Första advent

Godmorgon!
Har precis stigit upp ur sängen, väldigt ovanligt för att vara mig att sega så här länge, men det kan ju bero på hur jag mår också. Haha, tror inte jag kommer få i mig mat på hela dagen, usch vad jag HATAR att vara bakis!

Men kvällen igår var trevlig :)
Började hos Josse en massa tjejer, alltid mysigt med sånna förfester :) sen for vi till örnäset, där vi irrade runt ett tag innan vi blev upplockade och skjutsade till en fest på varvet, hehe nio brudar och två killar i en bil, tur att det gick bra! Aja, var där ett tag, ganska länge? vet ej, innan jag drog till Matstället med folk, och blev sedan hemskjutsad :)

lägger in lite bilder här och resten kan ni se på facebooooooook :)



så söta tjejer allihopa :) puss!


Läcker



mmmmmmmmmmmmmmm!! Blir sugen bara av att kolla, han är en av många anledningar till att filmen Twilight var så bra som den var :)

Nu ska jag kila till Jossan, he en trevlig kväll, pusshej! :)

Lördag

Gårdagen var väldigt mysig :)

På idrotten hade vi dans, haha det var väldigt roligt, alla i klassen är så söta :) tog sedan en snabbfika med Ribeka Sabina osv, mysigt :) Och senare på kvällen gick jag och Rebecca och såg Twilight, underbaaaaart bra film! Över mina förväntningar faktiskt. Både jag och Rebecca fick hålla andan där i några heta scener med snyggingen som spelade Edward, mmmmm ;)

Imorse vaknade jag och var väldigt trött, trots en tidigt kväll igår. Tränade och vart på så stört dåligt humör efter träningen att jag överväger att skita i dm, är så arg på min tränare och missar dessutom då vi ska och bada i piteå med typ tjejerna i klassen. Hinner iallafall vara med på kvällen då det blir party, men jag är ändå jävligt less.

Nu ska jag snart till Jossan och ha ett mysigt chillsupmed söta tjejer, kanske blir utgång kanske drar vidare någonstans, vi får se :) Känns ändå som att jag nöjer mig med en lugn supkväll men alltid kul att röja ;)

Jag och Ribeka på bion, gjorde även en video, haha den kanske ni får se någon gång :)

mamma och pappa ska också feeesta ;)

Torsdag

Passet idag gick braaa, haha eller det var bara en gubbe som kom, men det var väldigt roligt ändå, grymt jobbigt dock :o och nu ska jag snart iväg på ett grisigt löppass, mysigt :) Vet inte riktigt om jag är frisk men hoppas inte att jag blir sjukare efter detta :O

Har inget mer att skriva, så pusshej! :)


Bodypump

Ahhhh det är imorgon jag och Rebecca ska hålla i passet på ssab, känner mig jävligt taggad och nervös, haha provade köra med min far nyss, han var väldigt kass, undrar om gubbarna pallar, hoppas :o nä men det måste dom göra, är bara tveksam på om JAG orkar våran tricepsdel, haha.

Har så mycket att göra i skolan nu plus träningar osv så jag har inte hunnit skriva så mycket denna vecka, hoppas det är okej :) håller nu på att skriva en jobbig psykologiläxa :s annars idag så har jag gått skola, det var verkligen inte min dag idag, var i en jävla dimma första lektionen, har aldrig varit så trött :o och nu för ett tag sedan har jag färgat mormors hår, det blev braaaaa :)

Jossan tvingar mig att festa i helgen, har inget emot det eftersom det var två helger sedan sist, hehe. Ska kanske dessutom på Alko på fredag, hoppas! Det hade varit trevligt :)

Varför har inte Gossip girl kommit uuuuuuuuuuuuuuuuuut!?!?!?!?!?!??!?!?!



Fick förresten 200kr idag, föööör att jag fick mvg på mitt psykologiarbete av farmor och samma av mormor, haha det lönsar sig :)

Måndag

Ja denna måndag var förvånansvärt härlig, eller engelska förhöret på morgonen kunde man ju ha skippat, jobbade två tal på matten, hehe Ribban du blev efter iallafall ;) (hon  trodde inte att jag skulla göra något medans hon var hos tandläkaren) Och sen for klassen till Sebbe och gav honom hans present vi köpt, mysigt :) Och jag blev dökär i hans hund, måste ta och skaffa mig en alltså!!!

