Vi hade iallafall tur med vädret

Haha förlåt Anna nu snodde jag ditt citat, men jag tyckte att det var bra :p
Eller vi vann matchen, men det var garanterat våran sämsta match någonsin i denna serie, men den är redan glömd!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa tills jag somnar, känner mig väldigt trött.
Vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, risken finns att jag slår ihjäl någon och det vore ju inte så jävla kul.
Känner mig bara så jävla besviken och förbannad och ledsen osvosv, orkar inte ens skriva

chill lördagkväll :)

Hej alla!
Nu sitter jag hemma hos Frida och vi ser på film :) Jag, hon och Rebecca :) Någon dansfilm som tydligen inte var en dansfilm :p haha, OCH jag har ätit Ben & Jerry's för första gågen i mitt liv. Det var liiite överskattat tycker jag, men helt okej :) Ikväll ska jag sova hos robban, åh vad mysigt :) hehe det var allt för ikväll! pusshej :)

Härlig bild från förra helgen :)

Mys

Matchen Gammelstan-Infjärden blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, Infjärden ledde med 9-0 när vi for :s det betyder att BAIK måste ta poäng mot dom, eller att vi måste göra as mycket mål och sen vinna mot dom för att kunna vinna serien, annars slutar vi som tvåa, och det vore väldigt surt :/

Sitter nu här och har precis ätit underbart god grillad mat! Grillat är fan näst bästa maten, efter pasta då såklart! Haha :)
 Ikväll ska jag vara med Frida, kommer bli väldigt mysigt, som alltid med den tjejen :). Robban den lilla skiten ska iväg på fest, haha så gick det med vårat avtal ;) Nä, men jag kan faktiskt ha överseende när det är någon som har födelsedags fest, du är förlåten Robert :) haha. Nu ropar mamma att vi ska fika kladdkaka, mmmmmmmmmm, fat jag kommer bli.. :p

Måste också berätta hur underbart skönt det var med massage, och hur mycket bättre jag känner mig i ryggen/nacken nu :) jag kan varmt rekomendera Helén Grönberg som är massageteraput på bergnäset, jätte gullig dessutom :)


härligt svullen i ansiktet efter massagen :p

HAHAHAHAHAHAHA jag hittade detta i mitt rum, Remeber Beccy? ;)
jävligt kul eftersom att hon redan har brutit mot typ alla regler, ja och ni ser ju där nedan vad det innebär? ;) haha, nä jag skojar, men visst är hon gullig :) Vill också tillägga att hon skrev detta när hon var sjuuuuukt bakis, men det kanske ni hade räknat ut? ;) haha pusshej!

Då var det lördag

Känns som att det kommer bli en bra dag, om man bortser från vädret :o

Igår var iallafall jag och Robban på bio, han gick med på att inte fara ut och springa ;) haha. Vi såg Get Smart, haha fan vad bra film, rekomenderar den verkligen, sjukt rolig! :p Vi somnade rätt tidigt och nu har Robert farit för att träffa han som äger lähenheten som han ska flytta in i tror jag :p. Och snart kommer han tillbaka, då ska vi till Gammelstan och heja på dom när dom möter infjärden, hoppas fler följer vårat exempel!

Efter matchen har vi prommis med laget, och efter det ska jag på massage, fick sån jäkla nackspärr igår/inatt så jag ringde Helen imorse :) nice.. och ikväll skulle det typ vara party, istället för igår, så jag kommer vara där och ta hand om folk, ej dricka :) Om det nu blir något, vi får se :)


Love them all

Satans skönt att vi fick sluta klockan ett idag istället för halv fyra ;) hehe, tur att man har extremt efterblivna lärare så det är bara att fjäska lite, haha jag drog på hundögonen och snällaste rösten och förklarade snällt för vår kära stina att vi hellre jobbar hemma, och så blev det :) underbaaaart!

Jag och Ribban gick lite på stan, slutade med att jag nästa lipade för att jag fick sånna sjuka skavsår ajaj, och snart ska ju jag och Robban på en löprunda, hur ska det gå :s vi får se, jag kanske kan få honom att ligga inne och mysa istället, men det ska nog inte bli några problem, det var trots allt jag som fick han att hänga med mig :) haha. Blir nog inget festandes ikväll, helt plötsligt skulle ingen av brudarna dricka, så jag tror inte jag ids fara på den där festen i en nykter grupp :P haha. Men väldigt klokt av er tjejer! Tänk på levern :)

Nu ska jag lägga mig och läsa min as-sköna bok, "Åse" heter den, skriven av Denise Rudberg. Det finns även två till i samma stuk, "Jenny S" och "Mathilde" love them all :)


Första skolveckan avklarad

JA idag är det fredag och det känns så skönt som det bara kan bli!

