Tisdag

Har nu endast två saker kvar att göra i skolan innan jag åker! Och för er som inte har hängt med så åker jag till Thailand om två dagar. Träffade lillBeccy idag och fick bekräftat att hon var lika taggad som mig, två dagar ÄR för länge!

Höll mitt andra och sista pass idag. Det gick helt okej tyckte jag och slutbetyget på passen blev två MVGn, det behövde jag verkligen! Känns som att allt rullar på nu. Lever i min lilla bubbla med Jojje tills jag åker och det trivs jag otroligt bra med :) Sitter hos han nu för övrigt och väntar på att han ska komma hem så jag kan få lite massage i mina stackars ben!

Ska försöka blogga lite medans vi är i thai, kanske lägger in någon bild då och då också :)

pösshei

Lördag

Vi vann matchen idag mot trångfors med 4-0 fan vad dom är dåliga. På tal om dålig så vet jag inte riktigt vad det är med mig. Min kropp och mitt sinne är i fullständig obalans. Är trött hela tiden, orkar inte spela match, är grinfärdig hela tiden, hmm. Kan kanske bero på att jag tränat väldigt hårt och väldigt mycket i veckan, thailandsresan kommer otroligt lägligt!

På torsdag bär det av till solen och värmen i 17 sköna dagar! Är också på grund av det jag tackat nej till två fina partaj idag och igår. Vill hinna spendera så mycket tid med min jojje som jag bara kan innan vi blir ifrån varandra igen i en evighet! Igår var det fördelsedags fest för Jossan som äntligen har fyllt 18 sköna år, hoppas det blev grymt! ;)

Och ikväll är det väl något av en välkommen-hem-Annika-fest kanske :) Hoppas ni flickor får det råååligt ikväll! Och tagga om till den 15 då jag är hemma och ska parta som aldrig förr ;) hehe.

Har lite panik över min balklänning som jag ska sy upp i thai, har fyra olika bilder som ska bli en och samma klänning i slutändan, hoppas bara skräddarna förstår vad jag vill! Ska även sy mig en studentklänning där, känns mycket bra att slippa se likadan ut som någon annan, och dessutom ha kläder som är sydda efter mig :)

Känns som att min student kommer vara galet lyckad! Först studentresa så man är brun och fin, två fina klänningar som jag kunnat välja helt själv, en grym klass med en seriös festvecka, haha! Satan vad jag längtar :)
pöss på er


Tisdag

Fick mig en otroligt tervligt överraskning igår när jag kom hem från träningen. Johan vart tvungen att köra hem från Malå för att hämta virke, så han sov med mig :):):):):) Gjorde kvällen och morgonen tusen gånger bättre!

Idag höll jag mitt aerobic-pass på hälsan. Gick väl ändå ganska bra, men ska försöka förbättra mig till nästa gång :)

Men en väldigt tråkig sak är att min bil har gått sönder. Det läcker bromsvätska så vi måste lämna in den på verkstad :( Hoppas jag hinner få den klar så fort som möljigt! Är helt handikappad utan bilen känns det som :o

Haha sen har jag och Ribbo gjort en rätt kul intervju idag som vi ska redovisa på torsdag :) hehe


bara nio dagar till värmen! ♥

Måndag

Tror ni jag har varit världens lyckligaste människa i helgen eller? Nu mår jag så bra som man bara kan :) Dock är jag ledsen för att Jojje åkt till Malå och jobbar ända till onsdag :( Men hela denna helg ska vi mysa, för nästa är jag i thailand!!!! Wohoooo!

Nu ska jag snart iväg på massagen på skolan, mycket senare ikväll är det träning och efter det kommer jag somna ovaggat. Som tur är har Johan varit lite kvällstrött för ovanlighetens skull denna helg, så vi har inte nattsuddat allt för mycket, men jag är ändå trött :)

Pusshei på er

Fredag

Ja idag kommer rosviksgänget hem. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga, men det känns verkligen som att dom varit borta en evighet! Ska bli otroligt intressant att se hur svart lilla Annika är, har saknat den lilla tjejen :)

Pratade nyss med Jojje och dom är i stockholm, härligt va!?