Sen kom Andre och hämtade mig Ribban och Sandra, och gullig som han är skjutsade han hem oss alla :) Nu sitter jag här på datorn och ska ringa runt till olika körskolor och höra vars det passar mig :) ahh nu är det inte långt borta! Pusshej


Haha fick lite bilder från Ribban som jag hon och Maja tog för ca ett år sedan, så himla fula! Lägger in flera sen när jag fått alla ;)

No movie

Sitter nu hos Ribban, vi har nääästan gjort klart vårat pass, haha satan vad jobbigt det var, båda är helt lökiga, nice ;)

Men tyvärr så ska vi inte gå på bio ikväll, den skulle varit klar typ halv 12 och ingen av oss hade skjuts hem, så vi får ta det nästa helg istället, åh jobbigt att vänta, men den som väntar på något gott.. ;)

Ha en mysig kväll alla! Pussssssssss


mmmm, charlies änglar, hehe ;)

Godmorgon

Satan vad skönt det var att sova ut för en gångs skull! Nog för att jag inte sov längre än till 11, men det var ändå underbart :)

Har precis käkat och ska snart bege mig till ishallen med Jossan för att se Oskar mfl spela match, spännande :) Ssssen ska jag och Ribban på bio och det Twilight!!!! Längtar väldigt mycket! Sen kanske jag drar och tränar med Jossan på inpuls, måste nog det :)

juste, jag och Rebecca måste göra vårat jävla bodypump pass, börjar bli jävligt less på det där :O känns meningslöst att hålla i ett pass för typ två-tre oseriösa gubbar, men jaja.

Haha här kommer en liten film från igår, självklart var vi ju tvungen att digga lite till suuuper sexiga Brolle, mmm ;)


Din Kramis

Viiiiiilken dag alltså :O Hade först träning på morgonen, den var väldigt rolig, haha vi spelade hela och sen körde vi dopp-boll, as kul :D

Seen gick jag på stan med Oskar och försökte hitta en present från klassen till stackars Sebbe som brytit lårbenet :( Och ja, efter många om och men köpte vi något :)

Seeen fick jag stressa hem och äta och sen fara till arcus för att jobbba i sex timmar :O uuuuuuusch vad trist det var, haha jag och Mathilda råkade tappa sönder en massa tallrikar, kaaaaaos :o haha. Jaja sen kom Anton och hämta mig och nu sitter jag hos honom :) ha en trevlig lördagkväll! pussis


Nykterttttt

Haha ja jag bangade festandet i sista sekund, var verkligen inte piggg, somnade i bussen på väg till inpuls och efter maten tog jag mig en nap, kände mig dock piggare då Jossan kom och hetsade, haha men är ändå nykter ikväll, skööööönt att slippa träna bakis :) hehe, Så vi myser bara på, ska nog träffa utlänningen också :D (Andre) plus Fagge då, ha en bra kväll! Pusshej :)


Hehe dagen efter pdol, en aning risigt :)

Fakin' like a good one

Halllåå! Haha guud vilken rolig dag det har varit idag :)

Hade sovmorgon och kom till skolan bara för att få veta att vi har hål i en och en halv timme, myste på med klassen i matsalen en stund, haha jag och Rebecca skrattade så det inte gick att andas, face warp kan vara väldigt roligt ibland, haha förmodligen den fulaste bild ni någonsin kommer att få se



Kan inte ens fatta att jag la in den, haha ja men ni vet ju att jag inte ser ut riktigt sååå, men det roliga var att när jag såg bilden då den var "normal" skrattade jag jätte mycket och sa att den var asful, och att jag typ skulle kunna se ut så i verkligheten, och ja, haha det var så jag såg ut i verkligheten, men men.

Nu ska jag snart på dansaerobic med Ribban, det var länge sedan jag var på något pass, det ska bli kul :) Sen ska jag kolla idol med Jossan och sen vid tio någon gång ska folket dra igång och supa, jag vet inte hur jag ska göra, men är jävligt sugen sååååååå, vi får se :) hehe

PS: Glömde ju förresten skriva vad boken/filmen heter igår, haha filmen heter Twilight och boken heter Om jag kunde drömma :)

Don't you stop

Goddag!