Ska snart cykla (!) iväg till skolan, hurtigt av mig med tanke på att det är typ lite mer än fem km. Jaja, efter skolan ska jag och Robert ut och springa, haha ännu mer hurtigt! Vad stolt jag blir :) Och ikväll blir det mest troligt fest, eller jag och Robban hade ett nykterhetsavtal den här helgen så det blir nog lugnt för min del, jag får bara se till att ta hand om alla andra supare :)

Och på lördag möter Gammelstan Infjärden på hemmaplan klockan ett, alla som kan MÅSTE vara där och heja på GAMMELSTAN! Jag tror på er gifare :) och på söndag har vi själv match, för alla som bryr sig så ska JAG spela mittback, alltså ensam mittback, hur nervös tror ni jag kommer vara nu? :s aja nog vet jag det blir bra, vi ska ösa in mål!

Måste cykla nu, vi hörs :) puss!

Puss på fotboll!

Första riktiga skoladagen då.
Vi hade som inga speciellt jobbiga lektioner, mest lära-känna-varandra-övningar, haha ganska kul :p. Vi har en sjuuuuuukt efterbliven lärare, på gränsen till utvecklingsstörd skulle jag faktiskt tro :o Jaja men klassen känns mer och mer okej så det kommer nog bli två roliga år :)

Imorgon har vi en tung dag, börjar 0815 och slutar 1700, ska dock ta ledigt från sista lektionen eftersom att vi har match, och samling 1630. Och nu ska jag för första gången spela från start som innermittfältare, satans spännande :D ooooch jag vill bara säga att jag kommer sakna dig inatt Robban, sjukt att sova ensam när man inte gjort det på typ fem nätter :s Men nu har hans syster kommit hem, så det blir inget mer häng i hennes lägenhet, vilket ha varit väldigt mysigt! Men Robban får ju ändå sin lägenhet på måndag, så det gör mig ingenting, åh så skönt allt kommer vara! :)

Nu ska jag gå, puss på alla och speciellt på min robert :)


Första skoldagen som 2a

Ja då var första skoldagen avklarad, fick en ny klass som verkade helt okej :), plus ett ännu pissigare schema än det jag la ut här förut :s Fast det är rätt mycket praktiska ämnen så jag tror inte att det kommer bli så himla jobbigt :)

Efter skolan gick jag och Ribeka på stan, jag köpte ett par chinos och en t-skit, känner mig noejd ;)
Sen for jag och Robban till lägenheten och vilade lite middag, och nu har det precis varit en massa främmanden hemma hos mig så jag har ätit mig hyffsat FAT. Jag har faktiskt inte tränat sen i tisdags :o jag spelade dock match i lördags, men ändå. Och så vill jag bara välkomna alla nya gymnasie elever, speciellt Josse, Beccy, Frida osvosv, hoppas ni kommer trivas :) pussss!
Ribeka och jag, utanför skolan :)


Ny mobil och nykär

Vill också bara påpeka för alla att jag äntligen bestämt mig för vilken mobil jag vill ha, och igår kom den på posten, känns grymt skönt att slippa fet tegelstenen som jag dragits med hela sommaren :O

här har vi den!
Är än så länge väldigt ovan men väldigt nöjd :)

Nu ska jag till min Robert och hjälpa han att städa allt klart i lägenheten, och sova där med honom :) ha en mysig kväll alla, och lycka till imorgon i skolan! Pussis

Söndag som en perfekt bakisdag

Känns som att jag aldrig skriver nu för tiden. Ber om ursäkt för det!
Kan iallafall berätta om gårdagen, hade match på dagen, vi vann den med 4-1 mot äckeltrångfors, kändes väldigt bra, vi hade dock kunnat göra fler mål :o aja. Sen käkade jag, Robban och min bror kinamat till middag och jag började fixa mig lite smått, det började även trilla in lite folk hos mig och vi tog oss vidare till Robbans systers lägenhet i stan och började förfesten, som höll på från sju till ca tolv :p haha. Sen drog jag, Robban, Ribeka, Frida och Rebecca iallafall till vägverket, men det sög rätt hårt där, så vi tog med oss lite folk till svartöstan och röjde, rätt kul fast vi stannade inte så länge. Vi for hem och jag och Robban köpte varsitt nachomål på max, rätt okej faktiskt :) som vi sen tog med hem och körde efterbalja med Hanna, Josse, Silver och Jonny :)

