Tisdag

Hade en lektion igår, var där i ca fem minuter innan jag for hem. Idag hade vi en lektion som jag beslutade på morgonen att jag inte orkade fara på. Vad händer med mig? Håller jag på att bli som majoriteten av våran klass? som skolkar för att vi har för lite lektioner :o

Nä. Har bara inte varit i mitt sinnes fulla bruk riktigt. Ber om ursäkt till er i min omgivning som måste stå ut med det!

Idag har iallafall jag och Jojje varit på stan, la undan en fin kavaj som jag letat efter en tid nu. Skulle även shoppa loss på life men dom hade inte kosttilskottet som jag ville ha så jag ides inte köpa något annat heller. Dock så klippte Johan sig för första gången hos en frisör, han vart riktigt tjusig! Hälsade på Astrid och co en sväng. Stackarn är sjuk! Hoppas hon är frisk till påsk så vi får ha dom där i Arvidsjaur!

Nu sitter jag och bloggar för att jag vet att jag egentligen måste plugga.. har en hemtenta och ett prov på torsdag som jag måste spika! Första gången vi måste plugga detta år, därför känns det lite ovant.. hehe


Såhär snygg är jag idag!
Haha skoja. Vad jag tänkte visa med denna bild var min fina fläck på kinden! Ser ni?
Detta är då ett sugmärke som jävla Johan fixade på mig igår!!! Hur ger man igen på något sådant när jag knappt kan göra sugmärken själv? Ska tänka ut en riktigt ond hämd..

puss och hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0