Det är sjukt vilket bra humör jag är på, har varit det verkligen hela dagen, kanske beror på nååågon, hehe vem vet :)
Hade iallafall as-jobbig styrketräning på hälsan, vilket resulterade i att jag fick träningsledigt från fotbollen, faktiskt väldigt väldigt skönt!  Men hade istället städning på intersport med Särrra, trevligt men snuskigt, hatar att städa där, grisigt som fan :s

Imorgon blir det mest troligt fest, om jag orkar dvs, har ju som sagt träning klockan tio lördag morgon :s, men känner mig ändå rätt pepp så jag tror jag kör på det :) Fast jag har iofs fått ont i halsen igen, alltså det är helt knäppt, opererade bort halsmandlarna för typ sju år sedan, har inte haft ont i halsen sen dess och nu har jag haft det två gånger på en månad, fast jag har bara ont i halsen, är inte förskyld eller något sånt, lite skumt men jag hoppas det släpper snabbt :)



Måste också bara skriva hur happy jag är att min absoluta favoritbok kommer ut på bio nu imorgon, juste skulle vi se den i helgen Rebecca?:D Jag rekomenderar verkligen alla att se den, eller helst läsa boken för jag lovar att filmen inte ens kommer vara hälften så bra, men iallafall, do it! pussis

PS: Andre ringde mig nyss, han är i luleå, guuuuu vad roligt :D

Hockey

Haha är ganska nyss hemkomen från coop arena, trevligt att kolla på hockey, måste göra det lite oftare :) haha och jag och Anna busade så mycket i bilen på vägen hem att jag var tvungen ta min andnings-medicin och lägga mig ner och vila helt länge, haha var helt uppe i varv, får så dåligt med luft då :p haha nä men roligt hade vi :)

Nu har jag just sett gossip girl som är så sjukt bra! Har verkligen hittat min serie, det plus prison break, haha som är så galet spännande :o



puss godnatt :)

I love this part right here

Tjaaa!
Måste bara klaga på hur trött jag är, somnade sent igår pga min träning, puuuh det var det tyngsta jag gjort i hela mitt liv, var väldigt slut sen styrkepasset på morgonen också :o

Idag hade vi bara en lektion, eller jag hade egentligen två, men... ja jag skolkade :O fan det händer inte ofta. Jaja umgicks en stund och nu sitter jag här och ska snart till mormor och käka palt(!!) fick precis veta att det var det vi skulle äta, mysigt när det var det till lunch också :o jaja kan inte hjälpas, har som tur är ingen träning idag :) Ska istället och kolla när a-jun spelar match med Thörnäs-babe osv :) hehe.


hörs sen, puss! <3

Baby could you blow my heart up

Slutade väldigt tidigt idag, underbart! :) och imorgon blir dagen ännu kortare, hehe ;)

Såg nyss filmen of mice and men, bland det sorgligaste jag sett alltså, usch vad hemsk :( ska nog sova nu en stund så jag orkar med ett fyspass senare ikväll, blev seeeeeent igåååår :O haha. Kommer nog ganska sent hem från träningen ikväll också, så jobbigt :(

ahhh jag kan inte sluta lyssna på starstruck - Lady gaga, ditt fel Ribban!!!!!!!:p haha. Bra den är! :)


Måndag?

Åååh det kändes som fredag idag, men nej det är bara måndaaaaaag :(

blev inget znoos imorse, haha jag tror jag skiter i det totalt :) i Skolan hade vi en mysig redovisning som inte var allt för seriös, plus lite sitta på datorn och matte. Sen gick jag på stan med min pappa(!!!!!) haha det var verkligen en engångsupplevelse, men jag och mamma hjälpte han att hitta tjusiga kläder :)

Och nu har jag nyss haft träning, ska se prison break och sen sova gott och drömma sött :)


Joel har ritat mig och Olivia, fin jag var :) haha.

