hejsi

Idag har det varit en lugn och skön dag, skjutsade min karl till flyget imorse som skulle till Stockholm. Voj voj att han ska börja med utbildningsresor, vuxenpoäng! Sedan har vi haft lilla julafton hos Elina, fick jätte söta saker, gulliga tjejer!

Nu är jag klar med alla julklappar, ska bara köpa något litet och sött till Jojje, och en liten klapp till vovven zorro, haha!Nu är det bara en timme till Filip och Fredrik möter Stefan Holm i vem kan slå Filip och Fredrik, som jag längtar! haha älskar alla dem människorna som är så otroligt smarta och allmänbildade!!

En söt bild från lördags hos jennipher, haha awsome kväll!


PS. Firework med Katy Perry är underbar!

Lördag

Hej!
Idag har jag jobbat på världens fullaste akademibokhandel, fyyyfan vad folk det var. Kö i hela butiken hela dagen! Var helt död när jag äntligen slutade och fick gå till kultan för att jobba med laget, ännu mer folk! huva

Sitter nu hos Jenfi och dricker vin, mycket mysigt. Vi ska på allstar och mysa. Puss!

Torsdag

Hej allihopa!

Idag är det snöstorm ute, har endast vågat mig ut för att stoppa i motorvärmaren, men nu ska jag ta och bege mig till stan för julklapps shopping med Ribban, mysigt :)

Har förresten en väldigt rolig nyhet! Jag ska börja hålla i funky kidz klasser på inpuls med Sandra! Gud vad roligt det ska bli, finns inget som kan passa mig bättre :)

roltigt inlägg va? Hejdå!


hei

Nu har jag varit kass på att skriva igen, men jag glömmer bort. Det är roligare att läsa andras bloggar :)

Canarieöarna var iallafall underbart, vi hade dock otur med vädret, det var blåsigt och molnigt mest hela tiden, men jag lyckades få lite färg åtminstone :) Min lever fick dessutom ta mycket stryk, drinkar och vin varje dag, ibland börjades det redan då baren öppnade (kl 11.00) slutade i soptunnan en kväll till och med, efter att ha varit och röjt på Zig zags. Men det var kul!

I veckan står plugg och julklappsshopping på schemat för min del! Har omtenta på måndag som jag haaaaaaaatar. Kan inte lära mig hela människokroppen utantill, helt omöjligt!!!!!

jaha. imorgon har jag seminarie, kanske dags att läsa på nu?

Längtar till ett skönt juluppehåll från allt!

Trivs förresten som fisken i vattnet med mitt nya klubbnamn. Kul att ha Patrik som skriker åt en igen :)


Har förresten tänkt färga mitt hår brunt. Då kanske man helt plötsligt går och blir fjorre igen.. hehe

RSS 2.0