Och dagen idag var en förväntad bakisdag, men jag mår faktiskt hur bra som helst :) men jag och Robert körde ändå den idella bakisdagen, segade som fan på morgonen, innan vi tillslut tog oss upp och for och kollade fotboll, jag umgicks med Beccy ett tag och nu sitter jag här och är hur trött som helst, SKOLAN börjar imorgon, fet ångest!

har tyvärr bara en bild från igår just nu, men det lär väl komma mer :)

Försenat

Hej!
ledsen att jag inte han blogga igår, jag var typ inte hemma någonting :p
började med att fara till farmor och gratta henne, var där heeeela dagen och såg os, badade och blev ompysslad :), haha. Jag kände mig så sjukt hängig, hade lite feber också, så jag skippade träningen. sen på kvällen for jag med Robert till hans systers lägenhet och sov där, mycket mysigt! :) på morgonen for han och jobbade och jag chillade på och nu sitter jaghär hos filla, vi ska snart och luncha på sub tror jag? mysigt det med :)

Måste berätta lite om onsdagskvällen också kanske, haha, det var härligt mys hos Tommie och vi var där ganska länge innan vi drog in på kafelino, bra drag och mycket folk, väldigt roligt! :D

Har även blivit bjuden på fest ikväll, haha men det håller inte att dricka fyra gånger på sju dagar, men vi får se kanske kikar förbi nykter :) Men vi får höras allihopa! ha en trevlig fredag :)

Min vän Filip, haha!

Stan

hejhej, nu sitter jag här med ljuvliga josefin :) vi har varit på stan och strosat och nu kollade vi precis på 200 meters finalen, jag visst heela tiden att Bolt skulle slå världsrekord, fan vilken kille! ;) hehe.

matchen ikväll vart inställd så det blir party som vanligt, inga konstigheter! :D ha det mysigt ikväll alla! puss


Svensbyn

Idag har vi då match mot Svensbyn, efter matchen ska jag, Anna, Sara och Mathilda fixa oss, supa ner oss och dra till krogen :P haha. Kan ju inte bli annat än vansinnigt roligt! Jag kommer dock vara relativt nykter eftersom att det blir sup även på lördag, då med alla söta tjejer från klassen :) Eller fan, gamla klassen blir det ju! :O ååh vad tråkigt det är att skriva så, men den nya kommer säkert bli helt okej den med :) nu ska jag dra mig till ica och köpa virke :) pusshej!

Anna jag och Sara i mur :)

Försvara dig med sanningen

Godmorgon!
Jag är så less på detta pissväder så jag vet inte vad jag ska göra :s Eller jo, idag ska jag endast ligga inne och  kolla os, Stefan Holm hoppar ju nu! Och städa mitt rum lite osv, sen ikväll är det träning, jobbigt för jag är fortfarande förskyld, men jag proppar mig själv med naturläkemedel och hoppas på att jag ska vara pigg till matchen mot Svensbyn imorgon :) Och ikväll ska jag än en gång vara med Robert, mmmmmmmm :) pusshej!


Man kan aldrig lyssna mig mätt på denna låt, love!

Galen på pix!

Ja som ni kanske har märkt har jag bara lyckats ladda upp en bild från helgen, jag fattar ingenting av pirres nya uppladdningssystem, någon som vill vara snäll och förklara för mig? eller säga hur/om man kan ladda upp på det gamla vanliga sättet?

aja, var nyss med Robban haha han hade fått en film som hette Kenny, rekomenderar den starkt.. not. Haha seriöst vi orkade inte ens kolla i typ fem min, jaja den hanldar typ om bajs bara så alla vet :)

och nu lägger jag in två bilder från helgen här bara för att dom är så jävla roliga, hahahahaha jag döööööööör


korgen är hel...


sekunder senare har anonym person kraschat, haha och kolla korgen, och stackars ledsna Tommie :p hahahaha!

godnatt sötisar!