Bruuuuun :)

Ribeka-svammel

 

Haha Rebecca for för en stund sedan och vi har skrivit ungefär en rad på vårat arebte, inte ens det :O Och inget bodypump-pass har vi gjort heller, suck :( Fast jag tar nog på mig den skulden, haha men jag blir så svammlig när jag är med Rebecca, något hos henne väcker den badgirl inom mig som alltid väntar på att få komma ut ;) haha!

Nä istället bakade vi en kladdkaka och tog massa vackra bilder, skulle vilja lägga in alla här men det går förstås inte, to nasty, haha. Men någon kan jag slänga in :)

Har sovmorgon imorgon och det är underbart! Väldigt sällan vi har det så jag ska verkligen ta vara på det, funderar på att znoosa i en timme som typ alla gör, okej jag ska berätta en hemlis, jag har aldrig znoosat :s försökte en gång men det går bara inte, får panik och tror att jag ska komma sent :p haha. imorgon kanske blir första gången :)


Desperate Housewives, haha :)

Godmorgon söndag

Usch vad less jag är på söndagar, antingen så är det bakis-dag eller plugg-dag. I detta fall så är det plugg... jobbigt. Hellre är jag fan bakis än pluggar, men nu har jag varit hälsosam och varit nykter hela helgen :)

Drog på bio igår och såg saw, den var sjuuuuuuuuuukt äcklig, jag och beccy höll på att skita ner oss :p for sedan hem till henne och jag vågade inte gå en meter själv så jag sov där, mysigt :)

Nu har jag kommit hem och väntar på att Ribekas tränig ska sluta, eller den kanske har det? Minns inte om hon sa att jag skulle ringa henne vid ett eller två, haha. Då ska vi plugga en massa och göra ett bodypump-pass som vi ska hålla i på ssab nästa vecka, grymt ;) Sen ska vi och göra lite hemligheter, hehe. Fast det är väl inte så hemligt eftersom att det är ganska uppenbart, men ändå :)

Alltså vad hände jag råkade göra hela texten kursiv och nu går det inte att ändra tillbaka :s jaja, ha en mysig söndag :) puss!




Haha väldigt gammla bilder på mig och beccy, läckert va? ;)

Photooooo

Haha mötte upp Ribban idag på stan vid två, for till lulsundet och träffade fotografen Thomas där, och med tio minusgrader stod vi endast iförd en flagga och lite kläder under, mitt ute på isen, inte ens skor hade vi, fyfan vad kallt...... Men ballt blev det :D
Nu ska jag och mamma snart och hämta Kina-mat, sedan ska jag vara med Jossan :) mys, hehe.


grattis

hehe sitter nu här hos Fagge, gav han min bakelse och han blev glad :D
Men dock så råkade jag tappa den upp-och-ner det första jag gjorde :O alltså tyyyyyyypiskt, det var bara mos kvar, haha  se själva :(

Ha en trevlig helg alla! pussis

Fredag

mmmmm vad jag är happy idag :)
Dagen har ju inte varit alltför jobbig, en föreläsning, sen gick jag på stan en sväng med Ribban och Olivia, köpte ett par jeans-leggings, big loveee! la också undan ett par skor som mamma nu köpt, måste prova dom lite mer ingående nu här hemma, men dom verkade väldigt sköna :)

Och Josefin, glöm inte att hämta ut DINA jeans-leggings imorgon, la undan ett par åt henne med, fast man inte fick det :) hihi :)

Nu ska jag iväg till lilla-fagge som fyller år idag :) har köpt en liten bakelse till honom :) haha hoppas han blir glad och att han inte läser detta innan jag kommer :sssssss hehe.

Imorgon ska jag hänga med Ribeka på dagen, sen kanske vi ska dra ett party hos Josse? någon som är suuuuugen? ;) Hör av er isånnafall :D nu ska jag kila, pusshej!


Grattis raggare! ;) (haha jag hoppas att alla vet att detta inte är hans vardaglia stil, haha här är han stylad av Josse) :)

Död

Har nu precis duschat och ätit. Är helt döööööööd i kroppen, fan vad vi löpte, i en och en halv timme hade vi snabbhetsträning, eller sista 40 min körde vi intervaller, fast det var faktiskt väldigt skönt, och nu är jag skönt slut i mina muskler :) orkade dessutom förvånansvärt mycket, trodde jag skulle stupa nu när jag vilat i typ en vecka, men jag behövde nog det :)

Nu har jag och mamma varit och hyrt filmen Juno, på tiden att jag ser den, blev tipsad för typ nio månader sen att se den, haha. Hoppas att det är braaaa, måste ju hålla mig vaken :D hehe.

