Sämsta tänkbara slut

Jag var så lycklig där ett tag när jag lyckades sänka febern med en och en halv grad, fast lyckades somna och när jag vaknade var den lika hög som innan......

Känns så trist att missa ett bra nyår, för har jag feber imorgon kan jag ju inte fara på fest och smitta alla, men om jag mår det minsta bättre kan ni räkna med mig! Dock nykter :) haha.

Men vad gör man om man är sjuk då? Kan ju alltid följa med mina föräldrar, och ändå sova bort typ hela kvällen, då får jag iallafall lite sällskap, för om jag ligger hemma och försöker bli frisk lär jag ju lipa floder för att jag tycker så synd om mig själv, haha åååååh det kunde verkligen inte bli ett värre slut på detta år, ångrar så fruktasvärt att jag tränade igår.....

Men men men, finns inget att göra åt saken, jag lovar att jag gjort allt som står i min makt, haha. Hoppas ni alla får en bra nyårsafton och ägna mig en tanke vid 12-slaget :) Puss!

Sjuk

Färgade somsagt mitt hår igår, blev inte så stor skillnad, endast pyttelite mörkare och fräshare :)

Sitter nu hemma och är nog den argaste personen i världen. Vaknade upp imorse med 39graders feber........ Imorgon är det nyårs afton, kunde det komma mer lägligt? Just nu käkar jag alla möljiga medicier, allt från naturläkemedel till Thailändska tabeletter och alvedon. Hoppas såklart på att vara frisk imorgon, men jag har inte varit så här sjuk på flera år, ser mörkt ut :(

Och om jag nu skulle orka mig till förfesten med alla brudar imorgon är jag utan tvekan den blekaste, haha alla skulle och solduscha idag (inklusive jag) men jag blir sängliggandes hela dagen, om någon har några tips på snabbt tillfrisknande, dela hemskt gärna med er!!!!!


 :) detta muntrar dock upp mig i allt mörker! :)

Jag och Fanny på stan :)

Danny

Det blev en heldag på stan idag, kom in runt halv 12 och såg såklart min älskling Danny, otroligt att han bara blir snyggare och snyggare,  grrrrrrrr ;) Gick sen med josse, Frida, Linnea plus Fanny och Wilma, söta dom är :) haha. käkade lite mat på Sub och inhandlade nyårs kläder, ska prova ikväll hos Frida och se om jag blir nöjd, annars finns det ju en dag imorgon också :). Ja ska somsagt till Frida på en stund med Josse, ska färga mitt hår bland annat, tror även Linnea skulle färga sitt? :) hihi spännande :D

Slänger även in lite fräna sång videor ;) den första är från i torsdag och den andra från idag, hihi :)

synd bara att den vart upp-och-ner typ, hehe men puss!

Jul

Alltså det är så trist när något hemskt händer en på julen, det är som att det sitter i alla jular framöver, och det blir extra hemskt för att det är just på julen. Jag tror att jag och min familj kom överens om att vara utomlands nästa år, det blir nog bäst för oss alla. Dock gick det inte så bra sist vi var det. För alla som inte vet var vi i Thailand, och tsunamin dränkte vårat hotell och förstörde våran semester. Annandagen är fortfarande en väldigt känslosam dag, som nu julafton också blivit.

Nä det skulle vara skönt att resa bort från all julstress nästa år, men samtidigt vill man ju som ändå inte missa det heller. Svårt :o Hoppas nu bara att nyår inte floppar, det är bäddat för succé men samtidigt vet man inte, jaja nu ska jag sluta vara så djup, det passar inte mig, inte alls :) haha.

Ha en god fortsättning allihopa! puss :)


Jag och min broder förra julen :)

Och jag denna jul, om ni minns det så jobbade jag på julafton, därav namnbrickan :)

Söndag

Gud vad underbart det var att sova ut imorse! Även fast det är lov har jag inte haft många tillfällen till att göra det :o Ligger nu och lyssnar på brittan, mysigt :)

Ska snart och köra igenom kroppen på ett tufft styrkepass med jossan, har legat lite på latsidan nu under lovet, men det ska det bli en ändring på! :) Har inte så mycket mer att dela med mig av idag så vi lämnar det såhär :) pusshej!



nu ääääär jag sugen på att bli blond........