Nyklippt

Fan vilken hemsk natt, min bakfylla blev bara värre ju mer av dagen som gick, på morgonen mådde jag ändå rätt okej och sedan på natten ville jag spy hela tiden för att jag var så illamående :o huuva, var dessutom tvungen att kliva upp halv tio imorse, skulle till frissan :) Och nu är jag nyklippt, dock inte så stor skillnad men det känns mycket frächare (stavning?) Haha som ni kanske har märkt någon gång i tidigare något inlägg så är jag sjukt kass på att stava, vilket jag har ärvt av min far som inte kan stava till t.ex "Måndag" och "Också" Haha så lite mer begåvad är jag, men om ni ser en felstavning är det bara att påpeka det, jag lär ju mig på så sätt :)

Efter frissan gick jag en stund på stan, träffade Josse och vi myste på i affärerna :) köpte mig nå piller mot förskylning (har blivit lite smått förskyld nu :/) och en kofta liknande den som jag tappade i lördags, helvete också! Om någon som var med mig eller nära mig i lördags hittar en svart Vila kofta i storlek L så var vänlig hör av er :)

Nu sitter jag här och taggar inför en blöt och mest troligt väldigt jobbig träning, men jag känner mig somsagt lite krasslig så jag ska ta det hyffsat lugnt :)

Känner på mig att denna vecka kommer bli härlig! Ska umgås med Filla, på onsdagsklubben, 18års fest och såklart umgås med min Robert :) osvosv. bara att höra av er om ni vill hitta på något roligt, det gäller att ta vara på sista ledigheten! pusshej

vafan?

Okej nu har jag försökt ladda upp bilder på pix hur länge som helst, dom har gjort om så jag fattar inget? Fan vad leeeeeeessss. Jaja om ni inte dör av längtan att se massa tokiga bilder så väntar jag tills imorgon med att ladda upp :) sov gott allihopa! puss

och kolla här! :O

En helt perfekt söndag!

Haha kul kväll igår ändå, inget vart som det var tänkt men blev ändå trevligt :)

Kvällen började hos Marri, sen till Adam, sen blev jag inbjuden till några flickor för att jag hjälpte dom med bensin osv, haha, man ska då vara med om allt :p. Sen for vi till Tommie en stund innan vi splittade gänget, och jag Josse och Beccy drog till gammelstan med olika folk :) kvällen slutade med att Josse, Beccy och Robban sov hos mig :) haha
Vaknade vid 11 på morgonen, då gick dom två väldigt bakfulla tjejerna hem och jag och Robban somnade om, gissa när vi vaknade? kvart i tre! haha sjuukt. Jaja vi gick upp och käkade och låg sedan i sängen till halv sex, då vi for till Karlsvik och hejade på utvecklingslaget :)  Och nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och hälsat på Roberts mamma :) mys mys :) och nu ska jag snart däcka för jag är så äckelbakis, godnatt! Puss

  
Jag orkar inte lägga in fler här, så kolla min pix

OCH en ung skönhet vid namn Anna Thörnäs blir 18 år idag! Såklart värt att nämnas :) Grattis gumman! Nu är du världens snyggaste 18åring :)

Solig lördag

ahh, blev skitglad idag när det var fint väder, så jag drog ut Mattias för att sola :) Jag la mig i gräset en stund och chillade, men då började det kännas konstigt i min arm, gick in och såg att jag hade typ tre svullna bett. Och det tog inte länge innan hela min arm var svullen, sitter nu här och har käkat massa tabletter, hoppas hoppas hoppas att det lägger sig snart, sjukt obehagligt :o typiskt mig att vara allergisk mot exakt allt!

Aja, vi sket i att supa igår och tänkte spara oss till idag istället, visst är vi duktiga? :) Så istället for jag, Robban, Vickan, Jossel och Beccy runt till Kvantum, Max osv, kvällen slutade hos josse där vi såg lite film osv, och efter att Robban hämtat olika folk från krogen for vi hem till mig och sov :)

Ikväll blir det till att fira Tonkan som fyllt 18 i veckan, grattis! :) pussheeeej

Förresten, vi förlorade matchen mot norrsken med 2-1 gissa om jag är leeeeeeeessssssss :@

Match mot Norrsken

Idag är det fredag och jag vaknade hos Robban, mmmmmmm :)
Sen drog jag somsagt på stan med min Ribeka, hon köpte en halvårspresent till sin Mattias, sjukt hur fort tiden går, kändes som nyss dom hade sina evighetssamtal i telefonen och var nykära haha! :) Nä men det var väldigt trevligt att umgås :)

Nu sitter jag och taggar inför min match, vi möter norrsken som ligger just efter oss i serien, så det ska bli en sjukt jämn match, och jag är satans nervös som vanligt :s Och snart kommer mina söta kusiner och hälsar på, Ida fyller hela 10 år, grattis!



haha och vad hände med att det blev party ikväll? Och imorgon? och nästa helg? Inteee pra. Nä men det blir lugnt :) pusshej!