Sleep thight folket, pussss! :)



Gammal löp-bild från arcus, då man var ny i laget och inte hade allt för bra kondis, haha hemska tider! :o


You're hot and you're cold

Åååååh vad trött jag är, antog en utmaning igår om att inte somna sist..... dålig idé haha. Men jag antar samma utmaning ikväll, nu har jag sovit middag och börjar halv 12 imorgon, känner mig taggad till vinst alltså ;)

Ja nu är det ju då mänskliga-rättigheter-dagarna, mysigt :) Fast våran föreläsning idag var inte mysig, bara väldigt tråkig :(.

Imorgon har vi bara en föreläsning sen slutar vi, så jag gillar mr-dagarna väldigt mycket :) hehe.

Ska snart bege mig till Arcushallen för ett mördar-fyspass :o hade jag inte varit så trött så hade det varit väldigt skönt, men vi får se, kanske piggnar till snart :) puss på er!


Nya nötarlåten, mmmmmmmmm vad skön den är, rolig video dessutom :)

Onsdag

Idag skulle vi ju då somsagt vara ledare till små barn, först skulle vi utvärdera dom som hade en skridskolektion, haha åh vad söta alla var :) mysigt! Sen var vi några som drog till Exotic och åt lunchbuffé, lika gott som alltid :) haha sen höll vi i ett pass för 10-11åringar, söta med trotsiga var dom, det gick ändå rätt bra :)

nuuuuuu ska jag för hundrade gången försöka skriva klart mitt arbete, har inte gått speciellt bra någon dag denna vecka att plugga när jag inte tränat någonting :o men imorgon, då kommer jag igång igen! :D

Hoppas det blir nå nice party i helgen, är grymt sugen fast ändå väldigt nojig, har inte tränat på hela veckan... haha men som josse säger, man lever ju bara en gång! ;) haha fast vi får se :)

OBSERVERA också att jag är med i tidningen idag, i extra luleå bilagan på dagen fråga typ längt bak :) hihihihi


Grönlund och Ola är söta och hjälper barnen :)


Gotta be somebody for me out there

mmm klev ganska nyss upp från badet, hehe råkade somna där och nu är jag sjuuuuukt trött och avslappnad i hela min kropp, måste börja bada mer på kvällarna, skit bra ju! :o

Inann det var jag och käkade hos farmor, mums :) hon och min bror hade dessutom bakat pepperkakor innan så jag åt massor, gissa om jag är snäll nu :)

tänkte lägga in en dagens låt, som robin gjorde, känner för att vara lite wannabe honom idag :) hehe. Personligen tycker jag att min var väldigt mycket bättre! men smaken är som baken :)



sov gott =) pöss!

Tisdag

Åh vilken mysig dag, älskar verkligen min klass! :)
Kom till skolan efter H&Fn, hade ingen Svenska så vi hade hål i typ tre timmar, jag Ribban och Robin fulade på lite, hehe sen satt vi med massa andra i klassen och sjöng allsång, så himla mysigt :) Sen hade vi nk, två st redovisade sen sjöng och myste vi lite till :)

Nu har jag precis kommit hem, gick en kort sväng på stan med Ribban och Olivia, köpte en tröja jag velat ha länge från Gina Tricot :D, nu ska jag plugga! :(



pösshej :)

Lost my discretion

Usccccch vad tråkig skoldag idag. Hade något test inför nationella på engelskan, haha man märker då hur dålig koncentration jag har, fick läsa om allt på slutet flera gånger innan jag verkligen såg vad jag läste :p

Och nu ska jag skriva klart mitt psykologiarbete har jag tänkt. Vill verkligen träna ikväll, har haft sjukt mycket energi hela dagen som jag behöver göra av med, men har fortfarande ont i halsen så jag vet inte om det är så smart :/ blä.