Lördag

Vart en väldigt rolig kväll igår också, tur att jag inte bangade, haha :) Började hos en som hette Jens på bergnäset, förfestade ända in mot tolvslaget innan vi tog oss till Cleo, läckert att komma in gratis ;) hehe, dansade på där ett tag innan jag, Anna och Markus sprang över till Kafelino och dansade lite där också, haha! Blev inte allt för sent pga tidig jävla träning idag. Fy det var tungt, sjukt seg i hela kroppen :s sen for jag hem och sov i tre timmar innan Anna kom och plockade upp mig, så for vi till arcus och dömmde lite fotboll, haha det hände väldigt mycket roligt, kommer bli en lång text om jag ska skriva haha men jag måste fan ;)

Började med att vi skulle köpa en burgare på driven innan vi for till arcus, Anna stannade bilen för att ta emot maten och när vi skulle åka iväg gick den inte igång, haha vi stod där ett bra tag och kämpade med bilkö efter oss och paniken bara steg, tillslut började dom som var efter att putta iväg oss, HAHA. Efter typ en kvart fick vi igång bilen och anlände i arcushallen fyra minuter innan match! Sen skulle Anna som var huvuddommare singla slant, hon kastade upp kronan och självklart landade den på hennes skalle, haha! och tapper som hon är låtsas hon som ingenting, själv kunde jag inte sluta skratta. Men jag som linjedommare tabbade mig såklart också, skulle vinka till inkast och råkade istället slänga iväg flaggan flera meter, även då gick det inte att hålla tillbaka skrattet, dock var jag inte den ensam om att skatta, haha :)

Ikväll ska jag bara ta det väldigt lugnt, behövligt :) här kommer lite mysiga bilder från igår, resten kan ni se på facebook :)






Ja eller det här var typ alla bilder från kvällen, haha, kul att man såg härligt kanon ut på alla :p

Fabriken

Jag som alltid blir bakis borde väl veta hur det brukar gå till, ja bakfyllan vart bara värre och värre, till slut fick jag spy på toan i stan. Kuuuuuuuuul. Haha Grattis Anna till din första bakfylla ;)

Shoppade för ca 500kr, har gjort av med mycket pengar nu på få dagar, ååångest :o tur att jag jobbar lite då och då ;) Och nu ska jag snart börja göra mig klar för ännu en utgång, är fortfarande smått bakis men det får gå :) Först blir det cleo, eftersom att Sara hade fribiljetter :) och sen mest troligt fabriken :D

kul då att man har träning klockan tio imorgon på morgonen :O sen ska jag och Anna dessutom fara och dömma fotboll i arcus, haha har aldrig gjort det förut så vi får se hur det går :o ids inte lägga in några bilder nu, går det mest troligt imorgon :) pusshej!


Annandagen

Vilken härlig morgon, var kanonfull igår och är ändå inte speciellt bakis idag, underbart :D Måste säga att jag hade verkligen roligt, dansade 90% av hela kvällen :) Och trots att jag är helt utan mobil och bankkort idag så är jag ändå glad. Mobilen glömde jag dock endast på efterfesten, får tillbaka den idag, så lung alla ni som försöker nå mig :) Men bankkortet försvann på dansgolvet, tur att jag hade sällskap av en väldigt snäll ung man som hjälpte mig att spärra det på en gång :)

nu ska jag äta, duscha och fixa mig lite innan jag åker in till stan och shoppar med partybrudarna från igår, iallafall några av dom :)

så fort jag får tillbaka min mobil kommer det lite bilder osv :) pusshej!

Igen

Nu går jag på högvarv, haha. Följde med Anna och Mathilda på en kopp kaffe hos Tommie. Jag vet ju att jag inte ska dricka kaffe, får för det första väldigt ont i magen, sen blir jag så över speedad att det inte är sant, sitter typ och skakar nu. Ska ta och börja fixa mig nu snart, sen möta upp Anna i stan och sen går vi till Sara, äter lite middag och börjar sedan festa, hehe, vi blir några från laget och några från enp :) känner som att det kommer bli väldigt lyckad, många ska ut ikväll, nice ;)



pusshej! :)