Här är mitt Schema förresten, FUCK!


Torsdagggg

Hängig dag med dåligt väder, åh vad less! Varför kan bara inte solen lysa? Så svårt är det ju inte.

Jaja kom ganska precis från Robban, har varit där och myst med stackarn som fått hjärnskakning, huva! Far förhoppningsvis dit och myser efter min träning också :) Sen imorgon ska jag på stan med Ribban, det var FÖR länge vi umgicks, så det ska bli väldigt trevligt :) pusshejjjj!

   

Nog har vi varit med om mycket sjukt tillsammans, det här är bara några smakprov, haha. I love you babe! ;)

Tennis

Haha jag cyklade till porsön, väl framme där spelade jag tennis med Anna, endast iförda korta shorts och linne, måste ha varit en rolig syn, i spöregnet och allt. Vi var inte ens hälften så bra som jag trodde att vi skulle vara, haha vi fick leta bollen i skogen ca 3-4 gånger :p Men kul var det! Fick skjuts hem också av Joel thanks :)

När jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl och kröp ner i sängen och sov middag, underbart! Nu ska jag snart iväg och kolla lsks match, i spöregnet... Nä det lät faktiskt inte så lockande, vi får se hur jag gör :) pusss!



Alltid lyckas det bli porrigt med Anna, haha ;)

En tisdag

Efter en skitjobbig träning sitter jag nu här hos min kära Josefin och väntar på att hon ska bli klar så vi får fara till coop och handla lite gotta, jag är sjukt sugen på sånna där tacos chips, med guaccamole (stavning?) big looove! Sen så ska vi se ps. I love you. Har sett den förut, men den går att se igen :)

Och imorgon ska jag och T-babe och spela tennis, hurfan kommer det gå? En rolig syn kan jag tänka mig..:p haha. men ha en mysig kväll alla! Pusshej


Böcker!

Jag har haft en period nu ett tag när jag knappt haft tid att läsa nå böcker. Men dom senaste dagarna har jag tagit mig tid och märkt hur mycket jag har saknat läsningen egentligen. Det är så grymt skönt att bara mysa med en bra bok innan man ska sova, man blir mer avslappnad och får dessutom lättare att sova efteråt, så det är verkligen något jag rekomenderar! :) Och om det är någon som vill låna några bra böcker så är det bara att fråga, det blir att jag har fått rätt mycket med tanke på vad min mamma har för arbete :p

Jaja, till dagen då! Har typ precis klivit upp och väntar besök från Josefine. Jag har lovat att bjuda henne på lunch :) Jag vet inte riktigt vad jag ska laga.. Är ju ingen kock precis, plättar är typ det ända jag är bra på, haha :p Men det får väl bli det vanliga, Pasta med bacon och halloumi (stavning?) ost, mmmmmmmmmmmm :)

pusshej!

Juste! Tänkte berätta att jag bokat klipptid nu på måndag, vettefan hur jag ska klippa mig? borde ju egentligen klippa page med tanke på hur jag har uppfört mig.. haha nä jag tror inte det blir något sådant, men man vet aldrig, ni får se! :)


Måste bara skriva att jag fick denna härliga body för endast 29 kr! Försäljaren trodde att den var på rea (fast den inte var det) Så jag fick ca 100 kr rabatt :)

Shopping

Blev en skön dag på stan idag, var ju som sagt på väldigt bra humör så jag passade på att fynda ordentligt :) en stor t-skirt, en body och en vanlig t-skirt på gina tricot för endast 87 kr! Helt sinnes, jag är sååå nöjd :), Sen tre par troller på lindex, också nöjd över dom :) OCH ett bälte från glitter, har velat köpa det ett tag men inte känt mig nog rik :p haha.

Men jag är grymt sugen på ett par chinos? Fast vet inte riktigt om det är min grej.. Vad tycker ni kära läsare? :) haha. Och sen undrar jag också om ni vill att jag lägger in bilder på vad jag köper? dom flesta bloggare gör ju liksom det, men det känns inte heller som min grej, haha. Jag kommer iallafall lägga in bilder på mina nya vinterskor, är så jävla nöjd, grymt sköna och snygga, dock rätt dyra, men mammor finns till för att sponsra :) Nä nu måste jag kila, Robban kommer vilken minut som helst och vi ska se klart filmen vi påbörjade i lördags´, A walk to remember <3 Kommer bli mys som alltid :)

            
sötnos fikar :)          något för mig? vill dock ha i ljus begie

14 dagar till vardagen

Ska inleda inlägget med att visa hur less jag är över att Veronika Vagner inte fick vara med i OS. Satt och kollade igår på lite gymnastik, nog fan äger hon många av dom där nötterna, åh less! Livet är inte alltid rättvist, fast det känns ganska rättvist för mig nu, i'm so happy :) Den ändå nojjan jag har är att skolan börjar om två veckor!? Aja, hoppas att alla på hälsafriskvårds är med på att skolka dom två första veckorna. För protest mot att Ulle inte får vara kvar!