Nu ska jag försöka få tiden att gå fort så att klockan snart blir halv fem :) märks att jag är otålig, har varit på väldigt irriterat humör ända sen igår kväll. Kan förstås också ha lite att göra med en viss pms period just nu.. hehe

Nä ska nog sätt igång en film nu :) pösshei


Torsdag....Snart fredag!!!

Denna dag har gått väldigt fort, vilket jag är ytterst tacksam för! Imorgon kommer min älskling hem. Jag kan inte ens beskriva vad jag känner, är helt lyrisk! Trodde inte man kunde sakna någon så här mycket men tydligen är det möljigt, huvva!

Ja ni förstår kanske vad min helg kommer bestå av. Dock så har jag träning imorgon på kvällen och på söndag är jag i robertsfors hela dagen. Trist, men något man måste göra :)

Nu ska jag försööööööka sova, vet att jag aldrig kommer att lyckas men man måste ju försöka iallafall :)

pössheiii


Onsdag

Fick ett gulligt litet sms av min kära pojkvän för ett tag sedan där det bland annat stod att vi ses om endast 36 timmar! Åh gud jag kan inte fatta att denna hemkt långa månad äntligen är slut! Är helt pirrig i magen och gråtfärdig hela tiden :) hihi

Har inte skrivit att jag var och hälsade på den lilla babyn igår, åh fyyyyyy vad söt han var! Det blev ett kärt återseende med Astrid också, hon hade nog saknat mig lika mycket som jag saknat henne :)

på kvällen följde jag med Iza på basket, det var riktigt trevligt och jag beundrar plannjapride för hur duktiga de är!

Idag hände en väldigt spännande sak, helt spontant gick vi, tjejerna i klassen och bokade en resa till Alanya i slutet på maj, kommer bli så galet roligt! Kul att ha något att se fram emot när man kommer hem från Thai :)

Idag har jag haft världens jobbigaste träning. Eller okej kanske inte riktigt, men jag är väldigt trött, så nu ska jag lägga mig med min bok och en spikmatta. Förhoppningsvis kan jag somna utan att sakna Johan allt för mycket :)


Gulle gulle gulle Astrid, hon var noga med att påminna mig om att jag var hennes bästa vän då jag var på besök, man blir alldeles blödig när hon är så söt :)

Måndag

Första dagen i skolan har gått helt okej. Hade webbdesign som jag för övrigt aldrig kommer få motivation till, finns för mycket annat på datorn att göra.

Sedan tog jag och Pettan en lunch på Walle, underbart! Det vart sen en två timmar lång repa på stan och jag köpte ungefär allt jag såg. Eller inte riktigt, men det gick i slutändan väldigt mycket pengar. Måste spara nu till Thailand och även till min och Johans resa som blir av någon gång men vi vet inte riktigt vart eller när ännu, haha :)

Ikväll är det sen, sen, sen träning. Hoppas jag orkar upp imorgon till hälsan! Dock är det ju min ända lektion så det ska väl ändå gå an :)

till babyn :)

hejs!

Lördag

Denna dag har varit otroligt jobbig! Är totalt uttömd på energi. Har först jobbat från 10-16 sedan hann jag bara hem och käka innan jag var tvungen att dara till arcus där vi mötte LDFF i en vänskapsmatch. Vi vann matchen och det var väl egentligen det ända relevanta, speciellt bra spelade vi inte och jag kände att mitt fysiska tillstånd inte riktigt var beredd på en 90-minuters match, fy vad ansträngande det var!

Har ont i hela kroppen och skrapsår lite överallt. Men det är ju såklart självvalt att glidtackla på oskönt konstgräs. Ibland önskar jag att jag inte alls kunde glidtackla, gör det mer av en vana nu, det bara händer liksom, haha!

