

Nu är julshowen avklarad, jag säger som Jullan brukar fyyyy i fittan vad roligt det var! Vi var supergryma! Har några filmer därifrån men tyvärr ingen som är bra på vårat nummer.

Men ursäkta, vad hände med att det var typ 15cm snö imorse när jag skulle till skolan? Och vad hände med att det snöade hela jävla dagen så nu är det typ en halvmeter snö ute, helt galet! Men faktiskt lite mysigt såhär till jul :)

Haha jag brukar ju som vanligt inte vilja kolla mitt kontokort efter att jag varit på krogen, och gjorde i vanlig ordning inte det efter i lördags, men idag då jag skulle köpa en julklapp till min bror medgavs inte köpet, paniiiiik! kollade sen hur mycket jag hade kvar och det var knappt en hunka... faaan vad less! Minns dock inte hur mycket jag hade innan men nog var det runt 500 iallafall.

Morgondagen är lugn, har en lektion och sen ska jag till min tränare för att få massage, behövs verkligen!

ska äta ett mumsigt mål mat nu innan jag kryper ner med min bok.

Johan, saknar dig!









lite roliga  bilder från våran uppvisning =)

Bävermens

Idag mina vänner är det inte lätt att vara människa. Har inte mitt vanliga bakis-illamående, får aldrig det efter tvådagars, och det är ju skönt iofs. MEN det ända jag har orkat göra idag är att se film på film, sova, äta och framförallt dricka vatten. Uuuusch vad jag var fuller. Haha jag Sofia och Jullan gick genom hela jävla stan och det slutade med att jag bara låg på backen, tillslut lämnade jag de två galna kvinnorna liggades på backen och åkte taxi hem, skööööööööööönt.

Imorgon får man ju inte glömma att komma på våran julshow med hälsan, vi har grymt uppträdande iår, och jag litar på att tvåorna också har gjort sitt jobb :)


Nu ska jag bänka mig framför en film med en skål popcorn :) mmm, pusshej!


bild från fredags :)


Lördag

Nu är det Mallan som skriver, som det ska vara!

Jullan gjorde ett j'ätte fint inlägg, med en jättefin video :) hehehehe. tyckte det var lite roligt.


Men nu har vi varit på allstar och ätit, sen har vi gått hem till jullan och druckit mycket, mycket vin.. hehe

Nuuuuuu ska vi kanske till krogen, börjar bli lite för packade..

pussipussi hejhej.


Lördagsfest!

Yo bros! Jullanp här. Mawlino har tjatat i hela EN minut om att jag ska gästblogga här. Orkar inte med massa meningslöst tjat så jag gjorde som härskaren beordrade mig. Vad gör man inte för att få ha bra sex ikväll liksom?
Vi fistar lite smått. Vet inte varför. Varför ska man betala för att glömma bort en kväll? Nä nu börjar jag låta som min lillkusin Tove. Hon är för övrigt bäst i sverige på boxning i sin viktklass, hur coooolt?!?! Var tvungen att skryta lite, det kan jag inte göra i min egna blogg azzo..

Vi nöter Haj och Kaka och det får mig att bli sugen på TVÅ saker. Att bada i ett hav (haj) och att äta lite kolakaka (kaka). Men det skall vi ta och glömma nu för nu ska vi dra till alkisstjärnan och supa oss lite drunk.

So long suckers!

Full Mawlino leker med min bästa vän (min dator)

Fredag

Sitter och väntar på att mina babes ska komma, dvs Ribban Sandra och Kaj. Vi ska till Philip och.. ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom det är tänkt att alla vi ska vara nyktra ikväll, haha. Sedan ska vi KANSKE gå ut på cleo och dansa lite. Har för säkerhetsskull letat fram ett rött fult plagg i garderoben. Men vad gör man inte för att spara pengar såhär i juletid.

Imorgon är det iallafall jobb hela dagen från 10.00-17.00, sedan hem och börja festen. Tidigt med andra ord. Klockan halv nio har vi bord på Allstar och då har jag tänkt vara knall.. hehe. Där ska vi tillbringa hela kvällen. Förhoppningsvis kommer jag vara lika nöjd som sist :)


torsdag

idag har jag ingen feber, vilket är en väldig lättnad! Är så otroligt rastlööööööös. Ska nog upp och röra på mig imorgon, dock blir det nog ingen utgång, men på lördag, då jävlar!!!!!

Måste köpa de sista julklapparna! fast nu har jag köpt färglinser till mig själv.. hihi. första gången jag ska ha bruna ögon! Synd bara att jag inte har brunt hår för tillfället, skulle gärna vilja färga det, men vill ha blondt till balen så jag sparar det dit :)

bara 42 dagar kvar nu tills jag och Beccy ska äga thailand.. mmm vad skönt att ha något att se fram emot. Däremot har jag lite smått panik över balklänningen som jag ska sy upp därborta, känns som att jag har lite för höga förväntningar..

Äsch nu ska jag ta tag i lite plugg, pusshej!