Nu ska jag skynda mig att göra mig klar, ska på stan med Vickan och hon brukar alllltid gnälla om hur jävla seg när man ska någonstans :p Men idag ska jag överraska, bara för att jag är så himla glad :) Och ikväll är det träning, min fot har inte blivit bättre och kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Den är fortfarande svullen och jag kan inte vrida den i vissa lägen, och nu är det tre månader sen jag skadade mig. Men men, jag har inte haft så mycket tid till rehab under serien, men snart är den slut och under vintern ska jag bli hel och ren :)

Ha en tervlig måndag och ett särskilt lycka till till Robban som har första dagen på jobbet idag! :) puss

jag och Vickan på lk :)


En söndag

Jag sov hos Robban igår, vi käkade väldigt god nattmat och det kom en massa folk och gjorde oss sällskap, haha det var väldigt väldigt kul vissa stunder :) Vart rätt sent och vaknade på morgon och såg att klockan var 14.11!!!!!!  Som ni kanske läste för några inlägg sen så var mitt sova-länge-rekord 13.15. Slog det med nästan en timme ;) Sen drog vi oss ner på ip för att kolla p-92s match, förlust där tyvärr, men det var mycket trevligt folk och kollade :)

Sen så måste jag bara berätta att det som har pågått för mig i fyra jävla månader pågår inte längre! Och ni som känner mig vet vad jag pratar om och hur jäääääävla lycklig jag är just nu!

Ikväll kanske Jossan skulle komma förbi? Jag hörde inte riktigt vad hon sa men det vore ju trevligt :) haha. nä nu ska jag vara social med min familj, det finns många roliga samtalsämnen efter gårdagens pubafton :) puss på er!

Du e min största skatt, du gör mitt hjärta glatt
och när vi kramas är jag diin, din kramis din kanin
Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag
du är så söt och det jag vill, att få en kram kram till
la la la la la la la la la..

Vem älskar inte kramsången? :)

Dum, Dummare

Åh vilken lugn och skön dag det har varit, älskar mys lördagar!
Skulle ju egentligen ha tränat efter jobbet men varken jag eller Sara var så taggad på det, haha men vi kanske tar det imorgon right? ;) Nä for istället hem och käkade kinamat med famlijen, satan vad vi retade Mattias, haha var länge sedan jag skrattade så mycket! Det är något som saknas i hans lilla söta hjärna :) Sen Bikade jag med mor och far till hertsön, dom skulle på fest och jag skulle till Robban, var där och mös och såg Dum, Dummare, vadå sjuk film? haha fulare finns inte :p. Jaja sen kom Jonkan och hämtade och körde till Sebbe, därifrån gick jag hem och tog ett väldigt långt och skönt baaaaaaaad. Och nu ska jag till Robbbbaaaaan :) vi får se när jag deckar inatt, trodde inte att jag skulle klara nio men vips så var klockan halv tolv :) pusshej

Har hämtat min kamera så för lite hothot kolla min pix
pössss!

Just Dance!

Nu har jag äntligen fått komma hem från Max där jag har jobbat dom närmaste fem timmarna. Tungt med tanke på hur jag mår, men annars var det inte alls jobbigt, vi blåste upp ballonger och ritade med alla små söta barn :)

Gårdagen vart iallafall härlig! Vi var ju då hos Tommie som har fyllt 18 i veckan, grattis :) Skönt folk osv, haha Aaaannna, du är värd att nämnas här bara för att du var SÅ söt igår :) Och Robban ska vi också nämna, som alltid är söt :) haha. Ja efter Tommie drog vi på invite och satt där ett tag, haha jag hittade en snubbe som typ varit tillsammans med min mormors syster :p sjukt. Jaja och sen vidare till Grace, typ inge folk där? men vi roade oss ändå :) Och sen slutade kvällen hos mig.