Juldagen

Haha vad dålig jag är, har inte uppdaterat på länge, men jag har inte haft tid och ork. Funderade på att lägga ner bloggen över jullovet :) fast jag tror inte jag vill det, då skulle säkert många bli less och sluta läsa, och det vill jag ju inte :) Så jag skriver lite smått då och då :) Måste berätta hur knäpp jag var igår, for och jobbade på morgonen med mamma, dom hade inga folk så jag ställde upp, på självaste julafton! Men dte var inte så farligt, och jag behövdes kan jag säga :)

Väntar nu på att Anna kommer och lånar lite kläder, sen ska jag fixa massa saker och ikväll blir det fest och utgång med några brudar från laget, är sjukt taggad! ;)

skriver mer sen :) pusshej!


Måndag

Kvällen igår vart som sagt väldigt lugn, fick besök av Fagge och Andre, fast Andre kom och gick lite då och då, vi kollade på tv och snackade osv :) blev rätt sent ändå men när jag väl la mig i sängen däckade jag på en gång, satan vad trött jag var!

Och idag var typ ända dagen i veckan jag skulle få sova ut, men fick jag det? haha nä, Andre kom och väckte mig på morgonen, eller typ vid halv 11, tur att jag är relativt pigg på mornarna, annars vet jag någon som hade varit död, haha nä men det var trevligt, jag lagade lunch till oss och nu har han farit och jag ligger och tittar på tv, ska fortsätta med det tills min träning, och efter det blir jag brun, hehe :)

Imorgon kommer jag att vara i byn hela dagen hos mina kusiner på typ lilla julafton, det ska bli jätte trevligt för det var verkligen länge sedan jag var där!

God jul på er alla, så ses vi ute på juldagen ;) hehe puss!




Måste bara tipsa alla om britneys nya skiva, typ ALLA låtar är grymma, underbart! ;)

Söndag

Åååååh vad trött jag är, har jobbat hela dagen från 1200-1800, var hos Oskar igår och såg lite film, mysigt :) åkte hem med Tommie och Pettan som var  gulliga och kom till sunderbyn för min skull, vi käkade på max en sväng men jag hade så ont i magen att jag knappt kunde sitta rakt, misstänker att det var pizzan jag åt till middag :o och störd som min pappa är åt vi hamburgare idag till middag, kommer nog må dåligt ikväll också:O fast nu har han lovat att det blir inge mer äckelmat på väldigt länge :)

ikväll ska jag göra abslout ingenting, eller ska kolla heart berak hotell med mamma, tveksamt om jag orkar hålla mig vaken hela, men vi får se :) pusshej!



go kväll :)

Lördag

Det vart en väldigt trevlig kväll igår :) Var först på basket, sedan for jag, Josse, Beccy, Frida, Linnea och Rebecca hem till någon snubbe i stan där vi var en sväng innan vi drog till Frida och myste med mackor och tacos, sen dansade vi och hade oss, taggade lite inför nyår ;) hehe

Imorse klev jag upp och for på en tvåtimmars fotbollsträning i arcus, eller en och en halv timme plantid, det var tungt men skönt :) och nu ska jag snart på stan med Ribban, den lilla invaliden, ska bli mysigt :) hihi

Orkar inte lägga in nå bilder från igår, är typ bara fula bilder på mig som Fridas lillasyster knäppt, haha. Vad härligt det var att träffa den sötnosen, var väldigt länge sedan sist :)

PS: hoppas att alla har observerat dom fina smällkaramellerna som hänger i julgranen i stan, det är jag och Elina som har hängt upp dom :D


Alla barnen från middagen förra nyåret :)

Fredag

Finns inte ord för hur less jag var i morse när jag kom till nk och endast Jullan var där, och Elina då fast hon skulle inte vara där :) Så vi fick bara ett papper sen fick vi gå hem :O:O:O Gick iallafall på stan sedan med Jossan och Beccy, och sen ringde mamma och frågade om jag kunde jobba en sväng, det var kaaos, så jag gjorde det :)

 Och nu sitter jag här med Jossan, vi ska på basket senare :) hehe pusshej!



hihi pusshej :)

Torsdag

Vad roligt det var med dansuppvisningen idag, alla var jätte dukiga! :D haha speciellt snygga var ju Josse och Frida, hoppas vi får se någon bild på dom senare ;) efter det hade vi julpyssel med klassen, vad mysigt det var :) och nu är det jullov, eller vi är några brudar som ska på nkn imorgon, mycket starkt av oss tycker jag :)