Och nu ska jag berätta den tråkigaste nyheten av dom alla.. Jag är inte längre vän med Karl Fabricius på facebook :( han har tagit bort mig, haha. Men det var fint så länge det varade :) Fast nu är jag rätt less på honom, och less på mig själv att jag inte sparade bilderna på han medans vi var vänner :O åååååh haha.


Lista

pga att jag har så himla tråkigt snodde jag denna av Hannad :) hehe

ALLMÄNT
Namn: Malin Olofsson
Födelsedag: hemlis, hehe
Ögonfärg: blå :)
Hårfärg: ljusbrun typ
Högerhänt/vänster: väldigt höger hänt :p
Stjärntecken: firre
Skostorlek: 37
Är dina föräldrar skilda: Nä dom bor tillsammans :)
Sport: fotbolll
Helgdag: lördag ;)
Årstid: sommar!

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Ja
Blivit dissad: aa
Skolkat: typ inte, eller kanske någon enstaka gång
Sovit utomhus: typ råkat somna, och så i tält
Sett en död människa: aa
Använt droger: nä fan!
Retats: mm :)

THIS OR THAT

Cider/Öl: cider utan tvekan!
Pepsi/cola: inget av dom
Jordgubbar/blåbär: blåbär tror jag nog
Kött/veg: kött, fast vegmaten i skolan är godare än vanliga oftast
Tv/film: film! Ser aldrig på tv
Gitarr/trummor: bryr mig inte, är absolut inte musikalisk
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt :)

SENASTE/SENAST DU
Skrattade: tio min sen
Grät: igår när jag såg slutet på Perl Harbor
Kramades: idag en massa :)
Tuggade tuggummi: igår :)
Drog ett skämt: igår, i think
Telefonsamtalet: inatt med Tommie

Sms;et: nyss till Oskar

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: ja, för mycket :o
Rökt: ja :(
Tagit droger: nejj
Kysst någon: aaa
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: jo
Sovit tillsammans med någon av samma kön: Jo :)
Haft sex: jo
Bakat: nope


Sjuk

Har haft feber hela dagen så jag har varit väldigt oproduktiv. Typ sett tv för det mesta, haha. Och fikat både hos F&F och M&M. Fast mår rätt bra nu så jag ska nog till skolan imorgon :) Dock blire ingen träning, trist :O

Passar på att hälsa till mina vänner Anna och Andre som är utomlands, hoppas ni har det väldigt skönt! Och var glad att ni slipper detta pissväder :(


Jag vet att jag är efter med denna låt, men den är så grymt skön, kan inte sluta lyssna!

Har förresten gjort en quiz som alla andra, gör den gärna :) http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811091403298424&a=1&

Breathing your love

Lördagen vart mysig, for först till Josses kusin och umgicks med Jossan och Fridus, höll koll på dom yngre barnen som hade fest, haha fula vi var, och roligt hade vi :) Sen åkte vi lite biiiiil och köpte sallad och sedan prommade vi till Frida och alla somnade typ, haha sedan var Tommie gullig och skjutsade hem mig och Josse :)

Idag vaknade jag av att min hals gjorde ännu ondare, och jag hostade hade ont i huvudet och var snuvig..... bajs! Så himla typiskt att bli sjuk nu när vi får komma in i Arcus :o Hade ju tänk träna idag, nä men det blir vila idag :) Ska till mormor senare och äta farsdagsmiddag, med kusinerna osv, det blir trevligt :)


Haha vi satt i en bastu i typ en timme.... :)

Lördag

Haha chocken från igår har lagt sig nu, så jag ska passa på att berätta om min gårdag :)

Jag och Fagge skulle bara chilla hela kvällen, vi var hos mig och såg idol och for sedan för att hälsa på Sabina på någon fest, hehe där var det visst gratis dricka och folk gav mig massor, det tog inte länge innan jag var full, haha, inte riktigt vad som var tänkt, mennnn, gratis är gott :) Sen råkade jag och Sabina dra dit massa folk, som inte fick komma in, så jag följde Oskar till skurholmen istället, det var inte mycket till fest där men trevligt och mysigt :) Gick sedan hem vid två, och var död i morse, haha klockan tio var jag på bergviksskolan för en hård fotbollsträning, självklart var jag också bakis, dock inte som det brukar vara, tog bakis-piller innan jag somnade :)

Sitter nu hemma och har väldigt ont i halsen, har tänkt sova en stund innan jag ska kolla match med Jossan, och ikväll skulle jag nog till Fagge och hjälpa han att hand om hans små syskon :) men vi får se hur det blir :)



kvällens ända bilder, haha pusshej!

