Måndag

Första dagen på en månads lång praktik, pratade med min handledare igår och tydligen så är vi lediga på måndagar :) Min älskade pöjk var tvungen att kliva upp klockan sex i morse och jag led verkligen med honom! Men min mamma ringde och väckte mig klockan tio och sa att jag får jobba på Akka idag om jag vill. Jag blev oändligt glad och tackade såklart ja!

Efter jobbet ska jag och mamsen på aerobic, nu har vi båda kort på inpan! Väldigt skönt :)

nu ska jag sätta något i maggen, jobbar som sagt ända till sex, pusspuss!


Lördag

Godmorgon gott folk!

Mycket festlig kväll igår med tjejerna måste jag säga! Vi hade hur mysigt som helst, alla blev dessutom väldigt fulla och roliga. Cleo svek inte heller, fast det var väntat, kul med så mycket folk!

Dock så gick det äckligt mycket pengar för min del på alkohol, jag var inte så farligt jätte full, men idag är jag så bakis så jag orkar verkligen inte röra mig, är på gränsen till att spy hela tiden, fy så hemskt!

Haha vaknade inatt full och förvirrad av att jag blev masserad i håret av en katt!? Låter det som att jag svamlar? Det är faktiskt väldigt sant, Johans katt gör det när man sover med honom, ingen vet varför, skönt är det iallafall :)

Min klänning kom just förresten! Den satt jätte bra och var jätte fin :) Livet hade varit perfekt nu om jag bara hade inte hade varit så förbannat bakis. Harinte fått i mig mat på hela dagen, hoppas på tur nu..

pusshej!

Torsdag

hej bloggen

Nu sitter jag och Jojje och väntar på Anki och pytte hehe nä, Anki och jesse. Vi ska käka på Walle och sedan se flickan som lekte med elden!

Och vet ni en sak? Johan köpte mig klänningen från Nelly igår!!!!!!!! Kan man vara underbarare än min karl :) puss johan! ♥

Imorgon blir det cleo, hoppas vi ses där! Hejs

Tisdag

Har gymmat idag för första gången på väldigt, väldigt länge. Känner redan att mina muskler sviker mig av utmattning. Och ändå gick jag inte alls på hårt.. Har nog lite sjukdom kvar i kroppen, har dessutom fått ont i mitt öra, vilket oftast brukar leda till öroninflamation, jippie!

Nä nu ska vi inte vara sådär, har faktiskt en underbar vecka framför mig! Snart väntas middag med laget, samma sak imorgon fast då deltar även herrlaget som också avancerat en division, roligt va! På Torsdag blir det bio, Flickan som lekte med elden såklart, har höga förväntningar! Fredag ska vi fira Jullis och Olivia med en utekväll på cleo, som jag har längtat till att dom ska öppna!

Nästa vecka drar vi igång med praktik, suck.. Det ända positiva är att jag ska ha sällskap med Petter Nilsson, slipper jobba själv med underbara Andrej.

Förresten jag vill ha denna klänning really bad!


Dock kostar den 700 och det känns mycket, å andra sidan har jag gott om pengar för tillfället så jag slår nog till :) pusshej

Söndag

De flesta vet väl redan om om det, men för er andra så vann vi serien igår!!!!

Inget mer sparka-spring-fotboll i div tre, nu är det tvåan som gäller! Helt underbart! vi firade då såklart med en lagfest av högsta klass. Avslutade med Allstar som var grymt! Satan vad roligt vi hade!

Har inte så mycket mer att skriva, men nu får ni stötta oss i tvåan nästa år!!!!!! Pusspussspuss





Hattarna blev en succé på Allstar förresten ;)

Fredag

Johan är hemma från Skellefteå och vi är båda lediga idag, hur underbart?

Har varit lycklig hela morgonen och det hela blev ännu bättre när jag läste ett väldigt roligt inlägg av min vän Julia Persson, här har ni det om ni vill läsa ;)

morgondagen närmar sig, och jag har aldrig varit så här taggad/nervös i hela mitt liv. Håll alla era tummar för Lira Bk imorgon!

puss

Onsdag

Kan någon ge mig motivation till att damsuga mitt rum och lära mig allt om Judendomen? Det finns bara två saker jag vill göra och det ena är att spela spel på mobilen, (okej hemskt nördigt jag vet, men det är bara en fas) och att busa med Johan. Mannen är i Skellefteå där han varit i princip hela veckan och det är otroligt frustrerande för lilla mig som sitter hemma och saknar honom!

Har bestämt mig för att träna imorgon iallafall, lite lugnt på hälsan och samma på fotbollen. Måste, måste, måste spela på lördag. Blev tusen gånger mer taggad efter att jag läste artikeln om trångfors i dagens tidning, fan vad spö dom ska få!

Sitter just nu och lyssnar på min forna tagglåt, fortfarande får den mig att dansa inombords. Jag tänker mycket på min klass också när jag hör den, och framförallt sommaren! Vem älskar inte Mayhem? Även om jag är smått less så blir jag på bättre humör, tack Lorentz och M.Sakarias.

Nu ska mitt rum få sig en omgång innan idol börjar, blir ingen mer religion för mig, det går nog bra ändå :)

Pösshej!

tänkte förresten bjussa på lite bilder, bara för att.

Lagfest, den ända bilden man ser något på


Lite från skolan

Simons puppy :)

Och slutligen min middag för några dagar sedan. Ser väldigt oätligt ut men jag lovar er att det är supergott! Nättingar heter der för er som vill prova ;)

Så här ser huvudet ut förresten :)

Hej



Brunhårig?