Jag ska snart ta mig en prommis till hertsön för att hämta min kamera så ni får se lite fina bilder från kalaset :)
men måste också bara nämna att mitt rum var jävla kaos imorse när jag for iväg och jobbade men när jag kom hem hade mamma städat allt, puss! <3 Åh det räddade verkligen mitt liv, jag orkar verkligen inte fixa med något alls ikväll, ska sussa tidigt! Då hörs vi folk! pusshej


Jeans!

Vill ni höra? Jag har köpt ett par cheap monday jeans, helt gaaaaalet! :O Men dom var jätte fina och jätte sköna, så jag är väldigt nöjd! Köpte även ett par örhängen och letade som ett cp efter speciella troller, som jag dock inte hittade.. bajs!

Jaja men nu sitter jag här och väntar på mat och Anna, kommer bli nice, vi hörs väl senare och jag lovar att ta massor av bilder ikväll! pusshej :)


Du är oförstörd för mig

Även fast jag är ledig känns det jätte sköööönt med fredag! Kanske för att det är partyyyy.. åh kommer må dåligt imorgon och då ska jag jobba, på max :s jag lär ju spy av lukten osv, jaja.

Igår var nice, jag och Jossan drog ut och busade med Emmelie och Malin, vi åt nattsallad :) haha Och snaaaaaart ska jag som sagt på stan, sen träna, styrkepasset som jag inte kört på hundra år, jag kommer ha sjuk träningsverk imorgon också, men jag måste bli seriös nu!

pusss!

Kommer säkert några sånna här go'bilder efter kvällen, håll utkik! ;)

Nytt inlägg

Mitt tredje inlägg för dagen faktiskt, jag börjar bli riktigt seriös, hoppas att ni gillar det! :) Hehe
Nu sitter jag här med Josse, vi har tjockat fullkorns chips med lite fett, haha så vi känner oss smala och fina.. nat. haha nä men idag har jag inte alls varit nyttig, på en torsdag!? vad händer.
Jaja vi ska typ ta en prommis nu och sen ska jag hem och sussa.. ensam.. så ni vet.. ;) Och imorgon blir det stan jag och Josse ska köpa nya jeans, inte för att jag kommer hitta några men man kan ju alltid försöka :p OCH sen ska jag köra ett fett styrke pass med Sära, fan vad skööööööönt, jag ska bli biff, och sedan kanske det blir utgång? ja vi får se:) är taggad iallafall! Men herå! Puss
Ariel min älskling :)
josses mysiga vovve som jag ska kidnappa någon dag ;)


Blondinbella

Alltså jag vill bara kort uttrycka mina åsikter om Blondinbella!
Har alltid tyckt att hon är en liten jobbig fjortis, men nu när jag börjat läsa hennes blogg ganska regelbundet har jag märkt vilken seriös och bra människa hon är, typ vem orkar vara så politiskt engagerad som hon är redan som 18åring? Skit bra! Och driver egna företag osv, hon är ju sjukt mycket bättre än alla stora bloggare som jag läst om, som bara shoppar och visar upp dagens outfit. Så jag säger HEJA blondinbella! Hon är fan lite av min förebild, inte för att jag någonsin skulle orka bli så seriös som henne, men tänk vad bra det vore om :)

Och vill också bara berätta att jag har sådan sjuk ångest över vad jag ska bli när jag blir stor. Många säger att jag skulle passa som polis och det är väl också det som är mest aktuellt just nu, men jag veeeeeeeeet inte. Vad gör man?



Aja nog med deeptalk, jag är väldigt sugen på att se min pappas match ikväll!!!!! Jag har fortfarande inte sett honom spela och det vore väldigt roligt. Hoppas bara att Josses träning inte är så länge så hon hinner se den med mig, om hon nu hade träning ikväll? haha jaa vi får väl se. Pusshej!

Torsdag

Men uh vilken torsdag, det känns verkligen som en slö söndag, haha
Har legat ute och solat ett tag men helt plötsligt började det spöregna :O wtf?

Kort om matchen igår då, vi vann!!!!! Grymt skön seger, 3-1 vart det :) Mennnnnnn vad händer med mig? Jag har tankarna på helt andra saker och jag är bara stressad och virrig. Måste verkligen reda upp allt skit som pågår just nu annars kan jag inte spela fotboll, åh jobbigt :/

Träning ikväll, jag vet inte hur det ska funka för jag är verkligen blåslagen om hela kroppen sedan matchen, tror inte ens jag kommer få på mig skon :s Jag har dessutom nackspärr, haha åh vilken dålig dag. Fast efter det ska jag vara med Josse, hon får ta hand om mig :)

Men igår var jag hos Robban och såg film, först någon grymt läskig rysare, minns inte vad den hette. Och sen Hot Rod, se den! haha fan vad bra och rolig film :) mmmmmmmmmm, pusshej :)

Os

Godmorgon!Nu sitter jag här, rätt nyvaken med Josse och chillar. Vi ska vilken sekund som helst cykla till mjölkudden, och sen ska jag på stan med Vickan :) OCH sen hem fort som fan och se lite av Svergie-Kina matchen i os, spännande ;) Och sen är det match på riktigt, Sikfors-Lira! Fan om vi inte vinner :o Och jag ska inte spela innermitt, så det är inte så himla nervöst ändå :) PÖSSHEJ!