Känns dock lite bättre efter en timme i badkaret :)

Vill lägga några ord på en speciell händelse som inträffade idag! Johan blev morbror för andra gången! En liten pojke fick Helena och Pierre, jag är så himla glad för deras skull! Ska på måndag och köpa några fina babykläder med Pettan som även han får en knodd i släkten snart :) Hoppas på att kunna hälsa på dom på tisdag så jag får se honom :):):):):):):):) hihi jag är helt extas!

Jajaa, nu blir det sängen. Kan inte riktigt hålla mina ögon öppna. Ska bli ganska skönt med skola på måndag, har inte allt för anstängande schema nu, om man säger så :)



Inte en ända teoretisk kurs nu :)

puss ♥

Fredag

..En vecka kvar nu bara!!!!!!



Är precis på väg till stan en sväng, ska köpa en fin blombukett åt Johans föräldrar som kommer hem imorgon! Ska även köpa lite sköna linnen som man kan ha i thai :) Därefter far jag till Rosvik. Trist det känns att sitta i bilen så länge bara för att få se huset igen, ingen Boman :(

På eftermiddagen ska jag till min tränare för massage på mina vader plus lite till. Haha. Och IKVÄLL blir det let´s dance med Ribban, fy vad jag ahr längtat tills det programet ska börja! :) Hoppas det är någon duktig snygging med i år också! Dock kommer inget eller ingen slå Danny, O.M.G


Längtar efter att alltid kunna brotta ner dig, reta dig, slå dig, äga dig på alla sätt och vis ;)

Torsdag

Imorgon är det en vecka till jojje och gänget kommer hem. Vet inte rikigt hur jag hade räknat men i tre dagar fick jag det till att vara nio dagar kvar, hm.

Som alla kanske lagt märke till så är det sjukt kallt idag. Jag var inte dummare än att jag tog en prommis till farmor och tillbaka. Hann inte ens komma ut från kvarteret innan mina kinder var isbitar, det är verkligen inte att leka med denna kyla!

Nu ska jag börja göra mig iordning för träning, spännande att se vilka som ska spela på lördag. längtar!

Juste, hade tjockis kväll med BK igår. Vi såg LA giggalo, väldigt mysko film.





pösshei

åh.fy.fan

Är inte världens bästa skick just nu. Super bakis skulle man kunna kalla mig, fy i helvete vad jag har mått dåligt. Spytt hela morgonen, och legat i sängen till klockan fem. Nu har jag iallafall fått i mig mat, nu kan jag kanske kallas människa igen :)

Pratade nyss med Johans mamma i telefon, åh jag blev så glad att det kom tårar! Saknar hela den där familjen så att det gör ont! Ska dit på fredag och göra fint och lämna blommor. Det kommer fällas tårar vid det kära återseendet av huset!

Ska börja rycka upp mig snart och ta mig till beccy för att bakismysa med henne :)

Juste, fan vad trist folk det var på grace igår! Träffade ju några guldkorn men annars är jag så fruktansvärt less på luleås uteliv. Allstar är det ända som alltid leverar! Gud vad jag älskar Allstar!

Nu, duschen, eller badet?


Ja, jag vet att jag är otroligt efterbliven som ritar sånt här på paint. Haha men jag tyckte det var sött :)

Trettondagsafton

Dagen igår var också väldigt fullspäckad. Började med att äta supergod lunch hos mormor, tacotårta! Tog sedan med mig Ribeka från svartöstaden hem till mig där vi pluggade, är TYP färdiga med vårat arbete nu :) Blev sedan en snabb sväng till stan, fick inte så mycket uträttat för jag insåg att min träning började sex och klockan var då fem. Fick skynda mig hem och sedan till arcus.