JAAAAAAAAAAAAA

Detta är den bästa dagen i mitt liv, heeeeeeeeeeeeelt klart, ni kan aldrig fatta vad som har hänt :O

JAG är vän med Karl Fabricius på FACEBOOK!!!!!!!!!!!! Åh gud, jag håller på att svimma, helt sjukt, helt sjukt........
kan inte skriva mer idag, gör det imorgon!


Torsdag

Lång och jobbig dag, somnade dessutom VÄLDIGT sent igår, egentligen är det ju bara mitt eget fel, men det är ju så att man har lust att skylla på en viss person.. hehe. Nä det ska jag inte göra, mitt ansvar :). Ska nog sova middag en sväng så jag orkar fysa ikväll :D

Hade brottning på hälsan, det var as kul! Jag, Malinb och Viktor var dom ända som vann alla sina matcher, så vi blev mästare :D hehe

Nya partylåten, sataaaaaaaan vad skön den är :)

I wanna kiss you
But if I do then I might miss you, babe

Love game -  Lady gaga är också att rekomendera ;)

Onsdag

Galet hur fort veckorna går, känns som att det var söndag igår :s Men det är ju bara bra, jullovet kommer med stormsteg! :D

Idag har skolan varit kort och skön, Robin var snäll och lånade ut sin engelskabok till mig så jag slapp sitta och göra ingenting på englskan, eftersom att jag alltid glömmer den förbannade boken hemma :s, och sen på nkn skulle vi kolla blodtrycket och TA BLODPROV! Haha tårarna rann så fort jag kom in i klassrummet, men som hur var hann jag bara ta blodtryck för att sedan kila till sjukgymnasten. Jag hörde av Ribban att blodproven var riktigt nasty, så jag är glad att jag slapp vara där! måste också säga att jag är GRYMT avis på en viss Anna Thörnäs som reser till Canarieöarna idag..... åh vad jag saknar det stället, har varit där ca 8 gånger, men man blir verkligen aldrig less :) Hoppas du får det underbart gumman!

Och jag blev då utmanad av Toveb att berätta fem sanningar om mig själv, men jag tror inte det är någon idé eftersom att dom flesta redan vet allt om mig, hehe. Jag är en väldigt social person och berättar det mesta för dom flesta, saker som handlar om mig alltså :)


Åååååh

Sitter här på mammas jobb efter skolan, och bussen går om 50 MINUTER!? Vad är det för svammel :s orkar verkligen inte gå på stan, är helt slut i min kropp, så jag sitter här och vilar tills bussen går, nice :)

Vi hade cirkelträning på hälsan imorse, sjukt jobbigt var det, så nu är jag ännu mer slut i mina muskler sen igår, dessutom har vi fys ikväll också, jag bryter ju bara ned mina muskler :s mennnnnnn aja, imorgon är det onsdag vilket betyder vilodag, fast då måste jag köra ett stykepass på fredag? det lät lite jobbigt :s ja vi får se hur jag gör :) hör av er allesammans! :) pöss

Måndaaaaaaaaaaaaag

Uuuuuusch vad jobbigt det var att kliva upp imorse, jag som inte ens brukar vara morgontrött :o huva, behöver ett nytt lov snart igen!

Fast dagen har varit rätt skön, och tog en liten nap efter skolan, sen for jag och tränade med brundarna, mmmmmmm skönt var det :) Vi körde först ett really tufft aerobic-pass, och sedan styrke, är as trött i musklerna nu, så himla skönt :) Funderar på om jag ska orka vara vaken tills Prison Break, jo jag tror det, hinner ändå ta en lååång och skön nap imorgon efter skolan innan fotbollsträningen halv jävla åtta till typ tio, åååååååh hatar att träna sent :(

Men min sjukgymnast sa idag att jag får träna hur mycket jag vill inomhus, bara jag själv som kan sätta stop, för det kommer ta ont :( men det är inget farligt :) Har även fått massor med övningar till båda mina fötter, ska äntligen börja träna upp stukningen som suttit i i över ett halvår, på tiden mallan! 