Ikväll har jag träning, tre olika moment vilket betyder att den kommer vara i hundra år och vara svin jobbig :OOO vore bra om jag hinner sussa en sväng innan nu :)



Idag såg vi nääästan ut såhär, dock bara skägget (inte färgen), och det behöll jag hela vägen hem, så ni som såg mig på stan och tror att jag är knäpp så var det endast på grund av dansföreställningen. Är väl kanske knäpp också, haha

Blondinbella-tv

Haha antar att jag inte är den ända som skrattar åt blondinbella-tv, hoppas hon snart inser att det är blogga hon ska hålla på med, absolut inget annat.

Men det är inte lätt att veta, haha. Jag vet tillexempel inte om dom som läser min blogg gör det för att skratta åt mig, eller för att dom verkligen är intresserade, eller för att man bara läser folks bloggar. Mig spelar det verkligen ingen roll :) Dock så läser jag alldeles för lite bloggar själv, vet typ inte vad någon blogg heter, länka gärna till mig så jag får ta del av fler personers liv!! :D


go natttttttttt


Onsdag

Endast en dag kvar av skolan nu, eller vi har en liten nk lektion (halvklass) på fredag, jag tror inte någon orkar gå, men det känns så himla dumt mot Ric-nil :( vi får se hur jag gör :)

Idag har vi haft ett sjukt tungt prov i LPL, i hur man leder små barn i idrott osv, tog ca två timmar och man skrev hur mycket som helst, kommer ha träningsverk i armen imorgon :o Efter skolan hade jag min första körlektion någonsin, var sjukt ovan med bilen och jag kände mig rätt kass, haha men skönt att det är bortgjort, nu ska jag bara börja kämpa med teorin, bajs :O

ingen träning ikväll och det känns wounderful, har sån sjuk träningsverk sen igår i höfterna :s, ska sätta på lite Linnex och mysa ;) hehe

lägger in någon skön bild från i somras som jag fått här om dagen :)
  
   
  

härligt va? åååh vad jag vill ha sommar nu, är så less på detta snöslask :(


Tisdag

Usch vad hemskt det var hos farfar igår, tycker så himla synd om honom :( Men han har iallafall tänkt lägga ner bilkörningen nu, och sa att jag ska få hans bil när jag tar körkort, plus att han ska betala försäkringarna osv, kan det bli bättre??? Nä men gud vad söt han är! <3

Nu håller jag på att spy av illamåeende för att jag köpte pepparkaksdeg? ja det var iallafall inte så gott och jag mår inte bra :O Kom också just på att jag missar hela första halvtimmen av Titanic för att vi har träning, man kan nog inte bli mer less just nu alltså :OOOOOOOOO

Måndag

Haha jag och Rebecca fick inte så mycket plugg gjort igår, dock så är vi typ klar med vårat arbete, måste bara skiva en analys :s, istället så bakade vi lite chokladbollar eftersom att jag kom på att vi skulle ha med fika på engelska lekionen, dom vart goa och fina :) fast väl på engelskan hade typ alla glömt bort det, och vi var jätte lite folk så det blev massa över, men Malin fick dom av oss :)

Nu har jag kommit hem, gjort klart en svenska uppgift, sett top model, och snart ska vi iväg till farfar på sjukhuset, vi for aldrig i lördags, han fick så mycket morfin då så det var typ ingen idé, men hoppas att han mår bättre nu :) sen ska jag direkt till en två timmarsträning som jag räknar med att vara död efteråt, är fortfarande inte helt frisk och vi ska mest troligt springa lite 90-30 intervaller efter träningen misstänker jag, som alltid :) haha. Jaja, skönt att komma igång igen efter en dryg veckas vila :), tänkte lägga upp lite fyllevidoes från helgen, alltid lika kul ;) haha


Haha ha lite överseende med vårat uppförande :)

Söndag

Jag måste säga att jag vaknade med ett leende på läpparna idag, hertsöskolan har icket glömt mig! :)