Tisdag?

Alltså jag har verkligen ingen koll på vilken dag det är nu när man är helt ledig, ganska irriterande.. Men jag vet att vi har match imorgon BORTA mot Sikfors, tung match :o men vi är ju bäst så :)

Igår drog jag, Jocke och Fagge till Jockes stuga och bastade och chillade på, Anna kunde tyvärr inte följa :/. Men sköööööönt det var med bastu alltså! Less jag är på att vi inte har någon hemma :s Kom hem rätt sent och sov inte så länge idag, så jag lär vara dööööd ikväll haha :) Har nyss sett filmen Sweeny Todd med grapparna också. Fan vad dålig film, helt störd! Jaja sitter nu och väntar på mat och ska snart träna, inte så jätte taggad? Men det är ju träningen innan match, måste träna på min nya position :D AH galet nervös jag är.

Män vi hörs babes :) puss!

Chill

Häj bloggen,
Dagen idag har varit en grymt lugn dag, precis vad jag behövde! Jag sov längre än jag någonsin förut gjort! Till kvart över ett, haha. Fast nyss var jag på träning, det var rätt jobbigt men skönt. Och nu känner jag mig jätte pigg och busig :D, ska snart iväg med Anna, Fagge och Jocke osv? typ bastu i think, sköööööööööööönt. Också precis vad jag behöver!

Måste även berätta att jag körde hem idag från karlsvik och skjutsade TRE tjejer, ojoj jag börjar bli seriös :)

ha det nice alla! puss

störd, busig Malin

Platsbyte

En jävligt sliten Malin sitter nu här framför världens sämsta bärbara dator och är allmänt less, ska sova snart!

Men på träningen fick jag ett väldigt överraskande besked, jag kommer från och med nu inte längre vara back i vårat lag :o utan istället innermittfältare! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det men just nu känns det väldigt spännande att vara tillbaka på sin gamla position. Och jag tycker själv att jag inte är någon back, mer en mittfältare så jag tror att det kommer funka bra :) Eller hoppas iallafall! Vi får ju se i premiärmatchen mot sikfors på onsdag =) Ha en skön söndagkväll allihopa och glöm inte att fem kramar om dagen är bra för magen! Puss

LK - på riktigt

Känns fan skönt att lk äntligen är över, även fast jag bara drack en kväll så är jag sjukt sliten, lider med alla som kört två/tre dagars ;)

Kvällen igår var iallafall väldigt kul, vi började hos Josse, jag, hon, Vickan, Frida och Rebecca, väldigt mysigt :) sen drog vi vidare till någon i stan innan vi gick in. Såg dock inga artister, satt mest inne på krogen haha :p sen vart det efterfest hos någon i stan och sen slutade kvällen hos solhall :) Väldigt trevilg kväll måste jag säga!

brudar hos josse :)


för mer kolla pix, pusshej!

LK - jobb

Ja fredag kväll jobbade jag heeeela tiden, var ändå kul att så pass många kom och hälsade på :D och visst var jag snäll gott folk? :) haha delade ut lite nallar här och där, är ändå så less på äckeltivolifolket :o lite less på annat äckligt folk också, men det är sånt som händer :)

Men ikväll är det inge jobb, alltså party! Haha. Ska snart på stan med josse, sen drar vi till mjölkis och fixar oss, och sen vidare till Sabina på förferre :) Vi tar nog med oss pungvickan och lillBeccy också :) ha så trevligt ikväll allihopa! Pusss

LK

JA då var första dagen av luleåkalaset avklarad, haha väldigt roligt! och inte alls som någon hade tänkt sig tror jag? haha :D Ikväll väntar jobb, 2100-0200 jag förväntar mig att få besök? ;) på tiovlit, SÖK MIG! Sitter nu här med Beccy vi har precis ätit osv :) en bild:


kommer mer sen :D

RSS 2.0