Hehe hejdå :)
 

Inte skulle det vara fel med lite sommar nu? Usch hatar kyla...... men gott folk, det är endast 7 månader tills jag far utomlands, haha det är ett tag kvar :/

Godmogrgon!

Eller kanske godeftermiddag. Haha, men jag har knappt klivit upp ur sängen idag så det känns som morgon :) Dagen idag kommer att vara jobbig, och jag kommer inte ha tid till att göra något vettigt. Eller det är iofs bara vettiga saker, men som känns så onödiga, som man inte orkar lägga ned tid på. Haha vad djup jag har blivit, har precis läst igenom ett häfte om psykodynamisk psykologi, som jag nu håller på att skriva ett arbete om. Faktiskt väldigt intressant, men sjukt svårt att få ihop något vettigt när man förstår ungefär hälften :s

Efter att jag har gjort det ska jag städa mitt rum, från botten och upp, behövs verkligen och jag känner att jag faktiskt hellre vill städa än att skriva det här jävla jobbiga arbetet....... mennnnn, jag måste göra bra ifrån mig på detta så jag höjer mig psykologin! :)

Sen har vi möte med fotbollen, som drar igång igen till veckan. Känns faktiskt skönt att komma igång, men jag vet inte hur mycket jag kan vara med från början innan min hälsena har blivit bra. Åh trist det är att vara skadad, kan för tillfället bara träna styrketräning, hehe biff jag kommer bli :D

Nä nu ska jag fortsätta med mitt arbete, pusshej!

Solrosfrön

Jaaa, sitter nu här och har ätit en påse med rostade och saltade solrosfrön så himla gotttt! och kollat på två underbara avsnitt av gossip girl, sjukt hur mycket jag älskar den serien, och NATE!!!!! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, läcker läcker läcker..... ;)


Mår förresten bättre nu, efter några hundra glas vatten, så jag antar att jag är på benen imorgon :) heheee

Hade tänkt lägga in en bild på hur jag ser ut för tillfället, haha det hade varit en rolig syn, men tyvärr så gick det inte? :s aja, vill fixa en ny header har jag också bestämt, har ju som haft denna... ja hela tiden, haha börjar bli dags för något nytt. Någon som kan och vill hjälpa mig? för jag är heeelt lost när det gäller bloggdesign :s

Någon mer än jag som nöter denna låt just nu? :)

Lördag

kvällen igår var väldigt trevlig, och som oftast så är det förfesten som är roligast :) Vi var ju då hos Ralle, och tiden bara sprang iväg, helt plötsligt fick vi skynda oss till bussen och väl i stan så splittade vi på oss, vet bara att Vickan gick på Cleo och jag på Stålverk 80. Det var trevligt, men hann dock inte vara där så länge innan dom stängde, kändes som så iallafall, haha. Kvällen slutade inte som planerat haha. Men det blir ju så ibland :)

Idaaaaaaaag är jag så sjukt hängig, gått typ minst en mil, ätit, och sen la jag mig och sov i typ tre timmar, fick ligga under täcket med kläder på i typ en halvtimme innan jag slutade frysa, huva. Känner mig faktiskt sjuk, haha fast det kan ju vara bakfylla, vi får se imorgon :) Ska iallafall bara chilla ikväll, hänga med min mysiga mamma :) haha. Nä men jag behöver verkligen vila upp mig nu efter allt alkoholintag i veckan, och jag lovar att ni inte vill se hur jag ser ut nu, haha har nog aldrig sett så här risig ut, och mitt blåöga har blivit typ svart-lila, syns mer än förrut :( jajajajajja nu slänger jag upp lite bilder så får ni ha en mysig lördagkväll! puss



xHej

Sitter nu hos Viktor, chillar lite :) mhehe, alla ska bada bastu, mysdigt :) härlig kväll, pusshej =)

RSS 2.0