Var ju på besök på lussecupen igår, och då det var dags för de årliga danserna i pausunderhållningarna ropade Magnus ut att även gamla lirare fick medverka, happy moment för jag var verkligen sugen! Trots att jag inte vann så tror jag att jag överspeglade brorsan, härlig känsla! ;) SEN kom även Gustav fram till mig och bad mig leverera match-bollen till semifinalen, jag tackar Magnus för den fina referensen om mina tidigare år i cupen, haha :) Satt iallafall där med Petter Nilsson och Herman Wallenberg, innan mina sköna damer Josefin Lämsä och Rebecca Öystilä sken med sin närvaro :) Vi hade tänkt fara ut och busa lite, det hade lättat på våra hjärtan men tröttheten tog över, en annan kväll ska det bli av! Och då får någon ångra ett antal snesteg, heheeeeeeee

Efter cupen for jag i allafall hem och slocknade på en gång, som sagt en väldigt krävande dag igår. Så idag ska jag ha den bakisdag jag aldrig fick ha när jag väl var bakis :). Ribban kommer om en stund och vi ska plugga, tills dess ska jag ligga i min säng och se film och dricka vatten :) puss!


Bild från tiderna på hertsön :)

världens bästa! :)

Lördag

Hejhej!

Faaaan vilken kaotisk dag. Började med att jag fick jobba i fyra timmar, nådigt bakis som alltid :o dessutom hade dom säljrekord idag, sjukt mycket folk alltså :O och min farfar ramlade ner från ett tak imorse så nu ska vi typ och hälsa på honom på sjukhuset, fast han mådde ändå rätt bra som tur var, några brutna revben osv, huva :o senare ikväll ska jag och kika på lussecupen med vickan, lite nostalgi :) kommer säkert bli trevligt!

för alla som inte visste det så jobbar jag på Akademibokhandeln, kom gärna och köp böcker av mig nästa söndag :)

kan berätta lite om gårdagen också :)

började med en lugn skoldag, sedan jobbade jag typ en timme, for till Jullan och förfestade, gud vad mysigt det var, många allvarliga samtalsämnen osv. For och träffade männen typ vid nio, mycket mysig klassfest :) sen kom en massa annat folk dit, och det blev ändå en sen kväll för mig, trots att jag var grymt trött.

lite fina bilder också såklart :)





pusshej :)


Fredaggghhh

Hej, nu sitter vi hos petter och festar lite, gud var mysigt förfest vi har haft med alla tjejer från klassen :) puss på min klass, love them all!

Nu ska jag gå, imorgon ska jag jobba, inte så nice men ändå kul med pengar :) hehe pusshej!

Click

Vickan kom till mig ikväll, vi for och hyrde film, jag var väldigt sugen på att gråta haha, så det blev click, även fast jag sett den två gånger innan. DOCK så hann vi inte se klart filmen, Andre ringde och frågade om jag skulle med till sjukhuset som jag sa att jag skulle (jag sa det inatt någon gång vilket jag knapt minns) för att hälsa på Fagge som brytit benet!? Paniiik, vi skjutsade hem Vickan och DÅ börjar det banka där bak i skåpbilen, vem är där om inte Faggejävel? Haha sjuka dom är, nu väntas payback time ;)

Iallafall så kom jag hem sen och såg slutet själv, tack vare dessa pojkar (?) nedan. Grät lika mycket som de två föregående gångerna. Click är verkligen en film jag rekomenderar! Får en att tänka efter :)


sötisar....... ;)

Torsdag

Åååh vad less jag är på att vara sjuk nu :O Är dock bara väldigt förskyld, men jag känner mig helt invalid, ligger bara och ser på film hela tiden, haha. Tur att jag fick mig lite sällskap igår :)

Idag behövde jag endast vara på en lektion, tack Lena!!!!!!! Och nu sitter jag och pluggar lite, det är väldigt svåra saker jag håller på att skriva om, och jag tror snart jag blir tokig! men när arbetet väl är klart kommer det nog bli väldigt bra :)

Imorgon blir det fullspäckat schema, börjar med skola, sen ska jag till mammas jobb och lära mig kassan osv (ska jobba där på lördag! :D) sen iväg till Julia och förfest med tjejerna, sen till lokalen och festa med klassen :) det är ju egentligen luciavaka, men det bli sängen för mig ändå inte alltför sent, måste ju vara representabel första dagen på jobbet :D eller jag har ju inte fått jobb där precis, men kommer att jobba extra någon gång när det behövs :)

pusss hej!