Onsdag igen

Pratade nyss med Johan via msn!!!!!!!!! och äntligen har vi fått utslag i bloggen läs den gärna!

De verkar redan ha utsatt sig för lite farligheter vilket oroar mitt redan oroade sinne. Dessutom måste jag skaffa mig en mick till imorgon så jag kan prata med Johan! Hur fan ska det gå till?

nä nu ska jag inte göra detta till en blogg om rosvikseagles, men det är svårt att låta bli ;) haha.



Snälla någon gör mig frisk till på lördag! Jag behöver få gå ut och vara bekymmerslös :)

pöss


Onsdag

Är sjuk, kan inte sova, hela min kropp värker och min pojkvän kan inte komma och mysa med mig. Visst är det synd om mig!

Nä skoja bara, nog med självömkan. Från att ha varit så bitter på min kära Johan för att han ska lämna mig har det vänt totalt. Jag är nu endast glad för deras skull att dom får göra denna mysiga resa :) okej jag tycker fortfarande lite synd om mig själv, och nu har det gått två dagar av trettio, så jag ska väl egentligen inte uttala mig. Kryper nog på väggarna de sista veckorna.

I helgen ska vi tjejer ut och skaka ruuuuuumpaaaa. Längtar otroligt mycket, hoppas bara att jag är frisk tills dess. Har ingen lust att gå ut utan ork.


EN UPPMANING TILL ROSVIKSEAGLES!! Det har nu gått två DYGN sedan ni for, vars är updateringen i bloggen? :o

haha vilket osammanhängande och konstigt inlägg, lika bra att jag lägger ner bloggen på riktigt nu när jag själv inte ens fattar vad jag skriver.


Älskar dig Johan! Det var väl det ända relevanta


Gulligt va!? Tänk vad jag och min bror kan åsdakomma med lite ansträngning :)

Grattis Malin på namnsdagen

Min dag började så underbart som den kunde, hade endast en lektion och åt sedan på olivers med världens underbaraste tjejer! Men från att vara världens lyckligaste sitter jag nu här och håller på att expolera av ilska! Vad ska jag göra? Finns ingen hemma att ta ut den på och snart har jag massage, vill ju inte ge personen i fråga jag masserar blåmärken. Nä längtar oerhört tills jag får komma till Johan efter min träning och tycka synd om mig själv.

Imorgon ska vi ha lussemys hemma hos mig och se idolfinalen med mera. längtar väldigt mycket! :)

nu ska jag sluta skriva innan jag lyckas skriva något väldigt opassande. Men jag måste bara säga att det finns ingen som kan hata dig lika mycket som jag gör, dock så vet jag att det är många som delar min uppfattning men jag säger det, INGEN kan hata dig så mycket! Jävla **** ***.

Tur att jag iallafall har lite självbehärskning så jag förmådde mig att sätta stjärnor istället för det som jag menar.

Puss. hej.

Helg

Vilken fin helg!

Började med en inpulsresa till Happis med Ribban, Sandra, Annika, Sebbe, Anton, Empo och Viktor. Med grym musik i bilen kunde det inte bli annat än succé! Haha satan vad roligt vi hade. Besökte Alko, Subway, Ikea och frasses, mer hann vi inte helt enkelt.

For sedan direkt till Helena och Pierre där Jojje var barnvakt till Astrid, och vi hade minsann mysigt vi tre också :) Usch vilken underbar unge!

Lördag blev jobb hela dagen. Hade så ont i mina hälar efter dagens slut att jag var tvungen att använda heels resten av dagen, hehe. Gick på bio med BK och såg New Moon, jag säger bara över förväntningar!

Dessutom överraskade Jacob Black. SATAN vad snygg han var i filmen. Jag som sågade han totalt i början..

Nu är jag hos Jojje och ska på träning. Hejdå!

7 månader

Ja, tiden går fort när man har roligt. helt plötsligt har jag och Johan varit tillsammans i sju månader och nu är det mindre än två veckor tills dom far till Thai! Önskar dem såklart allt roligt dom kan ha, men samtidigt tycker jag synd om mig själv som kommer dö här hemma, haha. Tur att det iallafall är en roligt period i livet med jul/nyår osv så jag kan roa mig på annat håll :)

Igår var jag och Jojje på bio och såg luftslottet som sprängdes, bra film så klart! Men den kommer sist i min ranking av filmerna, jojje höll dock inte med.

På idrotten idag hade vi lekar och stafetter, jag har börjat inse att jag är aningen för tävlingsinriktad. Har skrapat magen på två ställen, pannan, knät osv. Dessutom vann vi aldrig, ovärt? haha jaaaa! nåja det var väldigt roligt iallafall.

Elina bara så du vet har jag väldigt mycket träningsverk av ditt boxpass, det är med stor möda jag kan skriva denna text, kul då att vi har galen fys ikväll...

Det var allt jag hade att dela med er denna gång, puss!


Haha den roliga bilden från allra första klassfesten på gymnasiet
Arg, Glad, Ledsen, Full ;)

RSS 2.0