Efter träningen tog jag mig till ishallen och såg min brors match, dit kom även Rowrow, Orre och Kemi. Vi avslutade med en "fin" middag på donken.. innan vi körde mörkerkurra och andra otroligt konstiga lekar hemma hos Kemi. Haha jag vågar inte skriva något här, ni skulle tro att vi var bakom flötet allihop! Fast det visste ni kanske redan ;)

Idag har jag sovit alldeles för länge, sitter och funderar på den kluriga frågan om jag ska festa ikväll eller inte. Dock så känner jag pressen från alla håll! Så vi vet nog hur det kommer att sluta. Jag gissar på att vi sitter hos Kemi och pimplar om ca sex timmar.. Jaja, vi får väl se till att göra det galet roligt!



Nu är det endast åtta dagar tills jag får se min prins igen. Konstig känsla, längtar verkligen otroligt mycket! ♥


Pusseliepuss på dig Jojjeboi!

Måndag

Bara en vecka kvar tills skolan börjar igen. Känns skönt men ändå väldigt jobbigt, hinner dock bara gå 15 skoldagar innan det är dags för mig att bege mig till Thailand :)

Igår hade jag en väldigt fullspäckad dag, jag och Ribban pluggade på dagen. Är snaaaaart klara med vårat arbete nu! Sedan såg jag på min brors match med BK, dock hamnade vi fel först och råkade se lite av Rebels match. Men det var också trevligt! På kvällen for jag och Sandra till Kemi där han och Orre var, vi skulle ha spelkväll :) Sandras tålamod för spel visade sig vara väldigt kort, så det blev inte så mycket av det :) istället såg i Taken, världens bästa film!

Nuuuu sitter jag hos mormor och har blivit bjuden på lunch. Ska plugga största delen av dagen idag har jag tänkt, super trist!!!!! Men men..

Ha det bra! pusshej

Hittade en bild på mormor och morfars stuga i kukkolaforsen, finns inget mer avslappnande ställe! Älskar det!

Floorballfight 2010

Gick hem med en vinst från denna cup! Vill bara påpeka att alla lagen var väldigt dukigta och jag har inte riktigt smält att vi vann ännu! En otroligt fin laginsats! Och jag måste få säga hur stolt jag är över mig själv som fick göra två hela mål! Tänk vad duktiga lagkamrater man har som kan levera en öppet mål gång på gång ;)

I middagspausen for jag, Anna, Petter, Tk och Biibiiii hem till Anna och såg på hockeyn och tillagade saffranspasta med kyckling och räkor, mycket gött! 

Och som om det inte var nog med det var vi precis på max och firade med ett segermål! Dock är ju inte max min favorit men hittade något som var tillräckligt likt ceasarsallad för att det skulle gå hem!

Nu ska jag sussa gott och vad stolt över Thorellgruppen! Vi gick lite emot oddsen och fick med oss ett biokort och ära på köpet! Grymt!

Längtar redan till lag-bion-plus-lag-festen :)


Pössis!

Tre bilder

Ungefär såhär kan man väl summera våran kväll!





Vad gillar ni min slips förresten? ;)

2010

Vaknade idag med en sprängande huvudvärk, illamående, blåmärken över hela kroppen, fruktansvärt äckligt hår och liten panik känsla, har jag med mig allt hem? Det var endast mobilen jag kunde tappa, och gissa vad, det gjorde jag inte!!! Mycket bra början på detta år. haha!

Nä men nyårsafton var otroligt rolig och ösig! Vi satt i bubbelpoolen mest hela kvällen och dansade och sjöng. Vi drog oss till stan en sväng och såg fyverkerierna innan vi gick tillbaka till lokalen. Dock måste jag nog säga att det var som roligast när vi var bara tjejer där, då kunde man släppa på alla hämningar! Underbart!

Vi efterfestade in på småtimmarna och man blev allt blötare och fulare, haha tillslut var alla tjejer svarta i ansiktet av alla galna bubbelpool lekar. Mycket lyckat om jag får säga det själv!

Dock så glömde jag min kamera hemma, inte så oväntat kanske. Men har lite bilder hemifrån jag kan bjussa på :)







hoppas ni haft lika kul som jag :) puss!

RSS 2.0