Det blir glittrigt till nyår, ohja! Har ännu inte hittat mig någon klänning som fallit mig i smaken :o

Onsdag

Hade endast en lektion idag, hade inte pallat mer tror jag :O Hade feber igår kväll/natt men idag mår jag ändå rätt bra, gjorde lite ärenden med mamma innan hon skjutasde hem mig och nu ska jag nog krypa ner i sängen med en film och försöka bli frisk, kanske får sällskap, hoppas på det :)

Idag ska jag försöka ta tag i lite plugg så det inte blir så mycket slit nästa vecka :) Måste säga att hela jag längtar till klassfesten på fredag, ska bli riktigt kul att festa med klassen igen, dock ENDAST med klassen denna gång, inga andra kommer släppas in, vilket kommer bli succé tror jag! :D

vi höres! Pöss


blir nog sån här färg på håret igen snart, vilket är lite lite mörkare än det jag har nu :)

Tisdag

Första skoldagen denna vecka, inte så jobbig vilket var precis det jag behövde! Började med att ha dans på idrotten, men vi hade ingen musik så jag gick in på youtube med min mobil och hade på musik där i ca en halvtimme, vilket kostade mig typ 150kr, gissa om jag är less :O trodde att det endast kostar max 9 kr per dag? ^o)

Men jaja, efter skolan gick jag till frisören och klippte mig, vart nöjd med själva håret med luggen är ju KATASTROF, jag bad om en snelugg, men det ser ut som om hon klippt rätt efter en potta på skallen, alltså typ spik-rak pannlugg, skjut mig?

efter det plågades jag i två timmar på trafikskolan, började med en kopp kaffe men efter en halvtimme kunde jag knappt hålla ögonen öppna, meeeeen det var min sista teorilektion så jag behöver inte gråta mer över det, underbart! :)

Och nu ligger jag hemma och har tänkt slå på en film, på grund av förskyldning kan jag inte deltaga på min träning, är lite less på detta nu så jag funderar på att vila ett längre tag och bli helt frisk istället för att vara småsjuk hela tiden, men det känns motigt, vi får se :) pusshej!




En sak till, sjuuuuukt hur varm jag är nu hela tiden när jag är sjuk, tio gånger värre än vanligt, och då vet ni som känner mig hur illa det är, haha..
 löken

Måndag

Jag har varit jätte dålig på att blogga i helgen, har inte orkat helt enkelt. Men kan berätta kort om den nu :)
Lördagkväll hade vi luciamys hos Julia, nästan alla tjejer var där och vi åt mycket gott och delade ut julklappar, haha jag tror jag fick den roligaste, sex-tärningar och ett paket med pasta, just för min stora kärlek till pasta, haha :) kvällen vart sedan lite Britney-inspirerad :)

Söndag for jag och Josse iväg ganska tidigt för att kolla lite hockey, drog sedan och gymmade, det var mycket skönt, fast jag var död när jag kom hem och somnade i någon timme haha. Sen insisterade Jullan på att jag skulle med ut på en prommis, är hon från vettet tänkte jag? det var ju typ 20 minusgrader ute, haha men vi klädde oss ordentligt och gick i två hela timmar! Det var mysigt och väldigt skönt :)

Men när jag kom hem hade jag en nära-döden-upplevelse kan jag ju tala om för er. Hade strukit på Linex på mina ben (super starkt linement) tror jag tog lite för mycket för mina ben var knall röda och jag fick kyla dom hela kvällen, och jag vet inte om det hjälpte för idag har jag lika mycket träningsverk som igår :s

jaja nu ska jag snart på stan med Ribban :) vi ses, puss!




Dm-guld!