Tisdag

Heii bloggen

Sitter och ser Idol med min kära mor, sen blir det att parkera sig framför religionbäckerna, suck.. Men mitt resonemang denna vecka är att fotbollen går före skolan! Vi avgör faktiskt om vi ska gå upp i div två, eller stanna i trean. Så jag ska koncentrera mig på att bli frisk istället för att lägga all min energi till att plugga. Kanske låter långsökt men jag tror det funkar! :)

hejs


Söndag

Bara för att jag är den ända i Boman huset som är vaken..

Hur mår du idag? Mycket dåligt
Vad har du gjort idag? Jag vaknade just så jag har väl bara hunnit hosta och snyta mig
När vaknade du idag? Nio
När gick du och la dig igår? Vid ett tror jag
När duschade du senast? Innan jag somnade igår
Vad har du ätit idag? En ipren
När och vem kramade du senast? Eva Boman igår :)
När och vem pussade du senast? Jojje igårkväll :)
Vem vill du helst träffa? Tänkte skriva Danny, men kom på att jag redan träffat honom, och det gick ju inte så bra. Så ingen jag avgudar, då gör jag bara bort mig..
Vilka har du kramat det här året? Jag är en person som gillar att kramas, det är nog omöljigt att räkna :)
Skulle du kunna ha en katt? Älskar Jojjes katt, men är ju allergisk..
Har du en tatuering? Jo, det har jag
Har du en piercing någonstans?
Hur många gånger har du badat i sommras? Mer än förra året iallafall, fast det var inte så svårt
Är du brun? Nä, verkligen inte
Vem ringde dig senast? Erik Brännström
Vem ringde du senast? Mamma :) 
Vem fick du ett SMS av senast och vad stod det? Tänker inte skriva namnet men det stod: Tja:)! Hur är det med dig nuförtiden?
Åt vem skickade du ett SMS senast och vad stod det? Till Anki: Det har jag gjort nu :)
Vad var det senaste du kollade på TV? Saw 2
Vilken film såg du senast? Samma som ovan
Vilken typ av film (genre) är bäst? Vet ej
Vilket ämne i skolan är roligast? Massage
När du var yngre, vad ville du bli då när du blir stor? Idrottslärare
Vem av dina vänner bor närmast/längst ifrån dig? Ingen bor väl nära mig? Typ Beccy kanske. Längst bort av mina nära vänner är nog Anki i Pite, om inte Råne är längre bort? Sandra isf.
När drack du senast(starkare än saft..)? En irish coffee igår :)
Röker du?
Snusar du? Alla tjejer på idrotts snusar väl mer eller mindre ;)
Dricker du? Ja, på fest
Dricker du kaffe? Ibland, då jag vill bli varm eller pigg
Vad köpte du senast? Uggs
Vad har du på ditt skrivbord?
Brukar du umgås mycket med dina släktingar? Träffar min farmor/mormor i princip varje dag
Vad lyssnar du på nu? Allt
Vem av de du känner fyller år näst? Är sämst på att komma ihåg sånt här...

Lördag

Blev inget partyparty för mig igår, låg istället insjuken i svininfluensan (mest troligt).. hehe kul. Vilket jag fortfarande gör. Men det är ganska lugna puckar, har åkt på en lindrig variant. Men det är ju som alltid väldigt jobbigt att ha feber, ska lägga mig till sängs nu och sova, gör inte så mycket av det på nätterna. Är förresten inne på dag tre av sjukan, hoppas det dör ut snart..

Missar matchen imorgon som känns väldigt tungt, ska såklart och heja. Och om vi inte vinner är det en riktig jävka skandal

nu kom söt Astrid och vill leka, pusshej!

Onsdag

Egentligen ska jag sitta och göra läxor nu, men jag tror jag väntar med det så Jojje får hjälpa mig :) hihi. Today hade vi endast två lektioner efter det var jag på stan en sväng, köpte mediciner så jag inte går under i höst, har verkligen haft dåligt med andningen sista tiden. Det beror dock på att jag blivit mer allergisk, så mina kära vänner tänk på att inte ha allt för mycket parfym om ni vet att ni ska vara med mig, det är otroligt jobbigt att nysa så mycket som jag gör. Fick dessutom med mig världens fulaste men skönaste skor hem. Kan ni gissa vilka?

Precis! Uggs såklart!

På fredag är det partyparty på tal om annat. Kajsi och gänget har ju sin omtalade 18års fest, alla verkar sjukt taggade så det kommer nog bli roligt :)

Nu ska jag till Rosvik, puss!

Hoppas på dessa låtar på fredag, blir så grymt taggad av dom. Dock är jag väldigt säker på att den första kommer spelas ofta, eller Kajsi? ;)




måndag

Börjar halv 4 idag så jag slappar i Rosvik, ska snart bege mig till Ankan och vi ska beställa lite kläder :)

Har haft en underbar helg i veckan. Började med lagfest i Karlsvik, tror aldrig att någon fest kommer kunna toppa den, seriöst, det var sjukt kul! For vidare till Allstar där jag var i ca en timme innan jag blev less :)

Lördag var jag med Jojje hela dagen, skön slappdag. Vi var på bio på kvällen och såg inglourius bastards, nu vet jag inte om det stavas så och jag orkar inte kolla upp det.. Den var iallafall väldigt bra!

Och igår såg jag och Jojje film med Ankan och Jesse, den utvalde. Dåligt gjord men bra :) Nu ids jag inge mer, pusshej :)

RSS 2.0