Ja vi vann inomhus dm för andra året i rad :D
Matcherna slutade 3-3 mot notviken, 4-1 mot Trångfors och sedan finel mot Nokviken som vi vann med 2-0, Det är så härligt när vi gång på gång slår lag i högre divisioner :D Nu är jag iallafall helt slut i mina ben, har käkat lite och ska snart in på stan en snabbis med mamma för att handla lite gott gott till ikväll osv :)

pusshej :)

Efter förra årets dm-vinst :)

Fredag

Skönt med sovmorgon idag, hade dock ingen arbetsro på hela dagen, så jag får kämpa hemma med min svenska uppgift, tar nog itu med den på måndag har jag tänkt :)

Sen hade vi volleyboll på idrotten, och det var grymt roligt! Så kul när alla är duktiga :) och sen gick jag lite på stan med brudarna från klassen, köpte lite presenter till Elina också, vi har julklappsutdelning och julmys imorgonkväll hos julia :)

Nu ska jag snart kila över till Andre och ha en lugn kväll med Buzzzzz, var skit länge sedan jag spelade det, så det ska bli jätte roligt :) Ska passa på att reta Andre lite också, haha han är bakis ;) och det vet ju jag hur det känns, haha stackarn :)

Och klockan 1000 imorgon spelar vi våran första dm-match, mot notviken, ska bli spännande och hoppas på vinst! Andra matchen spelas 1200 tror jag? Mot trångfors, vi borde ju vinna, haha men jag ska inte säga något, five-a-side är inte våran grej precis ;)

men puss :)

Torsdag

Vart rätt sent igår, vilket resulterade i att jag knappt orkade vara vaken imorse på bussen, och sen har vi bara sett film och haft idrott idag, känner nu att jagär väldigt trött, men har snart träning så det är bara ut och kriga. Har dock inga intervaller idag, tack gode gud! Har redan ont i kroppen sedan en jobbig och väldigt konstig styrketräning på hälsan, hade nästan hellre varit ute och löpt :O

Jajaaaaa, snart är det helg och det känns väldigt bra, på lördag har vi inomhus dm, det är endast tre lag med, men jag hoppas vi vinner! :) sen blir det mys med tjejerna i klassen och söndag kanske vi drar till med fest, ser så ut just nu iallafall, sjukt niiice :)



Glömde ju berätta att jag och Ribban var och käkade Sushi till mellis igår på Sushibar, och jag kan säga att det var den godaste Sushin jag ätit, mycket gott! :) Tror att det var Ribbans första gång (glömde fråga, haha) men hon var rätt nervis innan så jag antar det, men det föll även henne i smaken :) Nu ska jag vila en sväng, pusshej

Onsdag

Hej!
Ska alldeles snart kila iväg till jouren med min lilla Josefin som ska kolla upp så hon inte har blindtarmen, efter det ska vi och kika på hockey, spännande match av vad jag har hört, har höga förväntningar just nu :D

Sen skulle jag egentligen behöva plugga men tror inte att jag får tid till det, maby tomorrow.. får se :)
Haha vill också bara klaga på bilden i skolkatalogen, har aldrig lyckats blir bra på en bild, men denna tog fan priset, jag säger bara tuur att man blir såhär pissdålig nu och inte för typ fem år sedan då det var världens undergång, liten fjortis som man var, hehe. Nä men det är ju ändå gulligt att jag är med och försöker varje år, även fast jag vet att jag förmodligen aldrig kommer lyckas och bli nöjd, men man vet ju aldrig :p



pusshej :)

Hejhej

Nu sitter jag här hos Filla och väntar på träning, kommer att bli lite sen men det gör ingenting :)


hejrå! =)


Måndag

Bakfyllan blev bara värre och värre under gårdagen, låg tillslut bara i sängen och kallsvettades och spydde, sjukt hemskt, kunde varken sova eller äta på hela dagen. Så när jag äntligen fick ro var klockan vid 2300, vaknade dagen efter och var så himla lättad över att jag mådde bra igen. MEN när jag kommit till skolan kände jag illamåendet igen, och har varit bakis hela denna dag också :OOO har dock kunnat äta osv vilket varit väldigt tur för snart har jag två timmars träning, löp och fotboll...

Annars var skolan rätt lugn, har spelat spel på min mobil med Sebbe och Anton, och gjort loppor om folk i klassen, haha :) En loppa innebar endast massage på olika personer, mm vad mysigt vi haft det :)

Imorgon har vi endast en lektion, och det är HF på morgonen då vi mest troligt ska ha dans :) sen har jag teorilektion på körskolan, och efter det två timmars träning, löp och styrke, tuuuuungt


PUSS


RSS 2.0